Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2017-02-14
Ogłoszenie nr 25291 - 2017 z dnia 2017-02-14 r.
Trzebinia: Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Trzebini, krajowy numer identyfikacyjny
78291300000, ul.
ul. Słowackiego
70,
32540
Trzebinia, woj.
małopolskie, państwo
Polska, tel.
326 115 900, e-mail
zk_trzebinia@sw.gov.pl, faks
326 121 551.
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny - jednostka organizacyjna Służby Więziennej.
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
nie
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
www.zp.sw.gov.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Oerta w formie pisemnej. Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem operatora pocztowego w rozumieniu ustawy z dnia 23 listopada 2012 r. - Prawo pocztowe, osobiście lub za pośrednictwem posłańca.
Adres:
Zakład Karny w Trzebini ul. Słowackiego 70 32-540 Trzebinia
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.
Numer referencyjny: oznaczenie sprawy: DKw - 223/01/2017
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: PAKIET I Ryby mrożone i przetworzone 1)ryba mrożona ilość: 1040 kg 2)matias słabo solony ilość: 600 kg 3)sałatka jarzynowo-rybna ilość: 600 kg PAKIET II Konserwy i przetwory z mięsa 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 2)pasztet drobiowy o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 3)paprykarz szczeciński o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 4)sałatka rybna z makreli o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 5)szprot w pomidorach o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 6)szprot w oleju o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 7)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg 8)pasztet drobiowy o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg PAKIET III Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 6500 kg 2)olej roślinny jadalny ilość: 2500 l PAKIET IV Produkty mleczarskie 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 600 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1600 kg 5)serek homogenizowany ilość: 600 kg 6)serek twarogowy ilość: 600 kg 7)jogurt owocowy ilość: 600 kg 8)kefir ilość: 400 kg 9)śmietana ilość: 1200 kg 10)mleko w proszku ilość: 700 kg PAKIET V Jaja 1)jaja kurze świeże ilość: 50 000 szt. PAKIET VI Różne produkty spożywcze 1)dżem owocowy ilość: 1320 kg 2)marmolada owocowa ilość: 1320 kg 3)chrzan tarty ilość: 240 kg 4)sałatka szwedzka ilość: 1800 l 5)sałatka wielowarzywna ilość: 1800 l 6)cukier biały ilość: 3500 kg 7)kasza jęczmienna ilość: 3500 kg 8)ryż biały ilość: 3500 kg 9)mąka pszenna ilość: 1800 kg 10)płatki kukurydziane ilość: 345 kg 11)kasza manna ilość: 800 kg 12)makarony różne ilość: 4200 kg 13)barszcz czerwony w proszku ilość: 210 kg 14)zupa grzybowa w proszku ilość: 210 kg 15)zupa jarzynowa w proszku ilość: 350 kg 16)zupa ogonowa w proszku ilość: 210 kg 17)zupa pieczarkowa w proszku ilość: 210 kg 18)zupa kalafiorowa w proszku ilość: 210 kg 19)żurek śląski w proszku ilość: 210 kg 20)sos boloński w proszku ilość: 290 kg 21)sos myśliwski w proszku ilość: 290 kg 22)sos grzybowy w proszku ilość: 290 kg 23)pieprz czarny mielony ilość: 95 kg 24)kminek ilość: 35 kg 25)majeranek ilość: 35 kg 26)ziele angielskie ilość: 35 kg 27)liść laurowy ilość: 35 kg 28)sól ilość: 1000 kg 29)ocet spożywczy ilość: 130 l 30)przyprawa do zup w płynie ilość: 600 l 31)herbata granulowana ilość: 990 kg 32)majonez ilość: 1800 kg 33)musztarda ilość: 1800 kg 34)ketchup ilość: 1800 kg 35)koncentrat pomidorowy ilość: 900 kg 36)przyprawa do zup w proszku ilość: 700 kg 37)fasola jaś ilość: 700 kg 38)groch cały ilość: 700 kg 39)kostka sojowa ilość: 700 kg PAKIET VII Owoce i podobne produkty 1)jabłko ilość: 9500 kg PAKIET VIII Woda naturalna 1)woda mineralna 1500ml ilość: 28 980 szt. PAKIET IX Warzywa świeże i przetworzone 1)marchew korzeń ilość: 5000 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5000 kg 3)seler korzeń ilość: 5000 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5000 kg 5)cebula ilość: 5000 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 5000 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 5000 kg 8)por ilość: 5000 kg 9)kapusta kiszona ilość: 5000 kg 10)ogórek kiszony ilość: 5000 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 50 000 kg
II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
Dodatkowe kody CPV:15200000-0, 15100000-9, 15400000-2, 15500000-3, 03142500-3, 15800000-6, 15300000-1, 15981000-8, 03221000-6
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
data zakończenia: 30/06/2018
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
nie
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Wykonawcy w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej (www.zp.sw.gov.pl) informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp, przekazują zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 4 do specyfikacji.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 22/02/2017, godzina: 08:30,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Język polski.
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: 1
Nazwa: Ryby mrożone i przetworzone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)ryba mrożona
ilość: 1040 kg
2)matias słabo solony
ilość: 600 kg
3)sałatka jarzynowo-rybna
ilość: 600 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 15200000-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
Część nr: 2
Nazwa: Konserwy i przetwory z mięsa
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)konserwa mięsna wieprzowa
o gramaturze 300g lub 330g
ilość: 1200 kg
2)pasztet drobiowy
o gramaturze 300g lub 330g
ilość: 1200 kg
3)paprykarz szczeciński
o gramaturze 300g lub 330g
ilość: 1200 kg
4)sałatka rybna z makreli
o gramaturze 300g lub 330g
ilość: 1200 kg
5)szprot w pomidorach
o gramaturze 300g lub 330g
ilość: 1200 kg
6)szprot w oleju
o gramaturze 300g lub 330g
ilość: 1200 kg
7)konserwa mięsna wieprzowa
o gramaturze 130g lub 131g
ilość: 1170 kg
8)pasztet drobiowy
o gramaturze 130g lub 131g
ilość: 1170 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
Część nr: 3
Nazwa: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa
ilość: 6500 kg
2)olej roślinny jadalny
ilość: 2500 l
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 15400000-2
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
Część nr: 4
Nazwa: Produkty mleczarskie
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)ser żółty
ilość: 200 kg
2)ser topiony
ilość: 1400 kg
3)serek wiejski
ilość: 600 kg
4)twaróg półtłusty
ilość: 1600 kg
5)serek homogenizowany
ilość: 600 kg
6)serek twarogowy
ilość: 600 kg
7)jogurt owocowy
ilość: 600 kg
8)kefir
ilość: 400 kg
9)śmietana
ilość: 1200 kg
10)mleko w proszku
ilość: 700 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 15500000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
Część nr: 5
Nazwa: Jaja
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)jaja kurze świeże
ilość: 50 000 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 03142500-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
Część nr: 6
Nazwa: Różne produkty spożywcze
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)dżem owocowy
ilość: 1320 kg
2)marmolada owocowa
ilość: 1320 kg
3)chrzan tarty
ilość: 240 kg
4)sałatka szwedzka
ilość: 1800 l
5)sałatka wielowarzywna
ilość: 1800 l
6)cukier biały
ilość: 3500 kg
7)kasza jęczmienna
ilość: 3500 kg
8)ryż biały
ilość: 3500 kg
9)mąka pszenna
ilość: 1800 kg
10)płatki kukurydziane
ilość: 345 kg
11)kasza manna
ilość: 800 kg
12)makarony różne
ilość: 4200 kg
13)barszcz czerwony w proszku
ilość: 210 kg
14)zupa grzybowa w proszku
ilość: 210 kg
15)zupa jarzynowa w proszku
ilość: 350 kg
16)zupa ogonowa w proszku
ilość: 210 kg
17)zupa pieczarkowa w proszku
ilość: 210 kg
18)zupa kalafiorowa w proszku
ilość: 210 kg
19)żurek śląski w proszku
ilość: 210 kg
20)sos boloński w proszku
ilość: 290 kg
21)sos myśliwski w proszku
ilość: 290 kg
22)sos grzybowy w proszku
ilość: 290 kg
23)pieprz czarny mielony
ilość: 95 kg
24)kminek
ilość: 35 kg
25)majeranek
ilość: 35 kg
26)ziele angielskie
ilość: 35 kg
27)liść laurowy
ilość: 35 kg
28)sól
ilość: 1000 kg
29)ocet spożywczy
ilość: 130 l
30)przyprawa do zup w płynie
ilość: 600 l
31)herbata granulowana
ilość: 990 kg
32)majonez
ilość: 1800 kg
33)musztarda
ilość: 1800 kg
34)ketchup
ilość: 1800 kg
35)koncentrat pomidorowy
ilość: 900 kg
36)przyprawa do zup w proszku
ilość: 700 kg
37)fasola jaś
ilość: 700 kg
38)groch cały
ilość: 700 kg
39)kostka sojowa
ilość: 700 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 15800000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
Część nr: 7
Nazwa: Owoce i podobne produkty
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)jabłko
ilość: 9500 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 15300000-1
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
Część nr: 8
Nazwa: Woda naturalna
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)woda mineralna 1500ml
ilość: 28 980 szt.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 15981000-8
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
Część nr: 9
Nazwa: Warzywa świeże i przetworzone
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1)marchew korzeń
ilość: 5000 kg
2)pietruszka korzeń
ilość: 5000 kg
3)seler korzeń
ilość: 5000 kg
4)burak czerwony ćwikłowy
ilość: 5000 kg
5)cebula
ilość: 5000 kg
6)kapusta biała świeża
ilość: 5000 kg
7)kapusta czerwona świeża
ilość: 5000 kg
8)por
ilość: 5000 kg
9)kapusta kiszona
ilość: 5000 kg
10)ogórek kiszony
ilość: 5000 kg
11)ziemniak jadalny
ilość: 50 000 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): , 03221000-6,
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 30/06/2018
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 60 |
Termin wykonania reklamacji | 20 |
Termin płatności | 20 |
INNE PRZETARGI Z TRZEBINI
- "Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym na rzecz Urzędu Miasta w Trzebini, na 2025 rok".
- "Kompleksowa usługa związana z opieka nad bezdomnymi zwierzętami pochodzącymi z terenu miasta i gminy Trzebinia".
więcej: przetargi w Trzebini »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH NA POTRZEBY SZKOŁY PODSTAWOWEJ IM. JANA PAWŁA II W OBROWIE W 2025 ROKU
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Nr 1 w Pińczowie w 2025 rok ".
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej "Senior" w Rudzie Śląskiej w pierwszym półroczu 2025r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Powiat Strzyżowski - Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy we Frysztaku
- Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Tadeusza Kościuszki w Zalasiu w 2025 r.
- Sukcesywny zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkola Samorządowego w Rzekuniu do 31.12.2025 r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.