eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi OlsztynŚwiadczenie usługi cateringowej na potrzeby szkolenia z zakresu koordynowania działań związanych z procesem powstawania prac dyplomowych w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-03-27

Olsztyn: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby szkolenia z zakresu koordynowania działań związanych z procesem powstawania prac dyplomowych w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00
Numer ogłoszenia: 70473 - 2012; data zamieszczenia: 27.03.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 33913 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby szkolenia z zakresu koordynowania działań związanych z procesem powstawania prac dyplomowych w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na potrzeby szkolenia z zakresu koordynowania działań związanych z procesem powstawania prac dyplomowych w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00. 2. Przedmiot zamówienia nie został podzielony na części. Usługa cateringowa ma polegać na przygotowaniu i dostarczeniu poczęstunku dla uczestników szkolenia z zakresu koordynowania działań związanych z procesem powstawania prac dyplomowych organizowanego w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków04.01.01-00-095/10-00. 3. Termin wykonania usługi: 29 luty 2012 r.- 2 marzec 2012 r.; 5 marzec 2012 r.- 8 marzec 2012 r. (7 dni). 4. Usługa cateringowa ma być zrealizowana w miejscu szkolenia. Miejsce szkolenia: I część statystyczna: blok nr 1, ul. Oczapowskiego 5, sala 301 (29.02.2012 r.-01.03.2012 r., 06.-07.-3.2012 r.), Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. II część wykładowa: blok nr 2, ul. Oczapowskiego 5, sala 336 (02.03.2012 r., 05.03.2012 r., 08.03.2012 r.) Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie. 5. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla wszystkich uczestników szkolenia: A. Ciągły serwis kawowy - dostępny w trakcie godzin szkolenia (7 dni szkolenia, według programu szkolenia); B. Lunch - w godzinach wskazanych w programie szkolenia (6 dni szkolenia, według programu szkolenia); C. Kanapki bankietowe (1 dzień szkolenia, według programu szkolenia). 6. Przewidywana liczba uczestników wynosi maksymalnie 16 osób. 7. W ramach realizowanych usług cateringowych w poszczególnych kategoriach Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia: Serwis kawowy - wyposażenia niezbędnego do obsługi cateringowej (tzn. obrusy materiałowe, serwetki, serwis do kawy i herbaty ceramiczny lub porcelanowy, sztućce platerowe, talerzyki do ciastek, szklanki do zimnych napoi); - obsługi cateringu (niezbędny personel, co najmniej 1 kelner/kelnerka); - na serwis kawowy składać się ma (na każdy dzień szkolenia): a. gorąca kawa rozpuszczalna w termosach lub w samowarze - bez ograniczeń, b. herbata czarna w torebkach (gorąca woda w termosach lub w samowarze) - bez ograniczeń, c. cukier, cytryna, śmietanka do kawy w jednorazowych opakowaniach - bez ograniczeń, d. mieszanka kruchych ciastek (co najmniej 4 rodzaje), w ilości nie mniejszej niż 40 g każdego rodzaju na osobę, e. soki owocowe (min. 2 rodzaje), w ilości nie mniejszej niż 250 ml na osobę; f. woda mineralna gazowana i niegazowana, podana w butelkach plastikowych o pojemności 500 ml, po 1 szt. na osobę z każdego rodzaju. g. usługi sprzątania. Lunch wyposażenia niezbędnego do obsługi cateringowej (tzn. obrusy materiałowe, serwetki, serwis obiadowy, serwis do kawy i herbaty ceramiczny lub porcelanowy, sztućce platerowe, talerzyki do ciasta, szklanki do zimnych napoi); gorące posiłki muszą być serwowane w podgrzewanych pojemnikach typu bemar; obsługi cateringu (niezbędny personel, co najmniej 1 kelner/kelnerka); na obiad składać się ma (na każdy dzień szkolenia do wyboru ): a. zupa ok. 250 ml, kaloryczność 200 kcal - jeden rodzaj, 16 porcji, b. drugie danie ok. 500 g, kaloryczność 700 kcal - 2 rodzaje do wyboru, po 8 porcji c. napoje: sok naturalny 250 ml, kawa, herbata - kawa podawana w samowarze lub w termosach, herbata czarna w torebkach (gorąca woda w termosach lub w samowarze) - bez ograniczeń, cukier, mleko podawane w dzbankach, cytryna pokrojona (podawana na talerzykach), soki owocowe (2 rodzaje, podawane w szklanych dzbankach), woda (gazowana i niegazowana, w butelkach 0,5 l/os.); usługi sprzątania. Przykładowe menu: Zupa: np. warzywna, pomidorowa, ogórkowa, krem z borowików, gulaszowa. Drugie danie: porcja mięsa (np.: kotlet do Volaille z serem lub pieczarkami, pieczeń wołowa z sosem, polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu, pulpety drobiowe w sosie śmietanowo-kurkowym z dodatkiem kolendry); ryby (np.: grillowany łosoś w sosie ze świeżej bazylii). Dodatki (ziemniaki, ryż lub frytki). Warzywa grillowane (kalafior, marchewka mini, brokuł, fasolka szparagowa). Kanapki bankietowe wyposażenia niezbędnego do obsługi cateringowej (tzn. obrusy materiałowe, serwetki, serwis do kawy i herbaty ceramiczny lub porcelanowy, sztućce platerowe, talerzyki do ciastek, szklanki do zimnych napoi); obsługi cateringu (niezbędny personel, co najmniej 1 kelner/kelnerka); kanapki po 3 sztuki/osoba, minimum 3 rodzaje, na pieczywie mieszanym ze świeżymi warzywami, wędlinami i serami (ok. 30 % kanapek wegetariańskich); kawa podawana w samowarze lub w termosach, herbata czarna w torebkach (gorąca woda w termosach lub w samowarze) - bez ograniczeń, cukier, mleko podawane w dzbankach, cytryna pokrojona (podawana na talerzykach), soki owocowe (2 rodzaje, podawane w szklanych dzbankach), woda (gazowana i niegazowana, w butelkach 0,5 l/os.); usługi sprzątania. 8. Sposób wykonania zamówienia : Wszystkie składniki lunchu podawanego pierwszego dnia szkolenia powinny być różne od składników lunchu podawanego w kolejnym dniu szkolenia. Przewidywana liczba uczestników seminarium wynosi maksymalnie 16 osób. Wykonawca przedstawi menu do akceptacji Zamawiającemu na 3 dni przed rozpoczęciem szkolenia. Ostateczną liczbę uczestników oraz program szkolenia Zamawiający przekaże Wykonawcy na 3 dni przed terminem wykonania usługi Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku regionalnym Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości poszczególnych dań po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. Zamawiający ma prawo do rezygnacji z realizacji zamówienia po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 3 dni przed planowanym terminem świadczenia usługi. Wykonawca odpowiada za usuwanie i utylizację odpadów i śmieci. Wykonawca zapewni schludność i dekorację stołu. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia Zamawiający w świadczeniu kompleksowej usługi cateringowej wyklucza użycia papierowej, plastikowej zastawy lub innej o zastosowaniu jednorazowym..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie realizowane w ramach projektu Wzmocnienie potencjału dydaktycznego UWM w Olsztynie finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Priorytetu IV Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013 realizowanego przez Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie nr umowy UDA-POKL.04.01.01-00-095/10-00.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.02.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Bar U Michała s.c. Michał i Halina Wierzbiccy, ul. Oczapowskiego 1, 10-957 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2731,71 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3360,00

  • Oferta z najniższą ceną: 3360,00 / Oferta z najwyższą ceną: 7000,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.