To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-12-09
Ogłoszenie nr 363108 - 2016 z dnia 2016-12-09 r.
Radowo Małe: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2017
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Nazwa projektu lub programuZamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 339626-2016
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego
nie
Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiającychnie
Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiejnie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::Informacje dodatkowe:
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Publicznych w Radowie Małym, krajowy numer identyfikacyjny
81252670700000, ul.
Radowo Małe
36,
72314
Radowo Małe, państwo
Polska, woj.
zachodniopomorskie, tel.
0-91 3972291, faks
0-91 3972291, e-mail
radgim@poczta.onet.pl
Adres strony internetowej (URL): www.zsp-radowo-male.e-bip.org.pl
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: www.zsp-radowo-male.e-bip.org.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2017
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Radowie Małym na rok 2017. Część I przetwory sypkie Cukier 1 kg 15831000-4 Szt. 150 Mąka pszenna pełnoziarnista typ 550 1kg 15612100-2 Szt. 170 Kasza jęczmienna wiejska karton 400g (4x100g) 15613100-9 Szt. 160 Ryż długoziarnisty karton 400g (4x100g) 15614100-6 Szt. 150 Sól jodowana 1kg 15872400-5 Szt. 40 Bułka tarta 0,5kg 15821000-9 Szt. 40 Makaron nitki 275g typu babuni dwujajeczny 15851110-2 Szt. 100 Makaron świderki pełnoziarnisty 2,5 kg 15851110-2 Szt. 60 Makaron łazanka pełnoziarnisty 0,5kg 15851110-2 Szt. 100 Sól sodowo- potasowa morska 350g( np.typu firmy Sante) 15872400-5 Szt. 40 Cukier Trzcinowy 1kg 15831000-4 kg 20 Makaron świderki pełnoziarnisty 500g 15851110-2 Szt. 200 Część II przyprawy, przetwory, produkty strączkowe Papryka mielona słodka 20g 15871000-4 Szt. 40 Papryka ostra mielona 20g 15821000-1 Szt. 40 Pieprz mielony 20g 15871999-4 Szt. 80 Majeranek otarty 20g 15872300-4 Szt. 60 Liście laurowe 12g 15872000-1 Szt. 50 Ziele angielskie 20g 15872300-4 Szt. 30 Kwasek cytrynowy 20 g 15871000-4 Szt. 40 Przyprawa typu Vegeta 200g 15872000-1 Szt. 50 Lubczyk np. typu Kamis 20g 15872300-4 Szt. 50 Oregano 10g 15872300-4 Szt. 50 Koncentrat pomidorowy 850 g 15331425-2 Szt. 50 Zioła prowansalskie 20g 15872300-4 Szt. 50 Kurkuma 15g 15872300-4 Szt. 40 Fasola typu Jaś 400 g 01121213-7 Szt. 150 Groch łuskany 400 g 01121120-9 Szt. 120 Czosnek granulowany 20g 15871000-4 Szt. 50 Olej rzepakowy 3l 15411200-4 Szt. 70 Bazylia 10g 15871000-4 Szt. 50 Pieprz czarny ziarnisty 20g 15872100-2 Szt. 40 Dżem jagodowy niskosłodzony 260 g 15332290-3 Szt. 46 Dżem truskawkowy niskosłodzony 260 g 15332296-5 Szt. 60 Dżem wiśniowy niskosłodzony 260 g 15332294-1 Szt 80 Dżem z czarnej porzeczki niskosłodzony 260 g 1533 2293-4 Szt. 60 Dżem morelowy niskosłodzony 260 g 15332291-0 Szt. 80 Ogórki konserwowe 850 g 15331500-2 Szt. 150 Kminek mielony 20g Szt. 50 Ketchup 450 g łagodny Pudliszki ( 120g pomidorów na 100g produktu) 15871000-4 Szt. 30 Herbata saga 90g 15863000-5 Szt. 220 Kostki rosołowe knorr 120g 15891500-5 Szt. 100 Płatki kukurydzane 250 g 15613311-1 Szt. 30 Kolendra 20g całe Ziarka 15871000-4 Szt. 20 Zakwas do żurku( na naturalnych komponentach) 1 l 15871000-4 Szt. 50 Woda cisowianka 0,5l n/g 15981000-8 Szt. 2000 Ketchup ostry 450g Pudliszki (120g pomidorów na 100g produktu) 15871000-4 Szt. 30 Pierogi ruskie świeże 75% farsz z twarogu 15894300-4 Kg 300 Miód pszczeli naturalny 1kg 03142100-9 Kg 30 Fasolka czerwona w puszce 440g 15331460-9 Szt. 100 Groszek konserwowy puszka 400 g 15331460-9 Szt. 20 Majonez duży typu Fruktus 850ml 15871273-8 Szt. 40 Kukurydza w puszce 425 g 15331460-9 Szt. 30 Musztarda sarepska 200g 15871250-1 Szt. 20 Ziarna słonecznika surowego pakowane 200g 15890000-3 Szt. 30 Ziarna dyni pakowane 200g 15890000-3 Szt. 30 Część III ziemniaki Ziemniaki jadalne 032121000-1 Kg 6500 Ziemniaki młode jadalne 032121000-1 Kg 1500 Część IV jaja Jaja świeże duże 65-70g 03142500-3 Szt. 3500 Część V warzywa, owoce, kiszonki Marchew 01121112-9 Kg 220 Cebula 01121113-6 Kg 100 Pietruszka Korzeń 01121110-5 Kg 20 Seler Korzeń 01121100-2 Kg 120 Buraki 01121111-2 Kg 120 Kapusta biała 01121410-8 Kg 300 Kapusta czerwona 01121410-8 Kg 30 Kapusta pekińska 01121410-8 Kg 80 Pomidory 01121240-5 Kg 200 Ogórek świeży 01121270-4 Kg 150 Por 01121110-5 Szt. 250 Kapusta kiszona 15331000-7 Kg 120 Ogórek kiszony 15331000-7 Kg 120 Szczypior 01121111-2 Pęczek 100 Sałata zwykła 01121310-7 Szt. 50 Papryka świeża kolorowa 01121230-2 Kg 100 Jabłka 01131321-0 Kg 800 Pieczarki 15331135-2 Kg 120 Kalafior świeży 15300000-0 Szt. 20 Koper 15300000-0 pęczek 50 Natka pietruszki 15300000-0 Pęczek 200 Rzodkiewka 15300000-0 Pęczek 30 Brokuły świeże 15300000-0 Szt. 20 Mandarynki 15330000-0 Kg 200 Brzoskwinia 01131332-0 Kg 200 Nektarynka 011311332-0 Kg 200 Banan 01131111-5 Kg 700 Pomarańcza 01131220-2 Kg 200 Gruszka 01131322-7 Kg 400 Śliwka 01131334-4 Kg 50 Kiwi 01131118-4 Kg 50 Sałata lodowa 01121310-7 Szt. 100 Część VI ryby kostka panierowana z mintaja mrożona 15220000-6 Kg 300 Część VII mięso i wędliny Schab wieprzowy typu dziadka Feliksa 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Karkówka wieprzowa surowa b/k świeża 15111390 Kg 400 łopatka wieprzowa b/k świeża 15110000-2 Kg 200 SCHAB wieprzowy B/K ŚWIEŻY 15110000-2 Kg 150 Boczek wieprzowy typu paski wędzony parzony 15131133-6 Kg 20 Szynka wieprzowa typu dziadka Feliksa 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Pasztet mięsny wieprzowy zapiekany 75 % mięsa wieprzowego 15131133-6 Kg 30 Karczek kopcony 75% mięsa na kanapki 15131133-6 Kg 20 Polędwica sopocka 75% mięsa 15131133-6 Kg 30 Schab pieczony 75% mięsa 15131133-6 Kg 20 Kiełbasa śląska85 % mięsa 15131133-6 Kg 200 Kiełbasa typu podwawelska wieprzowa 85% mięsa 15131133-6 Kg 200 Kiełbasa typu żywiecka wieprzowa 15131133-6 Kg 30 Kiełbasa krakowska podsuszana 80% mięsa 15131133-6 Kg 20 Szynka krucha 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Baleron gotowany 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Pieczeń Ala kaczka 15131133-6 Kg 20 Gulasz angielski z galaretką na kanapki 15131133-6 Kg 20 Szynka wieprzowa typu rolka 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Żeberka surowe wieprzowe 15110000-2 Kg 20 Szynka wieprzowa królewska 85% mięsa 15131133-6 Kg 20 Część VIII drób i przetwory drobiowe Kurczak świeży 15112130-6 Kg 100 Filet z kurczaka świeży 15112210-1 Kg 200 Udka z kurczaka świeże 15112210-1 Kg 70 Pałki z kurczaka 15112210-1 Kg 100 Półudka z kurczaka świeże 15112210-1 Kg 100 Blok drobiowy z fileta z kurczaka 100% mięsa drobiowego 15131130-5 Kg 50 Pasztet drobiowy typu duda 15131310-1 Kg 50 Krakowska parzona drobiowa 85% mięsa drobiowego 15131130-5 Kg 20 Szynka opiekana z piersi z kurczaka 15131135-0 Kg 20 Kurczak w galarecie na kanapki 15131135-0 Kg 20 Pasztet drobiowy zapiekany 15131135-0 Kg 20 Wędzonka krucha z piersi z kurczaka 85% mięsa 15131135-0 Kg 20 Filet z indyka wędzony 85% mięsa drobiowego 15131135-0 Kg 20 Szynka z indyka 85% mięsa drobiowego 15131135-0 Kg 20 Baton gotowany drobiowy 15131135-0 Kg 20 Szynka drobiowa konserwowa 85% mięsa drobiowego 15131135-0 Kg 20 Wędzone piersi z kurczaka 100% mięsa drobiowego 15131200-7 Kg 20 Część IX nabiał Mleko 2% 1l 15511210-8 Szt. 60 Śmietana 12% słodka 0,5l 15512000-0 Szt. 90 Ser sałatkowo- kanapkowy półtłusty typu feta 15542000-9 Szt. 40 Śmietana 12% kwaśna 0,4l 15512000-0 Szt. 40 Jogurt naturalny 150g 15551000-5 Szt. 1200 Jogurt Owocowy 150g mix np. truskawkowy, wiśniowy i tp. 15551000-5 Szt. 2000 Masło extra 200g 82% tł. 15530000-2 Szt. 200 Margaryna smakowita 500g 15431100-9 Szt. 600 Ser żółty zwykły plastry typu łódki 15544400-3 Kg 100 Ser żółty plastry królewski typu łódka 15544400-3 Kg 100 Twaróg typu wiejski świeży półtłusty 1 kg 15542000-9 Kg 100 Margaryna typu Kasia 200g 15431100-9 Szt. 50 część X mrożonki Fasolka szparagowa 450g 15331170-9 Szt. 100 Kalafior 450g 15331170-9 Szt. 100 Brokuły 450g 15331170-9 Szt. 100 Brukselka 450g 15331170-9 Szt. 50 Marchew krojona 450g 15331170-9 Szt. 50 Mieszanka warzywna 450g 15331170-9 Szt. 100 Groszek mrożony 450 g 1531170-9 Szt. 50 Truskawki mrożone 450 g 1531170-9 Szt. 100 Część XI pieczywo Chleb krojony zwykły 500g 15811100-7 Szt. 300 Bułki ciemne kajzerki 50g 15811400-0 Szt. 25000 Chleb razowy 500 g 15811100-7 Szt. 200 Chleb dyniowy 500g 15811100-7 Szt. 300 Chleb słonecznikowy 500g 15811100-7 Szt. 300 Bułka maślana 50g 15811000-6 Szt. 2000 Drożdżówka z serem z niską zawartością cukru 100g 15811000-6 Szt. 1000 Bułka razowa ze słonecznikiem 50g 15811400-0 Szt. 1000 Bułka wieloziarnista 50 g 15811400-0 Szt. 500 Pączki 100g 15811400-0 Szt. 500 Tort z bitą śmietaną z niską zawartości a cukru 15812000-3 Kg 140 Drożdżówki mix np. z makiem, jabłkiem, dżemem z niską zawartością cukru 100g 15811000-6 Szt. 1000
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
II.5) Główny Kod CPV:
15830000-5
Dodatkowe kody CPV:
03212100-1,
15131700-2,
15331170-9,
15551000-5,
03142500-3,
15229000-9,
15420000-8,
15610000-7
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 | NAZWA: przetwory sypkie |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT3934 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 3934,90 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 2 | NAZWA: przyprawy, przetwory, produkty strączkowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT10961 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 10961,10 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 3 | NAZWA: ziemniaki |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT6220 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 6220,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 4 | NAZWA: jaja |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT1120 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 1120 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 5 | NAZWA: warzywa, owoce, kiszonki |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT16048 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 16047,98 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 6 | NAZWA: ryby |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT4200 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 4200,0 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 7 | NAZWA: mięso i wędliny |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT17714 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 17713,46 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 8 | NAZWA: drób i przetwory drobiowe |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT9292 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 9292,27 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 9 | NAZWA: nabiał |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT9482 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert3 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 9482,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 10 | NAZWA: mrożonki |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT3467 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert1 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 3467,50 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
CZĘŚĆ NR: 11 | NAZWA: pieczywo |
Postępowanie/część zostało unieważnione
nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: | |
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 09/12/2016 IV.2 Całkowita wartość zamówienia Wartość bez VAT14362 IV.3) INFORMACJE O OFERTACH Liczba otrzymanych ofert2 IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
Cena wybranej oferty/wartość umowy 14362,00 IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa |
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie przetarg nieograniczony
na podstawie art. art. 39
ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Przetarg nieograniczony o wartości poniżej kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 Pzp. Podstawa prawna art. 95 pkt 1. z dnia 29 stycznia 2004 roku prawo zamówień publicznych ( tekst jedn. Dz. U. z 215 r., poz 2164) z późn. zm.). Udzielone zamówienie jest zgodne z przepisami i nie ogranicza zasad uczciwej konkurencji. Przetarg nieograniczony ma na celu rozszerzenie grona potencjalnie zainteresowanych złożeniem oferty Wykonawców.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.