Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-12-30
Tomaszów Mazowiecki: PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU
w ramach programu wieloletniego Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Numer ogłoszenia: 267218 - 2008; data zamieszczenia: 30.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Tomaszowie Mazowieckim , ul. Cekanowska 5, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, woj. łódzkie, tel. 044 7237353, faks 044 7233489.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach programu wieloletniego Pomoc państwa w zakresie dożywiania.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot Zamówienia składa się z 3 zakresów (części), z których każda może być realizowana samodzielnie przez poszczególnych Wykonawców. 1.1 Część 1. Przedmiotem Zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowywanie i wydawanie gorącego posiłku dla klientów wskazanych przez MOPS w okresach od 2 lutego 2009r do 31 grudnia 2009r. Gorący posiłek winien składać się z dwóch dań tj. zupy i drugiego dania: - zupy - minimum 0,5 l zupy gotowanej na wywarze mięsnym lub warzywnym oraz minimum 200g pieczywa; - drugie danie - 150g porcja mięsa (waga po przetworzeniu), 150 - 200g gotowanej kaszy, ryżu, makaronu lub ziemniaków oraz 150g surówki. Dopuszcza się raz w tygodniu przygotowanie posiłku bez mięsa i zastąpieniem go produktami z zawartością białka zwierzęcego tj.: ryba - 150g (waga po przetworzeniu) lub jaja - 4 szt. Gorący posiłek będzie przygotowywany na siedem dni tygodnia i wydawany w godzinach od 12.00 do 15.00, w ilości maksymalnie 230 posiłków dziennie w punkcie żywieniowym, który spełnia wymogi sanitarne na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Centrum. Na dni wolne od pracy tj. niedzielę i święta przewiduje się wydawanie w soboty lub w dni poprzedzające święta, posiłków w postaci na wynos nadające się do podgrzania we własnym zakresie przez klientów MOPS. Jadłospis posiłków na 4 tygodnie wraz z gramaturą stanowić będzie integralną część oferty. W przypadku wyboru oferty Wykonawca zobowiązany jest realizować przedłożony jadłospis. Dzielnica Centrum - obejmuje w rozumieniu niniejszej specyfikacji obszar miasta Tomaszów Maz. znajdujący się pomiędzy ulicami: Mościckiego, Mireckiego, Nowy Port, Wodnej, Św. Antoniego, O. Lange, Jana Pawła II, Podleśnej, Legionów, Piłsudskiego, Gen. Józefa Hallera, Mostowej, Zawadzkiej, Orzeszkowej, Barlickiego, Warszawskiej, Św. Antoniego, Granicznej, Jana Pawła II, Podleśnej, Gen. Józefa Bema. 1.2 Część 2. Przedmiotem Zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowywanie i wydawanie gorącego posiłku dla klientów wskazanych przez MOPS w okresie od 2 lutego 2009r do 31 grudnia 2009r. Gorący posiłek winien składać się z dwóch dań tj. zupy i drugiego dania: - zupy - minimum 0,5 l zupy gotowanej na wywarze mięsnym lub warzywnym oraz minimum 200g pieczywa; - drugie danie - 150g porcja mięsa (waga po przetworzeniu), 150 - 200g gotowanej kaszy, ryżu, makaronu lub ziemniaków oraz 150g surówki. Dopuszcza się raz w tygodniu przygotowanie posiłku bez mięsa i zastąpieniem go produktami z zawartością białka zwierzęcego tj.: ryba - 150g (waga po przetworzeniu) lub jaja - 4 szt. Gorący posiłek będzie przygotowywany na siedem dni tygodnia i wydawany w godzinach od 12.00 do 15.00, w ilości maksymalnie 50 posiłków dziennie w punkcie żywieniowym, który spełnia wymogi sanitarne na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Niebrów. Na dni wolne od pracy tj. niedzielę i święta przewiduje się wydawanie w soboty lub w dni poprzedzające święta, posiłków w postaci na wynos, nadające się do podgrzania we własnym zakresie przez klientów MOPS. Jadłospis posiłków na 4 tygodnie wraz z gramaturą stanowić będzie integralną część oferty. W przypadku wyboru oferty Wykonawca zobowiązany jest realizować przedłożony jadłospis. Dzielnica Niebrów obejmuje w rozumieniu niniejszej specyfikacji obszar miasta Tomaszów Maz. znajdujący się pomiędzy ulicami: Barlickiego, Orzeszkowej, Zawadzkiej, Milenijnej, Ujezdzkiej, Warszawskiej, Wysokiej, Piaskowej, Głównej, Dworcowej, Spalskiej, Nowowiejskiej, Konstytucji 3 Maja. 1.3 Część 3. Przedmiotem Zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowywanie i wydawanie gorącego posiłku dla klientów wskazanych przez MOPS w okresie od 2 lutego 2009r do 31 grudnia 2009r. Gorący posiłek winien składać się z dwóch dań tj. zupy i drugiego dania: - zupy - minimum 0,5 l zupy gotowanej na wywarze mięsnym lub warzywnym oraz minimum 200g pieczywa; - drugie danie - 150g porcja mięsa (waga po przetworzeniu), 150 - 200g gotowanej kaszy, ryżu, makaronu lub ziemniaków oraz 150g surówki. Dopuszcza się raz w tygodniu przygotowanie posiłku bez mięsa i zastąpieniem go produktami z zawartością białka zwierzęcego tj.: ryba - 150g (waga po przetworzeniu) lub jaja - 4 szt. Gorący posiłek będzie przygotowywany na siedem dni tygodnia i wydawany w godzinach od 12.00 do 15.00, w ilości maksymalnie 50 posiłków dziennie w punkcie żywieniowym, który spełnia wymogi sanitarne na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Wilanów. Na dni wolne od pracy tj. niedzielę i święta przewiduje się wydawanie w soboty lub w dni poprzedzające święta, posiłków w postaci na wynos, nadające się do podgrzania we własnym zakresie przez klientów MOPS. Jadłospis posiłków na 4 tygodnie wraz z gramaturą stanowić będzie integralną część oferty. W przypadku wyboru oferty Wykonawca zobowiązany jest realizować przedłożony jadłospis. Dzielnica Wilanów obejmuje w rozumieniu niniejszej specyfikacji obszar miasta Tomaszów Maz. znajdujący się pomiędzy ulicami: Podoba, Białobrzeskiej, Mireckiego, Nowowiejskej, Spalskiej, Szczęśliwej. 2. Każdy z posiłków określonych w punkcie 1.1 - 1.3 musi zawierać minimum 1000 kalorii. - Posiłki muszą być wydane w punkcie żywieniowym spełniającym wymogi sanitarno-higieniczne. - Posiłki muszą być wydawane w punkcie żywieniowym jako produkty o temperaturze 60oC - 80oC - zgodnie z normami żywieniowymi. - Punkt żywieniowy musi być zlokalizowany w budynku ogrzewanym, w którym zorganizowane będzie co najmniej 50 miejsc siedzących (przy stołach). - Nie można zaniżać ustalonej wagi posiłków pod groźbą zastosowania kar umownych, łącznie z odstąpieniem od umowy. 3. Posiłki będą wydawane za pokwitowaniem uprawninym klientom i wynagrodzenie należne Wykonawcy obejmować będzie rzeczywistą liczbę posiłków wydanych w danym okresie rozliczeniowym. Ustala się miesięczny okres rozliczeniowy (miesiąc kalendarzowy). Po upływie każdego miesiąca kalendarzowego Wykonawca przedstawi miesięczne zestawienie wydanych posiłków wraz z potwierdzeniem ich przyjęcia przez uprawnionych odbiorców, które będzie stanowić podstawę wypłaty wynagrodzenia..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.00 - Posiłki gotowe 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.02.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1.1 Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień - warunek 1, 1.2 Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania Zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia - warunek 2, 1.3 Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie Zamówienia - warunek 3, 1.4 Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, zgodnie z art. 24 ustawy - warunek 4, 1.5 Spełniają i przyjmują warunki zawarte w SIWZ oraz we wzorze umowy - warunek 5. 2. Kryteria oceny spełniania warunków oraz dokumenty, które zobowiązany jest dostarczyć Wykonawca w ramach oferty: 2.1 Warunek 1 uważa się za spełniony, gdy Wykonawca dostarczy: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2.2 Warunek 2 uważa się za spełniony, gdy Wykonawca dostarczy: - złoży oświadczenie będące załącznikiem do oferty, że posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub dołączy pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; - dokument potwierdzający tytuł prawny do dysponowania lokalem wykorzystanym jako punkt żywieniowy przez okres realizacji zamówienia (np.: wyciąg z księgi wieczystej, umowa najmu, użyczenia, dzierżawy itp.); - decyzja właściwego organu zezwalająca na prowadzenie działalności gospodarczej(zbiorowe żywienie) w miejscu przygotowywania i wydawania posiłków. 2.3 Warunek 3 uważa się za spełniony, gdy Wykonawca dostarczy: - oświadczenie stanowiące załącznik do oferty - zgodnie z art. 22 ust. 1 pkt. 1- 4 ustawy Prawo zamówień publicznych; - aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie, lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; 2.4 Warunek 4 uważa się za spełniony, gdy Wykonawca dostarczy: - oświadczenie, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy - Prawo zamówień publicznych - załącznik do oferty. 2.5 Warunek 5 uważa się za spełniony, gdy Wykonawca dostarczy: - oświadczenie, że spełnia i przyjmuje warunki zawarte w SIWZ oraz we wzorze umowy (Oświadczenie zawarte w formularzu oferty). 3. Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia. Każdy z w/w warunków ma jednakowe znaczenie i niespełnienie któregokolwiek z nich spowoduje wykluczenie Wykonawcy..
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; - złoży oświadczenie będące załącznikiem do oferty, że posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub dołączy pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; - dokument potwierdzający tytuł prawny do dysponowania lokalem wykorzystanym jako punkt żywieniowy przez okres realizacji zamówienia (np.: wyciąg z księgi wieczystej, umowa najmu, użyczenia, dzierżawy itp.); - decyzja właściwego organu zezwalająca na prowadzenie działalności gospodarczej(zbiorowe żywienie) w miejscu przygotowywania i wydawania posiłków. - oświadczenie stanowiące załącznik do oferty - zgodnie z art. 22 ust. 1 pkt. 1- 4 ustawy Prawo zamówień publicznych; - aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie, lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; - oświadczenie, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy - Prawo zamówień publicznych - załącznik do oferty. - oświadczenie, że spełnia i przyjmuje warunki zawarte w SIWZ oraz we wzorze umowy (Oświadczenie zawarte w formularzu oferty)..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: htpp://mopstomaszow.nbip.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Cekanowska 5
97-200 Tomaszów Mazowiecki.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.01.2009 godzina 09:00, miejsce: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ul. Cekanowska 5 97-200 Tomaszów Mazowiecki pokój 16 - Sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Punkt żywieniowy - dzielnica Centrum.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem Zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowywanie i wydawanie gorącego posiłku dla klientów wskazanych przez MOPS w okresach od 2 lutego 2009r do 31 grudnia 2009r. Gorący posiłek winien składać się z dwóch dań tj. zupy i drugiego dania: - zupy - minimum 0,5 l zupy gotowanej na wywarze mięsnym lub warzywnym oraz minimum 200g pieczywa; - drugie danie - 150g porcja mięsa (waga po przetworzeniu), 150 - 200g gotowanej kaszy, ryżu, makaronu lub ziemniaków oraz 150g surówki. Dopuszcza się raz w tygodniu przygotowanie posiłku bez mięsa i zastąpieniem go produktami z zawartością białka zwierzęcego tj.: ryba - 150g (waga po przetworzeniu) lub jaja - 4 szt. Gorący posiłek będzie przygotowywany na siedem dni tygodnia i wydawany w godzinach od 12.00 do 15.00, w ilości maksymalnie 230 posiłków dziennie w punkcie żywieniowym, który spełnia wymogi sanitarne na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Centrum. Na dni wolne od pracy tj. niedzielę i święta przewiduje się wydawanie w soboty lub w dni poprzedzające święta, posiłków w postaci na wynos nadające się do podgrzania we własnym zakresie przez klientów MOPS. Jadłospis posiłków na 4 tygodnie wraz z gramaturą stanowić będzie integralną część oferty. W przypadku wyboru oferty Wykonawca zobowiązany jest realizować przedłożony jadłospis. Dzielnica Centrum - obejmuje w rozumieniu niniejszej specyfikacji obszar miasta Tomaszów Maz. znajdujący się pomiędzy ulicami: Mościckiego, Mireckiego, Nowy Port, Wodnej, Św. Antoniego, O. Lange, Jana Pawła II, Podleśnej, Legionów, Piłsudskiego, Gen. Józefa Hallera, Mostowej, Zawadzkiej, Orzeszkowej, Barlickiego, Warszawskiej, Św. Antoniego, Granicznej, Jana Pawła II, Podleśnej, Gen. Józefa Bema..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.00-3, 55.32.00.00-9, 55.32.10.00-6, 55.32.20.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.02.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Punkt żywieniowy - dzielnica Niebrów.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem Zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowywanie i wydawanie gorącego posiłku dla klientów wskazanych przez MOPS w okresie od 2 lutego 2009r do 31 grudnia 2009r. Gorący posiłek winien składać się z dwóch dań tj. zupy i drugiego dania: - zupy - minimum 0,5 l zupy gotowanej na wywarze mięsnym lub warzywnym oraz minimum 200g pieczywa; - drugie danie - 150g porcja mięsa (waga po przetworzeniu), 150 - 200g gotowanej kaszy, ryżu, makaronu lub ziemniaków oraz 150g surówki. Dopuszcza się raz w tygodniu przygotowanie posiłku bez mięsa i zastąpieniem go produktami z zawartością białka zwierzęcego tj.: ryba - 150g (waga po przetworzeniu) lub jaja - 4 szt. Gorący posiłek będzie przygotowywany na siedem dni tygodnia i wydawany w godzinach od 12.00 do 15.00, w ilości maksymalnie 50 posiłków dziennie w punkcie żywieniowym, który spełnia wymogi sanitarne na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Niebrów. Na dni wolne od pracy tj. niedzielę i święta przewiduje się wydawanie w soboty lub w dni poprzedzające święta, posiłków w postaci na wynos, nadające się do podgrzania we własnym zakresie przez klientów MOPS. Jadłospis posiłków na 4 tygodnie wraz z gramaturą stanowić będzie integralną część oferty. W przypadku wyboru oferty Wykonawca zobowiązany jest realizować przedłożony jadłospis. Dzielnica Niebrów obejmuje w rozumieniu niniejszej specyfikacji obszar miasta Tomaszów Maz. znajdujący się pomiędzy ulicami: Barlickiego, Orzeszkowej, Zawadzkiej, Milenijnej, Ujezdzkiej, Warszawskiej, Wysokiej, Piaskowej, Głównej, Dworcowej, Spalskiej, Nowowiejskiej, Konstytucji 3 Maja..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.00-3, 55.32.00.00-9, 55.32.10.00-6, 55.32.20.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.02.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Punkt żywieniowy - dzielnica Wilanów.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem Zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowywanie i wydawanie gorącego posiłku dla klientów wskazanych przez MOPS w okresie od 2 lutego 2009r do 31 grudnia 2009r. Gorący posiłek winien składać się z dwóch dań tj. zupy i drugiego dania: - zupy - minimum 0,5 l zupy gotowanej na wywarze mięsnym lub warzywnym oraz minimum 200g pieczywa; - drugie danie - 150g porcja mięsa (waga po przetworzeniu), 150 - 200g gotowanej kaszy, ryżu, makaronu lub ziemniaków oraz 150g surówki. Dopuszcza się raz w tygodniu przygotowanie posiłku bez mięsa i zastąpieniem go produktami z zawartością białka zwierzęcego tj.: ryba - 150g (waga po przetworzeniu) lub jaja - 4 szt. Gorący posiłek będzie przygotowywany na siedem dni tygodnia i wydawany w godzinach od 12.00 do 15.00, w ilości maksymalnie 50 posiłków dziennie w punkcie żywieniowym, który spełnia wymogi sanitarne na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Wilanów. Na dni wolne od pracy tj. niedzielę i święta przewiduje się wydawanie w soboty lub w dni poprzedzające święta, posiłków w postaci na wynos, nadające się do podgrzania we własnym zakresie przez klientów MOPS. Jadłospis posiłków na 4 tygodnie wraz z gramaturą stanowić będzie integralną część oferty. W przypadku wyboru oferty Wykonawca zobowiązany jest realizować przedłożony jadłospis. Dzielnica Wilanów obejmuje w rozumieniu niniejszej specyfikacji obszar miasta Tomaszów Maz. znajdujący się pomiędzy ulicami: Podoba, Białobrzeskiej, Mireckiego, Nowowiejskej, Spalskiej, Szczęśliwej..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.00-3, 55.32.00.00-9, 55.32.10.00-6, 55.32.20.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 02.02.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z TOMASZOWA MAZOWIECKIEGO
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej w ramach zadania pn.: "Adaptacja pomieszczenia na funkcję archiwum zakładowego w budynku Starostwa Powiatowego w Tomaszowie Mazowieckim
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej w ramach zadania pn.: "Modernizacja dachu budynku dydaktyczno-szkoleniowego ZSP nr 1 w Tomaszowie Maz."
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej w ramach zadania pn.: "Modernizacja boiska sportowego w ZSP nr 1 w Tomaszowie Maz.".
- Wymiana uszkodzonych elementów komory technicznej fontann w parku Bulwary w miejscowości Tomaszów Mazowiecki - II POSTĘPOWANIE
- Dostawa wyposażenia do pracowni dla uczniów i uczennic w ramach realizacji projektu "Postaw na kwalifikacje" - z podziałem na V części
- Wykonanie dokumentacji projektowej oraz pełnienie nadzoru autorskiego dla zdania pn.: " Przebudowa DP 4338E w Tomaszowie Mazowieckim ul. Dworcowa"
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zapewnienie usług cateringowych ( 2 części).
- Usługi cateringowe na 2025 r. dla Przedszkola nr 445 w Warszawie.
- Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
- 43.2025 Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby jednostek Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu
- Świadczenie usługi żywienia realizowanej na potrzeby Mazowieckiego Szpitala Wojewódzkiego Drewnica Sp. z o.o.
- Warsztaty wyjazdowe, edukacyjne z elementami integracji w ramach realizacji projektu pn. "Pozytywna przyszłość PLUS. [...].*
więcej: Posiłki gotowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.