eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŻywiecDOSTAWY ŻYWNOŚCI Z PODZIAŁEM NA 9 ZADAŃ

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-11-03

Żywiec: DOSTAWY ŻYWNOŚCI Z PODZIAŁEM NA 9 ZADAŃ
Numer ogłoszenia: 295889 - 2008; data zamieszczenia: 03.11.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , ul. Śliżowy Potok 8, 34-300 Żywiec, woj. śląskie, tel. 033 8612308, faks 033 8612308.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps-zywiec.com

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY ŻYWNOŚCI Z PODZIAŁEM NA 9 ZADAŃ.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywne dostawy żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Żywcu z podziałem na 9 zdań: Zadanie Nr I - warzywa i owoce, Zadanie Nr II - mleko, nabieł, przetwory mleczarskie, Zadanie Nr III - drób, Zadanie Nr IV - mięso i wyroby wędliniarskie, Zadanie Nr V - ryby, Zadanie Nr VI - jaja, Zadanie Nr VII - pieczywo, Zadanie Nr VIII - artykuły spozywcze, Zadanie Nr IX - mrozonki..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.00.00.0 - Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.98.12.00 - Gazowane wody mineralne 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 31.42.50.0 - Jaja .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Wadim w tym postępowanie nie jest wymagane

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiadają uprawnienie do wykonywania okreslonej dzialalnosci lub czynnosci, jeżeli ustawy nakladaja obowiązek posiadania takich uprwnień, - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potncjałem technicznym, i osobami zdolnymi do wyknania zamówienia lub przedstawią pisemnne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potecjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia - znajduja sie w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniajacej wykonania zamówienia, - nie podlegaja wykluczeniu z postaępowania o udzielenie zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postepowaniu zgodnie z art. 22 ust.1, 2. aktualny odpis z właściwego rejestru dlbo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej (wystawionego nie wczesniej niz 6 miesięcy przed upływem terminu skladania ofert) a dla spółek cywilnych również umowę spółki) 3.wypełniony formularz ofertowy do całości przedmiotu zamówienia lub wybranego zadania, 4.formularz cenowy 5.zaakceptowany projekt umowy.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps-zywiec.com.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 34-300 Żywiec ul. Ślizowy Potok 8.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.11.2008 godzina 09:00, miejsce: 34-300 Żywiec ul. Ślizowy Potok 8 /Dom Pomocy Społecznej - sekretariat/.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: dostawy warzyw i owoców.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zgodnie z formularzem zestwienia cenowego zał. Nr 2 do SIWZ.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1, 03.11.00.00-5, 03.22.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: dostawy mleka, nabiału i przetworów mleczarskich.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zgodnie z formularzem zestaiwnia cenowego zał. Nr 2 do SIWZ.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.