Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-12-02
Laszki: Dostawa artykułów spożywczych do DPS w Wysocku w I półroczu 2011r.
Numer ogłoszenia: 410036 - 2011; data zamieszczenia: 02.12.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku , Wysocko 2, 37-543 Laszki, woj. podkarpackie, tel. 016 6285357.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.przetargi.ipzp.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do DPS w Wysocku w I półroczu 2011r..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje dostawę artykułów spożywczych według Kodu CPV - 15.00.00.00-8 w następujących kategorii: Kategoria Nr 1 - dostawa WARZYWA, OWOCE I JAJA Kategoria Nr 2 - dostawa WĘDLIN I MIĘSA Kategoria Nr 3 - dostawa NABIAŁU Kategoria Nr 4 - dostawa MROŻONEK I KONSERW RYBNYCH Kategoria Nr 5 - dostawa PIECZYWA Kategoria Nr 6 - dostawa WYROBÓW CUKIERNICZYCH Kategoria Nr 7 - dostawa POZOSTAŁYCH RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości zamówionego towaru. Zamawiający będzie składał Wykonawcy sukcesywne zamówienia przekazywane faxem lub telefonicznie i potwierdzone faxem następnego dnia . Zamówienie będzie składane z 2 - dniowym wyprzedzeniem przed ustalonym terminem dostawy. Osoba upoważnioną do składania zamówienia jest Insp. ds. Żywienia. Wykonawca dostarczy towar bez względu na wielkość zamówienia w ciągu 2 dni roboczych licząc od dnia otrzymania zamówienia. Zamawiany towar Wykonawca dostarczać będzie na własny koszt do magazynu DPS w godz. od 7 do 11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówiony towar w opakowaniu zapewniającym odpowiednie warunki sanitarne oraz zabezpieczającym go przed zniszczeniem lub uszkodzeniem, transportem spełniającym wymagania higieniczno - sanitarne. Dla wyrobów mleczarskich i mięsa Wykonawca zobowiązuje się do zachowania tzw. Ciągu chłodniczego, tj. przechowywania i transportu wyrobów w urządzeniach spełniających warunki techniczne przewidziane w polskiej normie. Zamawiający zobowiązany jest każdorazowo w obecności przedstawiciela Wykonawcy dokonać ilościowego i jakościowego odbioru towaru, który potwierdza przez pokwitowanie dowodu dostawy. 1. Zamawiający zobowiązuje się do zbadania towaru podczas odbioru i dokona sprawdzenia : 1.1 Warunków transportu, w tym czystości środka transportu opakowań i inne warunki mające wpływ na jakość zdrowotną przewożonych artykułów oraz sposób wyładowania zapobiegający ich zanieczyszczeniu 1.2 Dokumentacji dotyczącej dostarczonych artykułów spożywczych , w tym pochodzenia, producenta, daty produkcji i świadectwo kontroli jakości. 1.3 Opakowań zbiorczych i jednostkowych: obce zapachy, uszkodzenia , zawilgocenie, bombaż puszek, obecności szkodników itp. 1.4 Znakowania artykułów spożywczych, a zwłaszcza terminu przydatności do spożycia i daty minimalnej trwałości, czytelności i trwałości znakowania, 1.5 Cech organoleptycznych, widocznych zanieczyszczeń, zapleśnienia, szkodników itp. 2.W przypadku niedochowania powyższych wymogów Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości dostarczonego towaru i na własny koszt jest zobowiązany wymienić towar na pełnowartościowy, nie budzący żadnych zastrzeżeń oraz w razie potrzeby zastosować inny środek transportu. 2. Odpowiedzialność za dostarczany i odbierany towar określa moment odbioru towaru ( przekazania) 3. W razie stwierdzenia braków Wykonawca uzupełni towar w tym samym dniu lub najpóźniej następnego dnia bez żadnej dopłaty. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać towar dobrej jakości tj. świeży, I gatunku, czysty, bez obcych zapachów o właściwej gramaturze oraz z właściwym terminem przydatności do spożycia 5. Termin przydatności dostarczonego towaru ma być nie mniejszy niż 50 % całkowitego okresu przydatności do spożycia. 6. Towar będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami. Musi posiadać na opakowaniu opis i cechowanie określające jego właściwości. Opakowanie nie powinno wskazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Towar nie może wykazać oznak nieświeżości, przemrożenia bądź zepsucia. 7. W celu potwierdzenia jakości dostarczanego przez Wykonawcę towaru Wykonawca zobowiązany jest do przedłożenia Zamawiającemu dokumentacji dotyczącej artykułów spożywczych, określających w szczególności ich pochodzenie, producenta, datę produkcji, świadectwo kontroli jakości (Handlowy Dokument Identyfikacyjny) 8. Brak wymaganych dokumentów wstrzymuje zapłatę za dostarczony towar. 9. W razie stwierdzenia przy odbiorze towaru , że nie odpowiada on zamówionemu asortymentowi lub nie spełnia norm jakościowych, zamawiający ma prawo odmówić jego odbioru, a Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie do dostarczenia nowego towaru. 10. W razie dostarczenia towaru złej jakości, której nie można było stwierdzić w trakcie odbioru towaru odbiorca ma prawo złożenia pisemnej lub telefonicznej reklamacji w ciągu 24 godzin od jego wykrycia, a Wykonawca jest zobowiązany wymienić reklamowany towar na wolny od wad..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.00.00-9, 03.21.21.00-1, 03.14.25.00-3, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.11.10.00-9, 15.11.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.88.10.00-7, 15.43.00.00-1, 15.22.10.00-3, 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9, 15.11.20.00-6, 15.23.40.00-7, 15.81.10.00-6, 15.84.23.00-5, 15.33.22.00-6, 15.85.10.00-8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2012.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy spełniający wymagania określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych i nie podlegają wykluczeniu z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art. 24 ust.1 wyżej wymienionej ustawy. 2. Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi spełniać warunki udziału w postępowaniu dotyczące: 1) posiadania uprawnień do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2) posiadania niezbędnej wiedzy i doświadczenia, oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy 3. Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nim stosunków. 4. Ocena spełnienia w/w warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia / nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych poniżej. Oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia. 1. W celu potwierdzenia, że Wykonawca spełnienia warunki udziału w postępowaniu o zamówienie Zamawiający wymaga złożenia w ofercie następujących oświadczeń i dokumentów: 1) Oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki w zakresie określonym w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych, sporządzone według wzoru stanowiącego Załącznik Nr 4 do niniejszej SIWZ; 2. Jeśli Wykonawca polega na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków, zobowiązany jest udowodnić Zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia. Jednocześnie poleganie Wykonawcy na wiedzy i doświadczeniu innych podmiotów nierozerwalnie wiąże się z tym, że podmioty te będą realizowały część zamówienia jako podwykonawcy, a Wykonawca przedstawi pisemne zobowiązanie tych podmiotów do wykonywania części udzielanego zamówienia. 3. W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawcy w okolicznościach, o których mowa w art. 24, ust. 1ustway Pzp Zamawiający wymaga złożenia w ofercie następujących oświadczeń i dokumentów: 1) Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia Wykonawcy z postępowania o Udzielenie zamówienia, sporządzone według wzoru stanowiącego Załącznik Nr 5 do niniejszej SIWZ; 2) Aktualny odpis z właściwego rejestru jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust.1 pkt 2 ustawy, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, w stosunku do osób fizycznych oświadczenia w zakresie art. 24 ust.1 pkt 2 ustawy; sporządzone według wzoru (wzór Załącznik Nr 6 do niniejszej SIWZ); 3) Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonanie decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; 4) Aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonanie decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 4. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: 1) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2) nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; 3) nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wykonawca dostarczy artykuły spożywcze do magazynu DPS w Wysocku własnym transpotrem na własny koszt.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.ipzp.pl/dpswysocko
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku
37-543 Laszki; powiat jarosławski; woj. podkarpackie.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2011 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku 37-543 Laszki; Sekretariat - Budynek Administracyjny.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA, OWOCE I JAJA.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa warzyw, owoców i jaj w asortymencie i ilości:1. Pietruszka Kg 90 2. Marchew Kg 350 3. Cebula Kg 280 4. Buraczki ćwikłowe Kg 200 5. Fasola Jaś Kg 25 6. Kapusta czerwona kg 80 7. Kapusta biała Kg 350 8. Ogórki kiszone kg 40 9. Kapusta pekińska kg. 120 10. Pomidory Kg 90 11. Ogórek zielony Kg 50 12. Pory Kg 70 13. Natka pietruszki (pęczek) Szt. 120 14. Koperek zielony (pęczek) Szt. 160 15. Sałata zielona kg 30 16. Seler Kg 90 17. Szczypiorek Szt. 120 18. Mak niebieski Kg 2 19. Papryka świeża Kg 15 20. Kapusta kiszona Kg 160 21. Pieczarki świeże kg 45 22. Susz koperku 20g. szt 20 23. Susz natki pietruszki 20g. szt 20 24. Czosnek Kg 7 25. Ziemniaki Kg 4500 26 Banany Kg 230 27 Pomarańcze Kg 80 28 Jabłka Kg 400 29 Cytryny Kg 15 30 Klementynki Kg 160 31 Jaja Szt. 6500 32 Żur naturalny 500g Szt. 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.00.00-9, 03.21.21.00-1, 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: WĘDLINY I MIĘSA.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wędlin i mięsa w asortymencie i ilości: 1. Szynka drobiowa Kg 60 2. Szynka wieprzowaextra Kg 30 3. Kiełbasa szynkowa wp. extra Kg 70 4. Kiełbasa zwyczajna Kg 150 5. Kiełbasa parówkowa Kg 140 6. Kiełbasa krakowska parzona Kg 80 7. Kiełbasa wiejska Kg 30 8. Kiełbasa mortadela Kg 80 9. Kiełbasa lencz Kg 80 10. Parówki śniadaniowe Kg 50 11. Kiszka gryczana wiejska Kg 90 12. Pieczeń myśliwska Kg 120 13. Pasztet luzem wp. delikatesowy Kg 60 14. Pasztetowa firmowa Kg 70 15. Salceson regionalny Kg 80 16. Smaczek konserwowy Kg 90 17. Szynka kanapkowa Kg 90 18. Boczek wędzony Kg 25 19. Baleron got. wieprz. Kg 40 20. Szynka konserwowa blok Kg 80 21 Parówki drobiowe Kg 50 22 Polędwica wieprzowamięso Kg 50 23 Karkówka wieprzowa bez kości Kg 150 24 Kości wieprzowe pokrzepowe Kg 230 25 Łopatka wp. b/k mięso Kg 140 26 Mięso mielone wp. Kg 240 27 Galareta wp. kg 60 28 Mięso - pieczeń wołowa ekstra kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.11.11.11-9, 15.11.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: NABIAŁ.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa nabiału w asortymencie i ilości: 1. Twaróg chudy Kg 250 2. Śmietana 18 % L 430 3. Masło z olejem extra 200g Kg 140 4. Ser żółty salami Kg 60 5. Ser topiony 100 g Szt. 800 6. Ser plastry 150 g Szt. 200 7. Mleko pasteryzowane homogenizowane folia 2 % L 3100 8. Masło roślinne 500 g Kg 450 9. Jogurt owocowy 125 g Szt. 1600 10. Kefir 200g szt 1000 11 Maślanka 1l l 240 12 Margaryna mleczna 250g kg 140.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.88.10.00-7, 15.43.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: MROŻONKI I KONSERWY RYBNE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mrożonek i konserw rybnych w asortymencie i ilości:1. Śledź w pomidorach ( 170 g konserwa ) Szt. 200 2. Śledź w oleju ( 170 g konserwa ) Szt. 200 3. Szprot w pomidorach ( 170 g konserwa ) Szt. 250 4. Szprot w oleju ( 170 g konserwa ) Szt. 200 5. Filety z makreli ( 170 g konserwa ) Szt. 70 6. Paprykarz szczeciński ( 300 g konserwa ) Szt. 100 7. Tuńczyk (185g konserwa) szt 100 8. Fasolka szparagowa ( 400 g mrożona) szt 90 9. Kalafior ( 400 g mrożony) szt 180 10. Barszcz ukraiński( 450 g mrożony) szt 72 11. Płaty rybne mrożone filet- panga Kg 80 12. Kości kulinarne mrożone Kg 50 13. Wątróbka drobiowa mrożona Kg 70 14. Noga z kurczaka mrożona (udka) Kg 250 15. Kurczak kg 250 16. Śledź w oleju 2.0 kg (wiadro) Kg 50 17. Kotlety rybne panierowane kg 40 18 Mieszanka kompotowa 450g szt 48 19 Bukiet jarzyn 450g. szt 360 20 Dorsz wędzony kg 70.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.10.00-3, 15.20.00.00-0, 15.33.10.70-9, 15.11.20.00-6, 15.23.40.00-7.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PIECZYWO.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa pieczywa w asortymencie i ilości:1. Chleb 950 g Szt. 2830 2. Chleb razowy mieszany 750g szt 1510 3. Chleb owsiany 400g szt 1130 4. Babka drożdżowa 500g. Szt 40 5. Bułka zwykła 100 g Szt. 7000 6 Rogal słodki 100 g Szt. 600 7 Drożdżówka 90g. Szt 800 8 Kartoflaki 100g szt 120.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.11.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: WYROBY CUKIERNICZE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wyrobó cukierniczych w asortymencie i ilości:1. Herbatniki lekkie ciastka bez cukru(73 g paczki) szt 250 2. Wafelki bez cukru(70 g paczki) szt 500 3. Ciastka deserowe(75 g) szt 250 4. Czekolada bez cukru (80 g ) Szt. 36 5. Czekolada (100 g ) Szt. 200 6. Baton 35 g ( 7 days ) Szt. 600 7. Listki waflowe b/c( 32 g ) Szt. 700.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.84.23.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: POZOSTAŁE RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, SYPKIE I DŻEMY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa różnych artykułó spożywczycxh, artykułó sypkich i dżemów w asortymencie i ilości:1. Amoniak spożywczy( 25 g ) Szt. 2 2. Herbata indyjska 100 g Szt. 700 3. Napój herbaciany w granul. ( 300 g ) Szt. 50 4. Sól kuchenna 1 kg Kg 140 5. Soda oczyszczona( 30 g ) Szt. 5 6. Olej uniwersalny 1 l Szt. 70 7. Olej uniwersalny 3 l Szt. 5 8. Smalec kostka (250 g) Kg 80 9. Chrzan tarty( 270 g ) szt 50 10. Kukurydza konserwowa ( 400 g ) szt 90 11. Koncentrat pomidorowy 30 % (200g) szt 100 12. Pasztet drobiowy ( 290 g ) Szt. 400 13. Groszek konserwowy( 400 g ) szt 70 14. Papryka konserwowa 0.9l Szt. 80 15. Ogórki konserwowe( 0,9 l ) Szt. 70 16. Cukier kryształ 1 kg Kg 900 17. Cukier puder 0,5 kg Kg 5 18. Kakao naturalne 200 g Szt. 5 19. Rosół kostka ( 120 g ) Szt. 30 20. Żurek śląski ( 46 g ) szt 60 21. Zupa pieczarkowa( 59 g torebki ) szt 60 22. Zupa grzybowa (42g torebki ) szt 80 23. Zupa ogonowa(57g torebki ) szt 60 24. Sos pieczarkowy (27 g ) Szt. 90 25. Sos grzybowy(33 g torebki) Szt. 80 26. Musztarda łagodna ( 470 g ) szt 160 27. Majonez ( 0,9 l ) Szt. 25 28. Ocet 10 % L 15 29. Przyprawa w płynie 0,9 l do zup Szt. 60 30. Przyprawa warzywna do zup w proszku 200g szt 170 31. Przyprawa do piernika (25 g ) Szt. 10 32. Cynamon (20 g ) Szt. 10 33. Papryka mielona słodka ( 20 g torebki ) szt 50 34. Budyń różne smaki( 65 g torebki ) szt 350 35. Ketchup( 500 g ) szt 230 36. Kisiel różne smaki( 58 g torebki ) szt 100 37. Kminek( 20 g torebki ) szt 50 38. Kwasek cytrynowy ( 20 g torebki ) szt 60 39. Pieprz naturalny mielony ( 20 g torebki ) szt 160 40. Proszek do pieczenia( 18 g torebki ) Szt. 30 41. Cukier waniliowy( 16 g torebki ) Szt. 40 42. Majeranek( 10 g torebki ) Szt. 40 43. Gałka muszkatołowa( 10 g torebki ) Szt. 25 44. Ziele angielskie( 15 g torebki ) Szt. 60 45. Liść laurowy ( 8 g torebki ) szt 60 46. Mleko zagęszczone Słodzone (530g) Szt. 80 47. Wafle tortowe(200 g ) Szt. 80 48. Galaretka owocowa (79 g ) Szt. 400 49. Rodzynki (100g ) Szt. 20 50. Kokos (100g ) Szt. 40 51. Drożdże świeże Kg 2 52. Sok syrop 0.33l szt 40 53. Sok owocowy (0,33l) szt 1000 54. Sok owocowy b/c (0.30l) szt 150 55. Konserwa tyrolska mięsna 300 g Szt. 460 56. Dżem wiśniowy ( 260 g słoik ) szt 200 57. Dżem truskawkowy ( 260 g słoik ) szt 200 58. Dżem czarna porzeczka (260g słoik) szt 100 59. Marmolada(0,9 l ( słoik ) Szt. 30 60. Mąka pszenna lux -poznańska 1 kg Kg 250 61. Mąka ziemniaczana( 0,5 kg ) Kg 5 62. Kasza manna (0,5 kg ) Kg 40 63. Kasza gryczana (0,5 kg ) Kg 80 64. Kasza jęczmienna (0.5kg) kg 160 65. Makaron świderki kg 250 66. Makaron lubelski nitka (0,5kg) kg 10 67. Bułka tarta /0.50kg/ Kg 30 68. Groch połówki (0,5 kg ) Kg 40 69. Ryż (1 kg ) Kg 140 70. Miód pszczeli naturalny ( 400g słoik) szt 90 71. Płatki owsiane kg 20 72. Płatki kukurydziane kg 70.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.22.00-6, 15.85.10.00-8, 15.43.00.00-1, 15.89.00.00-3, 15.13.10.00-5, 15.80.00.00-6, 15.33.22.90-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2012.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI LASZKI
- Dostawa produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej
- Zakup biletów miesięcznych dla uczniów szkół podstawowych oraz dla dzieci placówek wychowania przedszkolnego, dla których organem prowadzącym jest Gmina Laszki w roku 2025
- " Dostawy artykułów spożywczych do DPS w Wysocku I półrocze 2025"
więcej: przetargi LASZKI »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno- Przedszkolnego Nr 2 w Białymstoku
- Dostawa mięs, produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej "Syrena" w Warszawie
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki SP1 im. Tadeusza Kościuszki w Nowym Tomyślu
- Dostawa produktów spożywczych, nabiałowych, wędlin, pieczywa, owoców i warzyw na wykonanie śniadań i kolacji w celu wyżywienia mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Pęcławicach Górnych
- SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA STOŁÓWKI GMINNEJ JEDNOSTKI USŁUG KOMUNALNYCH W BOBOWEJ - II POSTĘPOWANIE
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2025 roku na potrzeby stołówki w SOSWNiS w Raciborzu zgodnie z poszczególnymi częściami
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.