eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012. Postępowanie nrWEITI/208/BZP/2012/1035.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-11-21

Warszawa: Usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012. Postępowanie nrWEITI/208/BZP/2012/1035.
Numer ogłoszenia: 246783 - 2012; data zamieszczenia: 21.11.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 236279 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Warszawska Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, ul. Nowowiejska 15/19, 00-665 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 234 51 01, faks 0-22 234 58 97.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012. Postępowanie nrWEITI/208/BZP/2012/1035..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012. Usługa ma być świadczona w siedzibie Zamawiającego tj.: Politechnika Warszawska, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, Instytut Mikroelektroniki i Optoelektroniki, 00-665 Warszawa, ul. Nowowiejska 15/19 Audytorium Centralne - 1 piętro. Pierwszy dzień: Godz. 8.30 - kawa powitalna Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Ciasta: - ciasteczka kruche, różne rodzaje, podane na talerzach deserowych lub tacach - łącznie 5 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje, podawane w papilotach - 75 porcji Godz. 11.00 - I przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Ciastka: - małe pączki podane na talerzach deserowych lub tacach - 3 kg - małe drożdżówki podane na talerzach deserowych lub tacach, co najmniej 2 rodzaje - 150 szt. Godz. 12.50 - I lunch w formie bufetu szwedzkiego Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Sałatki: - sałatka z rukolą, marynowaną gruszką i parmezanem w sosie winegret - 50 porcji - sałatka caprese - 50 porcji - sałatka owocowa z dodatkiem pieczonego kurczaka - 50 porcji Przekąski na zimno: - pieczony łosoś podawany we włoskich ziołach - 50 porcji - mozzarella z rukolą zawijane w szynkę westfalską - 50 porcji - rożki schabowe z nadzieniem chrzanowo jajecznym - 50 porcji Dania gorące: - zapiekana sola w sosie winnym, ryż, warzywa gotowane - 50 porcji - fileciki z kurczaka w czerwonej salsie, kopytka - 50 porcji - pieprzowa karkówka w zalewie piwnej, opiekane ziemniaki, sałatka colesław - 50 porcji - lasagne ze szpinakiem - 50 porcji Desery: - musy jogurtowo-owocowe podawane w pucharkach - 75 porcji - owoce - 150 porcji Godz. 15.30 - II przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Ciasta: - ciasteczka kruche, różne rodzaje, podane na talerzach deserowych lub tacach - łącznie 5 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje podawane w papilotach - 75 porcji Godz. 18.30 - małe przyjęcie wieczorne Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok pomidorowy - 50 porcji w szklankach (do każdej porcji saszetka soli 0,2 gram i pieprzu 0,2 gram) Przekąski na zimno: - melon w szynce parmeńskiej - 75 porcji - roladki z kurczaka z szynką parmeńską, mozzarellą i suszonymi pomidorami - 75 porcji - koreczki z serem pleśniowym i winogronem - 75 porcji - koreczki z melonem, mozzarellą i grillowanym kurczakiem - 75 porcji - wytrawne babeczki z kruchego ciasta z pastami (krewetkowa, tuńczykowa, łososiowa, jajeczna) - 75 porcji - koreczki z łososiem wędzonym, świeżym ogórkiem i limonką - 75 porcji Ciasta: -ciasta domowe -2 rodzaje (inne niż pod czas kawy powitalnej i II przerwy kawowej) - 75 porcji -ciasteczka kruche, różne rodzaje - 3 kg Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Drugi dzień: Godz. 10.45 - III przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml -cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Ciastka: - małe pączki podane na talerzach deserowych lub tacach - 3 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje (inne niż pierwszego dnia) podawane w papilotach - 75 porcji Godz. 13.30 - II lunch w formie bufetu szwedzkiego Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Sałatki: - sałatka grecka z serem typu feta - 50 porcji - sałatka z rukolą, winogronami, serem kozim, tartym parmezanem, granatem, kaszą kuskus i miodowym sosem winegret - 50 porcji - sałatka z kurczakiem, sałatka szopska z solankowym serem owczym - 50 porcji Przekąski na zimno: - roladki z bakłażana z warzywami i kurczakiem - 50 porcji - roladki z wędzonym łososiem, szpinakiem i serkiem śmietankowym - 50 porcji - pierożki z ciasta francuskiego z mięsem i parmezanem - 50 porcji Dania gorące: - zrazy wołowe, ziemniaki puree, buraczki zasmażane - 50 porcji - kotlet z kurczaka de volaille, ziemniaki opiekane/frytki, surówka, -50 porcji - łosoś pieczony, ryż, warzywa gotowane - 50 porcji - cukinia faszerowana warzywami i serem feta (jarska) - 50 porcji Desery: - musy czekoladowe podawane w pucharkach - 75 porcji - owoce - 150 porcji Dodatkowo Zamawiający wymaga podczas poczęstunków: - zapewnienie wyposażenia w postaci 7 stolików koktajlowych przykrytych obrusami - zapewnienie serwisu w postaci serwetek, naczyń, sztućców, termosów, podgrzewaczy oraz innych narzędzi i przedmiotów niezbędnych dla prawidłowego wykonania umowy (Zamawiający nie dopuszcza użycia zastawy plastikowej oraz sztućców z tworzywa sztucznego) - zapewnienie utrzymania czystości podczas trwania imprezy i po jej zakończeniu - zapewnienia obsługi niezbędnej do świadczenia usługi - dostarczenia koszy na śmieci oraz wywiezienia śmieci po świadczeniu usługi..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.31.20.00 - Ogólne restauracyjne usługi kelnerskie 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Karolem Koniecznym Masters Catering, ul. Pięciolinni 10 m 59, 02-784 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11730,60

  • Oferta z najniższą ceną: 11730,60 / Oferta z najwyższą ceną: 40953,60

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.