Ogłoszenie z dnia 2018-01-02
Ogłoszenie nr 500000021-N-2018 z dnia 02-01-2018 r.
Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o.: Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 628486-N-2017
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Uzdrowisko Horyniec sp. z o.o., Krajowy numer identyfikacyjny 78103200000,
ul. ul. Sanatoryjna
3,
37620
Horyniec-Zdrój, woj.
podkarpackie, państwo
Polska, tel.
016 6313088, 6313147, e-mail
biuro@uzdrowisko-horyniec.com.pl, faks
166 313 355.
Adres strony internetowej (url): www.uzdrowisko-horyniec.com.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Własność samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o.
II.2) Rodzaj zamówienia:
Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin własnym transportem Wykonawcy dla "Uzdrowiska Horyniec" Sp. z o.o. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie dostawa (wraz z wniesieniem do magazynu) przedmiotu zamówienia do Punktu Żywienia "Uzdrowiska Horyniec" Sp. z o.o. Asortyment: Schab wieprzowy świeży b/k (bez części grzbietowej) grubość 7-9 cm - 1350 kg, Łopatka wieprzowa b/k. świeża - 850 kg, Karkówka wieprzowa b/k świeża - 640 kg, Szynka wieprzowa b/k świeża - 740 kg, Żeberka wieprzowe paski mięsne świeże I klasa - 210 kg, Kości schabowe wędzone - 20 kg, Żeberka wędzone - 20 kg, Słonina świeża - 5 kg, Smalec (kostka 250g lub 200) - 470 kg, Mięso wołowe bez kości Rostbef - 80 kg, Mięso wołowe bez kości skrzydło - 50 kg, Flaki wołowe mrożone krojone (op. 1kg) - 190 kg, Baleron wieprzowy wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) - 43 kg, Boczek rolowany pieczony (wielkość jednej sztuki 1,5 kg-2kg) - 80 kg, Boczek wieprzowy gotowany (opakowanie MAP) - 160 kg, Szynka wieprzowa gotowana (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%, wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 170 kg, Szynka wieprzowa wiejska (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80%(wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg) - 100 kg, Szynka wieprzowa swojska (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 400 kg, Szynka wieprzowa ogonówka (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 200 kg, Szynka wieprzowa biała (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 300 kg, Schab w galarecie (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 155 kg, Schab wędzony (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 20 kg, Kiełbasa szynkowa (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% baton ok.1,5kg - 300 kg, Kiełbasa szynkowa podsuszana zaw. mięsa wieprz min 80% baton ok. 1,5kg - 150 kg, kiełbasa cienka z cielęciną opakowanie MAP I zaw. mięsa wieprz min 80% - 100 kg, Kiełbasa krakowska (grubo rozdrobniona, parzona, wielkość batona do 1,5kg. opakowanie MAP, zaw. mięsa wieprz min 80% - 400 kg, Polędwica wieprzowa sopocka (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% wielkość jednej sztuki 1,5kg-2kg - 200 kg, Kiełbasa typu salami (opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 7 kg, Kabanosy drobiowe - 10 kg, Kabanosy wieprzowe - 10 kg, Kiełbasa śląska (opakowanie MAP, waga jednej szt. ok. 150g) - 65 kg, Kiełbasa wiejska, staropolska - 8 kg, Kiełbasa cienka wiejska, swojska - 50 kg, Kiełbasa zwyczajna (wędzona, parzona w osłonkach, opakowanie MAP) - 140 kg, Kaszanka (w osłonkach naturalnych, waga jednostkowa ok.. 100 do 150g.,średnica 3-4cm, opakowanie MAP) - 550 kg, Kiełbasa kminkowa ( opakowanie MAP) zaw. mięsa wieprz min 80% - 250 kg, Pasztet pieczony wieprzowy ( w bloku lub formie aluminiowej) ok.. 1,5kg - 80 kg, Kiełbasa biała parzona (w osłonkach naturalnych, masa jednej sztuki ok. 100-150g.) - 200 kg, Parówki wieprzowe z szynki zaw. mięsa min 90% - 50 kg, Kiełbasa parówkowa w osłonkach naturalnych (waga jednej sztuki 100-150g) zaw. mięsa min 70% - 150 kg, Polędwica z indyka sopocka (wielkość batona 1,5-3kg., opakowanie MAP) zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 90 kg, Polędwica drobiowa (wielkość batona 1,5-3kg, opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 450 kg, Szynka drobiowa (wielkość bloku 1,5-3kg,opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 400 kg, Filet z indyka wędzony (opakowanie VAC) zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 110 kg, Salceson drobiowy (wielkość batonu 1,5-3kg. ,opakowanie VAC)zaw. mięsa drobiowego ok. 60% - 60 kg, Pasztet drobiowy pieczony( w bloku lub formie aluminiowej) zaw. mięsa drobiowego ok. 60% - 100 kg, Rolada drobiowa wielkość bloku ok.1,5kg zaw. mięsa drobiowego ok. 60% opakowanie VAC - 290 kg, Parówki drobiowe (w osłonkach, masa jednej parówki ok. 70g. Typu Hot-dog opakowanie MAP) zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 350 kg, Kiełbasa szynkowa z kurczaka (opakowanie MAP) wielkość batona 1,5-3kg zaw. mięsa drobiowego ok.70% - 320 kg, Kiełbasa cienka z kurczaka drobiowa opakowanie MAP - 80 kg, Serdelki drobiowe (w osłonkach, masa jednej sztuki ok. 70g. średnica 3-4 cm. opakowanie MAP, zaw. mięsa drobiowego ok. 70% - 140 kg, Kurczak świeży (tusze po ok. 2,5kg.) - 1380 kg, Filet z kurczaka(jednakowej wielkości) - 1300 kg, Udka świeże (noga bez grzbietów) - 1350 kg, Wątróbka z kurczaka - 340 kg, Żołądki drobiowe - 160 kg, Korpusy drobiowe bez skrzydeł - 1050 kg, Filet z piersi indyka (od 2,5 do 3kg) - 550 kg, Mięso udowe b/k z indyka - 710 kg, Wątróbka z indyka - 340 kg.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin do Uzdrowiska Horyniec Sp. z o.o. |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
212875.25
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: BATISTA Sp. z o.o.-Sp. K.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
217474.56
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
28/12/2017 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
212875.25
Liczba otrzymanych ofert:
4
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: BATISTA Sp. z o.o. Sp.k.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
217474.56
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI HORYNIEC-ZDRÓJ
więcej: przetargi HORYNIEC-ZDRÓJ »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 57 WE WROCŁAWIU
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki szkolnej i przedszkolnej
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 90 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Bursy Szkolnej w Kędzierzynie-Koźlu w I półroczu 2025 roku
- Dostawa mięsa i produktów mięsno - wędliniarskich wieprzowych, wołowych i drobiowych.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Przedszkola Samorządowego we Wrzącej
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.