To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-12-28
Nysa: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne
Numer ogłoszenia: 272829 - 2012; data zamieszczenia: 28.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 455264 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Mięso, wędliny, podroby i konserwy mięsne.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin, podrobów i konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1. Łopatka surowa bez kości, golonki, skóry i tłuszczu, zg. z PN kl/gat. I, kg 450 2. Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.650 3. Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat. I, kg 850 4. Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1.Ćwiartka surowa tylna z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 830 2. Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 2.200 3. Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 400 4. Żołądki drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.800 5. Serca drobiowe z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.800 Część 3 Wędliny drobiowo - wieprzow - wołowe 1. Kiełbasa litewska, zg. z PN kl/gat. I, kg 3.150 2. Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 3. Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl/gat. I, kg 4.600 4. Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 5. Kiełbasa parówki śląskie, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 6. Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.900 7. Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.900 8. Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 9. Kiełbasa mielonka, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.900 10.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl/gat. I,kg 580 11.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl/gat. I, kg 880 12.Boczek wędzony, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.000 13.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa, zg. z PN kl/gat. I,kg 100 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 200 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 5.Serdelki drobiowe,zg. z PN kl/gat. I, kg 100 6.Szynka z indyka,zg. z PN kl/gat. I,kg 100 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl/gat. I, kg 280 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 10.Filet z indyka prasowany, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 11.Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 12.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl/gat. I, kg 100 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona zg. z PN kl/gat. I,kg 1.200 2.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10% zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 3.Pasztet wieprzowy - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.200 4.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonce poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%, zg. z PN kl/gat. I,kg 1.200 Część 6 Konserwy mięsne 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200 lub 300g,zawartość tłuszczu do 27% ,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 3.Przysmak śniadaniowy 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200 4.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%,zg. z PN kl/gat. I, kg 2.300 5.Pasztet mazowiecki / wiejski/popularny 200 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%,zg. z PN kl/gat. I, kg 1.200.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.22.10 - 15.11.22.10 15.11.13.35 - 15.11.13.35 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.12.20 - Bekon 15.13.14.10 - Szynka 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 66654,50 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 69420,24
Oferta z najniższą ceną: 69420,24 / Oferta z najwyższą ceną: 75972,75
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 61445,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 63123,27
Oferta z najniższą ceną: 63123,27 / Oferta z najwyższą ceną: 71270,85
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Wędliny drobiowo - wieprzowo - wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 161130,40 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 167223,11
Oferta z najniższą ceną: 167223,11 / Oferta z najwyższą ceną: 268755,90
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Wędliny drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., P, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16952,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 17126,13
Oferta z najniższą ceną: 17126,13 / Oferta z najwyższą ceną: 17469,90
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne NIEBIESZCZAŃSCY Sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 26688,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 27581,40
Oferta z najniższą ceną: 27581,40 / Oferta z najwyższą ceną: 40811,40
Waluta: PLN.
Część NR: 6
Nazwa: Konserwy mięsne
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 19.12.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 35811,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 36631,35
Oferta z najniższą ceną: 36631,35 / Oferta z najwyższą ceną: 70093,80
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z NYSY
- Mechaniczne sprzątanie jezdni z piasku i wszelkich zanieczyszczeń
- Dostawa heparyn drobnocząsteczkowych oraz preparatu Alteplasum
- Odbudowa infrastruktury drogowej po powodzi - ul. Grodzka w Nysie
- Ubezpieczenie mienia oraz odpowiedzialności cywilnej Państwowej Akademii Nauk Stosowanych w Nysie
- Wykonanie remontu Oddziału Położniczego Szpitala w Nysie
więcej: przetargi w Nysie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy wędlin do Aresztu Śledczego w Sosnowcu
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
- Dostawy różnych artykułów spożywczych do Aresztu Śledczego w Katowicach
- Sukcesywne dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu, podrobów oraz wędlin do Zakładu Karnego w Jastrzębiu-Zdroju
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 90 WE WROCŁAWIU
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.