To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-10-25
Białystok: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i noclegowej w związku z organizacją wizyty studyjnej platformy wymiany doświadczeń (woj. podlaskie, powiaty hajnowski lub bielski).
Numer ogłoszenia: 351516 - 2011; data zamieszczenia: 25.10.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 325576 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Białymstoku, ul. Kombatantów 7, 15-110 Białystok, woj. podlaskie, tel. 85 744 72 72, faks 85 744 71 37.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i noclegowej w związku z organizacją wizyty studyjnej platformy wymiany doświadczeń (woj. podlaskie, powiaty hajnowski lub bielski)..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarskiej, restauracyjnej i noclegowej w związku z organizacją wizyty studyjnej Platformy Wymiany Doświadczeń w ramach projektu Bądź Aktywny, Bądź Najlepszy - szkolenia oraz specjalistyczne doradztwo dla kadr instytucji pomocy społecznej współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet VII Promocja integracji społecznej, Działanie 7.1 Rozwój i upowszechnienie aktywnej integracji, Poddziałanie 7.1.3 Podnoszenie kwalifikacji kadr pomocy i integracji społecznej. LOKALIZACJA Miejsce wykonania zamówienia: usługi będą realizowane w obiekcie znajdującym się na terytorium powiatu hajnowskiego lub bielskiego (woj. podlaskie). TERMIN Usługa będzie realizowana od 27 października 2011 r. do 28 października 2011 r. WYMAGANIA DOTYCZĄCE SALI RESTAURACYJNEJ Sala restauracyjna, w której będą podawane śniadania, obiady i kolacje powinna być wyposażona w stoły i krzesła w ilości min. 29 osób. DODATKOWE WYMAGANIA LOKALOWE. Pokoje noclegowe oraz sala restauracyjna powinny znajdować się w jednym budynku. Obiekt musi być przystosowany do obsługi osób niepełnosprawnych. OBSŁUGA HOTELARSKA Noclegi w obiekcie hotelarskim posiadającym kategorię minimum 3 gwiazdek w dniu: 27/28.10.2011 r., dla około 29 osób, w tym 5 pokoi jednoosobowych i 12 pokoi dwuosobowych (nie dopuszcza się zakwaterowania w domkach). Liczba uczestników może ulec zmianie. Łóżka powinny być oddzielone od siebie i stanowić odrębne posłanie. Wykonawca na życzenie Zamawiającego umożliwi w pierwszym dniu wizyty studyjnej zamianę struktury jednego pokoju jednoosobowego na pokój dwuosobowy. Pokoje muszą być wyposażone we własną łazienkę. Temperatura w pokojach nie może być niższa niż 210 C i wyższa niż 230 C. WYMAGANIA DOTYCZĄCE WYŻYWIENIA Wykonawca przedstawi Zamawiającemu do akceptacji własną wersję menu, która będzie obowiązywać w trakcie realizacji wizyty. Ogólnie na menu składa się: - śniadanie w dniu 28.10.2011 r. dla około 29 osób (powinno składać się z potrawy ciepłej, pieczywa - 150 g, wędlin różnych - 60 g, serów - 40 g, masła - 30 g, dżemu - 30 g, warzyw świeżych, płatków śniadaniowych, mleka zimnego i ciepłego, miodu, napoi gorących i zimnych); - kolacja w dniu 27.10.2011 r. dla około 29 osób - (uwzględniającą starter - 100 g, zupę 250 g, danie główne 250 g, przekąski (min. 5), pieczywo, wędliny, sery, deser), napoje, soki, wodę min, kawę, herbatę, dołączone do oferty cenowej. - obiady w dniach 27-28.10.2011 r. dla około 29 osób (uwzględniające: zupę min. 250 ml, drugie danie: mięso różne - 100-150g, ziemniaki, makarony, kasze - 200 g, jarzyny gotowane - 100 g, surówki, deser, kompot, woda mineralna, soki). Kolacje przygotowane i wydane zostaną w formie bankietu zasiadanego (lub bufetu szwedzkiego) wraz z profesjonalną obsługą kelnerską, śniadanie - w formie bufetu szwedzkiego. Zamawiający wymaga aby Wykonawca zapewnił jednorodną zastawę stołową stosownie do ilości uczestników wizyty, obrusy na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. Zamawiający nie dopuszcza użycia naczyń plastikowych. Godziny posiłków zostaną uzgodnione z Zamawiającym. INNE USŁUGI Wykonawca zapewnia jedno miejsce parkingowe dla autokaru na jedną dobę usytuowany bezpośrednio przy hotelu lub w odległości do 500 metrów.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.11.00.00 - Hotelarskie usługi noclegowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet VII Promocja integracji społecznej, Działanie 7.1 Rozwój i upowszechnienie aktywnej integracji, Poddziałanie 7.1.3 Podnoszenie kwalifikacji kadr pomocy i integracji społecznej..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.10.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
NATURE TRAVEL CZARNY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
NATURE TRAVEL CZARNY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- NATURE TRAVEL s.j. M.Czarny, J. Sorko-Czarny, ul. Wyszyńskiego 2/1 lok 204, 15-888 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8163,18 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 6895,00
Oferta z najniższą ceną: 6895,00 / Oferta z najwyższą ceną: 15930,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Opracowanie dokumentacji projektowej na budowę ulicy Kowalskiej w Białymstoku wraz z infrastrukturą techniczną oraz pełnieniem nadzoru autorskiego
- Dostawa obiadów do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2025 - 2026
- Odnowienie wsparcia technicznego systemów Fortinet
- Modernizacja szatni w Szkole Podstawowej Nr 26 w Białymstoku, ul. Radzymińska 11
- Dostawa kontenerów sanitarnych.
- Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby Muzeum Pamięci Sybiru
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringu wraz z serwisem kawowym na potrzeby organizacji posiedzeń Wojewódzkiej Rady Dialogu Społecznego w Kielcach
- Świadczenie usługi kompleksowej organizacji dwóch 3-dniowych wizyt studyjnych poza region w ramach projektu "Koordynacja polityki społecznej na Pomorzu Zachodnim"
- Świadczenie usługi cateringowej, wynajem sal wraz z cateringiem na potrzeby konferencji "NBC 2025 & PCBBE 2025" organizowanej przez IBIB PAN w Warszawie w dniach 16-18 czerwca 2025r.
- "USŁUGA REZERWACJI NOCLEGÓW W HOTELACH KRAJOWYCH I ZAGRANICZNYCH DLA NOSPR"
- Zapewnienie sali konferencyjnej i wyżywienia w ramach międzynarodowego spotkania partnerów 28 maja 2025r w Rzeszowie.
- Kompleksowa organizacja i przeprowadzenie dwudniowego szkolenia wyjazdowego pn. "Reagowanie w sytuacjach kryzysowych", dla maksymalnie 33 pracowników Ministerstwa Funduszy i Polityki Regionalnej.
więcej: Usługi hotelarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.