Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-10-25
Ogłoszenie nr 330372 - 2016 z dnia 2016-10-25 r.
Kalisz: dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych - nr sprawy 1/ż/16
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU -
Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programu
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych
nie
Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu, krajowy numer identyfikacyjny
32034800000, ul.
ul. Wrocławska 193-195
,
62800
Kalisz, woj.
wielkopolskie, państwo
Polska, tel.
062 766 96 42/43, e-mail
, faks
.
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ośrodek szkolenia Służby Więziennej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)
nie
Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia
tak
www.zp.sw.gov.pl
Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem
nie
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie
nie
adres
Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Ofertę należy złożyć w formie pisemnej.
Adres:
62-800 Kalisz, ul. Wrocławska 193-195, sekretariat Komendanta
Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne
nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych - nr sprawy 1/ż/16
Numer referencyjny: 1/ż/16
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny
nie
II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Część I mięso i przetwory wołowe i wieprzowe 1. Udziec b/k świeży, klasa I 2 500 kg 2. Szponder z/k wołowy świeży, klasa I 800 kg 3. Flaki wołowe, klasa I 600 kg 4. Schab wieprzowy b/k świeży, klasa I 2 200 kg 5. Schab wieprzowy z/k świeży , klasa I 500 kg 6. Karkówka wieprzowa b/k świeża, klasa I 1 800 kg 7. Szynka wieprzowa b/k świeża, klasa I 1 800 kg 8. Boczek surowy b/k świeży, klasa I 500 kg 9. Golonka wieprzowa z/k świeża, klasa I 1 000 kg 10. Golonka wieprzowa b/k świeża, klasa I 500 kg 11. Polędwiczki wieprzowe świeże, klasa I 200 kg 12. Żeberka wieprzowe świeże, klasa I, paski 800 kg 13. Boczek wędzony 800 kg 14. Boczek rolowany 350 kg 15. Baleron 400 kg 16. Szynka wędzona gotowana 450 kg 17. Szynka staropolska 350 kg 18. Szynka wiejska 450 kg 19. Szynka konserwowa 400 kg 20. Pieczeń szynkowa 400 kg 21. Polędwica sopocka 400 kg 22. Polędwica wędzona 300 kg 23. Sękacz 300 kg 24. Salami 100 kg 25. Szynka dębicka 300 kg 26. Szynka biała 300 kg 27. Parówka wieprzowa 600 kg 28. Parówka cielęca 500 kg 29. Kiełbasa biała parzona 500 kg 30. Kiełbasa biała cienka parzona 400 kg 31. Kiełbasa śląska 800 kg 32. Kiełbasa śląska delikatesowa 500 kg 33. Kiełbasa wiejska 800 kg 34. Kiełbasa myśliwska 250 kg 35. Kiełbasa jałowcowa 250 kg 36. Kabanosy 600 kg 37. Kiełbasa krakowska parzona 350 kg 38. Kiełbasa krakowska sucha 350 kg 39. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 350 kg 40. Kiełbasa żywiecka 350 kg 41. Kiełbasa polska 100 kg 42. Frankfurterki 500 kg 43. Metka cebulowa 150 kg 44. Metka tatarska 150 kg 45. Kaszanka 400 kg 46. Pasztet wieprzowy wędzony 400 kg 47. Salceson ozorkowy 300 kg 48. Smalec 1 000 kg 49. Słonina 100 kg Część II mięso drobiowe 1. Udo z kością z kurczaka świeże, klasa I 2 000 kg 2. Filet z piersi kurczaka b/k świeży, klasa I 2 000 kg 3. Filet z piersi z indyka b/k świeży, klasa I 1 000 kg 4. Porcja rosołowa 800 kg 5. Kurczak cały świeży, klasa I 500 kg 6. Wątroba z kurczaka świeża, klasa I 200 kg 7. Żołądki z kurczaka świeże, klasa I 200 kg Część III wędliny drobiowe 1. Szynka z koperkiem 500 kg 2. Szynka z piersi indyczej 500 kg 3. Polędwica drobiowa 500 kg 4. Pieczeń drobiowa 500 kg 5. Pieczony filet indyczy 500 kg 6. Kiełbasa krakowska drobiowa sucha 500 kg 7. Filet wędzony z indyka 500 kg 8. Kiełbasa żywiecka drobiowa 500 kg 9. Kiełbaski drobiowe 500 kg 10.Salami drobiowe suche 500 kg Część IV konserwy mięsne 1.Pasztet drobiowy 150 kg 2. Gulasz angielski 150 kg 3. Polska szynka 150 kg 4. Polska golonka 150 kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz standardy jakościowe, o których mowa w art. 91 ust. 2a ustawy, zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.
II.5) Główny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Dodatkowe kody CPV:15111000-9, 15113000-3, 15114000-0, 15131100-6, 15412100-0, 15112000-6, 15131135-0, 15131000-5, 15131310-1
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)
II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
data zakończenia: 31/12/2017
II.9) Informacje dodatkowe:
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Zamawiający nie określa warunku.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Zamawiający nie określa warunku.
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający nie określa warunku.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
nie
Informacje dodatkowe:
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp
nie
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie
III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Z uwagi na fakt, że zamawiający nie określa warunków udziału w postępowaniu, nie żąda on złożenia oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w pkt. III.3).
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:
III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)
Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy, przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy. Wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia:
przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
tak,
Informacja na temat wadium
1. Wykonawca zobowiązany jest do wniesienia wadium w wysokości:
a) na część I - 9.000,00 zł (słownie: dziewięć tysięcy złotych 00/100),
b) na część II - 2.150,00 zł (słownie: dwa tysiące sto pięćdziesiąt złotych 00/100),
c) na część III - 1.950,00 zł (słownie: jeden tysiąc dziewięćset pięćdziesiąt złotych 00/100).
2. Wadium może być wniesione w:
a) pieniądzu;
b) poręczeniach bankowych, lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym, że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym;
c) gwarancjach bankowych;
d) gwarancjach ubezpieczeniowych;
e) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2016 r. poz. 359).
3. Wadium w formie pieniądza należy wnieść przelewem na rachunek zamawiającego nr 88 1010 1469 0030 6913 9120 0000, z dopiskiem na przelewie: "Wadium w postępowaniu nr 1/ż/16".
4. Skuteczne wniesienie wadium w pieniądzu następuje z chwilą uznania środków pieniężnych na rachunku bankowym zamawiającego, o którym mowa w pkt. 2, przed upływem terminu składania ofert.
5. Zamawiający zaleca, aby w przypadku wniesienia wadium w formie innej niż pieniądz, oryginał dokumentu został złożony w oddzielnej kopercie, a jego kopia w ofercie.
6. Z treści gwarancji/poręczenia winno wynikać bezwarunkowe, na każde pisemne żądanie zgłoszone przez zamawiającego w terminie związania ofertą, zobowiązanie gwaranta do wypłaty zamawiającemu pełnej kwoty wadium w okolicznościach określonych w art. 46 ust. 4a i 5 ustawy.
7. Oferta wykonawcy, który nie wniesie wadium lub wniesie w sposób nieprawidłowy, zostanie odrzucona.
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:
nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:
nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie
IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców
Kryteria selekcji wykonawców:
IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta:
Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:
Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:
W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie
IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:
Aukcja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
Kryteria | Znaczenie |
Cena oferty | 100 |
IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:
Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):
Informacje dodatkowe
IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:
Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:
Wstępny harmonogram postępowania:
Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:
Informacje dodatkowe:
IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:
Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:
IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:
Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:
Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:
Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:
Licytacja wieloetapowa
etap nr | czas trwania etapu |
Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie Termin otwarcia licytacji elektronicznej:
Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:
Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:
Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:
Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Umowa może być zmieniona w zakresie, o którym mowa w §§ 3 i 10 wzoru umowy.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):
Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym
IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 04/11/2016, godzina: 10:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:
Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:
1. W przypadku złożenia jednej oferty przez dwóch lub więcej wykonawców (oferta łączna) jako wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, oferta musi zawierać: a. wskazanie podmiotów w rozumienia art. 23 ustawy (nazwy i adresy); b. wskazanie pełnomocnika wykonawców występujących wspólnie do reprezentowania w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego wraz z załączeniem pełnomocnictwa; c. wskazanie adresu, pod który ma być przesyłana korespondencja; w przypadku braku wskazania takich danych zamawiający będzie przesyłał korespondencję zgodnie z informacjami zawartymi w formularzu ofertowym. 2. Dokument ustanawiający pełnomocnika musi być załączony do oferty w formie pisemnej - oryginał dokumentu wystawiony przez osobę(-y) reprezentującą(-e) wykonawców występujących wspólnie albo załączony jako kopia (odpis) poświadczona(-y) notarialnie.
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
Część nr: I
Nazwa: mięso i przetwory wołowe i wieprzowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Udziec b/k świeży, klasa I 2 500 kg
2. Szponder z/k wołowy świeży, klasa I 800 kg
3. Flaki wołowe, klasa I 600 kg
4. Schab wieprzowy b/k świeży, klasa I 2 200 kg
5. Schab wieprzowy z/k świeży , klasa I 500 kg
6. Karkówka wieprzowa b/k świeża, klasa I 1 800 kg
7. Szynka wieprzowa b/k świeża, klasa I 1 800 kg
8. Boczek surowy b/k świeży, klasa I 500 kg
9. Golonka wieprzowa z/k świeża, klasa I 1 000 kg
10. Golonka wieprzowa b/k świeża, klasa I 500 kg
11. Polędwiczki wieprzowe świeże, klasa I 200 kg
12. Żeberka wieprzowe świeże, klasa I, paski 800 kg
13. Boczek wędzony 800 kg
14. Boczek rolowany 350 kg
15. Baleron 400 kg
16. Szynka wędzona gotowana 450 kg
17. Szynka staropolska 350 kg
18. Szynka wiejska 450 kg
19. Szynka konserwowa 400 kg
20. Pieczeń szynkowa 400 kg
21. Polędwica sopocka 400 kg
22. Polędwica wędzona 300 kg
23. Sękacz 300 kg
24. Salami 100 kg
25. Szynka dębicka 300 kg
26. Szynka biała 300 kg
27. Parówka wieprzowa 600 kg
28. Parówka cielęca 500 kg
29. Kiełbasa biała parzona 500 kg
30. Kiełbasa biała cienka parzona 400 kg
31. Kiełbasa śląska 800 kg
32. Kiełbasa śląska delikatesowa 500 kg
33. Kiełbasa wiejska 800 kg
34. Kiełbasa myśliwska 250 kg
35. Kiełbasa jałowcowa 250 kg
36. Kabanosy 600 kg
37. Kiełbasa krakowska parzona 350 kg
38. Kiełbasa krakowska sucha 350 kg
39. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 350 kg
40. Kiełbasa żywiecka 350 kg
41. Kiełbasa polska 100 kg
42. Frankfurterki 500 kg
43. Metka cebulowa 150 kg
44. Metka tatarska 150 kg
45. Kaszanka 400 kg
46. Pasztet wieprzowy wędzony 400 kg
47. Salceson ozorkowy 300 kg
48. Smalec 1 000 kg
49. Słonina 100 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9, 15111000-9,
15113000-3,
15114000-0,
15131100-6,
15412100-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena oferty | 100 |
Część nr: II
Nazwa: mięso drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Udo z kością z kurczaka świeże, klasa I 2 000 kg
2. Filet z piersi kurczaka b/k świeży, klasa I 2 000 kg
3. Filet z piersi z indyka b/k świeży, klasa I 1 000 kg
4. Porcja rosołowa 800 kg
5. Kurczak cały świeży, klasa I 500 kg
6. Wątroba z kurczaka świeża, klasa I 200 kg
7. Żołądki z kurczaka świeże, klasa I 200 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9, 15112000-6,
15114000-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena oferty | 100 |
Część nr: III
Nazwa: wędliny drobiowe
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Szynka z koperkiem 500 kg
2. Szynka z piersi indyczej 500 kg
3. Polędwica drobiowa 500 kg
4. Pieczeń drobiowa 500 kg
5. Pieczony filet indyczy 500 kg
6. Kiełbasa krakowska drobiowa sucha 500 kg
7. Filet wędzony z indyka 500 kg
8. Kiełbasa żywiecka drobiowa 500 kg
9. Kiełbaski drobiowe 500 kg
10. Salami drobiowe suche 500 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9, 15131135-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena oferty | 100 |
Część nr: IV
Nazwa: konserwy mięsne
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Pasztet drobiowy 150 kg
2. Gulasz angielski 150 kg
3. Polska szynka 150 kg
4. Polska golonka 150 kg
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9, 15131000-5,
15131310-1
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
4) Czas trwania lub termin wykonania:
data zakończenia: 31/12/2017
5) Kryteria oceny ofert:
Kryteria | Znaczenie |
cena oferty | 100 |
INNE PRZETARGI Z KALISZA
- "Sukcesywne dostawy materiałów zużywalnych w zabiegach operacji zaćmy i zabiegach okulistycznych do użytkowanego witrectomu CONTINUOUS FLOW CUTTER 23G REF VV106110"
- Budowa oświetlenia zewnętrznego od m. Kościelec do m. Kukułka, Gm. Mycielin - ETAP I
- Modernizacja obiektu otwartego toru kolarskiego przy ul. Wał Jana Matejki 2-4 w Kaliszu.
- Budowa oświetlenia zewnętrznego przy ul. Sikorskiego w m. Myślniew, Gm. Kobyla Góra - ETAP I
- Zakup wraz z dostawą fabrycznie nowego samochodu osobowego typu BUS
- Budowa oświetlenia zewnętrznego w m. Marcinki, Gm. Kobyla Góra - ETAP I
więcej: przetargi w Kaliszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Prudniku
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie
- Dostawa mięsa, wędlin, podrobów i smalcu.
- Zakup i dostawa artykułów sporzywczych
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin na potrzeby stołówki Zespołu Szkół, CKU w Gronowie
- Sukcesywna dostawa mięsa świeżego, mięsa mrożonego i wyrobów mięsnych na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.