To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-06-09
Wrocław: Wykonanie usługi hotelowo - gastronomicznej polegającej na obsłudze dwudniowego spotkania dla polskich i czeskich funkcjonariuszy policji, 32 osoby w ramach projektu pt.: Drugstop - transgraniczna współpraca jednostek policji w zakresie walki z przestępczością narkotykową w ramach Programu Współpracy Interreg V-A Republika Czeska - Polska 2014 - 2020, w dniach - 15-16 czerwca 2016 r..
Numer ogłoszenia: 78373 - 2016; data zamieszczenia: 09.06.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 41419 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Komenda Wojewódzka Policji we Wrocławiu, ul Podwale 31-33, 50-040 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. (071) 340 38 00, faks (071) 782 41 71.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wykonanie usługi hotelowo - gastronomicznej polegającej na obsłudze dwudniowego spotkania dla polskich i czeskich funkcjonariuszy policji, 32 osoby w ramach projektu pt.: Drugstop - transgraniczna współpraca jednostek policji w zakresie walki z przestępczością narkotykową w ramach Programu Współpracy Interreg V-A Republika Czeska - Polska 2014 - 2020, w dniach - 15-16 czerwca 2016 r...
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: a) Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi hotelowo gastronomicznej polegającej na obsłudze dwudniowego spotkania dla polskich i czeskich funkcjonariuszy policji, 32 osoby w ramach projektu pt.: Drugstop transgraniczna współpraca jednostek policji w zakresie walki z przestępczością narkotykową w ramach Programu Współpracy Interreg VA Republika Czeska Polska 2014 2020, w dniach: 15 i 16 czerwca 2016 r. b) Realizacja usługi będzie obejmować: 1. Noclegi: W trakcie spotkań zaplanowany jest jeden nocleg dla wszystkich uczestników w 16 pokojach 2 osobowych z łóżkami pojedynczymi nie małżeńskie z łazienką i wc. Zakwaterowanie w pierwszym dniu ok. godz. 11:00 pobyt rozpoczyna się obiadem, wyjazd ostatniego dnia po obiedzie ok. godz. 15:00. 2. Wyżywienie: Śniadania w formie bufetu ok. godz. 9:00 Obiad serwowany: zupa, drugie danie, deser, napoje ok. godz. 13:00 Kolacja w formie bufetu z ciepłym daniem ok. godz. 18:00 Ognisko z pieczeniem kiełbasek w dniu 15.06.2016r. o godz. 21.00: kiełbaski, pieczywo, ogórki kiszone, ketchup, musztarda, herbata. Wykonawca zobowiązuje się do sporządzenia posiłków zgodnie z Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz. U. nr 171, poz. 1225 z 2006 r. tekst jednolity Dz. U. z 2013 r. poz. 907 ze zmianami. 3. Użyczenie sali konferencyjnej: dla 32 osób z dostępem do gniazd zasilania w energię elektryczną oraz rzutnika wraz z ekranem. Przerwa kawowa dostępna w sposób ciągły. 4. Zapewnienie parking dla min. 8 samochodów osobowych. c) w zakresie przygotowywanych i serwowanych posiłków Zamawiający wymaga zachowania niżej wskazanych zasad: Minimalne wymagania dotyczące posiłków: ŚNIADANIE Struktura śniadań musi uwzględniać: pieczywo żytnie, pszenne (w tym bułki), pieczywo ciemne, masło, wyroby wędliniarskie (wieprzowe i drobiowe), produkty mleczne w tym: musli z mlekiem, płatki z mlekiem, kakao, mleko do kawy, jogurty, sery żółte, białe, twarogi, sery wędzone i topione; kawę, herbatę, cytrynę do herbaty, cukier, wodę mineralną i dwa rodzaje soków, dżem, jaja, grzane parówki lub kiełbasy, warzywa surowe, w tym: pomidory, ogórki świeże, kiszone, konserwowe, cebulę, paprykę, rzodkiewki, szczypiorek, koperek, sałaty; pasty rybne, mięsne, jajeczne; dodatki: ketchup łagodny i pikantny, musztarda, majonez, chrzan itp. OBIAD Struktura obiadów: obiady składać się muszą z dwóch dań (zupa i drugie danie) oraz deseru (np. ciasto, ciasteczka kruche, owoce, galaretka z owocami itp. ). Drugie danie winno składać się z mięsa wieprzowego lub drobiowego. Dodatkiem do obiadów oprócz np. ziemniaków, ryżu, kasz lub klusek, muszą być gotowane warzywa lub surówka. KOLACJA Struktura kolacji musi uwzględniać minimum jedno danie na ciepło i dwie sałatki (sałatki bez dodatku makaronu), pieczywo żytnie, pszenne (w tym bułki), pieczywo ciemne, masło, wyroby wędliniarskie (wieprzowe i drobiowe), herbatę, kawę, mleko do kawy, cukier, cytrynę, wodę mineralną i 2 rodzaje soków owocowych, dżem, sery żółte, białe, twarogi, sery wędzone i topione, warzywa surowe: pomidory, ogórki świeże, kiszone i konserwowe, cebulę, paprykę, rzodkiewki, szczypiorek, koperek, sałaty, pasty rybne, mięsne, jajeczne, ryby i śledzie w oleju, ryby po grecku, ryby wędzone, dodatki: ketchup łagodny i pikantny, musztarda, majonez, chrzan itp. Wykonawca musi zapewnić urozmaicone posiłki z owocami i warzywami. Przynajmniej raz dziennie do posiłku podany musi być owoc. Przykładowa gramatura Śniadanie: Pieczywo mieszane 250 g Wędliny 100 g 150 g zróżnicowane Sery twarde 50 g 75 g sery twarogowe 100 g, 125 g Pomidor, ogórek świeży konserwowy 100 g Masło 20 g Napój 350 ml. herbata, kawa z mlekiem, woda mineralna, sok. Dodatki: dżem, miód 30 g Obiad: Zupa 450 ml 500 ml Ziemniaki, ryż, makaron 200 g Mięso 100 g 120 g jeśli w sosie 100 g 100 g Surówka lub inna jarzynka 200g Napój do obiadu 350 ml. Na deser: jabłko, wafelek, Kolacja z minimum jednym ciepłym daniem: Kiełbaski, kotlety, makaron, warzywa 300 g 330 g Pieczywo 200 g Wędliny 100 g.150 g zróżnicowane Sery różne 100 g Masło 20 g Sałatki warzywne 150 g Napój 350 ml.: herbata, kawa z mlekiem, woda mineralna, sok. Posiłki podawane na ciepło powinny mieć temperaturę minimum 75C w momencie podania do spożycia. Herbata i kawa podawana w termosach z kranikiem. d) Zamawiający wymaga zrealizowania usługi na terenie powiatu kłodzkiego.. W ogłoszeniu powinno być: II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: a) Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi hotelowo gastronomicznej polegającej na obsłudze dwudniowego spotkania dla polskich i czeskich funkcjonariuszy policji, 32 osoby w ramach projektu pt.: Drugstop transgraniczna współpraca jednostek policji w zakresie walki z przestępczością narkotykową w ramach Programu Współpracy Interreg VA Republika Czeska Polska 2014 2020, w dniach: 15 i 16 czerwca 2016 r. b) Realizacja usługi będzie obejmować: 1. Noclegi: W trakcie spotkań zaplanowany jest jeden nocleg dla wszystkich uczestników w 16 pokojach 2 osobowych z łóżkami pojedynczymi nie małżeńskie z łazienką i wc. Zakwaterowanie w pierwszym dniu ok. godz. 11:00 pobyt rozpoczyna się obiadem, wyjazd ostatniego dnia po obiedzie ok. godz. 15:00. 2. Wyżywienie: Śniadania w formie bufetu ok. godz. 9:00 Obiad serwowany: zupa, drugie danie, deser, napoje ok. godz. 13:00 Kolacja w formie bufetu z ciepłym daniem ok. godz. 18:00 Ognisko z pieczeniem kiełbasek w dniu 15.06.2016r. o godz. 21.00: kiełbaski, pieczywo, ogórki kiszone, ketchup, musztarda, herbata. Grill z pieczeniem kiełbasek może być zorganizowany zamiast ogniska z pieczeniem kiełbasek, w sytuacji gdy hotel z powodu przepisów prawa nie może zorganizować ogniska. Wykonawca zobowiązuje się do sporządzenia posiłków zgodnie z Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz. U. nr 171, poz. 1225 z 2006 r. tekst jednolity Dz. U. z 2013 r. poz. 907 ze zmianami. 3. Użyczenie sali konferencyjnej: dla 32 osób z dostępem do gniazd zasilania w energię elektryczną oraz rzutnika wraz z ekranem. Przerwa kawowa dostępna w sposób ciągły. 4. Zapewnienie parking dla min. 8 samochodów osobowych. c) w zakresie przygotowywanych i serwowanych posiłków Zamawiający wymaga zachowania niżej wskazanych zasad: Minimalne wymagania dotyczące posiłków: ŚNIADANIE Struktura śniadań musi uwzględniać: pieczywo żytnie, pszenne (w tym bułki), pieczywo ciemne, masło, wyroby wędliniarskie (wieprzowe i drobiowe), produkty mleczne w tym: musli z mlekiem, płatki z mlekiem, kakao, mleko do kawy, jogurty, sery żółte, białe, twarogi, sery wędzone i topione; kawę, herbatę, cytrynę do herbaty, cukier, wodę mineralną i dwa rodzaje soków, dżem, jaja, grzane parówki lub kiełbasy, warzywa surowe, w tym: pomidory, ogórki świeże, kiszone, konserwowe, cebulę, paprykę, rzodkiewki, szczypiorek, koperek, sałaty; pasty rybne, mięsne, jajeczne; dodatki: ketchup łagodny i pikantny, musztarda, majonez, chrzan itp. OBIAD Struktura obiadów: obiady składać się muszą z dwóch dań (zupa i drugie danie) oraz deseru (np. ciasto, ciasteczka kruche, owoce, galaretka z owocami itp. ). Drugie danie winno składać się z mięsa wieprzowego lub drobiowego. Dodatkiem do obiadów oprócz np. ziemniaków, ryżu, kasz lub klusek, muszą być gotowane warzywa lub surówka. KOLACJA Struktura kolacji musi uwzględniać minimum jedno danie na ciepło i dwie sałatki (sałatki bez dodatku makaronu), pieczywo żytnie, pszenne (w tym bułki), pieczywo ciemne, masło, wyroby wędliniarskie (wieprzowe i drobiowe), herbatę, kawę, mleko do kawy, cukier, cytrynę, wodę mineralną i 2 rodzaje soków owocowych, dżem, sery żółte, białe, twarogi, sery wędzone i topione, warzywa surowe: pomidory, ogórki świeże, kiszone i konserwowe, cebulę, paprykę, rzodkiewki, szczypiorek, koperek, sałaty, pasty rybne, mięsne, jajeczne, ryby i śledzie w oleju, ryby po grecku, ryby wędzone, dodatki: ketchup łagodny i pikantny, musztarda, majonez, chrzan itp. Wykonawca musi zapewnić urozmaicone posiłki z owocami i warzywami. Przynajmniej raz dziennie do posiłku podany musi być owoc. Przykładowa gramatura Śniadanie: Pieczywo mieszane 250 g Wędliny 100 g 150 g zróżnicowane Sery twarde 50 g 75 g sery twarogowe 100 g, 125 g Pomidor, ogórek świeży konserwowy 100 g Masło 20 g Napój 350 ml. herbata, kawa z mlekiem, woda mineralna, sok. Dodatki: dżem, miód 30 g Obiad: Zupa 450 ml 500 ml Ziemniaki, ryż, makaron 200 g Mięso 100 g 120 g jeśli w sosie 100 g 100 g Surówka lub inna jarzynka 200g Napój do obiadu 350 ml. Na deser: jabłko, wafelek, Kolacja z minimum jednym ciepłym daniem: Kiełbaski, kotlety, makaron, warzywa 300 g 330 g Pieczywo 200 g Wędliny 100 g.150 g zróżnicowane Sery różne 100 g Masło 20 g Sałatki warzywne 150 g Napój 350 ml.: herbata, kawa z mlekiem, woda mineralna, sok. Posiłki podawane na ciepło powinny mieć temperaturę minimum 75C w momencie podania do spożycia. Herbata i kawa podawana w termosach z kranikiem. d) Zamawiający wymaga zrealizowania usługi na terenie powiatu kłodzkiego...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.27.00.00 - Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Postępowanie prowadzone jest w ramach realizacji projektu nr CZ.11.4.1.120/0.0/0.0/15_001/0000004 pt. Drugstop - transgraniczna współpraca jednostek policji w zakresie walki z przestępczością narkotykową współfinansowanego przez Unię Europejską z EFRR w ramach Programu Współpracy Interreg V-A Republika Czeska - Polska 2014-2020..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 03.06.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"PLATON" Szkolenia i Konferencje Magdalena Ugrewicz
jakie przetargi wygrała firma
"PLATON" Szkolenia i Konferencje Magdalena Ugrewicz
- Platon Szkolenia i Konferencje Magdalena Ugrewicz, ul. Upalna 15, 53-023 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6992,60 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 4750,00
Oferta z najniższą ceną: 4750,00 / Oferta z najwyższą ceną: 10020,00
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z WROCŁAWIA
- SZP/242-246/2024_Dostawa Inkubatora do hodowli bakteryjnej z wytrząsaniem i chłodzeniem wraz z wyposażeniem dla Katedry Chemii Biologicznej i Bioobrazowania Wydziału Chemicznego PWr.
- TP 77/24-dzierżawa urządzeń drukujących oraz wdrożenie i udzielenie licencji na system wydruku podążającego i system raport. i zarządzania urządzeń. druk. wraz z serwisem oraz dostawą mat. eksploat.
- SZP/242-247/2024 Dostawa zestawu czujników akcelerometrycznych z okablowaniem i akcesoriami do montażu czujników.
- Wymiana instalacji wody zimnej i kanalizacji w budynku wielorodzinnym
- Realizacja usługi przeglądów urządzeń PCR różnych producentów w 4 pakietach w okresie 36 miesięcy
- TP 93/24 Dostawa: wkładów do dozowników na papier toaletowy, ręczników w roli, ręczników ZZ; wkładów do dozowników wraz z bezpłatnym użyczeniem dozowników oraz czyściwa med. w podziale na 3 zadania
więcej: przetargi w Wrocławiu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie w 2025 roku usług schronienia wraz z całodobowym wyżywieniem dla osób bezdomnych skierowanych przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Lubaniu do schroniska z usługami opiekuńczymi
- Świadczenie usług schronienia w 2025 roku dla osób bezdomnych (kobiet i mężczyzn), których ostatnim miejscem zameldowania jest Gmina Teresin
- Zapewnienie całodobowego schronienia dla osób bezdomnych, kobiet i mężczyzn z terenu miasta i gminy Opoczno 2024
- Świadczenie usług polegających na zapewnieniu tymczasowego schronienia dla osób bezdomnych oraz tymczasowego schronienia z usługami opiekuńczymi dla osób bezdomnych z terenu Gminy Gołdap na rok 2025
więcej: Usługi świadczone przez placówki oferujące wyżywienie i miejsca noclegowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.