Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2013-11-28
Przemyśl: Dostawa artykółów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu
Numer ogłoszenia: 489764 - 2013; data zamieszczenia: 28.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Przemyślu , ul. Rokitniańska 1, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 0-16 678 92 71, faks 0-18 678 61 31.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka penitencjarna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykółów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykółów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu. 1. Cukier w kostkach - opakowanie: do 500g -2kg 2. Miód pszczeli - 10kg 3. Chrzan konserwowy - opakowanie: do 280g - 60kg 4. Drożdże piekarskie - 10kg 5. Herbata granulowana - opakowanie: do 100g - 120kg 6. Ketchup - opakowanie: do 1 kg - 70kg 7. Majonez - opakowanie: do 1 kg - 30kg 8. Musztarda - opakowanie: do 1 kg -80kg 9. Proszek do pieczenia - 1kg 10. Sól - opakowanie: do 1 kg -700kg 11. Woda mineralna - niegazowana; opakowanie typu PET: 1,5 litra -750szt 12. Żelatyna spożywcza- 5kg 13. Śledzie w oleju - opakowanie szklane lub z tworzywa sztucznego - 25kg 14. Fasola biała Jaś - opakowanie: do 1 kg -450kg 15. Groch łuskany - opakowanie: do 1 kg - 250kg 16. Koncentrat pomidorowy -koncentrat 30%; opakowanie: do 1 kg -750kg 17. Mak-2kg 18. Rodzynki-5kg 19. Musli tradycyjne - opakowanie: do 1 kg - 5kg 20. Płatki kukurydziane - opakowanie: do 1 kg - 10kg 21. Budyń śmietankowy- 5kg 22. Jaja - rozmiar: m -33000szt. 23. Groszek konserwowy - opakowanie: do 1 kg - 10kg 24. Kwasek cytrynowy-5kg 25. Kawa zbożowa-80kg 26. Kotlety sojowe-700kg 27. Aromat w płynie do ciasta-0,5litra 28. Barszcz czerwony-instant - 80kg 29. Rosół warzywny - bulion - 200kg 30. Cynamon-5kg 31. Czosnek granulowany-45kg 32. Kminek-5kg 33. Liść laurowy-5kg 34. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw - opakowanie: do 1 litra -800 litrów 35. Majeranek-10kg 36. Ocet 10%-60 litrów 37. Papryka słodka mielona-25kg 38. Pieprz czarny-25kg 39. Sos boloński-instant- 40kg 40. Sos pieczeniowy-instant - 25kg 41. Ziele angielskie-5kg 42. Żurek-instant- 60kg 43. Koperek suszony - opakowanie: do 1 kg -15kg 44. Pietruszka suszona - opakowanie: do 1 kg - 15kg 45. Oregano-2kg 46. Bazylia-3kg 47. Rozmaryn-2kg 48. Tymianek-2kg 49. Zioła prowansalskie-2kg 50. Burgery rybne-mrożone -450kg 51. Paluszki rybne-mrożone -450kg 52. Ryba mrożona - Mintaj, kostka -100kg 53. Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa - mrożona - 350kg 54. Marchew - mrożona -100kg 55. Marchew z groszkiem - mrożona - 100kg 56. Uszka z grzybami - mrożone - 15kg 57. Powidła śliwkowe - opakowanie: do 13 kg - 500kg 58. Śledź w oleju - opakowanie: do 300g - 450kg 59. Konserwa wieprzowa - opakowanie: do 300g -450kg.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 59.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Dokumenty wymienione w rozdziale VI SIWZ. Podpisany wzór umowy (Załącznik nr 5).
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Przemyślu
ul. Rokitniańska 1
37-700 Przemyśl.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.12.2013 godzina 10:15, miejsce: Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl Pokój nr 2 - Sekretariat..
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Cukier w kostkach..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier w kostkach - opakowanie: do 500g - 2 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Miód pszczeli.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Miód pszczeli - 10 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.21.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Chrzan konserwowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chrzan konserwowy - opakowanie : do 280g - 60 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Drożdże piekarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drożdże piekarskie - 10 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.80.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Herbata granulowana.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Herbata granulowana - opakowanie: do 100g - 120 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ketchup.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ketchup - opakowanie: do 1 kg - 70 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Majonez.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Majonez - opakowanie: do 1 kg - 30 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.73-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Musztarda.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Musztarda - opakowanie: do 1 kg - 80 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Proszek do pieczenia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Proszek do pieczenia - 1 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.90.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Sól.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sól - opakowanie: do 1 kg - 700 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 14.41.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Woda mineralna.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineralna - niegazowana, opakowanie typu PET - 1.5 litra - 750 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.11.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Żelatyna spożywcza.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żelatyna spożywcza - 5 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.17.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Śledź w oleju.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śledź w oleju - opakowanie szklane lub z tworzywa sztucznego - 25 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.12.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Fasola biała JAŚ.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Fasola biała JAŚ - opakowanie: do 1 kg - 450 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.10-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Groch łuskany.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Groch łuskany - opakowanie: do 1 kg - 250 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.20-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Koncentrat pomidorowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koncentrat pomidorowy - koncentrat 30%, opakowanie: do 1 kg - 750 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.34-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Mak.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mak - 2 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.20-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Rodzynki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rodzynki - 5 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.21.15-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Musli tradycyjne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Musli tradycyjne - opakowanie: do 1 kg - 5 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.13-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Płatki kukurydziane.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Płatki kukurydziane - opakowanie: do 1 kg - 10 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.11-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Budyń śmietankowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Budyń śmietankowy - 5 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Jaja.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja - rozmiar M - 33000 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Groszek konserwowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Groszek konserwowy - opakowanie: do 1 kg - 10 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Kwasek cytrynowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kwasek cytrynowy - 5 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Kawa zbożowa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kawa zbożowa - 80 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Kotlety sojowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kotlety sojowe - 700 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Aromat w płynie do ciasta.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Aromat w płynie do ciasta - 0,50 litra..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Barszcz czerwony - instant.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Barszcz czerwony - instant - 80 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Rosół warzywny - bulion.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rosół warzywny - bulion - 220 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Cynamon.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cynamon - 5 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: Czosnek granulowany.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czosnek granulowany - 45 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: Kminek.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kminek - 5 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.22.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: Liść laurowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Liść laurowy - 5 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw - opakowanie: do 1 litra - 800 litrów..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: Majeranek.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Majeranek - 10 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.22.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: Ocet - 10%.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ocet - 10% - 60 litrów..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.10.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 37 NAZWA: Papryka słodka - mielona.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Papryka słodka - mielona - 25 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.11.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 38 NAZWA: Pieprz czarny.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieprz czarny - 25 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 39 NAZWA: Sos boloński - instant.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sos boloński - instant - 40 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 40 NAZWA: Sos pieczeniowy - instant.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sos pieczeniowy - instant - 25 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 41 NAZWA: Ziele angielskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziele angielskie - 5 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 42 NAZWA: Żurek - instant.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żurek - instant - 60 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 43 NAZWA: Koperek suszony.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koperek suszony - opakowanie: do 1 kg - 15 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 44 NAZWA: Piertuszka suszona.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Piertuszka suszona - opakowanie: do 1 kg - 15 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 45 NAZWA: Oregano.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Oregano - 2 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 46 NAZWA: Bazylia.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bazylia - 3 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 47 NAZWA: Rozmaryn.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rozmaryn - 2 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 48 NAZWA: Tymianek.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Tymianek - 2 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 49 NAZWA: Zioła prowansalskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zioła prowansalskie - 2 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 50 NAZWA: Burgery rybne - mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burgery rybne - mrożone - 450 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 51 NAZWA: Paluszki rybne - mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Paluszki rybne - mrożone - 450kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.17.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 52 NAZWA: Ryba mrożona - Mintaj, kostka.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryba mrożona - Mintaj, kostka - 100 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 53 NAZWA: Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa-mrożona.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa-mrożona - 350 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 54 NAZWA: Marchew-mrożona.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew-mrożona - 100 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 55 NAZWA: Marchew z groszkiem-mrożona.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew z groszkiem-mrożona - 100 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 56 NAZWA: Uszka z grzybami-mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Uszka z grzybami-mrożone - 15 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 57 NAZWA: Powidła śliwkowe - opakowanie: do 13 kg.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Powidła śliwkowe - opakowanie: do 13 kg - 500 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 58 NAZWA: Śledź w oleju - opakowanie: do 300g.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śledź w oleju - opakowanie: do 300g - 450 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.23.50.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 59 NAZWA: Konserwa wieprzowa.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa wieprzowa - opakowanie: do 300g - 450 kg..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z PRZEMYŚLA
- Zakup nowego samochodu dla Zarządu Dróg Miejskich w Przemyślu
- Zakup i wdrożenie klastra serwerów z współdzieloną pamięcią masową wraz z licencjami CAL oraz zakup switchy klasy Enterprise w ramach projektu grantowego "Cyberbezpieczny Samorząd" ...
- Remonty cząstkowe nawierzchni ulic na terenie miasta Przemyśla w 2025 r.
więcej: przetargi w Przemyślu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup i dostawa poczęstunku dla uczestników projektu: "ROZWIJAMY POTENCJAŁY - Powiatowy Program Transformacji Pokoleniowej.", numer wniosku o dofinansowanie: FESL.10.24-IZ.01-06BE/23.
- Zakup i sukcesywna dostawa artykułów w spożywczych - żywnościowych do Dziennego Domu Pomocy pn. "Przystań Pluskowęsy" w Pluskowęsach w Gminie Chełmża
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
- "Dostawa ryb morskich, słodkowodnych i pokarmu dla ryb akwariowych w roku 2025 "
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej nr 1 im. Marszałka Józefa Piłsudskiego w Ciechocinku.
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.