eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KołobrzegDostawa ryb świeżych, wędzonych i mrożonych do punktów żywienia w obiektach Uzdrowisko Kołobrzeg S.A.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-08-20

Kołobrzeg: Dostawa ryb świeżych, wędzonych i mrożonych do punktów żywienia w obiektach Uzdrowisko Kołobrzeg S.A.
Numer ogłoszenia: 305594 - 2012; data zamieszczenia: 20.08.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 232556 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna, ks. Piotra Ściegiennego 1, 78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3548802, faks 0-94 35 225 16.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa ryb świeżych, wędzonych i mrożonych do punktów żywienia w obiektach Uzdrowisko Kołobrzeg S.A..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 3.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do punktów żywienia w obiektach zamawiającego, środkiem transportu dostawcy, ryb świeżych, wędzonych, mrożonych i przetworzonych w następujących rodzajach i ilościach: 1. Filet z czerniaka mrożony 5000 kg 2. Kostka z łososia mrożona 300 kg 3. Makrela wędzona średnia 1200 kg 4. Łosoś wędzony na zimno 180 kg 5. Śledź solony matias 1800 kg 6. Koreczki śledziowe /ze śliwką, z wiśnią / 140 kg 7. Filet z flądry b/s świeży 200 kg 8. Karp świeży patroszony 100 kg 9. Filet z dorsza świeży 2500 kg 10. Filet z łososia świeży 120 kg 11. Węgorz wędzony 10 kg 12. Filet z morszczuka mrożony 150 kg 13. Filet z dorsza mrożony/ bez glazury/ 3000 kg 14. Łosoś wędzony na ciepło 10 kg 15. Pasta łososiowa z tuńczyka 80g 30 szt 16. Mintaj mrożony 80 kg 17. Miruna/filet ze skórą/ 1200 kg 18. Pstrąg świeży patroszony 40 szt 19. Sałatka śledziowa z papryką 280g 100 szt 20. Sałatka śledziowa z kukurydzą 280g 50 szt 21. Sałatka krabowa 280g 10 szt 22. Kulki rybne w sosie węgierskim 500g 20 szt 23. Kulki rybne w zalewie octowej 500g 20 szt 24. Ryba po węgiersku 500g 20 szt 25. Krajanka śledziowa z czosnkiem 500g 20 szt 26. Sałatka śledziowa 500g 55 szt 27. Płaty śledziowe opiekane 1kg 220 szt 28. Pałeczki krabowe 20 szt 29. Pasztet z łososia wędzonego 130g 20 szt 30. Kawior 100g 20 szt Podane ilości zamawianych towarów nie są wielkościami ostatecznymi i mogą się wahać w zależności od potrzeb zamawiającego w zakresie do 5% zamówienia. 3.2. Dostarczane produkty powinny odpowiadać Polskiej Normie, zachowywać wszystkie wymagane cechy przydatności do spożycia, walory estetyczne oraz powinny posiadać określony, aktualny termin przydatności do spożycia. Towar powinien być zapakowany w opakowania adekwatne do masy i rodzaju towaru z oznaczonymi: - nazwą produktu, - nazwą producenta, - masą zawartości opakowania, - terminem przydatności do spożycia lub okresem przechowywania, - identyfikacją partii produktu. 3.3. Termin ważności danego produktu nie może upływać w dniu dostawy ani w ciągu dwóch następnych dni po dostawie. Opakowanie powinno być dostosowane do właściwości danego towaru, bez uszkodzeń, odpowiednie z punktu widzenia higieny i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności. Ryby wędzone powinny być świeże nie pakowane w opakowania typu VAKU (hermetycznych opakowań). Poza okresem ochronnym powinna być dostarczana ryba świeża, nie mrożona. Ryby mrożone bez glazury, dopuszcza się wyłącznie glazurę technologiczną. 3.4. W przypadku wystąpienia okoliczności powodujących zwiększenie liczby osób żywionych w obiektach zamawiającego, przewiduje się możliwość dokonania zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 7 ustawy Prawo zamówień publicznych. 3.5. Z dostawą łączy się usługa transportowa oraz rozładunek u zamawiającego..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.07.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • IMPERIAL - KOŁOBRZEG A. Łuczka, Zb. Łuczka Spółka Jawna, ul. Albatrosa 11, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 195000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 274360,50

  • Oferta z najniższą ceną: 274360,50 / Oferta z najwyższą ceną: 280127,20

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.