eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dęblin › Dostawa mięsa i przetworów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb (Zp/pn/27/2008)

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-01-08

Dęblin: Dostawa mięsa i przetworów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb
Numer ogłoszenia: 2586 - 2009; data zamieszczenia: 08.01.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 335505 - 2008r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wyższa Szkoła Oficerska Sił Powietrznych w Dęblinie, ul. Dywizjonu 303 12, Dęblin, woj. lubelskie, tel. 081 551 71 00, faks 081 551 71 03.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i przetworów drobiowych, konserw mięsnych oraz ryb.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I mięso i przetwory drobiowe: 1) 3.000 kg ćwiartek tylnych z kurczaka (CPV 15112130-6), 2) 1.500 kg filetów z piersi kurczaka (CPV 15112130-6), 3) 700 kg korpusów rosołowych z kurczaka (CPV 15112130-6), 4) 800 kg filetów z piersi indyka (CPV 15112120-3), 5) 350 kg wątroby z kurczaka (CPV 15112300-9), 6) 300 kg pasztetu drobiowego pieczonego (CPV 15131135-0), 7) 400 kg szynki drobiowej (CPV 15131135-0), 8) 350 kg szynki z indyka (CPV 15131135-0), 9) 500 kg filetu z piersi indyka wędzonego (CPV 15131200-7), 10) 360 kg pasztetu drobiowego - konserwa 100 g (CPV 15131310-1). Część II konserwy mięsne: 1) 340 kg szynki konserwowej (CPV 15131000-5), 2) 340 kg łopatki konserwowej (CPV 15131000-5). Część III ryby i przetwory rybne: 1) 1.600 kg dorsza mrożonego fileta (CPV 15220000-6), 2) 1.200 kg morszczuka mrożonego fileta (CPV 15220000-6), 3) 1.400 kg mintaja mrożonego fileta (CPV 15220000-6), 4) 250 kg śledzia matjasa solonego (CPV 15233000-0), 5) 15 kg łososia wędzonego w plastrach (CPV 15233000-7), 6) 30 kg karpia świeżego fileta (CPV 15211000-0), 7) 600 kg makreli wędzonej tusza (CPV 15233000-7), 8) 360 kg fileta z makreli w oleju 160-200 g (CPV 15241500-4), 9) 500 kg paprykarza 300-800 g (CPV 15243000-3), 10) 240 kg tuńczyka w oleju 150-200 g (CPV 15241400-3), 11) 20 kg śledzia marynowanego filetów (CPV 15241200-1), 12) 300 kg śledzia po kaszubsku (CPV 15241200-1), 13) 500 kg śledzia zawijanego Rolmops (CPV 15241200-1)..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.21.20 - Indyki 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.23.30.00 - Ryby w solance 15.21.10.00 - Filety rybne 15.24.15.00 - Makrela 15.24.30.00 - Przetwory z ryb 15.24.14.00 - Tuńczyk puszkowany 15.24.12.00 - Śledź przetworzony lub konserwowany .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 179184.24 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso i przetwory drobiowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PUBLIMAR Lucjan Staniszewski i Spółka, spółka jawna, ul. Związkowa 10, 20-148 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 75934.24
  • Oferta z najniższą ceną: 75934.24 oferta z najwyższą ceną: 75934.24
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Konserwy mięsne

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PUBLIMAR Lucjan Staniszewski i Spółka, spółka jawna, ul. Związkowa 10, 20-148 Lublin, kraj/woj. lubelskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 14110.00
  • Oferta z najniższą ceną: 14110.00 oferta z najwyższą ceną: 14110.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Ryby i przetwory rybne

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Usługowo - Handlowe MARK M i K. Szczęsny, ul. Radomska 43, 26-643 Gózd, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 89140.00
  • Oferta z najniższą ceną: 89140.00 oferta z najwyższą ceną: 90631.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.