To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-11-15
Ogłoszenie nr 342946 - 2016 z dnia 2016-11-15 r.
Kalisz: dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych - nr sprawy 1/ż/16
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 330372-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu, krajowy numer identyfikacyjny
32034800000, ul.
ul. Wrocławska 193-195
,
62800
Kalisz, państwo
Polska, woj.
wielkopolskie, tel.
062 766 96 42/43, faks
, e-mail
inwestycje_cossw@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: ośrodek szkolenia Służby Więziennej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych - nr sprawy 1/ż/16
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):1/ż/16
II.2) Rodzaj zamówienia:Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Część I mięso i przetwory wołowe i wieprzowe 1. Udziec b/k świeży, klasa I 2 500 kg 2. Szponder z/k wołowy świeży, klasa I 800 kg 3. Flaki wołowe, klasa I 600 kg 4. Schab wieprzowy b/k świeży, klasa I 2 200 kg 5. Schab wieprzowy z/k świeży , klasa I 500 kg 6. Karkówka wieprzowa b/k świeża, klasa I 1 800 kg 7. Szynka wieprzowa b/k świeża, klasa I 1 800 kg 8. Boczek surowy b/k świeży, klasa I 500 kg 9. Golonka wieprzowa z/k świeża, klasa I 1 000 kg 10. Golonka wieprzowa b/k świeża, klasa I 500 kg 11. Polędwiczki wieprzowe świeże, klasa I 200 kg 12. Żeberka wieprzowe świeże, klasa I, paski 800 kg 13. Boczek wędzony 800 kg 14. Boczek rolowany 350 kg 15. Baleron 400 kg 16. Szynka wędzona gotowana 450 kg 17. Szynka staropolska 350 kg 18. Szynka wiejska 450 kg 19. Szynka konserwowa 400 kg 20. Pieczeń szynkowa 400 kg 21. Polędwica sopocka 400 kg 22. Polędwica wędzona 300 kg 23. Sękacz 300 kg 24. Salami 100 kg 25. Szynka dębicka 300 kg 26. Szynka biała 300 kg 27. Parówka wieprzowa 600 kg 28. Parówka cielęca 500 kg 29. Kiełbasa biała parzona 500 kg 30. Kiełbasa biała cienka parzona 400 kg 31. Kiełbasa śląska 800 kg 32. Kiełbasa śląska delikatesowa 500 kg 33. Kiełbasa wiejska 800 kg 34. Kiełbasa myśliwska 250 kg 35. Kiełbasa jałowcowa 250 kg 36. Kabanosy 600 kg 37. Kiełbasa krakowska parzona 350 kg 38. Kiełbasa krakowska sucha 350 kg 39. Kiełbasa szynkowa wieprzowa 350 kg 40. Kiełbasa żywiecka 350 kg 41. Kiełbasa polska 100 kg 42. Frankfurterki 500 kg 43. Metka cebulowa 150 kg 44. Metka tatarska 150 kg 45. Kaszanka 400 kg 46. Pasztet wieprzowy wędzony 400 kg 47. Salceson ozorkowy 300 kg 48. Smalec 1 000 kg 49. Słonina 100 kg Część II mięso drobiowe 1. Udo z kością z kurczaka świeże, klasa I 2 000 kg 2. Filet z piersi kurczaka b/k świeży, klasa I 2 000 kg 3. Filet z piersi z indyka b/k świeży, klasa I 1 000 kg 4. Porcja rosołowa 800 kg 5. Kurczak cały świeży, klasa I 500 kg 6. Wątroba z kurczaka świeża, klasa I 200 kg 7. Żołądki z kurczaka świeże, klasa I 200 kg Część III wędliny drobiowe 1. Szynka z koperkiem 500 kg 2. Szynka z piersi indyczej 500 kg 3. Polędwica drobiowa 500 kg 4. Pieczeń drobiowa 500 kg 5. Pieczony filet indyczy 500 kg 6. Kiełbasa krakowska drobiowa sucha 500 kg 7. Filet wędzony z indyka 500 kg 8. Kiełbasa żywiecka drobiowa 500 kg 9. Kiełbaski drobiowe 500 kg 10.Salami drobiowe suche 500 kg Część IV konserwy mięsne 1.Pasztet drobiowy 150 kg 2. Gulasz angielski 150 kg 3. Polska szynka 150 kg 4. Polska golonka 150 kg Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz standardy jakościowe, o których mowa w art. 91 ust. 2a ustawy, zawiera załącznik nr 1 do SIWZ.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15100000-9
Dodatkowe kody CPV:
15111000-9,
15113000-3,
15114000-0,
15131100-6,
15412100-0,
15112000-6
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: mięso i przetwory wołowe i wieprzowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15/11/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT333990.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Sprawdź tą firmę: IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM dane rejestrowe jakie przetargi wygrała firma Cena wybranej oferty/wartość umowy 326555.25 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: mięso drobiowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/11/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT79590.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 81301.50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: wędliny drobiowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/11/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT73250.00 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 102900.00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: konserwy mięsne |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/11/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT6988.50 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0 IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 8821.58 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie
na podstawie art.
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z KALISZA
- Opracowanie Uproszczonych Planów Urządzenia Lasu dla lasów niestanowiących własności Skarbu Państwa należących do osób fizycznych i wspólnot gruntowych
- Dostawa odzieży i obuwia roboczego oraz środków ochrony indywidualnej dla pracowników Związku Komunalnego Gmin "Czyste Miasto, Czysta Gmina"
- Zakup ambulansu typu C na potrzeby ZRM oraz samochodu do transportu osób dializowanych
- Wykonanie otworu poszukiwawczo - rozpoznawczego wód termalnych Kalisz GT-1 w miejscowości Kalisz
- Usługi szkoleniowe dla nauczycieli akademickich z zakresu kompetencji cyfrowych oraz zielonej transformacji
- Wydanie monografii naukowej
więcej: przetargi w Kaliszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.