To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-12-01
Milicz: Przygotowanie i dostawa posiłków do lokali zastępczych Przedszkola Samorządowego w Miliczu mieszczących się przy ul. Lipowej 1 w Chatce Puchatka oraz przy ul. 11 Listopada 5 w I Liceum Ogólnokształcącym w Miliczu
Numer ogłoszenia: 406356 - 2011; data zamieszczenia: 01.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 370450 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Milicz, ul. Trzebnicka 2, 56-300 Milicz, woj. dolnośląskie, tel. 071 3840004 w. 314, faks 071 3841119.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostawa posiłków do lokali zastępczych Przedszkola Samorządowego w Miliczu mieszczących się przy ul. Lipowej 1 w Chatce Puchatka oraz przy ul. 11 Listopada 5 w I Liceum Ogólnokształcącym w Miliczu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przygotowanie i dostawa posiłków do lokali zastępczych Przedszkola Samorządowego w Miliczu, mieszczących się przy ul. Lipowej 1 w Chatce Puchatka oraz przy ul. 11 Listopada 5 w I Liceum Ogólnokształcącym w Miliczu. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa posiłków: - śniadań (zupa mleczna lub napój mleczny np. kakao lub kawa, kanapki) herbata z cytryną, - drugich śniadań (warzywo, owoc, deser - np. galaretka z owocami - lub sok), - obiadów (zupa i drugie danie + surówka lub jarzynka, kompot), - podwieczorków (kanapka lub słodka bułka, deser mleczny, herbata z cytryną lub owocowa). Przewiduje się, że w okresie realizacji zamówienia zostanie zakupionych około: - śniadań - 2308, - drugich śniadań - 2308, - obiadów - 2308, - podwieczorków - 1454. Przygotowane posiłki powinny posiadać następującą wagę (objętość): - zupy (w tym mleczne) - 250 ml, - makaron - 200 g, - kompot, herbata, kawa, kakao, sok - 250 ml, - ziemniaki - 150 g, - mięso bez kości - 60 g , - mięso z kością - 100 g, - gulasz - 150 g, - filet rybny - 100 g, - surówka, jarzynka - 80 g, - ryż - 200 g, - bułka - 50-60 g, - pieczywo mieszane - 60 g, - masło - 10 g, -wędlina - 20 g, - słodka bułka - 80 g, - kiełbasa na gorąco - 110 g, - deser, deser mleczny - 100-125 g, -owoc, warzywo - 50 g. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości dostarczanych posiłków. Średnio dziennie przewiduje się dostawy około: - 64 śniadań, - 64 drugich śniadań, - 64 obiadów, - 40 podwieczorków. Posiłki muszą być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, urozmaicone, posiadać wysoką wartość odżywczą, w ciągu dziesięciu dni nie powinny się powtarzać. Posiłki winny być przygotowane zgodnie z normami żywienia dla dzieci w wieku przedszkolnym na podstawie jadłospisu przygotowanego przez technologa żywienia, dietetyka lub intendenta. Posiłki będą dostarczane na podstawie zapotrzebowania składanego telefonicznie do godz. 14 dnia poprzedniego. Zamawiający wymaga, aby wykonawca opracował jadłospis na dany tydzień i przedstawił go do akceptacji Zamawiającego najpóźniej do ostatniego dnia świadczenia usługi w tygodniu poprzedzającym tydzień, którego dotyczy jadłospis, do godz. 9:00. Posiłki dowożone będą do godziny: - 8:15 - śniadanie i drugie śniadanie, - 11:30 - obiad i podwieczorek. Posiłki dowożone będą gorące, w opakowaniach zbiorczych (termosach) spełniających wymagania sanitarno-higieniczne. Odbiór opakowań zbiorczych następować będzie w kolejnym dniu dowozu posiłków, w godzinach od 8:15 do 8:30. Samochód do przewozu posiłków musi być przystosowany do przewozu żywności oraz spełniać podstawowe wymagania sanitarno-higieniczne. Wykonawca zobowiązany jest opracować jadłospis zawierający diety dla dzieci przedszkolnych tego wymagających, oraz dostarczyć posiłki - diety.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.00 - Posiłki gotowe 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
MILICKIE CENTRUM MEDYCZNE SP. Z O.O. W RESTRUKTURYZACJI
jakie przetargi wygrała firma
MILICKIE CENTRUM MEDYCZNE SP. Z O.O. W RESTRUKTURYZACJI
- Milickie Centrum Medyczne Sp. z o. o., ul. Grzybowa 1, 56-300 Milicz, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 70740,20 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 26848,15
Oferta z najniższą ceną: 26848,15 / Oferta z najwyższą ceną: 26848,15
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z MILICZA
- "Uporządkowanie gospodarki ściekowej w zlewni rzeki Baryczy - etap III"
- Dostawa tablic rejestracyjnych dla pojazdów na lata 2025-2026 na potrzeby Wydziału Komunikacji Starostwa Powiatowego w Miliczu
- Remont elewacji zabytkowych budynków szkoły Technikum Leśnego w Miliczu im. prof. Władysława Jedlińskiego -II etap
więcej: przetargi w Miliczu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ,,Usługa cateringowa podczas pikniku dla pracowników Politechniki Łódzkiej."
- "Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Powiatowego Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Kobyłce". Znak sprawy:1/2025
- Świadczenie usług cateringowych podczas 33 szkoleń dla rolników
- Usługa przygotowania i dostarczania posiłków profilaktyczno - regeneracyjnych dla pracowników Sekcji Terenów Zielonych i Transportu PW.
- dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu "Łódzkie gra w szachy"
- Usługa cateringowa podczas XIII Międzynarodowej Konferencji Naukowej organizowanej przez Kolegium Nauk Ekonomicznych i Społecznych Politechniki Warszawskiej Filii w Płocku.
więcej: Posiłki gotowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.