eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GdańskPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług związanych z obsługą szkolenia organizowanego przez Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, w zakresie zapewnienia uczestnikom szkoleniazakwaterowania, wyżywienia oraz dwóch sal szkoleniowych wyposażonych w sprzęt multimedialny

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-07-12

Gdańsk: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług związanych z obsługą szkolenia organizowanego przez Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, w zakresie zapewnienia uczestnikom szkolenia: zakwaterowania, wyżywienia oraz dwóch sal szkoleniowych wyposażonych w sprzęt multimedialny
Numer ogłoszenia: 273772 - 2013; data zamieszczenia: 12.07.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 233944 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, ul. Podwale Przedmiejskie 30, 80-824 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 58 3264890, faks 58 3261816.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług związanych z obsługą szkolenia organizowanego przez Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, w zakresie zapewnienia uczestnikom szkolenia: zakwaterowania, wyżywienia oraz dwóch sal szkoleniowych wyposażonych w sprzęt multimedialny.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: W skład zamówienia wchodzi: 1. Zapewnienie uczestnikom zakwaterowania w dniach 06 - 07. 09. 2013r. a) zakwaterowanie dla maksymalnie 25 osób w obiekcie, którego standard jest nie mniejszy niż przewidziano dla hoteli 3-gwiazdkowych zgodnych z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19.08.2004r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów oraz ujętym w Centralnym Wykazie Obiektów Hotelarskich Ministerstwa Sportu i Turystyki. b) obiekt powinien być położony na terenie powiatu kartuskiego lub wejherowskiego lub nowodworskiego (woj. pomorskie), położony poza obszarem zabudowanym. c) obiekt z dostępem do płaskich terenów zielonych. Teren zielony o powierzchni nie mniejszej niż 500 m2 wymagany w związku z możliwością przeprowadzenia części szkolenia - zajęć plenerowych rozwijających kompetencje uczestników szkolenia. usługa hotelowa obejmuje jeden nocleg w terminie 06 września 2013r. (doba hotelowa od: piątek - od godz. 9:30 do sobota - do godz.13:30) d) zakwaterowania w pokojach jednoosobowych z łazienkami, (dopuszcza się wykorzystanie pokoju dwuosobowego dla jednej osoby) łącznie dla 25 osób. e) koszt zakwaterowania obejmuje śniadanie w formie bufetu szwedzkiego 2. Zapewnienie wyżywienia dla uczestników szkolenia w dniach: 06.09.2013 r.: 1) obiad serwowany dwudaniowy, minimum: zupa, danie główne (do wyboru danie mięsne, rybne, wegetariańskie, surówka lub warzywa gotowane, do wyboru przynajmniej dwa dodatki ziemniak, ryż, kasza, makaron), woda mineralna, sok, 2) całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok- dwa rodzaje, woda mineralna, ciastka deserowe, suszone owoce), 3) kolacja w formie bufetu szwedzkiego, minimum: ciepły bufet (zupa, danie mięsne, rybne, wegetariańskie), zimy bufet (minimum dwie sałatki, półmisek wędlin, półmisek serów), deser, sosy, surówki, kawa, herbata, sok, woda. 07.09.2013 r.: 1) śniadanie w formie bufetu szwedzkiego, minimum: parówki, jajecznica, pieczywo, masło, wędlina, ser żółty, ser biały, pomidory, ogórki, płatki śniadaniowe, mleko/jogurt, kawa, herbata, woda, sok, 2) całodzienny serwis kawowy (kawa, herbata, sok - dwa rodzaje, woda mineralna, ciastka deserowe, suszone owoce), 3) obiad serwowany dwudaniowy, minimum: zupa, danie główne (do wyboru danie mięsne, rybne, wegetariańskie, surówka lub warzywa gotowane, do wyboru przynajmniej dwa dodatki ziemniaki, ryż, kasza, makaron), woda mineralna, sok. Wykonawca przedłoży 3 propozycje menu na każdy posiłek w dniu podpisania umowy do akceptacji Zamawiającego. Zamawiający na 4 dni przed szkoleniem przedstawi Wykonawcy informację na temat ilości dań mięsnych, rybnych, wegetariańskich. 3. Zapewnienie dwóch sal szkoleniowych wraz ze sprzętem multimedialnym a) w pierwszym dniu w godz. 10:00-18:30, b) w drugim dniu w godz. 9:00-13:00, c) sale dla ok. 25 osób w ustawieniu w podkowę (krzesła oraz stoły), d) wielkość sal musi umożliwiać swobodną pracę - sale o minimalnej powierzchni 60m2. Sale muszą być jasne, konieczne są okna i dostęp światła dziennego, jednak również możliwość odpowiedniego zaciemnienia dla potrzeb prowadzenia prezentacji. e) wyposażenie sal w pełne wyposażenie multimedialne, flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny, komputer, ekran. Ponadto w skład usługi wchodzić będzie: zapewnienie dostępności miejsc postojowych lub strzeżonego parkingu bezpłatnie dla uczestników szkolenia dojeżdżających we własnym zakresie..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Stanisław Gruba, Katarzyną Onowszak Hotel VICTORIA Spółka Cywilna, ul. Zamostna 1, 84-239 Bolszewo, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8307,32 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6500,00

  • Oferta z najniższą ceną: 6500,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6500,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.