To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2019-07-18
Ogłoszenie nr 510148654-N-2019 z dnia 18-07-2019 r.
Stobrawskie Centrum Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Kup: Świadczenie usług cateringowych dla Stobrawskiego Centrum Medycznego
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 545425
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Stobrawskie Centrum Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Kup, Krajowy numer identyfikacyjny 53093851700000,
ul. ul. Karola Miarki
14,
46-082
Kup, woj.
opolskie, państwo
Polska, tel.
77 403 28 60, e-mail
przetargi@szpital-kup.eu, faks
77 427 47 84.
Adres strony internetowej (url): www.szpital-kup.eu
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Sp. z o. o.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług cateringowych dla Stobrawskiego Centrum Medycznego
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):ZP/10/2019
II.2) Rodzaj zamówienia:
Usługi
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:1. Świadczenie usług cateringowych dla pacjentów SCM Sp. z o. o.: 1) Całodzienne wyżywienie dla pacjentów Szpitala w Kup: przygotowywanie, dostawa posiłków do węzła cateringowego na terenie Zamawiającego. 2) Całodzienne wyżywienie dla pacjentów Szpitala w Pokoju: przygotowywanie, dostawa posiłków do kuchenek oddziałowych wraz z rozdziałem posiłków do pacjenta oraz zbieraniem naczyń po posiłkach, zmywaniem i przechowywaniem naczyń w dzierżawionych pomieszczeniach. 2. Miejsce wytwarzanie posiłków nie może być oddalone od miejsca ich dystrybucji o nie więcej niż 40km. 3. Wykonawca zobowiązany będzie do dostawy posiłków przygotowanych według ustalonego jadłospisu we wszystkie dni tygodnia w określonym poniżej czasie: 1) śniadania - 7:30 2) obiady - 12:30 3) podwieczorki - 15:00 4) kolacje - 17:30 4. Podczas procesu żywienia Wykonawca musi przestrzegać jadłospisów dla diet stosowanych w szpitalu w Kup i Pokoju, które Zamawiający dołączył do SIWZ tj.: 1) Dieta podstawowa 2) Dieta wątrobowa 3) Dieta wrzodowa 4) Dieta cukrzycowa 5) Dieta ubogopurynowa 6) Dieta wysokoenergetyczna (jest modyfikacją diety podstawowej i łatwostrawnej) 7) Dieta niskobiałkowa 8) Dieta bezmleczna oraz diet, których opis Zamawiający zawarł w procedurze QP-OD-1/2 "Diety stosowane w SCM Sp. z o. o z/s w Kup" stanowiącej załącznik nr 2 do SIWZ tj.: 9) Dieta bezglutenowa 10) Dieta kleikowa 11) Dieta wegetariańska Dla diety bezglutenowej, kleikowej i wegetariańskiej jadłospis w oparciu o procedurę Zamawiającego, Wykonawca przygotuje w przypadku konieczności podania takiej diety. Z uwagi na niską zawartość produktową Zamawiający wymaga, dla diety kleikowej obniżenie wartości cenowej o 2/3 w stosunku do innych posiłków. 5. Dieta podstawowa - stanowi ok. 60% posiłków w Szpitalu w Kup i ok. 90% posiłków w Szpitalu w Pokoju. 6. Szacunkowa liczba pacjentów: 150 dziennie dla Szpitala w Kup, 75 dziennie dla Szpitala w. Wskazana powyżej dzienna liczba pacjentów a co za tym idzie ilość posiłków ma charakter wyłącznie szacunkowy, a rzeczywista ilość posiłków w ramach zamówienia wynikać będzie z bieżących potrzeb Szpitala w Kup i Pokoju i uzależniona będzie od liczby leczonych pacjentów. 7. Wykonawca zobowiązany będzie do przestrzegania normatywnych wartości energetycznych, wartości odżywczych i smakowych potraw oraz do przygotowywania ich zgodnie z prawnymi regulacjami dotyczącymi żywności i żywienia.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
nie
II.5) Główny Kod CPV: 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
|
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
20/05/2019 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
11055650.00
Liczba otrzymanych ofert:
1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Zakład Komunalny Pokój Sp. z o. o.
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
1194102.00
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI KUP
więcej: przetargi KUP »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie posiłków z dostawą do Dziennego Domu ,,Senior+" w Ostrowie Wielkopolskim przy ul Raszkowskiej 39.
- Świadczenie usług polegających na przygotowywaniu, dostarczaniu, podawaniu posiłków Z PODZIAŁEM NA ZADANIA
- Przygotowywanie i wydawanie w udostępnionej kuchni i stołówce zamawiającego gorących posiłków dla dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 7 im. Ignacego Łukasiewicza w Mielcu
- Sukcesywne świadczenie usług całodziennego żywienia pacjentów Szpitala Specjalistycznego Chorób Płuc "Odrodzenie" w Zakopanem.
- Usługa przygotowania, dostarczenia i zapewnienia obsługi wydawania posiłków (usługa cateringowa) dla uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej w Bychlewie, w tym oddziału przedszkolnego
- Usługa przygotowania, dostarczenia i zapewnienia obsługi wydawania posiłków (usługa cateringowa) dla uczniów uczęszczających do Szkoły Podstawowej w Pawlikowicach, w tym oddziału przedszkolnego
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.