eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi K³odzkoDD/ZP 220/13/2011

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2011-09-08

K³odzko: DD/ZP 220/13/2011
Numer og³oszenia: 239787 - 2011; data zamieszczenia: 08.09.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 249670 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny w K³odzku, ul. Bohaterów Getta 16, 57-300 K³odzko, woj. dolno¶l±skie, tel. 074 8651800, 8651854, faks 074 8673017.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja rz±dowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: DD/ZP 220/13/2011.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: kie³basa zwyczajna - CPV- 15131133-6 Wyrób ¶rednio rozdrobniony. Produkt otrzymany z miêsa wo³owego i wieprzowego w os³onkach naturalnych wieprzowych o równej ¶rednicy 26-28 mm i d³ugo¶ci 30-40 cm, wêdzony i parzony. Kszta³t i wielko¶æ charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod wzglêdem gramatury, kszta³tu i wygl±du. kie³basa podwawelska- CPV-15131133-6 Wyrób ¶rednio rozdrobniony. Produkt otrzymany z miêsa wo³owego i wieprzowego w os³onkach naturalnych wieprzowych o równej ¶rednicy 26-28 mm i d³ugo¶ci 30-40 cm, wêdzony i parzony. Kszta³t i wielko¶æ charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod wzglêdem gramatury, kszta³tu i wygl±du. kie³basa litewska - CPV- 15131133-6 Wyrób ¶rednio rozdrobniony. Produkt otrzymany z miêsa wo³owego i wieprzowego w os³onkach naturalnych wieprzowych o równej ¶rednicy 26-28 mm i d³ugo¶ci 30-40 cm, wêdzony i parzony. Kszta³t i wielko¶æ charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod wzglêdem gramatury, kszta³tu i wygl±du. kie³basa parówkowa - CPV- 15131133-6Wyrób drobno rozdrobniony, z miêsa wieprzowego i wo³owego oraz surowców t³uszczowych, rozdrobniona do masy homogennej w os³once poliamidowej. Wyrób o równej ¶rednicy na przekroju 18 - 20 mm (waga netto pojedynczego pêta musi wynosiæ 100 g.) Barwa w przekroju jasnoró¿owa. Kszta³t i wielko¶æ charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod wzglêdem gramatury, kszta³tu i wygl±du. Mortadela- CPV-15131133-6 Wyrób parzony drobno rozdrobniony, z miêsa wieprzowego, skórki wieprzowe oraz surowców t³uszczowych, wyrób w os³once poliamidowej. Baton okr±g³y o d³ugo¶ci 30 - 40 cm i ¶rednicy 60 - 80 mm . Os³onka ¶ci¶le przylegaj±ca do farszu. Masa równomiernie rozmieszczona, konsystencja miêkka, plastyczna. Barwa w przekroju kremowo - ró¿owa. Kszta³t i wielko¶æ charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod wzglêdem gramatury, kszta³tu i wygl±du. parówka cienka - CPC-15131133-6 Wyrób drobno rozdrobniony z miêsa wieprzowego i wo³owego oraz surowców t³uszczowych, rozdrobniona do masy homogennej w os³once poliamidowej. waga netto pojedynczego pêta musi wynosiæ 100 g. Barwa w przekroju jasnoró¿owa. Kszta³t i wielko¶æ charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod wzglêdem gramatury, kszta³tu i wygl±du. Pasztetowa - CPV- 15131133-6 Produkt z podrobów i surowców miêsnych , w os³onkach poliamidowych lub naturalnych w pêtkach, o ¶rednicy 24-28mm i d³ugo¶ci 20 -30cm. Sk³adniki równomiernie rozmieszczone, konsystencja miêkka, plastyczna. W±trobiana - CPV-15131131-2 Produkt z podrobów i surowców miêsnych , w os³onkach poliamidowych lub naturalnych w pêtkach, o ¶rednicy 24-28mm i d³ugo¶ci 20 -30cm. Sk³adniki równomiernie rozmieszczone, konsystencja miêkka, plastyczna. salceson bia³y- CPV- 15131100-6 Produkt z podrobów i surowców miêsnych parzony, w os³onkach poliamidowych o d³ugo¶ci 30 -40 cm, i równej ¶rednicy na przekroju 80 - 100 mm. Sk³adniki równomiernie rozmieszczone, konsystencja miêkka, plastyczna. salceson czarny -CPV - 15131100-6 Produkt z podrobów i surowców miêsnych parzony, w os³onkach poliamidowych o d³ugo¶ci 30 -40 cm, i równej ¶rednicy na przekroju 80 - 100 mm. Sk³adniki równomiernie rozmieszczone, konsystencja miêkka, plastyczna. kaszanka - CPV - 15131134-3 Wyrób w os³onie poliamidowej: powierzchnia czysta, os³onka ¶ci¶le przylegaj±ca do farszu, w kszta³cie batonu, o ¶rednicy na przekroju powy¿ej 100 mm i d³ugo¶ci 40 -50 cm. Barwa ciemno-brunatna, kaszy szara z odcieniem brunatnym. Konsystencja ¶cis³a, dobrze zwi±zana. Sk³ad surowcowy: miêso i maski z g³ów wieprzowych, podgardle nie peklowane, w±troba wieprzowa nie solona, p³uca wieprzowe, skórki wieprzowe, krew, kasza gryczana pieczeñ - 15131100-6 Wyrób otrzymany z miêsa drobiowego lub wieprzowego,surowców uzupe³niaj±cych, przypraw i substancji dodatkowych dozwolonych, zgodnie z receptur± i procesem technologicznym w³a¶ciwym dla tego wyrobu. Wygl±d - grube batony w os³onkach bia³kowych o d³ugo¶ci 30 - 40 cm i ¶rednicy na przekroju powy¿ej 80 mm (w równych odcinkach) . Na przekroju - barwa jasnoró¿owa do ró¿owej z co najmniej 80 % czê¶ci± sk³adników grubo rozdrobnionych, równomiernie roz³o¿onych i zwi±zanych mas± wi±¿±c±, konsystencja ¶cis³a, zwarta, plastry o grubo¶ci 1,5 mm, nie powinny siê rozpadaæ. Kszta³t i wielko¶æ charakterystyczna dla sposobu uformowania wyrobu jednolita pod wzglêdem gramatury. w±troba wieprzowa - CPV-15113000-3 Powierzchnia czysta,kszta³t jednolity, bez widocznych zmian w barwie. S³onina - CPV-15113300-6 Barwa bia³a do jasno - kremowej; niedopuszczalne s± od³amki ko¶ci, oznaki zje³czenia (¿ó³ta barwa) i inne zanieczyszczenia. Zapach swoisty dla t³uszczy wieprzowych. 3. Ilo¶æ i rodzaj Wielko¶æ zamówienia w skali 12 miesiêcy : kie³basa zwyczajna wielko¶æ zamówienia 2.500 kg kie³basa podwawelska wielko¶æ zamówienia 1.000 kg kie³basa litewska wielko¶æ zamówienia 5.500 kg kie³basa parówkowa wielko¶æ zamówienia 4.000 kg mortadela wielko¶æ zamówienia 5.500 kg parówka cienka wielko¶æ zamówienia 3.500 kg pasztetowa wielko¶æ zamówienia 1.600 kg w±trobiana wielko¶æ zamówienia 1.600 kg salceson bia³y wielko¶æ zamówienia 2.000 kg salceson czarny wielko¶æ zamówienia 1.200 kg kaszanka wielko¶æ zamówienia 2.000 kg pieczeñ wielko¶æ zamówienia 6.500 kg w±troba wieprzowa wielko¶æ zamówienia 1.000 kg s³onina wielko¶æ zamówienia 1.400 kg.

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.11.31 - 15.13.11.31 15.13.11.00 - Produkty miêsno-wêdliniarskie 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wêdliny krwiste 15.11.30.00 - Wieprzowina .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.09.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • SPYRKA SP Z O.O., PODOBIN, 34-735 NIED¬WIED¬, kraj/woj. ma³opolskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 241014,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 215847,45

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 215847,45 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 276622,50

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.