eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówDostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-12-03

Kraków: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3
Numer ogłoszenia: 396980 - 2014; data zamieszczenia: 03.12.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 369586 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 620 50 00, faks 12 4235771.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: I. Przedmiotem zamówienia w prowadzonym postępowaniu jest: Grupa I - Mięso drobiowe 1Kurczak świeży kg 720 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, niemrożony2Ćwiartka tylna z kurczaka kg 360 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa w zakresie 250g - 350g 3 Filet z kurczaka kg 300świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 4Filet z indykakg21świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 5 Mięso mielone z indyka kg 540 świeże, nie mrożone, bez dodatku innych mięs niż drób 6 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 480 świeże, nie mrożone Grupa II - Wędliny drobiowe 1 Pasztet drobiowy pieczony kg 500 luz lub foremka, bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób2Kiełbasa drobiowa typu mielonkakg500 bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób3Kiełbasa drobiowa typu mortadelakg500bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób4Szynka drobiowa mielonakg560bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób5Szynka drobiowakg310 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 6 Parówki drobiowe kg 370 cienkie, o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g, bezdodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 7 Filet wędzony z indyka kg 60 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 8 Keks z warzywami kg 500 pieczeń, bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób Grupa III - Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone 1 Karczek wieprzowy b/k kg 125 bez skóry, bez kości 2 Łopatka wieprzowa b/k kg 500 bez skóry, bez kości 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 500 - 4 Schab b/k kg 42 bez kości 5 Mięso mielone wieprzowe kg 620 bez dodatku innych mięs 6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1080 - 7 Mięso wołowe gulaszowe kg 120 - 8 Wątroba wieprzowa kg 650 - 9 Smalec wieprzowy kg 85 - Grupa IV - Wędliny wieprzowe i wołowe Wędliny świeże, nie mrożone 1 Boczek wędzony gotowany kg 240 - 2 Kiełbasa wiejska kg 210 - 3 Kiełbasa biała parzona kg 560 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa w granicach 100 - 120g 4 Kiełbasa golonkowa kg 250 - 5 Kiełbasa mortadela kg 500 - Kiełbasa parówkowa kg 500 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa w granicach 100 - 110 7 Kiełbasa toruńska kg 500 - 8 Kiełbasa zwyczajna kg 840 - 9 Kiełbasa żywiecka kg 250 - 10 Lancheon kg 500 - 11 Mielonka wieprzowa kg 500 - 12 Kiełbasa mortadela z papryką kg 500 - 13 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 500 - 14 Parówka cienka kg 250 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa w granicach 100 - 110 g 15 Kaszanka kg 840 - 16 Pasztetowa wieprzowa kg 250 - 17 Salceson kg 250 - 18 Szynka konserwowa mielona kg 40 - 19 Kiełbasa krakowska kg 250 - 20 Smalec topiony z cebulą 100g kg 250 pojemnik/foremka o wadze netto produktu 100g 21 Szynka wołowa kg 60 - 22 Polędwica sopocka kg 60- Grupa V - Konserwy mięsne 1 Konserwa mięsna typu (mielonka) 300g kg 360 Opakowanie jednostkowe 300 g 2 Konserwa mięsna typu (przysmak śniadaniowy a 300g kg 360 Opakowanie jednostkowe 300 g 3 Konserwa mięsna typu (turystyczna)a 300g kg 360 Opakowanie jednostkowe 300 g 4 Konserwa mięsna typu (mielonka) 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe W granicach 100 - 130g 5 Konserwa mięsna typu (turystyczna) 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe W granicach 100 - 130g 6 Pasztet drobiowy-puszka 100g - 130g kg 540 Opakowanie jednostkowe W granicach 100 - 130g bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 7 Pasztet mazowiecki 300g lub 290g kg 500 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających II. Opis dodatkowy: 1.Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa lub trzy razy w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 12.00. 2.Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3.Dostarczane artykuły winny posiadać zbliżoną gramaturę, jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii. 4. Minimalne terminy przydatności dostarczanych produktów to odpowiednio: W zakresie wędlin drobiowych - 10 dni; W zakresie wędlin wieprzowych i wołowych - 10 dni; W zakresie konserw mięsnych - 60 dni 5.Wymagane opakowanie konserw: puszka stalowa z wieczkiem łatwootwieralnym lub opakowanie typu alupak. 6. Produkty tj.: pasztet drobiowy pieczny, kiełbasa drobiowa mielona typu mielonka, kiełbasa drobiowa mielona typu mortadela, szynka drobiowa mielona, szynka drobiowa, parówki drobiowe, pasztet drobiowy puszka 100g - 130g muszą być bez dodatków produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. 7.Dostawca winien dostarczyć przy pierwszej dostawie składy surowcowe wyrobów które będą dostarczane zamawiającemu..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.21.20 - Indyki 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MASARSKI ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Tomasz Gonciarz, Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18691,26 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 18921,15

  • Oferta z najniższą ceną: 18921,15 / Oferta z najwyższą ceną: 24459,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MASARSKI ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Tomasz Gonciarz, Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23504,19 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 24807,20

  • Oferta z najniższą ceną: 23859,00 / Oferta z najwyższą ceną: 40030,10

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.11.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WĘDZONKA Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23069,62 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 22494,00

  • Oferta z najniższą ceną: 22494,00 / Oferta z najwyższą ceną: 28228,76

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Wędliny wieprzowe i wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MASARSKI ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Tomasz Gonciarz, Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 55888,29 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 58880,00

  • Oferta z najniższą ceną: 58880,00 / Oferta z najwyższą ceną: 82233,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Konserwy mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • HURT-DETAL MAŁ-MAR Józef Kwieciński, Brzeska 2, Żłobizna, 49-305 Brzeg, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11290,48 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11432,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11432,00 / Oferta z najwyższą ceną: 12589,40

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.