Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2013-11-19
Końskie: Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia).
Numer ogłoszenia: 244493 - 2013; data zamieszczenia: 19.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Konecki , ul. Staszica 2, 26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 372 41 34, faks 0-41 372 83 20.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia)..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej zgodnie z opisem zawartym w rozdziale IV (części zamówienia). Części zamówienia Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub wszystkie grupy. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycje określone w danej grupie. Oferta częściowa musi obejmować co najmniej jedną z poniższych grup. Grupa I. Pieczywo Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Grupa III. Drób i przetwory drobiowe Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone Grupa VII . Jaja 1. Dostawa art. żywnościowych 1.1 Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I-VII. 1.2 Wykonawca winien dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami SIWZ. 1.3 Treść oferty musi odpowiadać treści SIWZ i być zgodna z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Jeśli w opisie zamówienia - formularz ofertowy- Zamawiający wskazał konkretny znak towarowy produktu, to Wykonawca ma możliwość zaoferowanie produktu równoważnego i powinien podać nazwę oferowanego produktu równoważnego. Brak takiego zapisu spowoduje uznanie, że Wykonawca oferuje produkt wskazany przez Zamawiającego. 1.4 Wykonawca który powołuje się na rozwiązania równoważne opisane przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy- produkty- spełniają wymagania określone przez Zamawiającego-(art. 30 ust. 5 ustawy PZP). 1.5 Wymogi dodatkowe: - artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne, -dostawa na koszt i ryzyko transportem Wykonawcy do magazynu zamawiającego, - dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, -zmiana cen w trakcie realizacji umowy może nastąpić tylko na skutek okoliczności których nie można było przewidzieć w chwili jej zawarcia, 1.6 Ilości podane w grupach I- VII są szacunkowe i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu nie więcej niż o 20%). Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. Grupa I Pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Chleb żytni krojony 1 kg szt. 6 700 2. Chleb pełnoziarnisty krojony 1 kg szt. 1 200 3. Chleb razowy krojony 1 kg szt. 5 000 4. Bułka wrocławska 100 g szt. 28 250 5. Bułka razowa 100 g szt. 1 500 6. Bułka pełnoziarnista 100 g szt. 2 650 Grupa II Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Ananas plastry 565 g szt. 180 2. Aromaty do ciast 10 g szt. 140 3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml szt. 80 4. Bazylia 10 g szt. 40 5. Brzoskwinie w syropie 820 g szt. 90 6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g szt. 850 7. Bułka tarta 1 kg kg 160 8. Chrzan tarty 290 g szt. 290 9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g szt. 90 10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 600 11. Cukier waniliowy 32 g szt. 200 12. Cynamon 20 g szt. 20 13. Drożdże świeże 100 g szt. 90 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g szt. 300 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g szt. 50 16. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 250 17. Fasola Jaś 1 kg kg 120 18. Filety śledziowe w oleju 170 g szt. 600 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g szt. 350 20. Galaretka owocowa Delecta 75 g szt. 400 21. Gałka muszkatołowa 15 g szt. 30 22. Groch łuskany 1 kg kg 150 23. Groszek konserwowy 400 g szt. 600 24. Herbata 1 kg kg 85 25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 50 26. Imbir mielony 20 g szt. 30 27. Kakao 200 g szt. 60 28. Kasza gryczana 1 kg kg 130 29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 300 30. Kasza kukurydziana 1 kg kg 60 31. Kasza manna 1 kg kg 170 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g szt. 10 33. Kawa zbożowa 500 g szt. 50 34. Ketchup łagodny 500 g szt. 250 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt. 1 150 36. Kminek 20 g szt. 60 37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950 g szt. 240 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g szt. 680 39. Koperek suszony 10 g szt. 90 40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g szt. 130 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt. 150 42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt. 110 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g szt. 110 44. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 450 45. Kwasek cytrynowy 20 g szt. 120 46. Liść laurowy 7 g szt. 85 47. Majeranek 8 g szt. 100 48. Majonez Kielecki 500 g szt. 670 49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 460 50. Makaron łazanki 2 kg kg 90 51. Makaron muszelki 2 kg kg 180 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg 90 53. Makaron świderki 2 kg kg 560 54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 830 55. Margaryna zwykła 250 g kg 175 56. Marmolada Duchnice 850 g szt. 145 57. Marynata klasyczna Prymat 20 g szt. 70 58. Marynata staropolska Kamis 20 g szt. 80 59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 250 60. Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 20 62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 130 63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g szt. 110 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g szt. 10 65. Morele suszone 150 g szt. 10 66. Musztarda stołowa 190 g szt. 400 67. Ocet 0,5 l szt. 15 68. Ogórki konserwowe 850 g szt. 500 69. Olej uniwersalny 3 l l 480 70. Oregano 10 g Szt. 30 71. Papryka konserwowa 780 g szt. 110 72. Papryka ostra 20 g szt. 60 73. Papryka słodka 20 g szt. 100 74. Pasztet drobiowy Podlaski 155 g szt. 700 75. Pasztet Mazowiecki 460 g szt. 400 76. Pieczarki marynowane 770 g szt. 260 77. Pieprz naturalny mielony 20 g szt. 480 78. Pieprz ziołowy 20 g szt. 500 79. Pietruszka suszona 10 g szt. 50 80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 60 81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 40 82. Płatki owsiane 1 kg kg 90 83. Pomidory obierane 400 g szt. 180 84. Powidła węgierkowe 280 g szt. 100 85. Proszek do pieczenia 30 g szt. 50 86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g szt. 50 87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g szt. 50 88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g szt. 700 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 35 90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 130 91. Rodzynki 100 g szt. 100 92. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 400 93. Sałatka rybna 150g szt. 1 250 94. Sok pomidorowy Hortex 1 l szt. 10 95. Słodzik op. 1000 szt. op. 15 96. Sól jodowana 1 kg kg 500 97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g szt. 10 98. Susz Warzywny 100 g szt. 10 99. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml szt. 300 100. Szczaw konserwowy 285 g szt. 65 101. Szprot w oleju 170 g szt. 500 102. Szprot w pomidorach 170 g szt. 430 103. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g szt. 1 250 104. Śliwki suszone bez pestki 150 g szt. 100 105. Tuńczyk w oleju 170 g szt. 600 106. Wiórki kokosowe 100 g szt. 10 107. Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 900 108. Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 110 109. Zacierki 1 kg kg 120 110. Ziele angielskie 15 g szt. 90 111. Zioła prowansalskie 10 g szt. 50 112. Zupa grzybowa Winiary 48 g szt. 300 113. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g szt. 300 114. Zupa ogonowa Winiary 41 g szt. 100 115. Żelatyna spożywcza 40 g szt. 90 116. Soda oczyszczona 100 g szt. 10 Grupa III Drób i przetwory drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Kurczak schłodzony kg 1 100 2. Korpusy z kurczaka kg 600 3. Filet z kurczaka kg 600 4. Ćwiartki z kurczaka kg 870 5. Wątróbka drobiowa kg 80 6. Żołądki z kurczaka kg 120 7. Mięso drobiowe gulaszowe II kg 200 Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 950 2. Twaróg półtłusty kg 500 3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 185 4. Ser żółty Gouda kg 260 5. Jogurt owocowy 150 g szt. 5 000 6. Jogurt naturalny 450 g szt. 1 600 7. Serek topiony krem. op. 100 g szt. 1 400 8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g szt. 700 9. Kefir kubek 450 g szt. 1 000 10. Śmietana 24 % kubek 400 ml szt. 1 120 11. Śmietana 12% karton poj. 500 ml szt. 320 Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 370 2. Boczek surowy wieprzowy bez skóry kg 270 3. Schab wieprzowy bez kości kg 180 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 410 5. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 280 6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 190 7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 190 8. Podgardle wieprzowe kg 35 9. Głowizna wieprzowa kg 290 10. Mięso wieprzowe II kg 600 11. Wątroba wieprzowa kg 110 12. Karczek wieprzowy bez kości kg 180 13. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120 14. Kiełbasa mielonka tyrolska kg 260 15. Mortadela bez dodatków kg 310 16. Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona kg 640 17. Parówki wieprzowe kg 470 18. Parówki drobiowe kg 160 19. Kiełbasa krakowska parzona kg 180 20. Kiełbasa biała żurkowa kg 210 21. Szynka wędzona kg 20 22. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 20 23. Boczek wędzony kg 70 24. Pasztet pieczony wieprzowy kg 130 25. Salceson włoski kg 220 26. Salceson czarny kg 180 27. Pasztetowa wieprzowa kg 200 28. Kaszanka jęczmienna kg 230 29. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 100 Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g szt. 900 2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 370 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 420 4. Filet mrożony z miruny kg 600 5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 40 6. Makrela wędzona bez głowy kg 60 Grupa VII Jaja Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Jaja 50-60 g szt. 23 500 Termin wykonania zamówienia: od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630 Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400 Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie precyzuje szczegółowego opisu spełnienia tego warunku.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1) oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 PZP (wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1A do formularza ofertowego); 2) zaświadczenie niezależnego podmiotu zajmującego się poświadczaniem zgodności działań wykonawcy z normami jakościowymi, że w zakładzie wykonawcy został wdrożony lub jest wdrażany system analizy zagrożeń HACCP - zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz.1225 ze zm.).
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.konecki.wrota-swietokrzyskie.pl/web/guest/dps_ruda_pilczycka_zamowienia_publiczne
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej ETOLA Ruda Pilczycka 57
26-234 Słupia
Dział Finansowo- Księgowy.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2013 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ETOLA Ruda Pilczycka 57 26-234 Słupia Dział Finansowo- Księgowy.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630 Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400 Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa I Pieczywo.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa I Pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Chleb żytni krojony 1 kg szt. 6 700 2. Chleb pełnoziarnisty krojony 1 kg szt. 1 200 3. Chleb razowy krojony 1 kg szt. 5 000 4. Bułka wrocławska 100 g szt. 28 250 5. Bułka razowa 100 g szt. 1 500 6. Bułka pełnoziarnista 100 g szt. 2 650 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa II Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Ananas plastry 565 g szt. 180 2. Aromaty do ciast 10 g szt. 140 3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml szt. 80 4. Bazylia 10 g szt. 40 5. Brzoskwinie w syropie 820 g szt. 90 6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g szt. 850 7. Bułka tarta 1 kg kg 160 8. Chrzan tarty 290 g szt. 290 9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g szt. 90 10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 600 11. Cukier waniliowy 32 g szt. 200 12. Cynamon 20 g szt. 20 13. Drożdże świeże 100 g szt. 90 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g szt. 300 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g szt. 50 16. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 250 17. Fasola Jaś 1 kg kg 120 18. Filety śledziowe w oleju 170 g szt. 600 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g szt. 350 20. Galaretka owocowa Delecta 75 g szt. 400 21. Gałka muszkatołowa 15 g szt. 30 22. Groch łuskany 1 kg kg 150 23. Groszek konserwowy 400 g szt. 600 24. Herbata 1 kg kg 85 25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 50 26. Imbir mielony 20 g szt. 30 27. Kakao 200 g szt. 60 28. Kasza gryczana 1 kg kg 130 29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 300 30. Kasza kukurydziana 1 kg kg 60 31. Kasza manna 1 kg kg 170 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g szt. 10 33. Kawa zbożowa 500 g szt. 50 34. Ketchup łagodny 500 g szt. 250 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt. 1 150 36. Kminek 20 g szt. 60 37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950 g szt. 240 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g szt. 680 39. Koperek suszony 10 g szt. 90 40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g szt. 130 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt. 150 42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt. 110 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g szt. 110 44. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 450 45. Kwasek cytrynowy 20 g szt. 120 46. Liść laurowy 7 g szt. 85 47. Majeranek 8 g szt. 100 48. Majonez Kielecki 500 g szt. 670 49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 460 50. Makaron łazanki 2 kg kg 90 51. Makaron muszelki 2 kg kg 180 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg 90 53. Makaron świderki 2 kg kg 560 54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 830 55. Margaryna zwykła 250 g kg 175 56. Marmolada Duchnice 850 g szt. 145 57. Marynata klasyczna Prymat 20 g szt. 70 58. Marynata staropolska Kamis 20 g szt. 80 59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 250 60. Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 20 62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 130 63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g szt. 110 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g szt. 10 65. Morele suszone 150 g szt. 10 66. Musztarda stołowa 190 g szt. 400 67. Ocet 0,5 l szt. 15 68. Ogórki konserwowe 850 g szt. 500 69. Olej uniwersalny 3 l l 480 70. Oregano 10 g Szt. 30 71. Papryka konserwowa 780 g szt. 110 72. Papryka ostra 20 g szt. 60 73. Papryka słodka 20 g szt. 100 74. Pasztet drobiowy Podlaski 155 g szt. 700 75. Pasztet Mazowiecki 460 g szt. 400 76. Pieczarki marynowane 770 g szt. 260 77. Pieprz naturalny mielony 20 g szt. 480 78. Pieprz ziołowy 20 g szt. 500 79. Pietruszka suszona 10 g szt. 50 80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 60 81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 40 82. Płatki owsiane 1 kg kg 90 83. Pomidory obierane 400 g szt. 180 84. Powidła węgierkowe 280 g szt. 100 85. Proszek do pieczenia 30 g szt. 50 86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g szt. 50 87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g szt. 50 88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g szt. 700 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 35 90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 130 91. Rodzynki 100 g szt. 100 92. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 400 93. Sałatka rybna 150g szt. 1 250 94. Sok pomidorowy Hortex 1 l szt. 10 95. Słodzik op. 1000 szt. op. 15 96. Sól jodowana 1 kg kg 500 97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g szt. 10 98. Susz Warzywny 100 g szt. 10 99. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml szt. 300 100. Szczaw konserwowy 285 g szt. 65 101. Szprot w oleju 170 g szt. 500 102. Szprot w pomidorach 170 g szt. 430 103. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g szt. 1 250 104. Śliwki suszone bez pestki 150 g szt. 100 105. Tuńczyk w oleju 170 g szt. 600 106. Wiórki kokosowe 100 g szt. 10 107. Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 900 108. Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 110 109. Zacierki 1 kg kg 120 110. Ziele angielskie 15 g szt. 90 111. Zioła prowansalskie 10 g szt. 50 112. Zupa grzybowa Winiary 48 g szt. 300 113. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g szt. 300 114. Zupa ogonowa Winiary 41 g szt. 100 115. Żelatyna spożywcza 40 g szt. 90 116. Soda oczyszczona 100 g szt. 10 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa III Drób i przetwory drobiowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Kurczak schłodzony kg 1 100 2. Korpusy z kurczaka kg 600 3. Filet z kurczaka kg 600 4. Ćwiartki z kurczaka kg 870 5. Wątróbka drobiowa kg 80 6. Żołądki z kurczaka kg 120 7. Mięso drobiowe gulaszowe II kg 200 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 950 2. Twaróg półtłusty kg 500 3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 185 4. Ser żółty Gouda kg 260 5. Jogurt owocowy 150 g szt. 5 000 6. Jogurt naturalny 450 g szt. 1 600 7. Serek topiony krem. op. 100 g szt. 1 400 8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g szt. 700 9. Kefir kubek 450 g szt. 1 000 10. Śmietana 24 % kubek 400 ml szt. 1 120 11. Śmietana 12% karton poj. 500 ml szt. 320 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 370 2. Boczek surowy wieprzowy bez skóry kg 270 3. Schab wieprzowy bez kości kg 180 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 410 5. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 280 6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 190 7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 190 8. Podgardle wieprzowe kg 35 9. Głowizna wieprzowa kg 290 10. Mięso wieprzowe II kg 600 11. Wątroba wieprzowa kg 110 12. Karczek wieprzowy bez kości kg 180 13. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120 14. Kiełbasa mielonka tyrolska kg 260 15. Mortadela bez dodatków kg 310 16. Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona kg 640 17. Parówki wieprzowe kg 470 18. Parówki drobiowe kg 160 19. Kiełbasa krakowska parzona kg 180 20. Kiełbasa biała żurkowa kg 210 21. Szynka wędzona kg 20 22. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 20 23. Boczek wędzony kg 70 24. Pasztet pieczony wieprzowy kg 130 25. Salceson włoski kg 220 26. Salceson czarny kg 180 27. Pasztetowa wieprzowa kg 200 28. Kaszanka jęczmienna kg 230 29. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 100 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g szt. 900 2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 370 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 420 4. Filet mrożony z miruny kg 600 5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 40 6. Makrela wędzona bez głowy kg 60 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Grupa VII Jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Jaja 50-60 g szt. 23 500 Termin wykonania zamówienia 1.1. Od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. 1.2. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KOŃSKICH
- Modernizacja kompleksu sportowego "Moje Boisko - Orlik 2012" w Końskich przy, ul. Południowej 5
- Zakup usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym na rzecz Urzędu Miasta i Gminy w Końskich
- Dostawa instrumentów muzycznych dla PSM I stopnia w Końskich
- Zakup sterylizatora niskotemperaturowego na nadtlenek wodoru
więcej: przetargi w Końskich »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DŻ - Sukcesywną dostawę żywności do stołówki Zakopiańskiego Centrum Edukacji w Zakopanem od dnia 02 stycznia do 31 grudnia 2025roku z podziałem na 6 części
- Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Muszynie (od 01.01.2025r. do 30.06.2025 r.)
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Spokojna Przystań" w Garbarach 2025 I
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Publicznego Przedszkola w Szadku
- Dostawa artykułów spożywczych dla SPZZOZ w Żurominie
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności dla potrzeb kuchni Centrum Administracyjnego Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych im. Dominika Savio w Sarnowie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.