eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce OpolskieSukcesywna dostawa artykułów spożywczych, koncentratów spożywczych i makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-02-04

Strzelce Opolskie: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, koncentratów spożywczych i makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8
Numer ogłoszenia: 47186 - 2013; data zamieszczenia: 04.02.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Opolskich z Filią w Szymiszowie i Filią w Leśnicy , ul. Strażacka 8, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4613480, faks 077 4613480.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.strzelceopolskie.cyb.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych, koncentratów spożywczych i makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, koncentratów spożywczych i makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część I załącznik nr 2:chrzan tarty słoik 180g - 70szt, cukier 1kg - 4400kg, cukier puder 500g - 100szt, cukier waniliowy 16g, - 700szt, cynamon 20g- 110szt, czosnek granulowany 20g - 1000szt, dżem bez cukru 195g różne smaki wiśnia, czarna porzeczka, truskawka słoik - 910szt, dżem niskosłodzony słoik 280g różne smaki np. Łowicz lub inny o podobnej konsystencji i smaku- 2000szt, fasola Jaś 180kg, fasolka czerwona konserwowa puszka 400g - 100szt, groch łuskany połówki 400g - 340szt, groszek konserwowy puszka 400g - 185szt, herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych - 180 paczek, herbata granulowana 80g - 1600 paczek, herbata granulowana czarna 100g - 2100 paczek, herbata miętowa ekspresowa 50 szt w opakowaniu- 60opak. , herbata owocowa ekspresowa 50 szt w opak. - 90opak., kakao ciemne 100g - 100szt, kakao ciemne 200g -30szt, kasza gryczana w woreczkach 4x100g = 400g - 60 opak., kasza jęczmienna 1 kg - 350kg, kasza manna - 300kg, kasza manna błyskawiczna 400g - 950szt,kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. inka lub inna nie gorsza jakościowo smakowo 50szt, kawa naturalna 250g np. Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 45szt, kawa naturalna 500g np. Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 12szt, kawa naturalna rozpuszczalna 100g np. Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 85szt, koncentrat pomidorowy 30% 200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 50szt, koncentrat pomidorowy 30% 900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 300szt, koncentrat pomidorowy 30% 800g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 360szt, kukurydza konserwowa w puszkach 400g -190 szt, kwasek cytrynowy 20g - 1000szt, liść laurowy 10g - 100szt, mak -20kg, maggi 1l - 100szt, majeranek 20g -380szt, majonez 250g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 300 szt, majonez 500g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 150szt, marmolada słoik 280g-50szt, mąka pszenna 1kg typ 500np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach -2400kg, mąka ziemniaczana 450kg, miód naturalny słoik 380g- 35 szt, musztarda 210g - 300szt., musztarda 900g - 120 szt, ocet spirytusowy 10% 1 l butelka -250l., olej spożywczy 1l butelka plastikowa - 1200l, papryka słodka mielona 15g - 550 szt, pasztet drobiowy 130g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 1500 szt, pasztet drobiowy 200g słoik np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 2200 szt , pieprz czarny mielony - 50g - 650 szt, płatki owsiane błyskawiczne 400g - 670szt, proszek do pieczenia 18g - 230szt, przyprawa do flaków 20g - 200szt, przyprawa do pierników 20g - 40 szt, rodzynki 1kg - 12kg, ryż 1kg - 900 kg, seler konserwowy słoik 370g - 72szt, soda oczyszczona 40g - 100szt, sok owocowy 0,30l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -6100 szt, sok owocowy gęsty malinowy 640g np. Pińczów lub inny równoważny -240szt, sól spożywcza 1 kg - 650 kg, suchary bezcukrowe 285g - 560 szt, szynka konserwowa mielona 110g foremka jednorazowa- 1500 szt, szynka konserwowa mielona 130 g foremka jednorazowa - 1000 szt, śmietana 60g np. śnieżka na mleku w proszku - 500szt, wiórki kokosowe 200g - 30 szt, woda mineralna niegazowana 1,5 l - 630szt, woda mineralna niegazowana1,5l - 2676szt, woda mineralna gazowana 1,5l - 2676szt, ziele angielskie 15g -100szt.,żelatyna spożywcza 50g - 500 szt. Część II załącznik nr 3 : barszcz biały o zawartości sodu do 0,32g/100g - 10kg, barszcz czerwony o zawartości sodu do 0,5g/100g - 30kg, budyń o różnych smakach np. śmietankowy, waniliowy, wiśniowy - 60kg fix do gulaszu - 30kg,galaretka owocowa różne smaki- np. agrestowa, truskawkowa - 20kg, kisiel o różnych smakach (np.wiśniowy, cytrynowy, truskawkowy )- 84kg, przyprawa warzywna Vegetta lub inna o bardzo podobnych walorach smakowych - 300kg, przyprawa - fix do mięsa mielonego - 10kg, puree ziemniaczane o zawartości sodu do 0,02g/100g- 80kg, sos boloński - 15kg, sos grzybowy -pieczarkowy- 12kg, sos pieczeniowy - 15kg, sos sałatkowy włoski, francuski - 5kg, sos sałatkowy ogrodowy - 5kg, zupa brokułowa o zawartości sodu do 0,32g/100g -10kg, zupa cebulowa o zawartości sodu do 0,45g/100g - 7kg, zupa grzybowa - 20kg, zupa ogonowa o zawartości sodu do 0,43g/100g - 10kg, zupa pieczarkowa kremowa o zawartości sodu do 0,37g/100g - 15kg, zupa porowa o zawartości sodu do 0,33g/100g - 10kg, zupa szparagowa o zawartości sodu do 0,36g/100g - 10kg, żurek o zawartości sodu do 0,39g/100g - 35kg. Część III załącznik nr 4: makaron co najmniej 3-jajeczny nitki - 500kg, makaron co najmniej 3- jajeczny świderki, kolanka, łazanki - 500kg. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, obejmujących jedną, dwie lub trzy części zadania. Wykonawca może złożyć ofertę na całość jak również na jedną z w-w części zamówienia oraz dowolne części. Zamówienie składa się z trzech części : I część - zadanie pod nazwą: Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8. II część - zadanie pod nazwą: Sukcesywna dostawa koncentratów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8. III część - zadanie pod nazwą: Sukcesywna dostawa makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8. Wspólny Słownik Zamówień CPV 15000000-8 Żywność, napoje 15330000-0 Przetworzone owoce i warzywa 03212200-2 Warzywa strączkowe suszone, łuskane 15860000-4 Kawa, herbata i podobne produkty 15870000-7 Przyprawy i przyprawy korzenne 15400000-2 Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15821150-5 Sucharki 15130000-8 Produkty mięsne 15851100-9 Makaron niegotowany.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 03.21.22.00-2, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.40.00.00-2, 15.82.11.50-5, 15.13.00.00-8, 15.85.11.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Sprawdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie poprzez badanie treści dokumentów załączonych w treści oferty oraz innych koniecznych czynności zmierzających do zbadania poprawności i wiarygodności złożonej oferty.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

druk oferty - załącznik nr 1, formularz ofertowy artykuły spożywcze - załącznik nr 2, formularz cenowy - koncentraty spożywcze - załącznik nr 3, formularz cenowy - załącznik nr 4.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dps.strzelceopolskie.cyb.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8, budynek główny, III piętro - zamówienia publiczne..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.02.2013 godzina 09:50, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. ul. Strażacka 8, budynek główny, III piętro - sala narad..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: załącznik nr 2 artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część I załącznik nr 2:chrzan tarty słoik 180g - 70szt, cukier 1kg - 4400kg, cukier puder 500g - 100szt, cukier waniliowy 16g, - 700szt, cynamon 20g- 110szt, czosnek granulowany 20g - 1000szt, dżem bez cukru 195g różne smaki wiśnia, czarna porzeczka, truskawka słoik - 910szt, dżem niskosłodzony słoik 280g różne smaki np. Łowicz lub inny o podobnej konsystencji i smaku- 2000szt, fasola Jaś 180kg, fasolka czerwona konserwowa puszka 400g - 100szt, groch łuskany połówki 400g - 340szt, groszek konserwowy puszka 400g - 185szt, herbata ekspresowa czarna 50szt w paczce np. Lipton lub inna o podobnych właściwościach smakowych - 180 paczek, herbata granulowana 80g - 1600 paczek, herbata granulowana czarna 100g - 2100 paczek, herbata miętowa ekspresowa 50 szt w opakowaniu- 60opak. , herbata owocowa ekspresowa 50 szt w opak. - 90opak., kakao ciemne 100g - 100szt, kakao ciemne 200g -30szt, kasza gryczana w woreczkach 4x100g = 400g - 60 opak., kasza jęczmienna 1 kg - 350kg, kasza manna - 300kg, kasza manna błyskawiczna 400g - 950szt,kawa zbożowa rozpuszczalna 150g np. inka lub inna nie gorsza jakościowo smakowo 50szt, kawa naturalna 250g np. Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 45szt, kawa naturalna 500g np. Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 12szt, kawa naturalna rozpuszczalna 100g np. Jacobs lub inna o podobnym smaku i aromacie - 85szt, koncentrat pomidorowy 30% 200g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 50szt, koncentrat pomidorowy 30% 900g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 300szt, koncentrat pomidorowy 30% 800g np. Pudliszki lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 360szt, kukurydza konserwowa w puszkach 400g -190 szt, kwasek cytrynowy 20g - 1000szt, liść laurowy 10g - 100szt, mak -20kg, maggi 1l - 100szt, majeranek 20g -380szt, majonez 250g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo- 300 szt, majonez 500g słoik np. Winiary lub inny nie gorszy jakościowo i smakowo - 150szt, marmolada słoik 280g-50szt, mąka pszenna 1kg typ 500np. wrocławska lub inna o podobnych parametrach -2400kg, mąka ziemniaczana 450kg, miód naturalny słoik 380g- 35 szt, musztarda 210g - 300szt., musztarda 900g - 120 szt, ocet spirytusowy 10% 1 l butelka -250l., olej spożywczy 1l butelka plastikowa - 1200l, papryka słodka mielona 15g - 550 szt, pasztet drobiowy 130g w foremkach np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 1500 szt, pasztet drobiowy 200g słoik np. Herby lub inny nie gorszy jakościowo - 2200 szt , pieprz czarny mielony - 50g - 650 szt, płatki owsiane błyskawiczne 400g - 670szt, proszek do pieczenia 18g - 230szt, przyprawa do flaków 20g - 200szt, przyprawa do pierników 20g - 40 szt, rodzynki 1kg - 12kg, ryż 1kg - 900 kg, seler konserwowy słoik 370g - 72szt, soda oczyszczona 40g - 100szt, sok owocowy 0,30l różne smaki np. Kubuś lub inny nie gorszy jakościowo -6100 szt, sok owocowy gęsty malinowy 640g np. Pińczów lub inny równoważny -240szt, sól spożywcza 1 kg - 650 kg, suchary bezcukrowe 285g - 560 szt, szynka konserwowa mielona 110g foremka jednorazowa- 1500 szt, szynka konserwowa mielona 130 g foremka jednorazowa - 1000 szt, śmietana 60g np. śnieżka na mleku w proszku - 500szt, wiórki kokosowe 200g - 30 szt, woda mineralna niegazowana 1,5 l - 630szt, woda mineralna niegazowana1,5l - 2676szt, woda mineralna gazowana 1,5l - 2676szt, ziele angielskie 15g -100szt.,żelatyna spożywcza 50g - 500 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.00.00-0, 03.21.22.00-2, 15.86.00.00-4, 15.87.00.00-7, 15.40.00.00-2, 15.82.11.50-5, 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: załącznik nr 3 - koncentraty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa koncentratów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część II załącznik nr 3 : barszcz biały o zawartości sodu do 0,32g/100g - 10kg, barszcz czerwony o zawartości sodu do 0,5g/100g - 30kg, budyń o różnych smakach np. śmietankowy, waniliowy, wiśniowy - 60kg fix do gulaszu - 30kg,galaretka owocowa różne smaki- np. agrestowa, truskawkowa - 20kg, kisiel o różnych smakach (np.wiśniowy, cytrynowy, truskawkowy )- 84kg, przyprawa warzywna Vegetta lub inna o bardzo podobnych walorach smakowych - 300kg, przyprawa - fix do mięsa mielonego - 10kg, puree ziemniaczane o zawartości sodu do 0,02g/100g- 80kg, sos boloński - 15kg, sos grzybowy -pieczarkowy- 12kg, sos pieczeniowy - 15kg, sos sałatkowy włoski, francuski - 5kg, sos sałatkowy ogrodowy - 5kg, zupa brokułowa o zawartości sodu do 0,32g/100g -10kg, zupa cebulowa o zawartości sodu do 0,45g/100g - 7kg, zupa grzybowa - 20kg, zupa ogonowa o zawartości sodu do 0,43g/100g - 10kg, zupa pieczarkowa kremowa o zawartości sodu do 0,37g/100g - 15kg, zupa porowa o zawartości sodu do 0,33g/100g - 10kg, zupa szparagowa o zawartości sodu do 0,36g/100g - 10kg, żurek o zawartości sodu do 0,39g/100g - 35kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.87.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: załącznik nr 4 - makaron.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, koncentratów spożywczych i makaronu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 w ilościach: Część III załącznik nr 4: makaron co najmniej 3-jajeczny nitki - 500kg, makaron co najmniej 3- jajeczny świderki, kolanka, łazanki - 500kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.