To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2017-03-17
Ogłoszenie nr 46287 - 2017 z dnia 2017-03-17 r.
Trzebinia: Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 25291-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 28505-2017
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Trzebini, krajowy numer identyfikacyjny
78291300000, ul.
ul. Słowackiego
70,
32540
Trzebinia, państwo
Polska, woj.
małopolskie, tel.
326 115 900, faks
326 121 551, e-mail
zk_trzebinia@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Zakład Karny - jednostka organizacyjna Służby Więziennej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):oznaczenie sprawy: DKw - 223/01/2017
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:PAKIET I Ryby mrożone i przetworzone 1)ryba mrożona ilość: 1040 kg 2)matias słabo solony ilość: 600 kg 3)sałatka jarzynowo-rybna ilość: 600 kg PAKIET II Konserwy i przetwory z mięsa 1)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 2)pasztet drobiowy o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 3)paprykarz szczeciński o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 4)sałatka rybna z makreli o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 5)szprot w pomidorach o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 6)szprot w oleju o gramaturze 300g lub 330g ilość: 1200 kg 7)konserwa mięsna wieprzowa o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg 8)pasztet drobiowy o gramaturze 130g lub 131g ilość: 1170 kg PAKIET III Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 1)tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa ilość: 6500 kg 2)olej roślinny jadalny ilość: 2500 l PAKIET IV Produkty mleczarskie 1)ser żółty ilość: 200 kg 2)ser topiony ilość: 1400 kg 3)serek wiejski ilość: 600 kg 4)twaróg półtłusty ilość: 1600 kg 5)serek homogenizowany ilość: 600 kg 6)serek twarogowy ilość: 600 kg 7)jogurt owocowy ilość: 600 kg 8)kefir ilość: 400 kg 9)śmietana ilość: 1200 kg 10)mleko w proszku ilość: 700 kg PAKIET V Jaja 1)jaja kurze świeże ilość: 50 000 szt. PAKIET VI Różne produkty spożywcze 1)dżem owocowy ilość: 1320 kg 2)marmolada owocowa ilość: 1320 kg 3)chrzan tarty ilość: 240 kg 4)sałatka szwedzka ilość: 1800 l 5)sałatka wielowarzywna ilość: 1800 l 6)cukier biały ilość: 3500 kg 7)kasza jęczmienna ilość: 3500 kg 8)ryż biały ilość: 3500 kg 9)mąka pszenna ilość: 1800 kg 10)płatki kukurydziane ilość: 345 kg 11)kasza manna ilość: 800 kg 12)makarony różne ilość: 4200 kg 13)barszcz czerwony w proszku ilość: 210 kg 14)zupa grzybowa w proszku ilość: 210 kg 15)zupa jarzynowa w proszku ilość: 350 kg 16)zupa ogonowa w proszku ilość: 210 kg 17)zupa pieczarkowa w proszku ilość: 210 kg 18)zupa kalafiorowa w proszku ilość: 210 kg 19)żurek śląski w proszku ilość: 210 kg 20)sos boloński w proszku ilość: 290 kg 21)sos myśliwski w proszku ilość: 290 kg 22)sos grzybowy w proszku ilość: 290 kg 23)pieprz czarny mielony ilość: 95 kg 24)kminek ilość: 35 kg 25)majeranek ilość: 35 kg 26)ziele angielskie ilość: 35 kg 27)liść laurowy ilość: 35 kg 28)sól ilość: 1000 kg 29)ocet spożywczy ilość: 130 l 30)przyprawa do zup w płynie ilość: 600 l 31)herbata granulowana ilość: 990 kg 32)majonez ilość: 1800 kg 33)musztarda ilość: 1800 kg 34)ketchup ilość: 1800 kg 35)koncentrat pomidorowy ilość: 900 kg 36)przyprawa do zup w proszku ilość: 700 kg 37)fasola jaś ilość: 700 kg 38)groch cały ilość: 700 kg 39)kostka sojowa ilość: 700 kg PAKIET VII Owoce i podobne produkty 1)jabłko ilość: 9500 kg PAKIET VIII Woda naturalna 1)woda mineralna 1500ml ilość: 29 980 szt. PAKIET IX Warzywa świeże i przetworzone 1)marchew korzeń ilość: 5000 kg 2)pietruszka korzeń ilość: 5000 kg 3)seler korzeń ilość: 5000 kg 4)burak czerwony ćwikłowy ilość: 5000 kg 5)cebula ilość: 5000 kg 6)kapusta biała świeża ilość: 5000 kg 7)kapusta czerwona świeża ilość: 5000 kg 8)por ilość: 5000 kg 9)kapusta kiszona ilość: 5000 kg 10)ogórek kiszony ilość: 5000 kg 11)ziemniak jadalny ilość: 50 000 kg
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15000000-8
Dodatkowe kody CPV:
15200000-0,
15100000-9,
15400000-2,
15500000-3,
03142500-3,
15800000-6,
15300000-1,
15981000-8,
03221000-6
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: Ryby mrożone i przetworzone |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/03/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT21180.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM dane rejestrowe jakie przetargi wygrała firma Cena wybranej oferty/wartość umowy 24 570,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: Konserwy i przetwory z mięsa |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/03/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT49088.40 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert5 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 51 668,70 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/03/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT29415.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 32 295,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: Produkty mleczarskie |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/03/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT53169.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 61 132,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 5 | NAZWA: Jaja |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/03/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT16000.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert4 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 17 000,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 6 | NAZWA: Różne produkty spożywcze |
Postępowanie/część zostało unieważnione
tak
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: W myśl art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp Zamawiający unieważnia postępowanie w tej części. Cena najkorzystniejszej oferty (120 017,35 zł) przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia (105 951,15 zł), a zwiększenie tej kwoty do ceny najkorzystniejszej oferty nie jest możliwe i jest nieopłacalne. Przeprowadzenie kolejnego postępowania na tę część może przynieść pozytywne skutki ekonomiczne dla finansów Zamawiającego, poprzez złożenie tańszej oferty. Dokonanie czynności unieważnienia jest konieczne i uzasadnione. | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 7 | NAZWA: Owoce i podobne produkty |
Postępowanie/część zostało unieważnione
tak
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: W myśl art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp Zamawiający unieważnia postępowanie w tej części. Cena najkorzystniejszej oferty (13 965,00 zł) przewyższa kwotę, którą Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia (10 573,50 zł), a zwiększenie tej kwoty do ceny najkorzystniejszej oferty nie jest możliwe i jest nieopłacalne. Przeprowadzenie kolejnego postępowania na tę część może przynieść pozytywne skutki ekonomiczne dla finansów Zamawiającego, poprzez złożenie tańszej oferty. Dokonanie czynności unieważnienia jest konieczne i uzasadnione. | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 8 | NAZWA: Woda naturalna |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/03/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT17688.20 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 21 885,40 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 9 | NAZWA: Warzywa świeże i przetworzone |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/03/2017 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT79950.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 84 000,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z TRZEBINI
- "Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym na rzecz Urzędu Miasta w Trzebini, na 2025 rok".
- "Kompleksowa usługa związana z opieka nad bezdomnymi zwierzętami pochodzącymi z terenu miasta i gminy Trzebinia".
- Poprawa infrastruktury technicznej w Zakładzie Karnym w Trzebini
- Budowa zadaszonego kortu tenisowego w Trzebini wraz z zapleczem socjalnym.
więcej: przetargi w Trzebini »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.