Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2010-09-20
W³odawa: Dostawa warzyw i owoców
Numer og³oszenia: 298920 - 2010; data zamieszczenia: 20.09.2010
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny we W³odawie , ul. ¯o³nierzy WiN 19, 22-200 W³odawa, woj. lubelskie, tel. 0-82 5726810, 5726824, faks 0-82 5726866.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa warzyw i owoców.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców - nr grupy wg Wspólnego S³ownika Zamówieñ CPV - 032.
II.1.4) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.
II.1.5) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.21.21.00-1, 03.22.14.10-3.
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 7.
II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakoñczenie: 30.04.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje siê udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nieniu warunków udzia³u w postêpowaniu, nale¿y przed³o¿yæ:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:
- o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert, a w stosunku do osób fizycznych o¶wiadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.7) Czy ogranicza siê mo¿liwo¶æ ubiegania siê o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowi± osoby niepe³nosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona bêdzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje siê istotne zmiany postanowieñ zawartej umowy w stosunku do tre¶ci oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny we W³odawie /dzia³ kwatermistrzowski/
ul. ¯o³nierzy WiN 19
22-200 W³odawa.
IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 28.09.2010 godzina 10:00, miejsce: Zak³ad Karny we W³odawie /sekretariat/ ul. ¯o³nierzy WiN 19 22-200 W³odawa.
IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Czê¶æ I zamówienia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Burak czerwony w ilo¶ci 5100 kg, kod CPV 03221111-7 2. Cebula w ilo¶ci 4900 kg, kod CPV 03221113-1 3. Marchew w ilo¶ci 8700 kg, kod CPV 03221112-4 4. Por w ilo¶ci 3000 kg, kod CPV 03221100-7 5. Pietruszka w ilo¶ci 2400 kg, kod CPV 03221106. Seler w ilo¶ci 2300 kg, kod CPV 03221100-7.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.11.11-7, 03.22.11.11-1, 03.22.11.12-4, 03.22.11.00-7, 03.22.11.00-7, 03.22.11.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.04.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Czê¶æ II zamówienia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta bia³a w ilo¶ci 8000 kg, kod CPV 03221410-3.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.14.10-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.04.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Czê¶æ II zamówienia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Kapusta czerwona w ilo¶ci 2200 kg, kod CPV 03221410-3.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.14.10-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.04.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Czê¶æ IV zamówienia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1.Papryka ¶wie¿a w ilo¶ci 350 kg, kod CPV 03221230-7 2.Rzodkiewka w ilo¶ci 300 kg, kod CPV 03221110-0 3.Kapusta pekiñska w ilo¶ci oko³o 800 kg, kod CPV 03221410-3 4.Szczypior w ilo¶ci 500 kg, , kod CPV 03221113-1 5.Sa³ata w ilo¶ci 400 kg, kod CPV 03221310-2 6.Pomidor w ilo¶ci 800 kg, kod CPV 03221240-0 7.Ogórek ¶wie¿y w ilo¶ci 300 kg, kod CPV 03221270-9.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.12.30-7, 03.22.11.10-0, 03.22.14.10-3, 03.22.11.13-1, 03.22.13.10-2, 03.22.12.40-0, 03.22.12.70-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.04.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: Czê¶æ V zamówienia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Fasola w ilo¶ci 1200 kg, kod CPV 03212200-2 2. Groch w ilo¶ci 500 kg, kod CPV 03212200-2.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.21.22.00-2, 03.21.22.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.04.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Czê¶æ VI zamówienia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Jab³ka jadalne w ilo¶ci 2200 kg, kod CPV 03222320-2.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.23.20-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.04.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Czê¶æ VII zamówienia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki w ilo¶ci 55000 kg , kod CPV 03212100-1.
2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.21.21.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 31.10.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
INNE PRZETARGI Z W£ODAWY
wiêcej: przetargi w W³odawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy warzyw, ziemniaków jadalnych, owoców cytrusowych
- Dostawa warzyw dla potrzeb kuchni szpitalnej - z podzia³em na zadania - powtórzone
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do kuchni w Pilchowicach Zespo³u Szkó³ im. ¦wiêtej Jadwigi ¦l±skiej we Wleniu
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Przedszkola Bajka w Miêdzyborzu w 2025 r.
- Zakup i dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki Internatu Technikum Handlowo-Ekonomicznego w Bia³ymstoku Zespo³u Szkó³ Handlowo-Ekonomicznych im. Miko³aja Kopernika w Bia³ymstoku
- Dostawy ziemniaków, warzyw i owoców dla Domu Pomocy Spo³ecznej w Pleszewie w roku 2025/1
wiêcej: Ziemniaki »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.