eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KońskieDostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia).

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-12-12

Końskie: Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia).
Numer ogłoszenia: 270031 - 2013; data zamieszczenia: 12.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 244493 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Konecki, ul. Staszica 2, 26-200 Końskie, woj. świętokrzyskie, tel. 0-41 372 41 34, faks 0-41 372 83 20.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej (7 części zamówienia)..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych do Domu Pomocy Społecznej Etola w Rudzie Pilczyckiej zgodnie z opisem zawartym w rozdziale IV (części zamówienia). Części zamówienia Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub wszystkie grupy. Oferta częściowa musi obejmować wszystkie pozycje określone w danej grupie. Oferta częściowa musi obejmować co najmniej jedną z poniższych grup. Grupa I. Pieczywo Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Grupa III. Drób i przetwory drobiowe Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone Grupa VII . Jaja 1. Dostawa art. żywnościowych 1.1 Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa artykułów żywnościowych zgodnie z wykazem zamieszczonym w grupach I-VII. 1.2 Wykonawca winien dokładnie zapoznać się ze wszystkimi zapisami SIWZ. 1.3 Treść oferty musi odpowiadać treści SIWZ i być zgodna z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa. Jeśli w opisie zamówienia - formularz ofertowy- Zamawiający wskazał konkretny znak towarowy produktu, to Wykonawca ma możliwość zaoferowanie produktu równoważnego i powinien podać nazwę oferowanego produktu równoważnego. Brak takiego zapisu spowoduje uznanie, że Wykonawca oferuje produkt wskazany przez Zamawiającego. 1.4 Wykonawca który powołuje się na rozwiązania równoważne opisane przez Zamawiającego, jest obowiązany wykazać, że oferowane przez niego dostawy- produkty- spełniają wymagania określone przez Zamawiającego-(art. 30 ust. 5 ustawy PZP). 1.5 Wymogi dodatkowe: - artykuły będące przedmiotem zamówienia powinny być pierwszej jakości, posiadać wymagane atesty i terminy ważności, być odpowiednio opakowane i transportowane w warunkach spełniających wszystkie wymogi sanitarne, -dostawa na koszt i ryzyko transportem Wykonawcy do magazynu zamawiającego, - dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefonicznie, -zmiana cen w trakcie realizacji umowy może nastąpić tylko na skutek okoliczności których nie można było przewidzieć w chwili jej zawarcia, 1.6 Ilości podane w grupach I- VII są szacunkowe i mogą ulec zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu nie więcej niż o 20%). Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. Grupa I Pieczywo Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Chleb żytni krojony 1 kg szt. 6 700 2. Chleb pełnoziarnisty krojony 1 kg szt. 1 200 3. Chleb razowy krojony 1 kg szt. 5 000 4. Bułka wrocławska 100 g szt. 28 250 5. Bułka razowa 100 g szt. 1 500 6. Bułka pełnoziarnista 100 g szt. 2 650 Grupa II Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Ananas plastry 565 g szt. 180 2. Aromaty do ciast 10 g szt. 140 3. Barszcz czerwony (koncentrat) 320 ml szt. 80 4. Bazylia 10 g szt. 40 5. Brzoskwinie w syropie 820 g szt. 90 6. Budyń różne smaki Winiary 60-64 g szt. 850 7. Bułka tarta 1 kg kg 160 8. Chrzan tarty 290 g szt. 290 9. Ciastka biszkopty Wrocławskie Mamut 120 g szt. 90 10. Cukier kryształ 1 kg kg 2 600 11. Cukier waniliowy 32 g szt. 200 12. Cynamon 20 g szt. 20 13. Drożdże świeże 100 g szt. 90 14. Dżem owocowy (różne smaki) Pińczów 280 g szt. 300 15. Dżem bezcukrowy (różne smaki) Stovit 220 g szt. 50 16. Fasola czerwona konserwowa 400 g szt. 250 17. Fasola Jaś 1 kg kg 120 18. Filety śledziowe w oleju 170 g szt. 600 19. Filety śledziowe w pomidorach 170 g szt. 350 20. Galaretka owocowa Delecta 75 g szt. 400 21. Gałka muszkatołowa 15 g szt. 30 22. Groch łuskany 1 kg kg 150 23. Groszek konserwowy 400 g szt. 600 24. Herbata 1 kg kg 85 25. Herbata owocowa Saga (op. 25 torebek) op. 50 26. Imbir mielony 20 g szt. 30 27. Kakao 200 g szt. 60 28. Kasza gryczana 1 kg kg 130 29. Kasza jęczmienna 1 kg kg 300 30. Kasza kukurydziana 1 kg kg 60 31. Kasza manna 1 kg kg 170 32. Kaszka mleczno -ryżowa truskawkowa Nestle 230g szt. 10 33. Kawa zbożowa 500 g szt. 50 34. Ketchup łagodny 500 g szt. 250 35. Kisiel różne smaki Winiary 77 g szt. 1 150 36. Kminek 20 g szt. 60 37. Koncentrat pomidorowy 30% Pińczów 950 g szt. 240 38. Konserwa mięsna Przysmak Śniadaniowy 300 g szt. 680 39. Koperek suszony 10 g szt. 90 40. Kostki rosołowe drobiowe Winiary 60 g szt. 130 41. Kostki rosołowe wołowe Winiary 60 g szt. 150 42. Krem do smarowania pieczywa o smaku czekoladowym 200 g szt. 110 43. Krem do smarowania pieczywa o smaku orzechowym 200 g szt. 110 44. Kukurydza konserwowa 400 g szt. 450 45. Kwasek cytrynowy 20 g szt. 120 46. Liść laurowy 7 g szt. 85 47. Majeranek 8 g szt. 100 48. Majonez Kielecki 500 g szt. 670 49. Makaron nitki Lubella 2 kg kg 460 50. Makaron łazanki 2 kg kg 90 51. Makaron muszelki 2 kg kg 180 52. Makaron spaghetti Lubella 1 kg kg 90 53. Makaron świderki 2 kg kg 560 54. Margaryna śniadaniowa Bielmar 500 g kg 830 55. Margaryna zwykła 250 g kg 175 56. Marmolada Duchnice 850 g szt. 145 57. Marynata klasyczna Prymat 20 g szt. 70 58. Marynata staropolska Kamis 20 g szt. 80 59. Masło roślinne kubek Kruszwica 250 g kg 250 60. Mąka pszenna typ 500 1 kg kg 450 61. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 20 62. Mąka żytnia typ 500 1 kg kg 130 63. Miód pszczeli wielokwiatowy 370 g szt. 110 64. Mlekołaki kulki, kółka kakaowe 250 g szt. 10 65. Morele suszone 150 g szt. 10 66. Musztarda stołowa 190 g szt. 400 67. Ocet 0,5 l szt. 15 68. Ogórki konserwowe 850 g szt. 500 69. Olej uniwersalny 3 l l 480 70. Oregano 10 g Szt. 30 71. Papryka konserwowa 780 g szt. 110 72. Papryka ostra 20 g szt. 60 73. Papryka słodka 20 g szt. 100 74. Pasztet drobiowy Podlaski 155 g szt. 700 75. Pasztet Mazowiecki 460 g szt. 400 76. Pieczarki marynowane 770 g szt. 260 77. Pieprz naturalny mielony 20 g szt. 480 78. Pieprz ziołowy 20 g szt. 500 79. Pietruszka suszona 10 g szt. 50 80. Płatki jęczmienne 1 kg kg 60 81. Płatki kukurydziane 1 kg kg 40 82. Płatki owsiane 1 kg kg 90 83. Pomidory obierane 400 g szt. 180 84. Powidła węgierkowe 280 g szt. 100 85. Proszek do pieczenia 30 g szt. 50 86. Przyprawa do drobiu Cykoria 40 g szt. 50 87. Przyprawa do ryb Cykoria 40 g szt. 50 88. Przyprawa do ziemniaków Cykoria 30 g szt. 700 89. Przyprawa Warzywko 1 kg kg 35 90. Przyprawa w płynie Maggi 1 l l 130 91. Rodzynki 100 g szt. 100 92. Ryż długoziarnisty biały 1 kg kg 400 93. Sałatka rybna 150g szt. 1 250 94. Sok pomidorowy Hortex 1 l szt. 10 95. Słodzik op. 1000 szt. op. 15 96. Sól jodowana 1 kg kg 500 97. Suchary delikatesowe Mamut 285 g szt. 10 98. Susz Warzywny 100 g szt. 10 99. Syrop owocowy Łowicz różne smaki 440ml szt. 300 100. Szczaw konserwowy 285 g szt. 65 101. Szprot w oleju 170 g szt. 500 102. Szprot w pomidorach 170 g szt. 430 103. Szynka konserwowa mielona Werbliński 110 g szt. 1 250 104. Śliwki suszone bez pestki 150 g szt. 100 105. Tuńczyk w oleju 170 g szt. 600 106. Wiórki kokosowe 100 g szt. 10 107. Woda mineralna gazowana 1,5 l szt. 900 108. Woda mineralna niegazowana 1,5 l szt. 110 109. Zacierki 1 kg kg 120 110. Ziele angielskie 15 g szt. 90 111. Zioła prowansalskie 10 g szt. 50 112. Zupa grzybowa Winiary 48 g szt. 300 113. Zupa pieczarkowa Winiary 45 g szt. 300 114. Zupa ogonowa Winiary 41 g szt. 100 115. Żelatyna spożywcza 40 g szt. 90 116. Soda oczyszczona 100 g szt. 10 Grupa III Drób i przetwory drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Kurczak schłodzony kg 1 100 2. Korpusy z kurczaka kg 600 3. Filet z kurczaka kg 600 4. Ćwiartki z kurczaka kg 870 5. Wątróbka drobiowa kg 80 6. Żołądki z kurczaka kg 120 7. Mięso drobiowe gulaszowe II kg 200 Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Mleko w proszku odtłuszczone kg 950 2. Twaróg półtłusty kg 500 3. Masło extra 82% tłuszczu 200 g kg 185 4. Ser żółty Gouda kg 260 5. Jogurt owocowy 150 g szt. 5 000 6. Jogurt naturalny 450 g szt. 1 600 7. Serek topiony krem. op. 100 g szt. 1 400 8. Serki homogenizowane waniliowe 100 g szt. 700 9. Kefir kubek 450 g szt. 1 000 10. Śmietana 24 % kubek 400 ml szt. 1 120 11. Śmietana 12% karton poj. 500 ml szt. 320 Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Żeberka wieprzowe kg 370 2. Boczek surowy wieprzowy bez skóry kg 270 3. Schab wieprzowy bez kości kg 180 4. Szynka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 410 5. Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry kg 280 6. Słonina wieprzowa bez skóry kg 190 7. Podroby wieprzowe bez wątroby kg 190 8. Podgardle wieprzowe kg 35 9. Głowizna wieprzowa kg 290 10. Mięso wieprzowe II kg 600 11. Wątroba wieprzowa kg 110 12. Karczek wieprzowy bez kości kg 180 13. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120 14. Kiełbasa mielonka tyrolska kg 260 15. Mortadela bez dodatków kg 310 16. Kiełbasa cienka zwyczajna wędzona kg 640 17. Parówki wieprzowe kg 470 18. Parówki drobiowe kg 160 19. Kiełbasa krakowska parzona kg 180 20. Kiełbasa biała żurkowa kg 210 21. Szynka wędzona kg 20 22. Ogonówka wieprzowa wędzona kg 20 23. Boczek wędzony kg 70 24. Pasztet pieczony wieprzowy kg 130 25. Salceson włoski kg 220 26. Salceson czarny kg 180 27. Pasztetowa wieprzowa kg 200 28. Kaszanka jęczmienna kg 230 29. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 100 Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Fasolka szparagowa mrożona 450 g szt. 900 2. Mieszanka kompotowa mrożona kg 370 3. Mieszanka warzywna mrożona kg 420 4. Filet mrożony z miruny kg 600 5. Filety śledziowe bez skóry solone kg 40 6. Makrela wędzona bez głowy kg 60 Grupa VII Jaja Lp. Nazwa artykułu Jednostka miary Roczna ilość 1. Jaja 50-60 g szt. 23 500 Termin wykonania zamówienia: od 02 stycznia 2014 do 31 grudnia 2014. Dostawy częściowe, sukcesywne, uruchamiane telefoniczne, częstotliwość dostaw jak niżej: Grupa I. Pieczywo - codziennie oprócz niedziel i dni świątecznych - w godz. 600-630 Grupa II. Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa III. Drób i przetwory drobiowe - 4 razy w miesiącu - w godz. 800 -1400 Grupa IV. Nabiał i przetwory nabiałowe - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa V. Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe- 3 razy w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa VI. Art. spożywcze mrożone , ryby wędzone i solone - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400 Grupa VII. Jaja - 1 raz w tygodniu - w godz. 800 -1400..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Grupa I Pieczywo.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Cukiernia - Piekarnia Art. Ogólnospożywcze; A. Różycki, ul. Mostowa 20, 97-570 Przedbórz, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 37700,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 33861,44

  • Oferta z najniższą ceną: 33861,44 / Oferta z najwyższą ceną: 45129,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Grupa II Przetwory sypkie, przyprawy, produkty strączkowe, przetwory, napoje.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe POLARIS , Małgorzata Gruszczyńska, ul. Żołnierska 20a, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 81900,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 79131,15

  • Oferta z najniższą ceną: 79131,15 / Oferta z najwyższą ceną: 85714,11

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Grupa III Drób i przetwory drobiowe.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Ubojnia Drobiu SMAK-DRÓB Stępień K. Stępień M. Stępień J. Spółka Jawna, ul. Parkowa, 29-105 Krasocin, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 25550,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 26696,25

  • Oferta z najniższą ceną: 26696,25 / Oferta z najwyższą ceną: 26696,25

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Grupa IV Nabiał i przetwory nabiałowe.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia Inowłódz Hurtownia Nabiału Sp. j.; Paweł Świerczyński, Halina Świerczyńska, ul. Spalska 25, 97-215 Inowłódz, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55400,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 56699,79

  • Oferta z najniższą ceną: 56699,79 / Oferta z najwyższą ceną: 56699,79

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Grupa V Mięso wieprzowe , wędliny i wyroby podrobowe.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁADY MIĘSNE Polstan, Wiesław Stępień, ul. Czachowskiego 50, 25-106 Kielce Zakład Produkcyjny -Pijanów 42A, ul. Czachowskiego 50, 25-106 Kielce, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 70150,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 69936,04

  • Oferta z najniższą ceną: 69936,04 / Oferta z najwyższą ceną: 69936,04

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Grupa VI Art. spożywcze mrożone, ryby wędzone i solone.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe PINGWINEK , Jerzy Świercz, Anna Świercz Sp.j., ul. Domaszowska 94, 25-320 Kielce, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 17200,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 13667,64

  • Oferta z najniższą ceną: 13667,64 / Oferta z najwyższą ceną: 17185,85

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Grupa VII Jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurtownia Owocowo-Warzywna, Monika Trojanowska, ul. Fabryczna 1, 26-200 Końskie, kraj/woj. świętokrzyskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9600,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9376,50

  • Oferta z najniższą ceną: 9376,50 / Oferta z najwyższą ceną: 11350,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.