eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PrzemyślDostawa artykółów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-11-28

Przemyśl: Dostawa artykółów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu
Numer ogłoszenia: 489764 - 2013; data zamieszczenia: 28.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Przemyślu , ul. Rokitniańska 1, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 0-16 678 92 71, faks 0-18 678 61 31.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykółów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykółów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu. 1. Cukier w kostkach - opakowanie: do 500g -2kg 2. Miód pszczeli - 10kg 3. Chrzan konserwowy - opakowanie: do 280g - 60kg 4. Drożdże piekarskie - 10kg 5. Herbata granulowana - opakowanie: do 100g - 120kg 6. Ketchup - opakowanie: do 1 kg - 70kg 7. Majonez - opakowanie: do 1 kg - 30kg 8. Musztarda - opakowanie: do 1 kg -80kg 9. Proszek do pieczenia - 1kg 10. Sól - opakowanie: do 1 kg -700kg 11. Woda mineralna - niegazowana; opakowanie typu PET: 1,5 litra -750szt 12. Żelatyna spożywcza- 5kg 13. Śledzie w oleju - opakowanie szklane lub z tworzywa sztucznego - 25kg 14. Fasola biała Jaś - opakowanie: do 1 kg -450kg 15. Groch łuskany - opakowanie: do 1 kg - 250kg 16. Koncentrat pomidorowy -koncentrat 30%; opakowanie: do 1 kg -750kg 17. Mak-2kg 18. Rodzynki-5kg 19. Musli tradycyjne - opakowanie: do 1 kg - 5kg 20. Płatki kukurydziane - opakowanie: do 1 kg - 10kg 21. Budyń śmietankowy- 5kg 22. Jaja - rozmiar: m -33000szt. 23. Groszek konserwowy - opakowanie: do 1 kg - 10kg 24. Kwasek cytrynowy-5kg 25. Kawa zbożowa-80kg 26. Kotlety sojowe-700kg 27. Aromat w płynie do ciasta-0,5litra 28. Barszcz czerwony-instant - 80kg 29. Rosół warzywny - bulion - 200kg 30. Cynamon-5kg 31. Czosnek granulowany-45kg 32. Kminek-5kg 33. Liść laurowy-5kg 34. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw - opakowanie: do 1 litra -800 litrów 35. Majeranek-10kg 36. Ocet 10%-60 litrów 37. Papryka słodka mielona-25kg 38. Pieprz czarny-25kg 39. Sos boloński-instant- 40kg 40. Sos pieczeniowy-instant - 25kg 41. Ziele angielskie-5kg 42. Żurek-instant- 60kg 43. Koperek suszony - opakowanie: do 1 kg -15kg 44. Pietruszka suszona - opakowanie: do 1 kg - 15kg 45. Oregano-2kg 46. Bazylia-3kg 47. Rozmaryn-2kg 48. Tymianek-2kg 49. Zioła prowansalskie-2kg 50. Burgery rybne-mrożone -450kg 51. Paluszki rybne-mrożone -450kg 52. Ryba mrożona - Mintaj, kostka -100kg 53. Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa - mrożona - 350kg 54. Marchew - mrożona -100kg 55. Marchew z groszkiem - mrożona - 100kg 56. Uszka z grzybami - mrożone - 15kg 57. Powidła śliwkowe - opakowanie: do 13 kg - 500kg 58. Śledź w oleju - opakowanie: do 300g - 450kg 59. Konserwa wieprzowa - opakowanie: do 300g -450kg.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 59.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Dokumenty wymienione w rozdziale VI SIWZ. Podpisany wzór umowy (Załącznik nr 5).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.12.2013 godzina 10:15, miejsce: Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl Pokój nr 2 - Sekretariat..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Cukier w kostkach..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier w kostkach - opakowanie: do 500g - 2 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Miód pszczeli.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Miód pszczeli - 10 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.21.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Chrzan konserwowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chrzan konserwowy - opakowanie : do 280g - 60 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Drożdże piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drożdże piekarskie - 10 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.80.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Herbata granulowana.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Herbata granulowana - opakowanie: do 100g - 120 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ketchup.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ketchup - opakowanie: do 1 kg - 70 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Majonez.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Majonez - opakowanie: do 1 kg - 30 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.73-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Musztarda.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Musztarda - opakowanie: do 1 kg - 80 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Proszek do pieczenia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Proszek do pieczenia - 1 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.90.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Sól.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sól - opakowanie: do 1 kg - 700 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 14.41.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Woda mineralna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineralna - niegazowana, opakowanie typu PET - 1.5 litra - 750 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.11.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Żelatyna spożywcza.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żelatyna spożywcza - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.17.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Śledź w oleju.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śledź w oleju - opakowanie szklane lub z tworzywa sztucznego - 25 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.12.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Fasola biała JAŚ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Fasola biała JAŚ - opakowanie: do 1 kg - 450 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Groch łuskany.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Groch łuskany - opakowanie: do 1 kg - 250 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.20-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Koncentrat pomidorowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koncentrat pomidorowy - koncentrat 30%, opakowanie: do 1 kg - 750 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.34-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Mak.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mak - 2 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.20-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Rodzynki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rodzynki - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.21.15-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Musli tradycyjne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Musli tradycyjne - opakowanie: do 1 kg - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.13-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Płatki kukurydziane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Płatki kukurydziane - opakowanie: do 1 kg - 10 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.11-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Budyń śmietankowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Budyń śmietankowy - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja - rozmiar M - 33000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Groszek konserwowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Groszek konserwowy - opakowanie: do 1 kg - 10 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Kwasek cytrynowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kwasek cytrynowy - 5 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Kawa zbożowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kawa zbożowa - 80 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: Kotlety sojowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kotlety sojowe - 700 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Aromat w płynie do ciasta.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Aromat w płynie do ciasta - 0,50 litra..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Barszcz czerwony - instant.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Barszcz czerwony - instant - 80 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Rosół warzywny - bulion.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rosół warzywny - bulion - 220 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Cynamon.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cynamon - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: Czosnek granulowany.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czosnek granulowany - 45 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: Kminek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kminek - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.22.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: Liść laurowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Liść laurowy - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw - opakowanie: do 1 litra - 800 litrów..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: Majeranek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Majeranek - 10 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.22.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: Ocet - 10%.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ocet - 10% - 60 litrów..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.10.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 37 NAZWA: Papryka słodka - mielona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Papryka słodka - mielona - 25 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.11.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 38 NAZWA: Pieprz czarny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieprz czarny - 25 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 39 NAZWA: Sos boloński - instant.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sos boloński - instant - 40 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 40 NAZWA: Sos pieczeniowy - instant.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sos pieczeniowy - instant - 25 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 41 NAZWA: Ziele angielskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziele angielskie - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 42 NAZWA: Żurek - instant.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Żurek - instant - 60 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 43 NAZWA: Koperek suszony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koperek suszony - opakowanie: do 1 kg - 15 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 44 NAZWA: Piertuszka suszona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Piertuszka suszona - opakowanie: do 1 kg - 15 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 45 NAZWA: Oregano.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Oregano - 2 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 46 NAZWA: Bazylia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bazylia - 3 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 47 NAZWA: Rozmaryn.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Rozmaryn - 2 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 48 NAZWA: Tymianek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Tymianek - 2 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 49 NAZWA: Zioła prowansalskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zioła prowansalskie - 2 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 50 NAZWA: Burgery rybne - mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burgery rybne - mrożone - 450 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 51 NAZWA: Paluszki rybne - mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Paluszki rybne - mrożone - 450kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.17.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 52 NAZWA: Ryba mrożona - Mintaj, kostka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryba mrożona - Mintaj, kostka - 100 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 53 NAZWA: Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa-mrożona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa-mrożona - 350 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 54 NAZWA: Marchew-mrożona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew-mrożona - 100 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 55 NAZWA: Marchew z groszkiem-mrożona.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew z groszkiem-mrożona - 100 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 56 NAZWA: Uszka z grzybami-mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Uszka z grzybami-mrożone - 15 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 57 NAZWA: Powidła śliwkowe - opakowanie: do 13 kg.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Powidła śliwkowe - opakowanie: do 13 kg - 500 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 58 NAZWA: Śledź w oleju - opakowanie: do 300g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śledź w oleju - opakowanie: do 300g - 450 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.23.50.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 59 NAZWA: Konserwa wieprzowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa wieprzowa - opakowanie: do 300g - 450 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.