eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi MrągowoDostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2019

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2019-02-20

Ogłoszenie nr 510032806-N-2019 z dnia 20-02-2019 r.

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo: Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2019

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 501538-N-2019

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo, Krajowy numer identyfikacyjny 51028669700000, ul. ul. Półwysep Czterech Wiatrów 1, 11-701 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie, państwo Polska, tel. 261 314 200; 261 314 248, e-mail woszkmragowo@wp.mil.pl, faks 261 314 225.
Adres strony internetowej (url): www.woszkmragowo.wp.mil.pl
Adres profilu nabywcy: www.woszkmragowo.wp.mil.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Podmiot prawa publicznego

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych W ROKU 2019

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

9/2018

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15111000-9 wołowina extra kg 300,00 90,00 390 2. 15113000-3 schab wieprzowy b/k kg 797,00 239,10 1036,1 3. 15113000-3 karkówka wieprzowa b/k kg 1070,00 321,00 1391 4. 15113000-3 żeberka wieprzowe kg 550,00 165,00 715 5. 15113000-3 golonka wieprzowa z/k kg 530,00 159,00 689 6. 15113000-3 boczek surowy kg 490,00 147,00 637 7. 15114000-0 wątroba wieprzowa kg 175,00 52,50 227,5 8. 15114000-0 ozorki wieprzowe kg 115,00 34,50 149,5 9. 15114000-0 flaki wołowe krojone mrożone kg 140,00 42,00 182 10. 15131130-5 baleron kg 176,00 52,80 228,8 11. 15131130-5 boczek wędzony parzony kg 170,00 51,00 221 12. 15131130-5 Kiełbasa krakowska parzona kg 130,00 39,00 169 13. 15131130-5 kiełbasa krakowska sucha kg 210,00 63,00 273 14. 15131130-5 kiełbasa parówkowa kg 80,00 24,00 104 15. 15131130-6 parówki wp kg 248,00 74,40 322,4 16. 15131130-5 polędwica sopocka kg 214,00 64,20 278,2 17. 15131130-5 poledwica wieprzowa wedzona kg 145,00 43,50 188,5 18. 15131130-5 kabanosy wp kg 80,00 24,00 104 19. 15131130-5 ogonówka kg 235,00 70,50 305,5 20. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 170,00 51,00 221 21. 15131130-5 kiełbasa podwawelska kg 358,00 107,40 465,4 22. 15131130-5 kiełbasa żywiecka kg 76,00 22,80 98,8 23. 15131130-5 kiełbasa podlaską kg 92,00 27,60 119,6 24. 15131130-5 kiełbasa myśliwska kg 118,00 35,40 153,4 25. 15131130-5 kielbasa toruńska kg 305,00 91,50 396,5 26. 15131130-5 kiełbasa biała parzona kg 296,00 88,80 384,8 27. 15131130-5 kiełbasa szynkowa wołowa kg 80,00 24,00 104 28. 15131130-5 szynka wp wędzona kg 215,00 64,50 279,5 29. 15131100-6 salceson włoski kg 210,00 63,00 273 30. 15131100-6 rolada z boczku kg 30,00 9,00 39 31. 15131134-3 kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 175,00 52,50 227,5 32. 15131230-6 kiełbasa salami kg 192,00 57,60 249,6 33. 15131130-5 szynka wp mielona kg 215,00 64,50 279,5 34. 15131130-5 Szynka wp gotowana kg 215,00 64,50 279,5 35. 15131130-5 Szynka wieprzowa konserwowa kg 85,00 25,50 110,5 36. 15131130-5 Salceson ozorkowy kg 79,00 23,70 102,7 Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe. L.p. Kod CPV Nazwa produktu Jm ZAKRES PODSTAWOWY ZAKRES PRAWA OPCJI - art. 34 ust. 5 PZP Ilości ogółem 1. 15112000-6 noga z kurczaka kg 244,00 73,20 317,20 2. 15112000-6 filet z piersi kurczaka b/k kg 1230,00 369,00 1599,00 3. 15114000-0 wątroba z kurczaka kg 850,00 255,00 1105,00 4. 15112000-6 korpus z kurczaka kg 800,00 240,00 1040,00 5. 15114000-0 żołądki kurczaka świeże kg 240,00 72,00 312,00 6. 15131135-0 szynka z indyka kg 225,00 67,50 292,50 7. 15131135-0 parówki drobiowe kg 215,00 64,50 279,50 8. 15131135-0 kiełbasa krakowska drobiowa kg 80,00 24,00 104,00 9. 15131135-0 szynka drobiowa kg 80,00 24,00 104,00 10. 15131135-0 kiełbasa szynkowa drobiowa kg 63,00 18,90 81,90

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9


Dodatkowe kody CPV: 15110000-2

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15/02/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 164872.50
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Franko-Dystrybucja sp. z.o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Al. 1000-lecia P.P.
Kod pocztowy: 15-111
Miejscowość: Białystok
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 173116.13
Oferta z najniższą ceną/kosztem 173116.13
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 173116.13
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: mięso i wędliny drobiowe.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15/02/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 42563.30
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Franko dystrybucja sp.z.o.o.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Al. 1000-lecia
Kod pocztowy: 15-111
Miejscowość: Białystok
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 44691.47
Oferta z najniższą ceną/kosztem 44691.47
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 44691.47
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.