eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówZamówienie na dostawę mięsa, produktów pochodzenia zawierzęcego i wędlin do Aresztu Śledczego w Krakowie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-10-25

Kraków: Zamówienie na dostawę mięsa, produktów pochodzenia zawierzęcego i wędlin do Aresztu Śledczego w Krakowie
Numer ogłoszenia: 350292 - 2011; data zamieszczenia: 25.10.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 230586 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia:

nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Montelupich 7, 31-155 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6345077, faks 012 6335354.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie na dostawę mięsa, produktów pochodzenia zawierzęcego i wędlin do Aresztu Śledczego w Krakowie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Grupa I: Mięso i wędliny wołowe i wieprzowe. 1. Karczek wieprzowy bez kości, świeży - 300 kg 2. Łopatka wieprzowa bez kości, świeża - 1 900 kg 3. Mięso mielone wieprzowe ( bez przypraw ), świeże - 5 900 kg 4. Mięso mielone wołowe ( bez przypraw ), świeże - 1 500 kg 5. Mięso wołowe gulaszowe, świeże - 2 700 kg 6. Schab wieprzowy bez kości, świeży - 300 kg 7. Słonina cała - 200 kg 8. Wątroba wieprzowa świeża - 1 100 kg 9. Kaszanka - 1 800 kg 10. Kiełbasa golonkowa - 2 400 kg 11. Kiełbasa kanapkowa - 2 300 kg 12. Kiełbasa mortadela - 2 000 kg 13. Kiełbasa mortadela z pieczarkami - 2 000 kg 14. Kiełbasa parówkowa - 1 200 kg 15. Kiełbasa popularna - 1 700 kg 16. Kiełbasa szynkowa wołowa - 1 400 kg 17. Kiełbasa toruńska - 1 200 kg 18. Kiełbasa zielonogórska - 2 900 kg 19. Kiełbasa zwyczajna - 2 100 kg 20. Mielonka prasowana - 2 700 kg 21. Mielonka tyrolska wieprzowa - 2 000 kg 22. Parówki wieprzowe - 700 kg 23. Pasztetowa wieprzowa - 900 kg 24. Pasztet wieprzowy zapiekany - 1 800 kg 25. Pieczeń rzymska wieprzowa - 2 800 kg 26. Salceson wieprzowy - 1 700 kg 27. Serdelki wieprzowe - 700 kg Grupa II: Mięso i wędliny drobiowe. 1. Ćwiartka tylna z kurczaka, świeża - 2 600 kg 2. Filet z indyka, świeży - 600 kg 3. Filet z kurczaka, świeży - 1 000 kg 4. Kurczak świeży (tusza) - 1 000 kg 5. Mięso gulaszowe drobiowe, świeże - 1 500 kg 6. Mięso mielone drobiowe ( bez przypraw ), świeże - 900 kg 7. Serca drobiowe, świeże - 500 kg 8. Wątróbka drobiowa, świeża - 500 kg 9. Żołądki drobiowe, świeże - 500 kg 10. Baleron drobiowy - 1 100 kg 11. Baton drobiowy - 1 500 kg 12. Kiełbasa krakowska drobiowa - 1 100 kg 13. Kiełbasa mortadela drobiowa - 1 500 kg 14. Kiełbasa parówkowa drobiowa - 700 kg 15. Kiełbasa szynkowa drobiowa - 1 600 kg 16. Mielonka tyrolska drobiowa - 1 800 kg 17. Parówki drobiowe - 1 300 kg 18. Pieczeń rzymska drobiowa - 1 700 kg 19. Polędwica drobiowa - 1 000 kg 20. Szynka z indyka - 500 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso i wędliny wołowe i wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.10.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WĘDZONKA sp. z o.o. Spółka Komandytowa, ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 417320,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 329595,00

  • Oferta z najniższą ceną: 329595,00 / Oferta z najwyższą ceną: 524772,15

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięso i wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.10.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 227980,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 188328,00

  • Oferta z najniższą ceną: 188328,00 / Oferta z najwyższą ceną: 242124,75

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.