To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2008-03-04
Kikity: Dostawy miesa i wędlin.
Numer ogłoszenia: 43513 - 2008; data zamieszczenia: 04.03.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 29013 - 2008.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej, Kikity, 11-332 Kikity, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 718-11-23, fax 0-89 718-11-23 wew. 303.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy miesa i wędlin..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.01 Baleron wp. parzony kg 150 1.02 Blok mięsny kg 375 1.03 Boczek surowy wp. kg 50 1.04 Boczek wędzony kg 115 1.05 Tuszonka wiejska kg 10 1.06 Cielęcina-udziec b/k kg 235 1.07 Flaki wołowe surowe kg 190 1.08 Golonka surowa tylnia kg 368 1.09 Golonka wędzona b/k kg 33 1.10 Hamburger wp. kg 97 1.11 Karkówka wp. b/k kg 820 1.12 Kaszanka kg 400 1.13 Kiełbasa biała surowa kg 440 1.14 Kiełbasa jałowcowa kg 77 1.15 Kiełbasa krakowska parzona kg 211 1.16 Kiełbasa maderska kg 545 1.17 Kiełbasa mazurska kg 20 1.18 Kiełbasa oławska kg 195 1.19 Kiełbasa parówkowa kg 95 1.20 Kiełbasa piwna kg 161 1.21 Kiełbasa szynkowa kg 195 1.22 Kiełbasa zwyczajna kg 745 1.23 Kiełbasa żywiecka kg 225 1.24 Konserwa mięsna turystyczna 300 g szt 500 1.25 Łopatka w przyprawach b/k kg 197 1.26 Metka węgierska kg 30 1.27 Mielonka śniadaniowa kg 95 1.28 Mięso wieprzowe II chude kg 1175 1.29 Mortadela kanapkowa kg 347 1.30 Nerki wieprzowe kg 21 1.31 Nogi wieprzowe kg 124 1.32 Ogonówka kg 205 1.33 Parówki cienkie kg 420 1.34 Pasta kanapkowa kg 20 1.35 Pasztet drobiowy 300g puszka kg 187 1.36 Pasztetowa wieprzowa kg 172 1.37 Pieczeń pikantna kg 150 1.38 Pieczeń węgierska kg 25 1.39 Piersi z kurczaka-filet kg 1552 1.40 Pierś indyka wędzona kg 157 1.41 Przekładaniec królewski kg 195 1.42 Rolada drobiowa kg 201 1.43 Salami węgierskie kg 234 1.44 Salceson włoski kg 275 1.45 Schab wieprzowy kg 813 1.46 Serca wieprzowe kg 18 1.47 Serdelki kg 376 1.48 Szynka chlebowa kg 10 1.49 Szynka drobiowa kg 200 1.50 Szynka golonkowa kg 215 1.51 Szynka mazurska kg 10 1.52 Szynka piastowska kg 17 1.53 Szynka pieczona wieprzowa kg 12 1.54 Szynka wędzona kg 151 1.55 Szynka wieprzowa surowa b/k kg 872 1.56 Szynka z indyka kg 96 1.57 Szynkówka kg 135 1.58 Udziec wołowy b/k kg 235 1.59 Wątroba wieprzowa kg 112 1.60 Tuszonka myśliwska kg 17 1.61 Wędzonka krotoszyńska kg 25 1.62 Mięso wieprzowe tłuste II kg 263 1.63 Żeberka wieprzowe kg 150 1.64 Serca drobiowe kg 35 1.65 Kabanosy kg 10 1.66 Hamburger drobiowy kg 42 1.67 Schab chłopski pieczony kg 100 1.68 Kości wołowe kg 700 1.69 Szynka gotowana w siatce kg 100 1.70 Kiełbasa ogniskowa kg 110 1.71 Metka tatarska kg 200 1.72 Polska pieczona kg 100 1.73 Schab drobiowy w majeranku kg 100 1.74 Szynka wieprzowa konserwowa kg 100 1.75 Salami ekstra smakowe z dodatkiem przypraw kg 100 1.76 Filet złocisty z kurczaka wędzony kg 100 1.78 Smalec smarowny w batonie kg 100 1.79 Golonka zapiekana bez kości kg 100 1.80 Golonka prasowana VAC kg 100 1.81 Podgardle wędzone kg 100 2.01 Porcje rosołowe ze skrzydł. kg 490 2.02 Skrzydła z kurczaka kg 477 2.03 Udo z kurczaka kg 2026 2.04 Wątroba drobiowa kg 120 2.05 Żołądki drobiowe kg 121 3.00 Antrykot kg 117
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 199072,3 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.03.2008.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁAD MASARSKI "TOMUŚ" TOMASZ REIHS KRÓLIKOWO 39A 11-015 OLSZTYNEK
- Zakład Masarski TOMUŚ Tomasz Rajs, ul. Pionierów 13, 11-015 Olsztynek, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 199072.30
- Oferta z najniższą ceną: 199072.30 / oferta z najwyższą ceną: 199072.30
- Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 12 z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Skrajna 2 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 26 w Chorzowie, ul. Ligonia 14 - I/2025
- Dostawa mleka i przetworów mlecznych oraz mięsa i wyrobów wędliniarskich
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 21 w Chorzowie, ul. Wolności 133 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 29 w Chorzowie, ul. Siemianowicka 61 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 15 w Chorzowie, ul. 3-go Maja 78 - I/2025
więcej: Mięso »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.