To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-02-23
Tuchola: Świadczenie usług cateringowych dla uczniów uczęszczających na zajęcia w ramach projektu z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Uczeń zawodowiec - gwarancją sukcesu
Numer ogłoszenia: 54354 - 2012; data zamieszczenia: 23.02.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 34750 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Tucholski, Ul. Pocztowa 7, 89-500 Tuchola, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 52 5590700, faks 52 5590701.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych dla uczniów uczęszczających na zajęcia w ramach projektu z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Uczeń zawodowiec - gwarancją sukcesu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest catering - przygotowanie i dostawa posiłków dla uczniów Zespołu Szkół Licealnych i Agrotechnicznych Tucholi oraz Zespołu Szkół Licealnych i Technicznych w Tucholi uczęszczających na zajęcia pozalekcyjne w zakresie projektu Uczeń zawodowiec - gwarancją sukcesu w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX, Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego. 2. Projekt współfinansowany jest przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 3. Oznaczenie wg Wspólnego Słownika Zamówień CPV: 55321000-6 Usługi przygotowywania posiłków 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków 4. Posiłki będą dostarczane do siedziby następujących szkół: 1) Zespołu Szkół Licealnych i Agrotechnicznych im. Leona Janty-Połczyńskiego w Tucholi, ul. Nowodworskiego 9-13 89-500 Tuchola, 2) Zespołu Szkół Licealnych i Technicznych im. Ziemi Tucholskiej w Tucholi, ul. Świecka 89a, 89-500 Tuchola. 5. Posiłki dostarczane będą sukcesywnie w roku szkolnym 2011/2012 (pierwsza dostawa po zawarciu umowy) oraz w roku szkolnym 2012/2013 z przerwą wakacyjną w m-cach lipcu i sierpniu 2012 r. 6. W okresie określonym w ust. 5 zamówionych zostanie około 10.250 posiłków. 7. Przez jeden posiłek rozumie się zestaw obejmujący: 1) jedną kanapkę (bułka zwykła świeża min. 80g, masło śmietankowe min. 10g wymiennie na sos majonezowy, wędlina typu szynka min. 25g wymiennie na ser żółty min. 30g; warzywa do wyboru: sałata, ogórek, pomidor, rzodkiewka wymiennie na warzywa konserwowe - wyłącznie w sezonie zimowym) w jednorazowym opakowaniu 2) jeden jogurt owocowy (o pojemności min. 120ml, jednorazowa łyżeczka) wymiennie na owoc (do wyboru po 1 szt.: jabłko, banan, kiwi, pomarańcza, mandarynki -min. 2 sztuki) 3) jeden baton czekoladowy (min. 45g, zawierający czekoladę), wymiennie na wafelek w czekoladzie (min. 39g), wymiennie na ciastko z nadzieniem w jednorazowym opakowaniu (min. 65g); 4) jeden sok owocowy (min. 250 ml w pojedynczym opakowaniu szklanym, o zawartości soku/przecieru min. 40%). 8. Ilość posiłków określona w ust. 6 ma charakter szacunkowy i Zamawiający dopuszcza zmianę ilości posiłków. 9. Informacja o terminach (data, godz.) oraz ilościach zamawianych posiłków będzie przekazywana w formie elektronicznej, faksem lub telefonicznie przez dyrektorów szkół bądź upoważnionych pracowników szkół nie później niż na dwa dni przed realizacją zamówienia. 10. Przedmiot zamówienia obejmuje przygotowanie i dostawę posiłków wraz z zapewnieniem opakowania jednorazowego. 11. W cenie oferty należy uwzględnić wszystkie koszty związane z wykonaniem przedmiotu zamówienia. 12. Cena podana przez Wykonawcę za świadczoną usługę jest obowiązująca na czas ważności umowy i nie będzie podlegała waloryzacji w okresie jej trwania..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00-6, 55.52.00.00-1.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: projekt Uczeń zawodowiec - gwarancją sukcesu w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX, Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.02.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiębiorstwo Handlowe FRYKAS E. Nieżórawska, G. Nieżórawski Spółka jawna, ul. Bydgoska 13a, 89-500 Tuchola, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 57400,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 51250,00
Oferta z najniższą ceną: 51250,00 / Oferta z najwyższą ceną: 189625,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z TUCHOLI
więcej: przetargi w Tucholi »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- zorganizowanie warsztatów zawodoznawczych dla uczniów klas siódmych i ósmych, a także świadczenie usługi cateringowej realizowanej w trakcie warsztatów
- Świadczenie usługi cateringowej, wynajem sal wraz z cateringiem na potrzeby konferencji "NBC 2025 & PCBBE 2025" organizowanej przez IBIB PAN w Warszawie w dniach 16-18 czerwca 2025r.
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Lubuskiego Urzędu Wojewódzkiego w Gorzowie Wlkp. oraz Delegatury w Zielonej Górze
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 8 im. Jana Pawła II w Gdańsku
- Usługi cateringowe - przygotowanie i dostarczanie obiadów i śniadań dla uprawnionych klientów Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Żoliborz m. st. Warszawy, korzystających z Ośrodków Wsparcia
- Zakup usługi cateringowej (serwis kawowy ciągły i obiad) w ramach warsztatów i konferencji.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.