eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Strzelce Opolskiedostawy mięsa i artykłów mięsnych



Ogłoszenie z dnia 2005-10-24

POZYCJA 55884

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Strzelce Opolskie: dostawy mięsa i artykłów mięsnych

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny nr 2, do kontaktów: por. Ireneusz Szober tel.077 462 44 68, ul. Świerczewskiego 3, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4621155, 4644469, fax 077 4613541; 757 37 87, e-mail: zk_2_strzelce_opolskie@sw.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy mięsa i artykłów mięsnych. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: GRUPA I - Konserwy mięsne i pasztety1.Mielonka wieprzowa wielkość zamówienia 1920kg dostawa raz w miesiącu po 160 kg wymagana gramatura 300g 2.Mielonka wieprzowa wielkość zamówienia 600kg dostawa raz w miesiącu po 50 kg wymagana gramatura 300g 3.Mielonka drobiowa wielkość zamówienia 360kg dostawy raz w miesiącu po 30 kg wymagana gramatura 110-120g 4.Pasztet mazowiecki wielkość zamówienia 840kg dostawa raz w miesiącu po 75 kg wymagana gramatura 290-300g 5.Pasztet drobiowy wielkość zamówienia 1080kg dostawa raz w miesiącu po 90 kg wymagana gramatura 290-300g GRUPA II - Mięso 1.Mięso gulaszowe wieprzowe chude wielkość zamówienia 4680kg dostawa raz w tygodniu po 90 kg 2.Mięso gulaszowe wołowe chude wielkość zamówienia 4680kg dostawy raz w tygodniu po 90 kg 3.Wątroba wieprzowa wielkość zamówienia 2340kg dostawy dwa razy w miesiącu po 90 kg 4.Flaki wołowe i żołądki wieprzowe wielkość zamówienia 2860kg dostawy dwa razy w miesiącu po 110 kg 5.Słonina świeża wielkość zamówienia 676kg dostawy raz w tygodniu po 13 kg GRUPA III - Mięso i elementy drobiowe 1.Kurczaki świeże schłodzone wielkość zamówienia 3000kg dostawy dwa razy w miesiącu po 125 kg 2.Udziec z kurczaka (górna część udka)wielkość zamówienia 3480kg dostawy dwa razy w miesiącu po 145 kg wymagana wielkość 180-200g 3.Filet z kurczaka wielkość zamówienia 315kg dostawy dwa razy w miesiącu po 13 kg 4.Mięso mielone z indyka wielkość zamówienia 315kg dostawy dwa razy w miesiącu po 13 kg GRUPA IV - Produkty mięsno-wędliniarskie wieprzowe 1.Kaszanka luzem (bez flaka)wielkość zamówienia 3250kg dostawy dwa razy w miesiącu po 125 kg 2.Salceson włoski wielkość zamówienia 1690kg dostawy dwa razy w miesiącu po 65 kg 3.Mortadela wielkość zamówienia 3900kg dostawy raz w tygodniu po 75 kg 4.Kiełbasa krakowska parzona wielkość zamówienia 728kg dostawy raz w tygodniu po 14 kg 5.Kiełbasa parówkowa wielkość zamówienia 3380kg dostawy raz w tygodniu po 65 kg 6.Kiełbasa zwyczajna wielkość zamówienia 3380kg dostawy raz w tygodniu po 65 kg 7.Kiełbasa mielonka wielkość zamówienia 3380kg dostawy raz w tygodniu po 65 kg 8.Boczek wędzony wielkość zamówienia 364kg dostawy dwa razy w miesiącu po 14 kg 9.Podgardle wędzone wielkość zamówienia 650kg dostawy dwa razy w miesiącu po 25 kg GRUPA V - Produkty mięsno-wędliniarskie drobiowe 1.Kiełbasa parówkowa drobiowa wielkość zamówienia 364kg dostawy dwa razy w miesiącu po 14 kg 2.Salceson z indyka wielkość zamówienia 364kg dostawy dwa razy w miesiącu po 14 kg 3.Pasztetowa drobiowa wielkość zamówienia 364kg dostawy dwa razy w miesiącu po 14 kg 4.Polędwica z indyka wielkość zamówienia 364kg dostawy dwa razy w miesiącu po 14 kg 5.Kiełbasa szynkowa drobiowa wielkość zamówienia 364kg dwa razy w miesiącu po 14 kg 6.Kiełbasa śląska drobiowa 364kg dostawa dwa razy w miesiącu po 14kg 7.Polędwica drobiowa z pieczarkami 364kg dostawa dwa razy w miesiącu po 14kg 8.Mielonka drobiowa 364kg dostawa dwa razy w miesiącu po 14 kg 9.Szynka drobiowa 364kg dostawa dwa razy w miesiącu po 14 kg. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Zaklad Karny Nr 2, ul Świerczewskiego 3, 47-100 Strzelce Opolskie. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Wartość zamówienia powyżej 60 tys. euro. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02.01.2006; data zakończenia: 31.12.2006;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: GI-253zł,GII-1020zł,GIII-450zł,GIV-813zł,GV-260zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji potwierdzające dopuszczenie oferenta do obrotu prawnego w zakresie objętym zamówieniem, odpis aktu założycielskiego spółki, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 2.Informacje z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art.24 ust.1 pkt 4,8 ustawy, wystawione nie wcześniej 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 3.Zaświadczenie o regularnym opłacaniu składek na ubezpieczenie społeczne i braku zaległości w ich uiszczaniu ZUS, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed terminem składania ofert, 4.Zaświadczenie z właściwego Urzędu Skarbowego o regularnym uiszczaniu podatków i braku zaległości podatkowych, wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed terminem składania ofert, 5.Aktualne zaświadczenie z zakresu przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji żywności i obrocie żywnością wydane na podstawie na podstawie Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 18 grudnia 2002r. w sprawie kwalifikacji w zakresie przestrzegania zasad higieny w procesie produkcji lub obrocie żywności(Dz.U z 2003 roku Nr 27, poz. 233).

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 08.12.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 08.12.2005 godzina 10:00. 3.3) Termin związania ofertą: do 06.01.2006. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 08.12.2005, godzina 12:00, Administracja Zakładu Karnego Nr 2 w Strzelcach Opolskich ul. Świerczewskiego 3.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 17.10.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.