To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-09-22
Rzeszów: DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 października 2010 r. do 31 marca 2011 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - Nr AG-3211/22/10
Numer ogłoszenia: 260913 - 2010; data zamieszczenia: 22.09.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 230245 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, ul. Partyzantów 10a, 35-234 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8534097, faks 017 8534682.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 października 2010 r. do 31 marca 2011 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - Nr AG-3211/22/10.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami w tym na potrzeby projektu systemowego Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne w ramach POKL/9.4/133/2008 1) Część I - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Ośrodka Edukacji Nauczycieli i Pracowników Administracji Samorządowej w Czudcu, ul. Rzeszowska 82, 38-120 Czudec (Baleron - wędlina 15 kg, Antrykot - mięso 31 kg, Boczek wędzony-wędlina 62 kg, Ćwiartka z kurczaka 328 kg, Filet drobiowy surowy 208 kg, Filet wędzony z indyka-wędlina 21 kg, Filet z indyka -surowy 83 kg, Karkówka bez kości 137 kg, Kiełbasa typu Chłopska 12 kg, Kiełbasa typu Grillowa51 kg, Kiełbasa typu Kminkowa 8 kg, Kiełbasa typu Krakowska sucha 16 kg, Kiełbasa typu Półsucha28 kg, Kiełbasa typu Szynkowa 17 kg, Kiełbasa typu Wiejska 18 kg, Kiełbasa typu Zwyczajna 67 kg, Kiełbasa typu Żywiecka z indyka 14 kg, Kaszanka gryczana 5 kg, Kości kulinarne ze schabu 80 kg, Kości wędzone wieprzowe 13 kg, Kura rosołowa 40 kg, Kurczak wędzony 8 kg, Łopatka wieprzowa 46 kg, Mięso mielone 55 kg, Mięso wołowe bez kości 24 kg, Parówka cienka 30 kg, Parówka gruba 69 kg, Parowki delikatesowe 28 kg, Pasztet pieczony 7 kg, Pieczeń wołowa ekstra - mięso 46 kg, Kości kulinarne z kurczaka 3 kg, Schab bez kości - mięso 388 kg, Szynka typu Myśliwska 10 kg, Szynka typu Chłopska 6 kg, Szynka typu Domowa 6 kg, Szynka typu Filet wędzony z indyka 19 kg, Szynka typu Jana 4 kg, Szynka typu Karczek tradycyjny wiejski 20 kg, Szynka typu konserwowa 71 kg, Mielonka wieprzowa typu Lencz 3 kg, Szynka typu Myśliwska 20 kg, Szynka typu Regionalna22 kg, Szynka typu Staropolska 69 kg, Szynka typu Wiejska 14 kg, Szynka typu Wieprzowa- wędlina 11 kg, Udko z kurczaka 54 kg, Wątroba z kurczaka 5 kg, Szynka wieprzowa - mięso 30 kg.) 2) Część II - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Tarnobrzegu, ul. Sienkiewicza 206, 39-400 Tarnobrzeg (Boczek wędzony -wędlina 31 kg, Filet z kurczaka surowy 125 kg, Flaki po wstępnej obróbce 2 kg, Kabanosy 5 kg, Karkówka bez kości 73 kg, Kiełbasa typu Półsucha 2 kg, Kiełbasa typu Krakowska sucha 2 kg, Kiełbasa typu Zwyczajna 20 kg, Kości kulinarne 9 kg, Kura rosołowa 56 kg, Parówki delikatesowe 32 kg, Szynka typu Polędwica sopocka 38 kg, Polędwica wołowa - mięso 5 kg, Polędwiczka wieprzowa surowa 12 kg, Schab bez kości - mięso 150 kg, Szynka w siatce ekstra - wędlina 25 kg, Udko z kurczaka surowe 31 kg, Wołowina bez kości - mięso 10 kg, Ligawa wołowa 20 kg, Wołowina zrazowa - mięso 25 kg, Szynka wieprzowa - mięso 23 kg.) 3) Część III - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Przemyślu, ul. Kraszewskiego 7a, 37-700 Przemyśl. (Boczek wędzony-wędlina 15 kg, Filet drobiowy surowy80 kg, Golonka bez kości 10 kg, Kabanosy 7 kg, Karkówka bez kości 61 kg, Kiełbasa typu Kminkowa 5 kg, Kiełbasa typu Krakowska półsucha 1 kg, Kiełbasa typu Parówkowa 5 kg, Kiełbasa typu Parzona 5 kg, Kiełbasa typu Półsucha 19kg, Kiełbasa typu Szynkowa 5 kg, Kiełbasa typu Targowa 3 kg, Kiełbasa typu Zwyczajna 27 kg, Kości kulinarne 5 kg, Kura rosołowa 46 kg, Mięso mielone 24 kg, Parówka gruba 8 kg, Szynka typu Polędwica sopocka 102 kg, Schab bez kości-mięso154 kg, Schab pieczony - wędlina 34 kg, Szponder-mięso 5 kg, Szynka typu Konserwowa 6 kg, Szynka w siatce extra-wędlina 5 kg, Szynka typu Staropolska 53 kg, Szynka typu Wiejska 5 kg, Szynka typu Wieprzowa-wędlina 5 kg, Udko z kurczaka 130 kg)..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.13.10 - Pasztety .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zakup współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego na potrzeby projektu systemowego Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne w ramach POKL/9.4/133/2008.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Ośrodka Edukacji Nauczycieli i Pracowników Administracji Samorządowej w Czudcu, ul. Rzeszowska 82, 38-120 Czudec
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD MIĘSNY SMAK-GÓRNO SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MIĘSNY SMAK-GÓRNO SP. Z O.O.
- Zakład Mięsny SMAK-GÓRNO Sp. z o.o., Górno 104, 36-051 Górno, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28438,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 30624,12
Oferta z najniższą ceną: 27281,42 / Oferta z najwyższą ceną: 30624,12
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Tarnobrzegu, ul. Sienkiewicza 206, 39-400 Tarnobrzeg
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁAD MIĘSNY SMAK-GÓRNO SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MIĘSNY SMAK-GÓRNO SP. Z O.O.
- Zakład Mięsny SMAK-GÓRNO Sp. z o.o., Górno 104, 36-051 Górno, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10062,68 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 10749,62
Oferta z najniższą ceną: 9708,25 / Oferta z najwyższą ceną: 10749,62
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Przemyślu, ul. Kraszewskiego 7a, 37-700 Przemyśl
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.09.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
MASARNIA RADYMNO SPÓŁKA JAWNA O.GRABOWSKA, S.PELC, Ł.PELC
jakie przetargi wygrała firma
MASARNIA RADYMNO SPÓŁKA JAWNA O.GRABOWSKA, S.PELC, Ł.PELC
- Masarnia RADYMNO Spółka jawna O. Grabowska, S. Pelc, Ł. Pelc, ul. Szopena 5, 37-550 Radymno, kraj/woj. podkarpackie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11458,36 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 11059,19
Oferta z najniższą ceną: 10549,12 / Oferta z najwyższą ceną: 11800,68
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Wykonywanie przeglądów okresowych i napraw pojazdów samochodowych i specjalistycznych GDDKiA Oddział w Rzeszowie z podziałem na 3 części.
- Sprzedaż wraz z dostarczeniem foteli biurowych
- Zakup materiałów na rzecz realizacji projektu preinkubacji - zamówienie z podziałem na trzy części
- wykonanie wielobranżowej dokumentacji projektowej niezbędnej do uzyskania Decyzji ZRID dla inwestycji pn. : "Budowa drogi powiatowej łączącej drogę powiatową Nr 1407R z drogą krajową nr 19"
- Organizowanie i świadczenie specjalistycznych usług opiekuńczych dla osób z zaburzeniami psychicznymi, zamieszkałych na terenie Miasta Rzeszowa
- Zakup i sukcesywna dostawa warzyw, owoców mrożonych oraz ryb przetworzonych i konserwowych dla Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie.
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Głownie - 2025"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2025 rok
- Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 9 w Bytomiu
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PUBLICZNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ W WARLUBIU W 2025 ROKU
- Dostawy artykułów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Legnicy w 2025 r.
- Dostawa różnych artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Henryka Sienkiewicza w Kamionnie w 2025 r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.