eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SławkówDostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Jana Baranowskiego w Sławkowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-11-26

Sławków: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Jana Baranowskiego w Sławkowie
Numer ogłoszenia: 320956 - 2015; data zamieszczenia: 26.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa im. Jana Baranowskiego w Sławkowie , ul. Browarna 55, 41-260 Sławków, woj. śląskie, tel. 32 29 31 039, faks 32 26 09 856.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp.slawkow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej Szkoły Podstawowej im. Jana Baranowskiego w Sławkowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki Szkoły Podstawowej im. Jana Baranowskiego w Sławkowie. Przedmiot zamówienia będzie realizowany w X częściach. Wykaz asortymentu wraz z opisem zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ cześć 1-10. Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość części..

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.89.60.00-5, 15.00.00.00-7, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.60.00.00-4, 03.14.25.00-3, 15.40.00.00-2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Pisemne oświadczenie o spełnieniu warunków i wymagań zawartych w art.22 ust .1 Ustawy PZP

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw w zakresie niezbędnym do wykazania spełnienia warunków wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat (w tym nieprzerwanie przez okres co najmniej 1 roku) przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy zostały wykonane lub są wykonywane należycie - wykaz musi zawierać co najmniej jedną dostawę polegającą na dostawie artykułów spożywczych do placówki oświatowej lub opiekuńczej.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia posiadają wymagane kwalifikacje i uprawnienia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie dotyczy.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, głównych dostaw lub usług, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których dostawy lub usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów, czy zostały wykonane lub są wykonywane należycie;
  • określenie dostaw lub usług, których dotyczy obowiązek wskazania przez wykonawcę w wykazie lub złożenia poświadczeń, w tym informacja o dostawach lub usługach niewykonanych lub wykonanych nienależycie
    Dokument potwierdzający, że dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie (nie dotyczy dostaw lub usług wykonywanych dla Zamawiającego w ciągu ostatnich trzech lat, w tym nieprzerwanie przez okres 1 roku);
  • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Oświadczenie o akceptacji warunków i wymagań zawartych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i przyjęcie ich bez zastrzeżeń - zgodnie z załącznikiem nr 3 do SIWZ. 2.W zakresie warunków udziału w postępowaniu opisanych w pkt 2,3,4 rozdziału V SIWZ, Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonywania zamówienia, zdolnościach finansowych lub ekonomicznych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował tymi zasobami w trakcie realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby wykonania zamówienia. Zobowiązanie takie należy złożyć w oryginale lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem notarialnie lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez podmiot udostępniający zasoby. Podmiot, który zobowiązał się do udostępniania zasobów zgodnie z ust. 2b Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, odpowiada solidarnie z wykonawcą za szkodę zamawiającego powstałą wskutek nieudostępniania tych zasobów, chyba że za nieudostępnienie zasobów nie ponosi winy.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Godzina dostawy - 10

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zmiany wartości umowy w sytuacji zmiany urzędowej stawki VAT na oferowany przedmiot zamówienia. Zmiana taka może nastąpić na podstawie pisemnego zgłoszenia Wykonawcy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.sp.slawkow.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa im. Jana Baranowskiego, ul. Browarna 55, 41-260 Sławków.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2015 godzina 09:30, miejsce: Szkoła Podstawowa im. Jana Baranowskiego, ul. Browarna 55, 41-260 Sławków.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso, produkty mięsne, wędliny..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty głęboko mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Napoje..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Produkty owocowo-warzywne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Różne produkty spożywcze..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ryby i przetwory rybne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Produkty z ziarna i skrobi..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jaja..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zapotrzebowanie na towary będzie składane telefonicznie, faksem lub pocztą elektroniczną przez osobę upoważnioną wg bieżących potrzeb Zamawiającego. Wymagane są różne terminy realizacji zamówienia uzależnione od potrzeb Zamawiającego. Dostawa na koszt Wykonawcy musi nastąpić w dni robocze w godz. 7.00 - 9.00 do siedziby Zamawiającego. Wykonawca zostanie powiadomiony telefonicznie o każdej dostawie najpóźniej w dniu poprzedzającym dzień planowanej dostawy ze wskazaniem zamawianych produktów oraz ich ilości. Termin płatności faktur wynosi 21 dni, licząc od dnia dostawy towaru i wystawienia faktury.Wszystkie dostarczane artykuły powinny być I gatunku i mieć aktualne terminy przydatności do spożycia. Zamawiający zamierza powierzyć Wykonawcy wykonanie zamówienia na okres 12 miesięcy od 04 stycznia 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. z wyłączeniem dni wolnych zgodnie z kalendarzem roku szkolnego lub do całkowitego wyczerpania zakresu przedmiotowego zamówienia..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Godzina dostawy - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.