To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-02-08
Garbatka Letnisko: Dostawy mięsa, wędlin i drobiu
Numer ogłoszenia: 27334 - 2016; data zamieszczenia: 08.02.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 349660 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Żytkowicach, Żytkowice, 26-930 Garbatka Letnisko, woj. mazowieckie, tel. 48 6211250, faks 48 6146030.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, wędlin i drobiu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne dostarczanie mięsa, wędlin i drobiu wyszczególnionych poniżej do magazynu żywnościowego Zakładu Karnego w Żytkowicach: CZĘŚĆ I: MIĘSO WIEPRZOWE I WOŁOWE 1.boczek wieprzowy surowy 300,00 kg na 12 miesięcy 2.flaki wołowe mrożone 300,00 kg na 12 miesięcy 3.golonka wieprzowa 100,00 kg na 12 miesięcy 4.karkówka wieprzowa z kością 150,00 kg na 12 miesięcy 5.łopatka wieprzowa z kością 100,00 kg na 12 miesięcy 6.mięso garmażeryjne wieprzowe 1 800,00 kg na 12 miesięcy 7.mięso wieprzowe kl. 2A 2 500,00 kg na 12 miesięcy 8.mięso wołowe kl. 2 1 100,00 kg na 12 miesięcy 9.schab wieprzowy z kością 300,00 kg na 12 miesięcy 10.serca wieprzowe 400,00 kg na 12 miesięcy 11.słonina 600,00 kg na 12 miesięcy 12.wątroba wieprzowa 1 500,00 kg na 12 miesięcy 13.wieprzowina gulaszowa mrożona 1 200,00 kg na 12 miesięcy 14.wołowina gulaszowa mrożona 700,00 kg na 12 miesięcy 15.żeberka wieprzowe paski 450,00 kg na 12 miesięcy Okres przydatności do spożycia mięsa świeżego niemrożonego: co najmniej 3 dni od daty dostawy. Okres przydatności mięsa mrożonego: co najmniej 30 dni od daty dostawy. CZĘŚĆ II: WĘDLINY I KONSERWY 1.baleron 350,00 kg na 12 miesięcy 2.boczek śniadaniowy 800,00 kg na 12 miesięcy 3.boczek wędzony 500,00 kg na 12 miesięcy 4.boczek wiśniowy 600,00 kg na 12 miesięcy 5.kaszanka 2 000,00 kg na 12 miesięcy 6.kiełbasa biała parzona 1 200,00 kg na 12 miesięcy 7.kiełbasa debreczyńska 2 000,00 kg na 12 miesięcy 8.kiełbasa drobiowa 500,00 kg na 12 miesięcy 9.kiełbasa jarmarczna 3 000,00 kg na 12 miesięcy 10.kiełbasa krakowska 400,00 kg na 12 miesięcy 11.kiełbasa mortadela 2 500,00 kg na 12 miesięcy 12.kiełbasa parówkowa 1 400,00 kg na 12 miesięcy 13.kiełbasa staropolska 400,00 kg na 12 miesięcy 14.kiełbasa szynkowa 200,00 kg na 12 miesięcy 15.kiełbasa targowa 2 200,00 kg na 12 miesięcy 16.kiełbasa zwyczajna 800,00 kg na 12 miesięcy 17.kiełbaski debreczyńskie 500,00 kg na 12 miesięcy 18.konserwa turystyczna 2 200,00 kg na 12 miesięcy 19.luncheon 2 500,00 kg na 12 miesięcy 20.mielonka drobiowa 1 500,00 kg na 12 miesięcy 21.mielonka konserwowa 2 000,00 kg na 12 miesięcy 22.mielonka tłuszczowa 1 700,00 kg na 12 miesięcy 23.mielonka tyrolska 1 500,00 kg na 12 miesięcy 24.mortadela z indyka 1 500,00 kg na 12 miesięcy 25.pachwina wędzona 800,00 kg na 12 miesięcy 26.parówki cienkie 2 000,00 kg na 12 miesięcy 27.parówki drobiowe 600,00 kg na 12 miesięcy 28.pasztet drobiowy 350,00 kg na 12 miesięcy 29.pasztet mięsny 2 200,00 kg na 12 miesięcy 30.pasztetowa 1 800,00 kg na 12 miesięcy 31.pieczeń rzymska 1 600,00 kg na 12 miesięcy 32.podgardle wędzone 800,00 kg na 12 miesięcy 33.polędwica drobiowa 400,00 kg na 12 miesięcy 34.przysmak kozacki 1 500,00 kg na 12 miesięcy 35.przysmak śniadaniowy 2 000,00 kg na 12 miesięcy 36.rolada drobiowa 400,00 kg na 12 miesięcy 37.salceson chłopski 900,00 kg na 12 miesięcy 38.salceson czarny 900,00 kg na 12 miesięcy 39.smalec w foremce 1 000,00 kg na 12 miesięcy 40.smalec domowy z cebulą i skwarkami 1 100,00 kg na 12 miesięcy 41.szynka biała 350,00 kg na 12 miesięcy 42.szynka mielona 300,00 kg na 12 miesięcy 43.szynka miodowa 400,00 kg na 12 miesięcy 44.szynka z łopatki 350,00 kg na 12 miesięcy 45.szynkówka picolo 450,00 kg na 12 miesięcy Okres przydatności do spożycia wędlin co najmniej 5 dni od daty dostawy. Wędliny określone powyżej w pozycjach: 8 (kiełbasa drobiowa), 33 (polędwica drobiowa), 36 (rolada drobiowa) nie mogą zawierać mięsa i tłuszczy pochodzenia innego niż drobiowe. Poza wędlinami określonymi powyżej w pozycjach 3 (boczek wędzony), 25 (pachwina wędzona), 32 (podgardle wędzone), Zamawiający wymaga aby wędliny pakowane były w sposób próżniowy bądź gazowy (odpowiednio VAC lub MAP). CZĘŚĆ III: MIĘSO DROBIOWE 1.korpusy z kurczaka 1 000,00 kg na 12 miesięcy 2.kurczaki 500,00 kg na 12 miesięcy 3.piersi z kurczaka 200,00 kg na 12 miesięcy 4.skrzydła z kurczaka 1 800,00 kg na 12 miesięcy 5.uda z kurczaka 3 000,00 kg na 12 miesięcy 6.mięso garmażeryjne drobiowe 2 200,00 kg na 12 miesięcy 7.serca drobiowe 250,00 kg na 12 miesięcy 8.żołądki drobiowe 250,00 kg na 12 miesięcy Mięso garmażeryjne drobiowe pakowane w opakowania o maksymalnej wadze jednostkowej 1 kg. Okres przydatności do spożycia mięsa garmażeryjnego: co najmniej 5 dni od daty dostawy, pozostały asortyment co najmniej 3 dni od daty dostawy. Wymagany termin wykonania zamówienia: od 20.02.2016 do 19.02.2017 r. lub do dnia zrealizowania umowy przed dniem 19.02.2017 r. Dostawy realizowane będą od poniedziałku do piątku, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach 08.00-11.00 na podstawie pisemnych lub telefonicznych zamówień jednostkowych składanych przez pracownika służby żywnościowej. Wykonawca zobowiązuje się zrealizować zamówienia jednostkowe w terminie 24 godzin od otrzymania zamówienia od Zamawiającego. W przypadku, gdy termin 24 godzin, o których mowa w zdaniu poprzednim upływa w dniu tygodnia innym niż dzień od poniedziałku do piątku lub w dzień ustawowo wolny od pracy, termin ten ulega wydłużeniu o 24 godziny za każdy taki dzień, do pierwszego dnia następującego po dniach nieobejmujących obowiązku dostawy. Miejsce wykonania zamówienia: magazyn żywnościowy Zakładu Karnego w Żytkowicach, 26-930 Garbatka-Letnisko..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.20.00 - Drób 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.02.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- DJN Sp. z o.o., ul. Kalinowa 17, 26-660 Wsola, ul. Kalinowa 17, 26-660 Wsola, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 115525,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 86160,00
Oferta z najniższą ceną: 86160,00 / Oferta z najwyższą ceną: 124539,50
Waluta: PLN .
Część NR: 2
Nazwa: Wędliny i konserwy
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.02.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- DJN Sp. z o.o., ul. Kalinowa 17, 26-660 Wsola, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 385665,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 372960,00
Oferta z najniższą ceną: 372960,00 / Oferta z najwyższą ceną: 508809,00
Waluta: PLN .
Część NR: 3
Nazwa: Mięso drobiowe
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.02.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- DJN Sp. z o.o., ul. Kalinowa 17, 26-660 Wsola, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 60285,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 44548,00
Oferta z najniższą ceną: 44548,00 / Oferta z najwyższą ceną: 74947,50
Waluta: PLN .
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa wędlin.
- Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz drobiu do SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowego "Bristol" MSWiA w Kudowie-Zdroju
- Dostawy wędlin oraz mięsa drobiowego
- Dostawy mięsa i przetworów mięsnych (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/25)
- Dostawy mięsa wołowego, wieprzowego, drobiowego, podrobów wieprzowych i drobiowych do poszczególnych jednostek organizacyjnych podległych Dyrektorowi Okręgowemu Służby Więziennej w Katowicach
- Dostawa wędlin
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.