Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-10-21
Łódź: Usługi gastronomiczne i hotelarskie dla Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi
Numer ogłoszenia: 340742 - 2010; data zamieszczenia: 21.10.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Instytut Medycyny Pracy im. prof. dra med. Jerzego Nofera , ul. Św. Teresy od Dzieciątka Jezus 8, 91-348 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6314871, faks 042 6314872.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.imp.lodz.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka badawczo rozwojowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi gastronomiczne i hotelarskie dla Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są usługi gastronomiczne i hotelarskie w podziale na trzy części. Wykonawcy mogą złożyć oferty na wszystkie części zamówienia lub na poszczególne z nich. Część I: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla uczestników następujących szkoleń: 1. 2 - dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniach:- 15-16 listopada 2010 r. 2. 1-dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniu - 18 listopada 2010 r. 3. 1 - dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniu - 2 grudnia 2010 r. Zakres zamówienia Kompleksowa obsługa restauracyjna obejmująca: Wyżywienie dla 20 uczestników oraz 3 organizatorów każdej sesji szkoleniowej - po dwie przerwy kawowe oraz jedna obiadowa podczas każdego szkolenia konferencji - łącznie w ciągu czterech dni. Wyżywienie musi być zapewnione łącznie dla co najmniej 23 osób podczas każdego dnia szkolenia zorganizowanego w siedzibie zamawiającego, co oznacza, że dostawca usług zobowiązuje się dostarczyć wyżywienie, o którym mowa w niniejszym zamówieniu, do siedziby zamawiającego. W czasie każdego dnia konferencji będą miały miejsce 2 przerwy kawowe oraz 1 przerwa obiadowa. Posiłki w czasie przerw kawowych i obiadowej powinny być podawane na zastawie szklanej, porcelanowej lub podobnej. Konsumpcja obiadów na siedząco przy stołach. Zamawiający nie zapewnia ani stołów ani krzeseł. Napoje jak: kawa, herbata powinny być gorące, a dania obiadowe muszą być świeżo przyrządzone i również gorące. Przerwy kawowe oraz obiady winny być podawane na zastawie. Konsumpcja obiadów winna odbywać się na siedząco przy stołach. Uwaga: Zamawiający nie zapewnia zastawy ani stołów i krzeseł. Wykonawca przedstawi cenę posiłku dla 1 osoby za dzień i 92 osoboposiłków Wykonawca zapewni następujące menu: 2 przerwy kawowe - dzień - kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka kruche Obiady wg poniższego menu: 1. dzień - 15 listopada Zupa borowikowa z kluseczkami Karczek grillowany, ćwiartki ziemniaków zapiekane, buraczki Lody z owocami 2. dzień -16 listopada Barszcz ukraiński z pielmeni Roladki ze schabu w sosie pieczeniowym, pyzy ziemniaczane, kapusta modra Pannacotta z wiśniami 3. dzień - 18 listopada Zupa pomidorowa z mozzarellą i pulpecikami Indyk z pistacjami w sosie tzatziki, gałuszki, surówka z białej kapusty Szarlotka 4. dzień -2 grudnia Zupa krupnik Kotlet schabowy, ziemniaki, mizeria Sakiewka z truskawką Część II: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla uczestników następujących szkoleń: 1. 2,5- dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniach 15-17 listopada 2010 r.; 2. 2,5- dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniach 17-19 listopada 2010 r.; Zakres zamówienia: Kompleksowa obsługa restauracyjna obejmująca: Wyżywienie musi być zapewnione dla 20 uczestników oraz 3 organizatorów każdej sesji szkoleniowej: 2 przerwy kawowe i 1 obiadowa podczas każdego dnia szkolenia -łącznie: w ciągu 5 dni, przy czym w dniu 17 listopada obiad i przerwy kawowe będą łącznie dla co najmniej 40 uczestników i 6 organizatorów. Zapewnienie wyżywienia łącznie dla co najmniej 23 osób podczas każdego dnia szkolenia zorganizowanego w siedzibie zamawiającego, co oznacza, że Wykonawca zobowiązuje się dostarczyć wyżywienie, o którym mowa w niniejszym zamówieniu do siedziby zamawiającego. W czasie każdego dnia konferencji będą miały miejsce 2 przerwy kawowe oraz 1 przerwa obiadowa. Posiłki w czasie przerw kawowych i obiadowej powinny być podawane na zastawie szklanej, porcelanowej lub podobnej. Konsumpcja obiadów na siedząco przy stołach. Zamawiający nie zapewnia zastawy ani stołów i krzeseł. Napoje jak: kawa, herbata powinny być gorące, a dania obiadowe muszą być świeżo przyrządzone i również gorące. Wykonawca przedstawi cenę posiłku dla 1 osoby za dzień i 138 osoboposiłków Menu 2 przerwy kawowe - dzień -kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka kruche Obiady wg poniższego menu: 1. dzień -15 listopada Zupa borowikowa z kluseczkami Karczek grillowany, ćwiartki ziemniaków zapiekane, buraczki Lody z owocami 2. dzień -16 listopada Barszcz ukraiński z pielmeni Roladki ze schabu w sosie pieczeniowym, pyzy ziemniaczane, kapusta modra Pannacotta z wiśniami 3. dzień -17 listopada Barszcz biały z jajkiem przepiórczym Filet rybny, ziemniaki, kapusta kiszona Sernik wiedeński 4. dzień -18 listopada Zupa pomidorowa z mozzarellą i pulpecikami Indyk z pistacjami w sosie tzatziki, gałuszki, surówka z białej kapusty Szarlotka 5. dzień -19 listopada Zupa borowikowa z kluseczkami Karczek grillowany, ćwiartki ziemniaków zapiekane, buraczki Lody z owocami Część III: Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie jednego 2,5-dniowego szkolenia w dn. 24-26 listopada 2010 roku. Zakres zamówienia: Kompleksowa obsługa hotelarska i restauracyjna obejmująca: 1. 2 noclegi dla 20 uczestników sesji szkoleniowej: pierwszy - 24-25 listopada, drugi - 25-26 listopada. 2. całodniowe wyżywienie dla 20 uczestników sesji szkoleniowej oraz 5 organizatorów: 2 przerwy kawowe i 1 obiadowa każdego dnia - łącznie w ciągu 3 dni szkoleniowych, a dodatkowo: 2 śniadania - 25, 26 listopada; oraz 2 kolacje - 24, 25 listopada a w tym jedna uroczysta - 24 listopada. warunkiem jest zorganizowanie jednego 2,5- dniowego szkolenia. Szkolenia zorganizowane zostaną w Łodzi - w mieście, gdzie swoją siedzibę ma zamawiający a tym samym dysponuje pełną bazą dydaktyczną. Firma będzie posiadała co najmniej trzy gwiazdki w standardzie. W miejscu organizacji szkolenia firma będzie posiadała bazę sportowo - rekreacyjną, w tym jako warunek konieczny - siłownię wyposażoną w nowoczesne urządzenia do ćwiczeń - w trakcie trwania szkolenia uczestnicy będą korzystać z urządzeń na siłowni w celach dydaktycznych; - Ze względów organizacyjnych firma zapewni wyżywienie dla uczestników i organizatorów w miejscu prowadzenia szkolenia; - Szkolenia zorganizowane zostaną w sali szkoleniowej spełniającej następujące wymagania: a) sala szkoleniowa pomieści 25 osób jednocześnie -miejsca siedzące przy stołach; b) sala będzie wyposażona w sprzęt multimedialny - rzutnik multimedialny, ekran do rzutnika, komputer oraz system nagłośnieniowy mikrofony, głośniki; c) sala będzie klimatyzowana lub będzie możliwość przewietrzenia sali jeśli zajdzie taka potrzeba; d) zostanie wydzielone pomieszczenie w pobliżu sali szkoleniowej na zorganizowanie cateringu dla co najmniej 25 osób - miejsca siedzące; e) w przypadku, gdy sala jest wystawiona na intensywne światło słoneczne w godzinach organizacji szkolenia w oknach sali powinny być zainstalowane rolety; f) sala będzie zarezerwowana dla uczestników szkolenia przez co najmniej 9 godzin, od godziny 9 rano każdego dnia; - W trakcie szkolenia przygotowane zostaną: po 2 przerwy kawowe -po około 15 min każda i 1 obiadowa około 45 min podczas każdego dnia szkolenia; - W trakcie przerw kawowych dla uczestników przygotowany zostanie catering: napoje - kawa, herbata, woda, sok plus cukier i mleko do kawy w ilości nieograniczonej oraz przekąski - ciastka różnego rodzaju w ilości po minimum 15 dag na każdego uczestnika każdego dnia; ponadto uczestnicy będą mieć możliwość skorzystania z napojów jw. również przed rozpoczęciem się warsztatów szkoleniowych każdego dnia; napoje jak: kawa, herbata powinny być gorące, a dania obiadowe muszą być świeżo przyrządzone i również gorące. - Pierwszego dnia szkolenia -24 listopada będzie zorganizowana elegancka kolacja. Dla uczestników i organizatorów zostaną zapewnione 2 ciepłe posiłki oraz przekąski. Dodatkowo organizator zapewni do kolacji alkohol -wino. - W trakcie przerwy obiadowej sugerujemy przygotowanie menu złożonego z dwóch dań -zupy + drugiego dania i kompotu z owoców oraz deseru. Każdego dnia powinny być do wyboru dwa różne zestawy obiadowe - nie powtarzające się -łącznie co najmniej 6 różnych zestawów obiadowych podczas całej sesji szkoleniowej, w tym jedno danie jarskie każdego dnia, propozycja menu na obiad podczas jednego dnia: Zestaw I: Zupa typu żurek z kiełbaską; Mięso drobiowe z warzywami; Kluski mączne; Kapusta lub buraczki Sok owocowy kompot lub woda Zestaw II Kremowa zupa warzywna z grzankami lub makaronem; Pieczona ryba w ziołach; Ziemniaki gotowane lub pieczone; Zestaw surówek; Sok owocowy lub kompot lub woda.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.12.00.00-7, 55.10.00.00-1, 55.30.00.00-3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 15.11.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie z art. 22 ust. 1
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie z art. 22 ust. 1
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie z art. 22 ust. 1
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie z art. 22 ust. 1
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Oświadczenie z art. 22 ust. 1
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM
W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:
- próbki, opisy lub fotografie
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
formularz ofertowy, parafowany wzór umowy
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia ilości przedmiotu umowy z prawem do proporcjonalnego zmniejszenia ceny
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.imp.lodz.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W siedzibie Zamawiającego tj. Instytut Medycyny Pracy w Łodzi, ul. Św. Teresy od Dzieciątka Jezus Nr 8 w pokoju 86.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.10.2010 godzina 11:00, miejsce: Oferty należy składać w siedzibie Zamawiającego tj. Instytut Medycyny Pracy w Łodzi, ul. Św. Teresy od Dzieciątka Jezus Nr 8 w pokoju 81 - Kancelaria Główna.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Zamówienie współfinansowane ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla uczestników następujących szkoleń:.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla uczestników następujących szkoleń: 1. 2 - dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniach: - 15-16 listopada 2010 r. 2. 1-dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniu - 18 listopada 2010 r. 3. 1 - dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniu - 2 grudnia 2010.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 15.11.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla uczestników następujących szkoleń:.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia dla uczestników następujących szkoleń: 1. 2,5- dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniach 15-17 listopada 2010 r.; 2. 2,5- dniowego szkolenia, które odbędzie się w siedzibie zamawiającego w dniach 17-19 listopada 2010 r.;.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.50.00.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 15.11.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie jednego 2,5-dniowego szkolenia w dn. 24-26 listopada 2010 roku..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. 2 noclegi dla 20 uczestników sesji szkoleniowej: pierwszy - 24/25 listopada, drugi - 25/26 listopada. 2. całodniowe wyżywienie dla 20 uczestników sesji szkoleniowej oraz 5 organizatorów: 2 przerwy kawowe i 1 obiadowa każdego dnia - łącznie w ciągu 3 dni szkoleniowych, a dodatkowo: 2 śniadania - 25, 26 listopada; oraz 2 kolacje - 24, 25 listopada (w tym jedna uroczysta - 24 listopada)..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00-0, 55.30.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 24.11.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z ŁODZI
- Remont węzła cieplnego zlokalizowanego w budynku nr B13 na terenie Politechniki Łódzkiej, Kampus B w systemie zaprojektuj i wybuduj
- ZP/5/2025 "Dostawy mleka i przetworów mleczarskich dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi"
- Wykonanie robót rozbiórkowych wraz z robotami towarzyszącymi w podziale na 3 części
- Remont ekranów akustycznych przy drodze wojewódzkiej nr 482 w m. Wieruszów
- Świadczenie usług społecznych polegających na zapewnieniu tymczasowego schronienia wraz z usługami opiekuńczymi dla osób bezdomnych w 2025r.
- ZP/2/2025 Dostawa zestawów do operacji ginekologicznych z podziałem na 2 części dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi
więcej: przetargi w Łodzi »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowa usługa konferencyjna na potrzeby organizacji przez Sąd Najwyższy wyjazdowych konferencji.
- 20.2025 Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby jednostek Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu.
- Świadczenie usług hotelarskich (noclegi ze śniadaniem, obiady, kolacje, przerwy kawowe, sale szkoleniowe wraz z obsługą techniczną) na potrzeby organizacji szkoleń przez KSSiP
- Kompleksowa usługa hotelowo-noclegowa wraz z wyżywieniem, wynajmem sali i organizacją transportu dla 60 osób w ramach szkolenia z projektu INTERREG PL SK.01.02-IP.01-0002/23
- Usługa organizacji wycieczek jednodniowych oraz transportu dla uczennic/uczniów do szkół podstawowych Gminy Wrocław i Gminy Kobierzyce - w podziale na 12 zadań
- Usługa hostelowa wraz z transportem dla 8 pacjentów leczonych radioterapią w filii DCOPiH w Jeleniej Górze
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.