To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-09-25
Zabrze: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Numer ogłoszenia: 252264 - 2015; data zamieszczenia: 25.09.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 194774 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu, ul. Jodłowa 59, 41-800 Zabrze, woj. śląskie, tel. 32 630 30 91, faks 32 277 11 25.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu zgodnie z indywidualnym zamówieniem. Miejscem docelowym świadczenia usług jest teren miasta Zabrze, w szczególności komora: - K8, Komora Kompresora, Hala Pomp, Warsztat Mechaniczny, znajdujące się 320 m pod ziemią - Sale konferencyjne i Sala restauracyjna położone przy ul. 3-go Maja 93a (Hostel Guido) - Sala Witrażowa i Sala Uczonych znajdujące się przy ul. 3-go Maja 19 - Łaźnia Łańcuszkowa położona przy ul. Wolności 408 (Sztolnia Królowa Luiza) - Sali Sprężarek i Rozdzielni 6KW mieszczących się przy ul. Wolności 410 (Sztolnia Królowa Luiza) Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało się sukcesywnie w okresie obowiązywania umowy w ramach organizowanych imprez przez Zamawiającego oraz odsprzedawanych w Punkcie Małej Gastronomi Hali Pomp. W zleceniu Zamawiający określi najpóźniej 1 dzień przed spotkaniem termin, miejsce, liczbę uczestników, zakres usługi restauracyjnej. Zamawiający nie wyraża zgody na dokonywanie zmian w posiłkach wchodzących w skład danej usługi. Rozliczenie nastąpi zgodnie z rzeczywistym wykonaniem przedmiotu umowy, po dokonaniu protokolarnego odbioru przedmiotu umowy. Ceny zaoferowane przez Wykonawcę w ofercie przetargowej nie ulegną podwyższeniu przez cały okres obowiązywania umowy. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: a) przygotowania, dowozu i podawania posiłków w dni wskazane przez Zamawiającego do miejsca i sali, w której będzie odbywało się spotkanie, b) przygotowania i dekoracji stołów w sposób wskazany przez Zamawiającego, c) świadczenia usług cateringowych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, d) przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (Dz. Ustaw/2015 poz. 594), e) świadczenia usług cateringowych na zastawie porcelanowej, z użyciem sztućców platerowych, serwetek papierowych i materiałowych, obrusów materiałowych (wyboru rodzaju zastawy, rodzaju sztućców, serwetek i obrusów każdorazowo dokonuje Zamawiający), f) estetycznego podawania posiłków, g) dostarczania posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 1 godz. przed rozpoczęciem spotkania, h) rozłożenie urządzenia, przystrojenie stołu, gotowość do świadczenia usługi (1 - 2) godziny przed wydarzeniem i) zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej 1,5 h. po zakończeniu spotkania j) Odpady będą usuwane starannie. Miejscem realizacji usług jest teren miasta Zabrze. Koszty dotyczące transportu, przygotowania i obsługi spotkań, podatki oraz wszystkie pozostałe koszty związane z terminową i prawidłową realizacją przedmiotu zamówienia Wykonawca uwzględnia w cenie oferty. W przypadku prawidłowego wykonania umowy zlecającej usługę cateringową spisany zostanie protokół zdawczo -odbiorczy, który stanowić będzie podstawę do rozliczenia finansowego z Wykonawcą. Zamówienie będzie realizowane po cenach jednostkowych do wysokości środków budżetowych zabezpieczonych na realizację powyższego zadania...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.09.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
CATERING SERVICE MIKOŁAJ CZOCHARA TOMASZ MACHNICKI SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
CATERING SERVICE MIKOŁAJ CZOCHARA TOMASZ MACHNICKI SPÓŁKA JAWNA
- Catering Service Marzena Czochara, Tomasz Machnicki Spółka Jawna, ul. Powstańców 1, 41-500 Chorzów, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 390000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 5306,74
Oferta z najniższą ceną: 5306,74 / Oferta z najwyższą ceną: 22620,25
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z ZABRZA
- "Odbiór, transport i zagospodarowanie zmieszanych odpadów komunalnych i odpadów segregowanych z obiektów MOSiR w Zabrzu Sp. z o.o. - od maja 2025"
- DOSTAWA ODCZYNNIKÓW WRAZ Z DZIERŻAWĄ ANALIZATORÓW DO BADAŃ KOAGULOLOGICZNYCH
- DOSTAWA WORKÓW NA ODPADY
- Jednorazowy sprzęt medyczny do wstrzykiwaczy kontrastu
- Modernizacja ciągów komunikacyjnych zewnętrznych na terenie Szpitala Specjalistycznego w Zabrzu Sp. z o. o. Nr sprawy DZP/07 TP/2025
- Dostawa dwóch pojazdów elektrycznych
więcej: przetargi w Zabrzu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowa organizacja szkoleń oraz konkursów kulinarnych dla Kół Gospodyń Wiejskich z województwa łódzkiego podczas VI Krajowych Dni Pola w Bratoszewicach.
- Kompleksowa organizacja dwóch jednodniowych warsztatów praktycznych pn."Przetwórstwo produktów rolnych szansą na rozwój inicjatyw przedsiębiorczych i krótkich łańcuchów dostaw na obszarach wiejskich".
- Świadczenie usług cateringowych w ramach projektu pn. "Zielony Parasol"
- "Świadczenie usługi wyżywienia uczestników projektu uczestniczących w 3-dniowych zjazdach nad jeziorem Garczyn w roku 2025 "
- Świadczenie usługi cateringowej dotyczącej posiłków dla obsługi dwóch festiwali organizowanych przez Zamek Książ w Wałbrzychu Sp. z o.o
- Świadczenie usług cateringowych dla potrzeb jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.