To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2011-10-06
Mys³owice: Dostawa przypraw
Numer og³oszenia: 321548 - 2011; data zamieszczenia: 06.10.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 253158 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy, ul. Szymanowskiego 6, 41-400 Mys³owice, woj. ¶l±skie, tel. 032 3183400, faks 032 3183399.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Areszt ¦ledczy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa przypraw.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. Barszcz bia³y w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 2. Czosnek granulowany w ilo¶ci 80,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 3. Li¶æ laurowy w ilo¶ci 30,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 4. Majeranek w ilo¶ci 30,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 5. Musztarda w ilo¶ci 400,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 0,2 do 1kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 3 miesi±ce od daty dostawy. 6. Ocet spirytusowy w ilo¶ci 600,00 l, pakowany w opakowania jednostkowe 0,5l, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 7. Papryka mielona s³odka w ilo¶ci 50,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 8. Pieprz czarny mielony w ilo¶ci 100,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 9. Przyprawa do bigosu w ilo¶ci 60,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 0,5kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 10. Przyprawa do fasoli w ilo¶ci 80,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 0,5kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 11. Przyprawa do gulaszu w ilo¶ci 100,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 0,5kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 12. Przyprawa do zup w p³ynie w ilo¶ci 1200,00 l, pakowana w opakowania jednostkowe 1,00 l, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 13. Przyprawa warzywna do zup i sosów w ilo¶ci 1200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe 1 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 14. Sos cygañski w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 15. Sos grzybowy w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 16. Sos my¶liwski w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 17. Sos pieczeniowy w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 18. Sos pieczarkowy w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 19. Sos koperkowy w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 20. Sos wêgierski w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 21. Sos pomidorowy w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 22. Sos do sa³atek w ilo¶ci 100,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe do 0,1kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 23. Bulion wo³owy w ilo¶ci 250,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 0,5 do 1 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 24. Bulion drobiowy w ilo¶ci 250,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 0,5 do 1 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 25. Sól jadalna jodowana w ilo¶ci 1200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe do 1 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy 26. Ziele angielskie w ilo¶ci 30,00 kg, pakowane w opakowania jednostkowe 0,1kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 27. Zupa grzybowa w ilo¶ci 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 28. Zupa pieczarkowa w ilo¶ci 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 29. Zupa porowa w ilo¶ci 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 30. Zupa pomidorowa w ilo¶ci 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 31. Zupa ogonowa w ilo¶ci 200,00 kg, pakowana w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 32. Barszcz czerwony w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 33. ¯urek instant w ilo¶ci 200,00 kg, pakowany w opakowania jednostkowe od 1 do 5 kg, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy. 34. Herbata ekspresowa w ilo¶ci 350000 szt, o wadze jednostkowej 1,5g, pakowana w opakowania jednostkowe od 20 do 100 szt, minimalny termin przydatno¶ci do spo¿ycia 6 miesiêcy od daty dostawy..
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.89.14.00 - Zupy 15.87.12.60 - Sosy 15.87.12.50 - Musztarda 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw 15.87.21.00 - Pieprz 15.87.24.00 - Sól 15.87.23.00 - Zio³a 15.86.41.00 - Herbata w torebkach 15.89.15.00 - Buliony .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- MR.COOK CORP., ul. Panewnicka 87, 40-761 Katowice, kraj/woj. ¶l±skie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 34209,20 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 43710,64
Oferta z najni¿sz± cen±: 43710,64 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 50057,66
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z MYS£OWIC
- Zakup wraz z dostaw± u¿ywanego pojazdu specjalnego typu hakowiec o DMC 26 ton
- Termomodernizacja oraz przebudowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego po³o¿onego w Mys³owicach przy ul. Bytomskiej 27a
- Zawarcie umowy dla Oddzia³u KWK Mys³owice -Weso³a na ¶wiadczenie us³ug w zakresie wykonania przegl±dów stanu technicznego po³±czonych z próbami szczelno¶ci, a tak¿e wykonywanie napraw ewentualnych nieszczelno¶ci w wewnêtrznych instalacjach gazowych w obiektach kubaturowych w rejonach objêtych wp³ywami eksploatacji górniczej, równie¿ po zaistnia³ych wstrz±sach.
wiêcej: przetargi w Mys³owicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów ¿ywno¶ciowych do Zespo³u Szkó³ Samorz±dowych w Su³kowicach-Bolêcinie
- Sukcesywne dostawy artyku³ów spo¿ywczych (2 czê¶ci) do A¦ w Czêstochowie.
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych
- Dostawa zup i sosów do Zak³adu Karnego w Koronowie
- dostawa wyrobów gotowych.
- GRZYBY JADALNE.
wiêcej: Herbata w torebkach »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.