To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-01-07
Kruszwica: Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków dwudaniowych dla świadczeniobiorców Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kruszwicy
Numer ogłoszenia: 7507 - 2011; data zamieszczenia: 07.01.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 356061 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejsko-Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Rybacka 20, 88-150 Kruszwica, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 3515419, faks 052 3557257.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowywanie i dostarczanie gorących posiłków dwudaniowych dla świadczeniobiorców Miejsko-Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kruszwicy.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przewidywana ilość posiłków wynosi 25 dziennie we wszystkie dni roku. Ilość posiłków może ulec zmianie. Posiłki muszą być urozmaicone, sycące, smaczne i kaloryczne nie mogą się powtarzać w ciągu dwóch tygodni. Posiłki powinny być skomponowane w następujacych proporcjach 2 x w tygodniu dania mięsne 2 x w tygodniu dania bezmięsne 1 x w tygodniu danie rybne Na dni wolne od pracy świadczeniobiorcy winni otrzymywać suchy prowiant w cenie równoważnej ilości dni, za który będzie on wydawany. Posiłek powinien składać się każdorazowo z 2 dań (zupa i drugie danie) oraz kompotu lub innego napoju. Wymagana gramatura po ugotowaniu przedstawia się następujaco: - Zasadą jest by jedna porcja zupy wynosiła 0,3 litra, była sycąca i treściwa - Mięso, ryba nie mniej niż 100 g - Udko kurczaka pieczonego nie mniej niż 200 g - Filet z drobiu powyżej 100 g - Pieczeń w sosie własnym nie mniej niż 120 g - Gulasz wieprzowy, drobiowy, wieprzowina po chińsku do ryżu lub makaronu nie mniej niż 200 g - Gołąbki powyżej 200 g - Klopsik nie mniej niż 100 g - Naleśniki nie mniej niż 2 sztuki, łącznie 200 g - Pierogi co najmniej 6 sztuk - Ziemniaki, makaron, ryż co najmniej 200 g - Jarzyny gotowane podawane będą 3 razy w tygodniu w okresie zimowym, natomiast w okresie letnim 2 razy w tygodniu - Do obiadów mięsnych, rybnych itp. należy podać surówkę nie mniej niż 100 g Przygotowane posiłki należy dostarczyć w dni robocze do Punktu Wydawania Posiłków w Kruszwicy przy ulicy Kościuszki 30 w godzinach 1200 - 1300 Posiłki muszą być gorące, gotowe do spożycia po ich dostarczeniu, przygotowywane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego, z artykułów spożywczych posiadających aktualne terminy ważności. Posiłki muszą być dostarczane w termosach, utrzymujących właściwą temperaturę, w sposób zgodny z zasadami higieny i przepisami dotyczącymi żywności. Płatność odbywać się będzie przelewem na podstawie faktur, wystawianych na koniec każdego miesiąca. Płatność następować będzie w ciągu 14 dni od daty otrzymania faktury przez Zamawiającego. Wykonawca, z którym będzie podpisana umowa jest zobowiązany przed jej zawarciem do dostarczenia zamawiającemu przykładowego jadłospisu na 2 tygodnie..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Toruńskie Centrum CARITAS, ul. Szosa Bydgoska 1a, 87-100 Toruń, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 54000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 43862,00
Oferta z najniższą ceną: 43862,00 / Oferta z najwyższą ceną: 43862,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI KRUSZWICA
- Przebudowa przepustu drogowego na drodze gminnej nr 150848C w miejscowości Janowice
- Modernizacja nawierzchni drogi gminnej nr 150806C Polanowice -Chrosno
więcej: przetargi KRUSZWICA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- ,,Usługa cateringowa podczas pikniku dla pracowników Politechniki Łódzkiej."
- "Usługa cateringowa - Przygotowanie i dostarczanie wyżywienia/posiłków dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym Powiatowego Centrum Opiekuńczo-Mieszkalnego w Kobyłce". Znak sprawy:1/2025
- Świadczenie usług cateringowych podczas 33 szkoleń dla rolników
- dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu "Łódzkie gra w szachy"
- Przygotowanie i dostarczenie gorącego posiłku - obiadu jednodaniowego dla dzieci uczęszczających do Szkół Podstawowych na terenie Gminy Wielkie Oczy
- Usługa kompleksowej organizacji konferencji pn. "Zioła, Zielarstwo, Ziołolecznictwo i Produkty Naturalne 2025"
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.