To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-08-30
Białystok: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2011/2012 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.
Numer ogłoszenia: 264698 - 2011; data zamieszczenia: 30.08.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 226686 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II, ul. Łagodna 10, 15-757 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 6644680, faks 085 6540049.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zespół szkół i placówek oświatowych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2011/2012 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych:Bułka tarta 500g-300 kg ; Bułka słodka z budyniem 60g-1 000 szt.; Bułka słodka z marmoladą 60g-1 000szt.; Bułka słodka z serem 60g-1 000szt. ; Bułka zwykła 50g-2 000 szt.; Chleb 600g-3 000 szt.; Chleb razowy 500g-1 500 szt.; Pączek-1 000 szt. 2.Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych: Boczek pieczony b/k-80 kg; Boczek świeży b/ż -300 kg; Boczek wędzony-200 kg; Filet z indyka-800 kg; Filet z kurczaka-400 kg; Karkowina b/k-500 kg; Kiełbasa biała parzona drobiowa-400 kg; Kiełbasa biała wieprzowa surowa-200 kg; Kiełbasa biała wieprzowa parzona-200 kg; Kiełbasa podwawelska-200 kg; Kiełbasa swojska, nie krótsza niż 15 cm-200 kg; Kiełbasa toruńska-200 kg; Kości karkowe-500 kg; Kurczak świeży-500 kg; Łopatka wieprzowa b/k-1 600 kg; Łopatka wieprzowa z/k-500 kg; Łopatka wołowa b/k-400 kg; Mięsień czterogłowy-400 kg; Parówki-450 kg; Schab wieprzowy b/k-1 500 kg; Schab wieprzowy z/k-500 kg; Szynka wieprzowa kl. I b/k-1 000 kg; Szynka wieprzowa kl. II b/k-700 kg; Szynka wieprzowa kl. III b/k-500 kg; Szynka wieprzowa z/k-300 kg; Udziec wołowy b/k-200 kg; Udziec z kurczaka świeży-1 500 kg; Wątróbka drobiowa-300 kg; Wątroba wieprzowa-300 kg; Wołowina kl. I b/k-300 kg; Wołowina kl. II b/k-300 kg; Wołowina kl. III b/k-300 kg; Żeberka wp pasy-100 kg; Żołądki drobiowe-300 kg; 3. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek: Fasolka szparagowa 450g-300 szt.; Filet z mintaja 6,5 kg-50 tafli; Filet z miruna 6,8 kg-50 tafli; Filet z morszczuka 4,5 kg-50 tafli; Filet zapiekany z serem 5 kg-40 szt; Frytka 2,5 kg-300 szt.; Kalafior 450g-400 szt.; Kartacze 400 kg; Knedle owocowe, mrożone (opak. 0,45 - 3 kg)-400 kg; Kompot wieloowocowy 450g-800 szt.; Kostka rybna panierowana 5 kg-200 szt.; Kotlet cordon blue 1 kg-600 szt.; Lody kubek, różne smaki-1 500 szt.; Mieszanka kompotowa 450g-400 szt.; Mieszanka warzywna 7-składnikowa 450g-900 szt.; Paluszki rybne z fileta-600 kg; Pierogi ruskie (opak. 0,5 - 2,5 kg)-400 kg; Pierogi z kapustą i grzybami, mrożone-300 kg; Pierogi z truskawkami, mrożone-300 kg; Placki ziemniaczane-900 kg; Pyzy z mięsem-200 kg; Pyzy ziemniaczane-150 kg; Śledź matias solony-300 kg; Śledź matias marynowany-300 kg; Truskawka 450g-900 szt.; Wiśnia b/p 450g-600 szt.; 4. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych: Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g-1 000 szt.; Baton typu Lion lub równoważny nie mniejszy niż 43g-1 000 szt.; Baton typu Snickers lub równoważny nie mniejszy niż 51g-500 szt.; Baton typu nestle Cini minis lub równoważny nie mniejszy niż 25g-800 szt.; Bomboniera Toffifee lub równoważny nie mniejszy niż 125 g-800 szt.; Brzoskwinie w syropie nie mniejsze niż 850 ml-800 szt.; Chrzan nie mniejszy niż 290g-200 szt.; Ciastka typu Pieguski lub równoważne nie mniejsze niż 135 g-1 500 szt.; Cukier nie mniejszy niż 1 kg-1 000 kg; Cukier puder nie mniejszy niż 400g-80 szt.; Cukier waniliowy nie mniejszy niż 32g-80 szt.; Cynamon mielony nie mniejszy niż 15 g-150 szt.; Czekolada typu goplana lub równoważna nie mniejsza niż 100 g-1 000 szt.; Czekolada typu Wedel lub równoważna nie mniejsza niż 100g-1 000 szt.; Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g-180 szt.; Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vernet lub równoważny-350 szt.; Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g-10 szt.; Herbata granulowana typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100 g-200 szt.; Herbata liściasta typu Lipton lub równoważne nie mniejsza niż 100 g-200 szt.; Herbatniki typu Jeżyki lub równoważne nie mniejsze niż 140 g-1 000 szt.; Jajka typu Kinder lub równoważne nie mniejsze niż 20 g-1 500 szt.; Kasz gryczana nie mniejsza niż 500 g-500 szt.; Kasza jęczmienna nie mniejsza niż 500g-2 000 szt.; Kasza jęczmienna pęczak nie mniejsza niż 500g-500 szt.; Kasza manna nie mniejsza niż 500g-160 szt.; Ketchup ł/p nie mniejszy niż 1 kg typu Miwex lub równoważny-140 szt.; Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300 ml typu Krakus lub równoważny-8 l; Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg typu Dawtona lub równoważny-120 kg; Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 425g typu Vernet lub równoważny-200 szt.; Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g-800 szt.; Liść laurowy nie mniejszy niż 10g-300 szt.; Liść laurowy nie mniejszy niż 12g-200 szt.; Majeranek nie mniejszy niż 10g-80 szt.; Majeranek nie mniejszy niż 20g-300 szt.; Majonez nie mniejszy niż 320 ml typu Winiary lub równoważny-300 szt.; Majonez nie mniejszy niż 2,85 kg typu Winiary lub równoważny-27 szt.; Makaron kolanka nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny-300 kg; Makaron spaghetti nie mniejszy niż 1 kg typu Lubella lub równoważny-500 kg; Makaron świder nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny-500 kg; Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg-800 kg; Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg-400 kg; Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg-80 kg; Miód pasieka wielokwiatowy nie mniejszy niż 400g-70 kg; Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna-100 szt.; Napój herbaciany nie mniejszy niż 300g-100 szt.; Napój herbaciany cytrynowy nie mniejszy niż 300g-100 szt.; Napój nie mniejszy niż 400 ml typu Kubuś play lub równoważny-2 000 szt.; Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml-500 szt.; Olej nie mniejszy niż 1l typu kujawski lub równoważny-20 000 szt.; Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-338 szt.; Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-500 szt.; Płatki owsiane nie mniejszy niż 500g-80 szt.; Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 300g-400 szt.; Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 1,1 kg typu maggi lub równoważna-20 szt.; Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g-200 szt.; Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 30g-80 szt.; Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20 g-80 szt.; Przyprawa typu jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 1,7 kg-140 szt.; Przyprawa typu jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 2,8 kg-20 szt.; Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g-100 szt.; Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna-200 szt.; Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 215 ml -300 szt.; Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 960ml-40 szt.; Pulpa pomidorowa nie mniejsza niż 3 kg-30 szt.; Rodzynki nie mniejsze niż 150 g-100 szt.; Rogalik typu chipita 7 days lub równoważny nie mniejszy niż 65 g-2 000 szt.; Rosół drobiowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 2,2 kg-90 kg; Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-500 kg; Sekret szefa drobiowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 800g-20 kg; Sekret szefa grzybowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 650g-15 kg; Sekret szefa typu Maggi lub równoważny wołowy nie mniejszy niż 900g-25 kg; Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-30 kg; Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g-30 kg; Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-35 kg; Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 300 ml-140 l; Sól jodowana typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg-500 kg; Syrop malinowy typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-600 szt.; Syrop truskawkowy typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-200 szt.; Syrop wiśniowy typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-200 szt.; Szczaw konserwowy nie mniejszy niż 300g-400 szt.; Zaprawa cytrynowa nie mniejsza niż 300 ml-200 szt.; Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g-700 szt.; Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt.; Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt.; Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt.; Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt.; Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt. 5. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału: Drożdże świeże nie mniejsze niż 100 g-200 szt.; Jogurt pitny różne smaki, nie mniejszy niż 250g-2 000 szt.; Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g-900 szt.; Mleko 3/2% nie mniejsze niż 1 l-900 szt.; Ser żółty typu Gouda lub równoważny-150 kg; Śmietana nie mniejsza niż 0,2l-500 szt.; Śmietana 18% nie mniejsza niż 400ml-4 400 szt.; Śmietanka UHT 18% nie mniejsza niż 375ml-200 szt.; Twaróg mielony w wiadrze nie mniejszy niż 1 kg-500 kg; Twaróg mielony w wiadrze z brzoskwinią nie mniejszy niż 1 kg-500 kg; Twaróg półtłusty krajanka-500 kg 6. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców: Banan-1 000 kg; Brzoskwinia-1 000 kg; Burak-2 000 kg; Cebula-1 500 kg; Cytryna-100 kg; Czereśnia-500 kg; Czosnek świeży-5 kg; Fasola-500 kg; Groch połówk-300 kg; Gruszka-1 000 kg; Jabłko-1 500 kg; Jaja-1 000 kg; Kalafior-200 kg; Kapusta biała-1 500 kg; Kapusta biała młoda-500 kg; Kapusta czerwona-800 kg; Kapusta kiszona-1 000 kg; Kapusta pekińska-800 kg; Kapusta włoska-600 kg; Kiwi-500 kg; Koper-900 pęczków; Mandarynka-500 kg; Marchew-3 500 kg; Nektarynka-400 kg; Ogórek kiszony-900 kg; Ogórek małosolny-400 kg; Ogórek świeży-1 200 kg; Papryka-800 kg; Pieczarka-900 kg; Pietruszka-1 500 kg; Pietruszka natka-900 pęczków; Pomarańcza-1 000 kg; Pomidor-800 kg; Por-500 kg; Rzodkiew-800 kg; Rabarbar świeży-300 kg; Sałata-200 kg; Seler-1 200 kg; Szczypior-200 pęczków; Śliwka-500 kg; Truskawka-300 kg; Winogrono jasne-400 kg; Winogrono ciemne-400 kg; Wiśnia-500 kg; Ziemniak-44 000 kg; Ziemniaki młode-4 000 kg.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: pieczywo i wyroby cukiernicze
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "SPOŁEM" W BIAŁYMSTOKU
jakie przetargi wygrała firma
POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "SPOŁEM" W BIAŁYMSTOKU
- Powszechna Spółdzielnia Spożywców Społem w Białymstoku, ul. Rynek Kościuszki 15, 15-950 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
- SOKOŁÓW S.A. - siedziba spółki, ul. Aleja 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3311,54 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 9569,00
Oferta z najniższą ceną: 9569,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9569,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: mięso i wyroby mięsne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- SOKOŁÓW S.A. - siedziba spółki, ul. Aleja 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 36573,73 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 186597,80
Oferta z najniższą ceną: 186597,80 / Oferta z najwyższą ceną: 202342,40
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Mrożonki
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- ŁUKASZ Sp. z o.o. Cena ofertowa brutto:, ul. Szosa Baranowicka 2, Zaścianki, 15-521 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13683,99 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 81909,83
Oferta z najniższą ceną: 81909,83 / Oferta z najwyższą ceną: 87392,46
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Artykuły spożywcze
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- HURT I DETAL ART. SPOŻYWCZO - ROLNE Anna Siekierko, ul. Szpitalna 24, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19247,04 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 243195,76
Oferta z najniższą ceną: 243195,76 / Oferta z najwyższą ceną: 243195,76
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: Nabiał
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Mlekovita Cena ofertowa brutto:, ul. Ludowa 122, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6029,72 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 31835,50
Oferta z najniższą ceną: 31835,50 / Oferta z najwyższą ceną: 36587,00
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: Warzywa i owoce
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.08.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Barbara Wlazło, ul. Szosa Knyszyńska 17, 15-694 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 39315,03 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 72548,52
Oferta z najniższą ceną: 72548,52 / Oferta z najwyższą ceną: 115107,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Dostawa i montaż 8 sztuk wiat przystankowych na terenie miasta Białegostoku
- Dostawa artykułów promocyjnych oraz druków informacyjno-promocyjnych na potrzeby jednostek Uniwersytetu w Białymstoku
- "Budowa boisk (kortów) do padla w ośrodku sportowym na osiedlu Zawady w Białymstoku"
- Usługi związane z zabezpieczeniem i uprzątnięciem lokali po przejęciu przez ZMK w budynkach Wspóln. Mieszkaniowych oraz spółdzielczych z udziałem Gminy Białystok oraz lokali użytkowych wolnostojących.
- Projekt i Budowa rampy do odśnieżania samochodów ciężarowych na terenie MOP Budzisko Zachód przy drodze ekspresowej S61 woj. Podlaskie
- "Przeprowadzenie szkoleń specjalistycznych dla pracowników i kandydatów na pracowników centrum usług społecznych"
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa poczęstunku dla uczestników projektu: "ROZWIJAMY POTENCJAŁY - Powiatowy Program Transformacji Pokoleniowej.", numer wniosku o dofinansowanie: FESL.10.24-IZ.01-06BE/23.
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa żywności do Domu Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku w okresie do 31.12.2025 r od daty udzielenia zamówienia.
- Dostawa pieczywa, drobiu i artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.