To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2021-01-29
SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Numer ogłoszenia: 763235-N-2020
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:telefon: 586 746 314
faks: 586 746 350
e-mail: przetargi.wladyslawowo@cos.pl
www: www.bip.cos.pl
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO WRAZ Z USŁUGĄ TRANSPORTU DO OŚRODKA PRZYGOTOWAŃ OLIMPIJSKICH WE WŁADYSŁAWOWIE
Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): 37/2020
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:
1. Kurczaki -schłodzony kg 250 2. Filet z piersi indyczej -schłodzony-zamykany hermetycznie-waga opak max 2 kg kg 1200 3. Filet z kurczaka -schłodzony-zamykany hermetycznie-waga opakowania max 5 kg kg 2500 4 Wątróbka z kurcząt -schłodzona kg 150 5 Żołądki drobiowe -świeże kg 50 6 Skrzydła z kurczaka - swieże kg 350 7 Bioderka z kurczaka - świeże kg 1700 8 Pałki z kurczaka - swieże kg 1200 9 Szyje b/s z indyka kl. I Swieże kg 10 10 Porcje rosołowe z kaczki św kg 25 11 Udziec z indyka trybowany - schłodzony-pakowany hermetycznie-waga opakowania max 5 kg kg 60 12 Porcje rosołowe -świeże kg 650 13 Kaczka -mrożona kg 20 16 Noga z kaczki -klasa A mrożona-pakowana hermetycznie-waga opakowania max 2 kg kg 35 3. Dostarczane produkty muszą być wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach przenoszących normy europejskie oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia, a Wykonawca powinien posiadać atesty i/lub pozwolenia potwierdzające, że poprzez odpowiednie odniesienie dokładnie oznaczone produkty będące przedmiotem dostawy odpowiadają wskazanym normom. Wymagane jest złożenie odpowiedniego oświadczenia o którym mowa w pkt. VI.5. SIWZ, a Zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania przedstawienia odpowiednich dokumentów potwierdzających powyższe okoliczności i jakość produktów przy danej dostawie 4. Wymagania organoleptyczne 1. Powierzchnia - gładka, nie zakrwawiona, nie postrzępiona, bez opiłków kości, przekrwień, głębszych nacięć; powierzchnia tkanki mięśniowej i tłuszczowej połyskująca, sucha lub lekko wilgotna; niedopuszczalna oślizgłość, nalot pleśni 2. Czystość - mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń 3. Barwa mięsa jasnoróżowa do czerwonej, charakterystyczna dla danego rodzaju mięsa, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy 4. Barwa tłuszczu biała z odcieniem kremowym lub lekko różowym 5. Konsystencja jędrna i elastyczna 6. Zapach - swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy 5. Przeznaczenie konsumenckie - dla wszystkich grup konsumenckich, a szczególnie dla sportowców, do spożycia po obróbce termicznej 6. Pakowanie i znakowanie pojemników a. Każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym i zamkniętym pojemniku, wykonanym z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością. b. Do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta zawierająca, co najmniej następujące dane: - nazwę produktu, - termin przydatności do spożycia, - nazwę dostawcy – producenta, adres, - warunki przechowywania, - oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawem c. Oznakowanie pojemników winno być zgodne z dokumentami dostawy
II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Nie
II.5) Główny kod CPV: 15.11.20.00
SEKCJA III: PROCEDURA
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 87917.50 PLN
IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Nazwa wykonawcy: ELBLĄSKIE CENTRUM MIĘSNE „EL-HURT” Produkcja i Handel Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień Sp. j.
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Kochanowskiego 11
Kod pocztowy: 82-300
Miejscowość: Elbląg
Kraj/woj.: brak danych
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie
Oferta z najniższą ceną/kosztem: 67934.60
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 72777.65
Waluta: PLN
INNE PRZETARGI Z WŁADYSŁAWOWA
- Sukcesywne dostawy wędlin do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Sukcesywne dostawy środków do dezynfekcji, środków czystości, artykułów jednorazowych, środków do pralni do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- Budowa sieci kanalizacji sanitarnej w obrębie ewidencyjnym Mieroszyno w Gminie Puck
więcej: przetargi w Władysławowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Sukcesywne dostawy świeżego mięsa i wędlin na potrzeby przygotowania konferencji i szkoleń oraz działalności komercyjnej Ośrodka Badawczo-Konferencyjnego IMPAN w Będlewie.
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie
- "Dostawa mięsa i wyrobów drobiowych na potrzeby Kuchni COZL" (znak postępowania: COZL/DZP/AS/3412/TP- 41/25)
- Dostawy drobiu wykonywane sukcesywnie do 31.05.2026 r.
- Dostawy mięsa i wędlin na potrzeby działu żywienia Domu Pomocy Społecznej "Pod Sosnami" w Pułtusku
więcej: Drób »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.