To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2008-12-02
Dąbrowa Górnicza: Świadczenie usługi żywienia dla Beneficjentów Ostatecznych szkoleń organizowanych przez firmę MZUM Sp. z o.o. w Dąbrowie Górniczej, w ramach realizacji projektu pn. Dąbrowskie Kluby Aktywnych Twoją Szansą współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Numer ogłoszenia: 343957 - 2008; data zamieszczenia: 02.12.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 295951 - 2008r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Zarząd Ulic i Mostów Spółka z o.o., Aleja Zagłębia Dąbrowskiego 15, Dąbrowa Górnicza, woj. śląskie, tel. 032 2689022, 2612051, faks 032 2689022.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: os. prawna w zw. z art. 3.1 pkt. 3 ustawy Pzp.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi żywienia dla Beneficjentów Ostatecznych szkoleń organizowanych przez firmę MZUM Sp. z o.o. w Dąbrowie Górniczej, w ramach realizacji projektu pn. Dąbrowskie Kluby Aktywnych Twoją Szansą współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług żywienia wg poniższej specyfikacji: 1. Zakres zamówienia obejmuje: świadczenie usług żywienia polegających na przygotowaniu i dostawie posiłków i napojów dla uczestników szkoleń do miejsca odbywania szkolenia. 2. Pod pojęciem zimnego posiłku (śniadanie, podwieczorek) należy rozumieć bułkę z wędliną, żółtym serem i sałatą. 3. Pod pojęciem gorącego posiłki (obiad) należy rozumieć obiad składający się z drugiego dania (ok. 150 g mięsa, ok. 500 gotowego produktu, ok. 600 kalorii). 4. Pod pojęciem napoju rozumie się herbatę, kawę lub wodę przygotowane lub zakupione przez Wykonawcę w ilości nie mniejszej niż 200 ml na porcję. 5. Posiłki mają zostać dostarczone do miejsca i na godzinę wskazaną przez Zamawiającego, podzielone na porcje, w zamykanych opakowaniach jednorazowego użytku zabezpieczających przed nadmierną utratą ciepła, w sposób umożliwiający bezpośrednie podanie do spożycia wraz ze sztućcami jednorazowego użytku i serwetkami jednorazowego użytku. Napój ma zostać podany w opakowaniu jednorazowego użytku. 6. Zamawiający ustala, że gorące posiłki i napoje dostarczone będą w dniach, w których będą odbywać się szkolenia (trzy razy w tygodniu) w godzinach przed oraz popołudniowych. 7. Maksymalną liczbę posiłków (w tym napojów) dostarczanych w ramach realizacji przedmiotu zamówienia przez Wykonawcę ustala się na 34 680 posiłków. 8. Wykonawca powinien przygotować i dostarczyć posiłki trzykrotnie (3 dni) w każdym tygodniu w czasie obowiązywania umowy: 1) w wybrany przez Zamawiającego powszedni dzień tygodnia, 2) w sobotę, 3) w niedzielę. Każdego w/w dnia Wykonawca przygotuje i dostarczy po dwa posiłki dla dwóch grup liczących 170 osób każda: - grupa przedpołudniowa (170 osób): 1) posiłek: śniadanie 2) posiłek: obiad - grupa popołudniowa (170 osób): 1) posiłek: obiad 2) posiłek: podwieczorek Wykonawca zobowiązuje się do sporządzania i przekazywania Zamawiającemu tygodniowych jadłospisów oraz przygotowywania posiłków odpowiadających wymaganiom jakościowym i ilościowym. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - specyfikacja zamówienia, zawarta jest w załączniku nr 1 do niniejszej SIWZ..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.52.30.00 - Usługi zaprowiantowania innych przedsiębiorstw lub instytucji .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 192846.73 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.11.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
OLCHAWA SABINA - PRZEDSIĘBIORSTWO MARKETINGOWO USŁUGOWE MANAGER-POL
- Przedsiębiorstwo Marketingo-Usługowe MANAGER-POL, ul. Plac Warszawski 5, 41-800 Zabrze, kraj/woj. śląskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 192846.73
- Oferta z najniższą ceną: 192846.73 oferta z najwyższą ceną: 583401.87
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z DĄBROWY GÓRNICZEJ
- Sporządzenie projektu miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego miasta Dąbrowa Górnicza dla obszaru osiedla Błędów.
- Dostawa doposażenia pracowni szkolnych do Zespołu Szkół Technicznych w Dąbrowie Górniczej w związku z realizacją projektu pn. "Edukacja zawodowa w Zespole Szkół Technicznych w Dąbrowie Górniczej"
- Serwis systemów Infomedica i AMMS
- Modernizacja szatni szkolnej, wymiana instalacji hydrantowej, oświetlenia awaryjnego i głównego wyłącznika prądu oraz budowa windy w Szkole Podstawowej nr 12 w Dąbrowie Górniczej.
więcej: przetargi w Dąbrowie Górniczej »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi cateringowe na całodobowe żywienie pacjentów Szpitala Chorób Płuc w Siewierzu
- Wyżywienie dla uczestników Dziennego Domu Pomocy w Jastkowie
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji wydarzeń realizowanych przez Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Krakowie - postępowanie nr 1
- Realizacja posiłków dla podopiecznych MOPR w Zabrzu w lokalach gastronomicznych na terenie miasta Zabrze z podziałem na 8 części
- 4WOG-1200.2712.29.2025 Usługi restauracyjne w formie przygotowania i dostarczenia czterech posiłków dziennie dla żołnierzy z jednostek wojskowych, w poddziale na 6 części
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dla studentów AWF Warszawa zaliczających przedmiot "Obóz letni" w Ośrodku Dydaktyczno - Sportowym AWF Piękna Góra / k. Giżycka
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.