eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŚremDostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-06

Śrem: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV.
Numer ogłoszenia: 243072 - 2007; data zamieszczenia: 06.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Śremie, ul. Wawrzyniaka 6, 63-100 Śrem, woj. wielkopolskie, tel. 061 2830703, fax 061 2830719.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: zadanie I 1; Boczek świeży ; 15111000-6; cała bez kości, skóry ; 260,00 2; Kurczak; 15112000-6; całe tusze; 750,00 3; Karkówka b / k; 15113000-3; cała bez kości; 60,00 4; Kości rosołowe; 15113000-3; Różne; 1400,00 5; Łopatka b / k; 15111000-3; cała bez kości, skóry i tłuszczu; 65,00 6; Mięso mielone; 15111000-3; wieprzowo-wołowe; 1100,00 7; Mięso WP >A>II; 15111000-4; mięso wieprzowe bez żył ; 380,00 8; Nerki; 15114000-0; Wieprzowa; 270,00 9; Ozory; 15114000-0; Wieprzowa; 50,00 10; Schab b / k; 15111100-4; cała bez kości, skóry i tłuszczu; 25,00 11; Serca; 15114000-0; Wieprzowa; 150,00 12; Słonina; 15113000-3; bez skóry; 360,00 13; Szynka b / k surowa; 15113000-3; bez skóry i tłuszczu; 20,00 14; Wątroba wieprzowa; 15114000-0; bez plam; 770,00 15; Wołowina gulaszowa; 15111190-7; mięso bez łoju; 130,00 16; Wołowina ekstra; 15111100-9; mięso bez łoju, żył; 10,00 17; Żeberka paski; 15111000-6; Paski; 540,00 18; Żołądki wieprzowe; 15114000-0; Czyste; 600,00 zadanie II 1; Kaszanka; 15131134-3; w bloku, w jelicie; 900,00 2; Kiełbasa biała parzona; 15131133-6; dł. Od 10 do 20 cm.; 320,00 3; Kiełbasa drobiowa; 15131133-6; dł. Od 15 do 40 cm. gruba - cieką; 160,00 4; Kiełbasa grillowa; 15131133-6; dł. Od 25 do 40 cm.; 690,00 5; Kiełbasa Jarmarczna; 15131133-6; dł. Od 25 do 40 cm.; 860,00 6; Kiełbasa krakowska; 15131133-6; ; 110,00 7; Kiełbasa mielonka; 15131133-6; ; 530,00 8; Kiełbasa mortadela; 15131133-6; ; 860,00 9; Kiełbasa piwna; 15131215-9; ; 90,00 10; Kiełbasa podlaska; 15131133-6; dł. Od 25 do 40 cm.; 1380,00 11; Kiełbasa szynkowa; 15131133-6; ; 30,00 12; Kiełbasa śląska; 15131133-6; dł. Od 10 do 20 cm.; 1040,00 13; Kiełbasa zielonogórska; 15131133-6; ; 110,00 14; Kiełbasa zwyczajna; 15131133-6; dł. Od 25 do 40 cm.; 450,00 15; Konserwa mięsna ( mielonka, turystyczna, kanapkowa, Familijna itp..); 15131259-1; drobiowy, wieprzowy, wołowy, o gramaturze od 100,180, 200, 300 do 500 g. ; 300,00 16; Metka zwykła; 15131133-6; ; 200,00 17; Kiełbasa parówka gruba; 15131133-6; dł. Od 10 do 20 cm.; 760,00 18; Kiełbasa parówka cienka; 15131133-6; dł. Od 10 do 20 cm.; 1000,00 19; Pasztet ( mazowiecki, turystyczny, popularny itp..); 15131259-1; drobiowy, wieprzowy, wołowy, o gramaturze od 100,180, 200, 300 do 500 g. ; 250,00 20; Salceson różny; 15131134-3; biały, czarny ; 800,00 21; Szynka gotowana; 15131245-0; ; 25,00 22; Szynka prasowana; 15131245-0; ; 25,00 23; Wątrobianka; 15131130-5; ; 420,00 24; Żeberka paski wędzone; 15131245-0; ; 540,00

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wykonawcy, którzy spełniają postanowienia art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz nie zostali wykluczeni z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24. W celu oceny spełnienia tych warunków zamawiający żąda złożenia stosownych oświadczeń oraz spełnienia wymagań określonych w SIWZ. Zamawiający dokona oceny spełnienia tych warunków według formuły: spełnia/ nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: B. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 Prawa zamówień publicznych składa następujące dokumenty: B.1) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. B.2) Dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile nie wynika to z przedstawionych dokumentów rejestrowych. B.3) Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. B.4) Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 Prawa zamówień publicznych. C. Postanowienia dotyczące składanych dokumentów C.1 Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez Wykonawcę lub osobę / osoby uprawnione do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem. C.2 Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczonym przez wykonawcę

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy ul. Wawrzyniaka 6 63-100 Śrem, as_srem@sw.gov.pl.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2007 godzina 12:00, miejsce: Areszt Śledczy ul. Wawrzyniaka 6 63-100 Śrem sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 12.01.2008.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1; Boczek świeży ; 15111000-6; cała bez kości, skóry ; 260,00 2; Kurczak; 15112000-6; całe tusze; 750,00 3; Karkówka b / k; 15113000-3; cała bez kości; 60,00 4; Kości rosołowe; 15113000-3; Różne; 1400,00 5; Łopatka b / k; 15111000-3; cała bez kości, skóry i tłuszczu; 65,00 6; Mięso mielone; 15111000-3; wieprzowo-wołowe; 1100,00 7; Mięso WP >A>II; 15111000-4; mięso wieprzowe bez żył ; 380,00 8; Nerki; 15114000-0; Wieprzowa; 270,00 9; Ozory; 15114000-0; Wieprzowa; 50,00 10; Schab b / k; 15111100-4; cała bez kości, skóry i tłuszczu; 25,00 11; Serca; 15114000-0; Wieprzowa; 150,00 12; Słonina; 15113000-3; bez skóry; 360,00 13; Szynka b / k surowa; 15113000-3; bez skóry i tłuszczu; 20,00 14; Wątroba wieprzowa; 15114000-0; bez plam; 770,00 15; Wołowina gulaszowa; 15111190-7; mięso bez łoju; 130,00 16; Wołowina ekstra; 15111100-9; mięso bez łoju, żył; 10,00 17; Żeberka paski; 15111000-6; Paski; 540,00 18; Żołądki wieprzowe; 15114000-0; Czyste; 600,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-6, 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych z grupy 151 CPV..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zadanie II 1; Kaszanka; 15131134-3; w bloku, w jelicie; 900,00 2; Kiełbasa biała parzona; 15131133-6; dł. Od 10 do 20 cm.; 320,00 3; Kiełbasa drobiowa; 15131133-6; dł. Od 15 do 40 cm. gruba - cieką; 160,00 4; Kiełbasa grillowa; 15131133-6; dł. Od 25 do 40 cm.; 690,00 5; Kiełbasa Jarmarczna; 15131133-6; dł. Od 25 do 40 cm.; 860,00 6; Kiełbasa krakowska; 15131133-6; ; 110,00 7; Kiełbasa mielonka; 15131133-6; ; 530,00 8; Kiełbasa mortadela; 15131133-6; ; 860,00 9; Kiełbasa piwna; 15131215-9; ; 90,00 10; Kiełbasa podlaska; 15131133-6; dł. Od 25 do 40 cm.; 1380,00 11; Kiełbasa szynkowa; 15131133-6; ; 30,00 12; Kiełbasa śląska; 15131133-6; dł. Od 10 do 20 cm.; 1040,00 13; Kiełbasa zielonogórska; 15131133-6; ; 110,00 14; Kiełbasa zwyczajna; 15131133-6; dł. Od 25 do 40 cm.; 450,00 15; Konserwa mięsna ( mielonka, turystyczna, kanapkowa, Familijna itp..); 15131259-1; drobiowy, wieprzowy, wołowy, o gramaturze od 100,180, 200, 300 do 500 g. ; 300,00 16; Metka zwykła; 15131133-6; ; 200,00 17; Kiełbasa parówka gruba; 15131133-6; dł. Od 10 do 20 cm.; 760,00 18; Kiełbasa parówka cienka; 15131133-6; dł. Od 10 do 20 cm.; 1000,00 19; Pasztet ( mazowiecki, turystyczny, popularny itp..); 15131259-1; drobiowy, wieprzowy, wołowy, o gramaturze od 100,180, 200, 300 do 500 g. ; 250,00 20; Salceson różny; 15131134-3; biały, czarny ; 800,00 21; Szynka gotowana; 15131245-0; ; 25,00 22; Szynka prasowana; 15131245-0; ; 25,00 23; Wątrobianka; 15131130-5; ; 420,00 24; Żeberka paski wędzone; 15131245-0; ; 540,00.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.