eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KielceDostawa sprzętu i wyposażenia do pracowni szkolnych w ramach projektu "Apetyt na wiedzę"



Ogłoszenie z dnia 2020-01-17

Ogłoszenie nr 510010168-N-2020 z dnia 17-01-2020 r.

Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego: Dostawa sprzętu i wyposażenia do pracowni szkolnych w ramach projektu "Apetyt na wiedzę"

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

tak
Nazwa projektu lub programu
Przedmiot zamówienia związany jest z realizacją projektu pn. "Apetyt na wiedzę" współfinansowanego ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 621009-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 540249502-N-2019


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego, Krajowy numer identyfikacyjny 29266473600000, ul. ul. Zagórska 14, 25-355 Kielce, woj. świętokrzyskie, państwo Polska, tel. 413 447 769, e-mail zsps-kielce@wp.pl, faks 413 682 456.
Adres strony internetowej (url): http://www.zsps.kielce.eu

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa sprzętu i wyposażenia do pracowni szkolnych w ramach projektu "Apetyt na wiedzę"

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

3.1 Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostawy sprzętu i wyposażenia do pracowni szkolnych w ramach projektu "Apetyt na wiedzę" określonego poniżej: Lp. Nazwa Ilość 1 Umywalka przyścienna z szafką ze stali nierdzewnej -1 szt. 2 Bateria ścienna - 1 szt. 3 Stół chłodniczo- cukierniczy - 1 szt. 4 Stół ze zlewem drzwiami na zawiasach ze stali nierdzewnej (przyścienny) - 1 szt. 5 Stół ze stali nierdzewnej z drzwiami skrzydłowymi (przyścienny) - 1 szt. 6 Zmywarka z programem szybkiego mycia - 2 szt. 7 Podstawa pod zmywarkę - 2 szt. 8 Szafa chłodnicza - 1 szt. 9 Stół dwudrzwiowy mroźniczy z agregatem bocznym linia 600 - 1 szt 10 Gofrownica - 1 szt. 11 Kuchenka mikrofalowa - 3 szt. 12 Schładzarka szokowa pojemność 5 GN - 2 szt. 13 Piec konwekcyjno-parowy 7GN 920x843x859 - 1 szt. 14 Podstawa pod piec - 1 szt. 15 Pojemnik GN1/1 20 - 2 szt. 16 PojemnikGN1/1 100 - 1 szt. 17 Zmiękczacz do wody - 1 szt. 18 Robot planetarny 4,28l - 1 szt. 19 Blender ręczny, 1500/9000 obr./min - 1 szt. 20 Pojemnik na ciekły azot 20l z pompką nożną do opróżniania - 1 szt. 21 Gofrownica z obudową ze stali nierdzewnej - 1 szt. 22 Elektryczna ostrzałka do noży - 1 szt. 23 Mikser ręczny - 2 szt. 24 Kuchenka indukcyjna wok z patelnią - 2 szt. 25 Mikser planetarny - 2 szt. 26 Nadstawka do miksera planetarnego do robienia makaronu - 1 szt. 27 Zestaw noży (w skład zestawu wchodzi 11 kpl.) - 1 szt. 28 Urządzenie do gotowania w próżni Sous Vide - 1 szt. 29 Ekspres do kawy - 2 szt. 30 Czajnik elektryczny - 5 szt. 31 Patelnia do tostów (opiekacz) - 3 szt. 32 Waga kuchenna wodoodporna z legalizacją 2 kg - 1 szt. 33 Termometr bezdotykowy - 1 szt. 34 Termomix - 3 szt. 35 Aerograf cukierniczy z kompresorem - 1 szt. 36 Syfon do bitej śmietany - 1 szt 37 Naboje do syfonu do bitej śmietany - 1 zestaw 38 Zestaw do wyrobu pralin - 4 szt. 39 Zestaw do pracy z czekoladą (dekoracja) 4 szt. 40 Palnik gazowy do Creme Bruelee - 1 szt. 41 Wkłady do palnika z gazem - 4 zest. 42 Formy silikonowe do deserów - 2 zestawy 43 Zastawa stołowa - 2 zestawy 44 Drobny sprzęt kuchenny (garnki, patelnie, deski, packi, noże, miski, szpatułki itp.) - 2 kompl. 45 Drobny sprzęt cukierniczy m.in.: tylki, naczynia do creme bruelee, blachy, ranty - 1 kompl.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

nie

II.5) Główny Kod CPV: 39150000-8


Dodatkowe kody CPV: 39713100-4, 39711130-9, 39220000-0, 39721000-2, 39221200-9, 39221110-1

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/01/2020
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 143274.80
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 4
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: UNIGASTRO
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Ul. Międzyleska 6c
Kod pocztowy: 50-514
Miejscowość: Wrocław
Kraj/woj.: świętokrzyskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 179335.75
Oferta z najniższą ceną/kosztem 162662.79
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 179335.75
Waluta:

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.