eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SzczecinPrzedmiotem zamówienia jest zakup mięsa i wędlin.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-02-27

Szczecin: Przedmiotem zamówienia jest zakup mięsa i wędlin.
Numer ogłoszenia: 43409 - 2009; data zamieszczenia: 27.02.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zachodniopomorskie Centrum Edukacyjne , ul. Hoża 6, 71-699 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4416114, 4420933,515068240, faks 0-91 4420516.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zce.szczecin.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest zakup mięsa i wędlin..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup mięsa i wędlin. Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Przewidywana ilość w trakcie trwania umowy Mięso 1. Łopatka bez kości kg 1.000 2. Wołowina extra bez kości kg 200 3. Schab bez kości kg 1000 4. Boczek świeży bez żeberek i skóry kg 200 5. Boczek wędzony kg 100 6. Filet z piersi kurczaka kg 800 7. Ćwiartki tylnie z kurczaka kg 300 8. Mięso mielone drobiowe kg 100 9. Podudzie z kurcząt kg 150 10. Karkówka b/kości kg 100 11. Szynka b/kości kg 150 12. Filet z indyka kg 150 13. Wątróbka drobiowa kg 150 14. Kurczak świeży kg 150 15. Korpusy z kurcząt kg 400 16. Hamburger drobiowy kg 150 Wędliny 17. Parówki delikatesowe cielęce kg 450 18. Kiełbasa żywiecka lub równoważna kg 100 19. Szynka konserwowa wieprz. kg 350 20. Kiełbasa krakowska sucha wieprz. kg 200 21. Kiełbasa szynkowa wieprz. kg 100 22. Kiełbasa toruńska lub równoważna kg 250 23. Kiełbasa jałowcowa lub równoważna kg 100 24. Kiełbasa rawska lub równoważna kg 100 25. Polędwica sopocka kg 300 26. Salami bumerang lub równoważna kg 100 27. Pieczeń rzymska kg 100 28. Pasztet zapiekany z indyka kg 50 29. Szynka gotowana kg 350 30. Kiełbasa podwawelska lub równoważna kg 50 31. Mielonka turystyczna w bloku kg 100 32. Polędwica z pieczarkami kg 50 33. Polędwica miodowa kg 50 34. Polędwica kurpiowska kg 100 35. Szynka z piersi indyczej kg 100 36. Polędwica łososiowa kg 50 37. Polędwica z kurcząt kg 200 38. Szynka delikatesowa z kurcząt kg 150 39. Szynka tostowa z kurcząt kg 100 40. Pasztet francuski w osłonkach 100g szt. 1000 41. Gulasz angielski 200g szt. 500 42. Kiełbasa biała kg 50 43. Kabanosy drobiowe kg 20.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.13.11.30 - Wędliny .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Każdy z wykonawców ma obowiązek złożyć następujące oświadczenia i dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu: 1) Oświadczenie wykonawcy, według wzoru, stanowiącego załącznik nr 2 do niniejszej siwz: o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1, W przypadku składania oferty wspólnej ww. oświadczenie składa pełnomocnik w imieniu wykonawców składających ofertę wspólną. 2) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej (jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności), wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. W przypadku składania oferty wspólnej ww. dokument składa każdy z wykonawców składających ofertę wspólną..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zce.szczecin.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: w Zachodniopomorskim Centrum Edukacyjnym, Szczecin ul. Hoża 6, pokój nr 107 I piętro..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.03.2009 godzina 11:00, miejsce: Zachodniopomorskie Centrum Edukacyjne, Szczecin ul. Hoża 6, pokój nr 107 I piętro..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.