To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-04-23
Przeworsk: Sukcesywne przygotowanie jednodaniowych posiłków podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Przeworsku
Numer ogłoszenia: 88263 - 2014; data zamieszczenia: 23.04.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 71365 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Przeworsku, ul. Krakowska 30, 37-200 Przeworsk, woj. podkarpackie, tel. 16 6487216, 6488750, faks 16 6487216 w. 24.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne przygotowanie jednodaniowych posiłków podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Przeworsku.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dostarczania i rozładunku jednodaniowych gorących posiłków (trzy razy w tygodniu zupa z wkładką, jeden raz w tygodniu drugie danie, jeden raz w tygodniu bigos, fasolka, leczo, zupa gulaszowa-zamiennie) dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Przeworsku z zachowaniem kaloryczności posiłków przewidzianej dla osób dorosłych. Miejscem wydawania posiłków jest Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Przeworsku, Jadłodajnia, ul.Krakowska 30, gdzie Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć gorące posiłki w termosach i pojemnikach zapewniających właściwą ochronę i temperaturę. Liczba wydawanych posiłków dziennie będzie wynosiła średnio 190. Szacunkowa wielkość w skali całego zamówienia wynosi 25840 porcji. Wskazana ilość jest szacunkowa i czasie obowiązywania umowy może ulec zmianie, co oznacza, że nie stanowi ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie może być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu nie zrealizowanych dostaw lub podstawą odmowy wykonania zamówienia.Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia wielkości do minus 40% zamówienia w zależności od ilości podopiecznych objętych dożywianiem.Wykonawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie wydane i zrealizowane gorące posiłki. Ostateczna liczba posiłków może ulec zmianie (zmniejszeniu) w zależności od faktycznej liczby potrzebujących. Zamawiający wymaga, aby jednodaniowe gorące posiłki były dostarczane przez 5 dni w tygodniu od poniedziałku do piątku, w dni robocze, bez sobót i niedziel oraz bez dni świątecznych. Posiłki Wykonawca dostarcza raz dziennie, na godz.10.45. Zamawiający zapewnia wydawanie gorących posiłków we własnej Jadłodajni MOPS w godz.11.00-14.00 swoimi pracownikami MOPS a także zapewnia talerze i sztućce oraz ich mycie. Przygotowywanie gorących posiłków będzie miało miejsce w zakładzie gastronomicznym Wykonawcy. Zakład gastronomiczny Wykonawcy wraz z zapleczem, w którym będą przygotowywane gorące posiłki, musi posiadać zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów państwowej inspekcji sanitarnej wydane przez właściwego państwowego powiatowego inspektora sanitarnego (zaświadczenie) . Ilość posiłków na kolejny dzień Wykonawca będzie uzgadniał telefonicznie z pracownikiem Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Przeworsku w dniu roboczym poprzedzającym dzień dostarczania posiłków. Część osób nie spożywa posiłków na miejscu - zabiera je do domu we własnych naczyniach lub do ich domów dostarcza opiekunka MOPS. Gorące posiłki będą wydawane osobom posiadającym bloczek posiłkowy wydany przez Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Przeworsku. Bloczki na gorące posiłki wydawane są podopiecznym MOPS w Przeworsku przez pracowników socjalnych, które są przyznawane w drodze decyzji administracyjnej Dyrektora MOPS. Jednodaniowy gorący posiłek powinien składać się z potraw tradycyjnych w postaci ; zupa z wkładką i pieczywem lub drugiego dania oraz inne posiłki (np.bigos, fasolka). Pod pojęciem zupy z wkładką należy rozumieć zupę z tzw.mięsną wkładką podaną ze świeżym pieczywem. Drugie danie ma być posiłkiem mięsnym/rybnym z urozmaiconymi surówkami lub gotowanymi jarzynami.Do mięsa podawane są ziemniaki, kasza lub ryż. Jednodaniowe gorące posiłki mogą też stanowić bigos z kiełbasą, fasolka po bretońsku, leczo, zupa gulaszowa podane ze świeżym pieczywem. Temperatura dostarczanych posiłków zgodna będzie z obowiązującymi przepisami prawa i normami. Wykonawca sukcesywnie dostarcza torebki atestowane HDPE (14/4/32), pakowane po 1000 szt. jako opakowanie jednorazowego użytku do pakowania wkładki na wynos w ilości dostarczanych gorących posiłków. Dostawa jednodaniowych gorących posiłków ma się odbywać w dni robocze do Jadłodajni MOPS po około 190 porcji dziennie w ilościach ; - zupa +wkładka + pieczywo trzy razy w tygodniu - drugie danie jeden raz w tygodniu - bigos z kiełbasą lub fasolka po bretońsku lub leczo lub zupa gulaszowa jeden raz w tygodniu (zamiennie). Waga jednodaniowych gorących posiłków powinna przedstawiać się następująco : 1) zupa 500 ml + wkładka mięsna 100 g, pieczywo 100 g 2) drugie danie: mięso -100 g, ziemniaki - 250g surówka -150g, , 3) bigos z kiełbasą 500 ml, 4) fasolka po bretońsku 500 ml, pieczywo 100 g 5) leczo 500 ml, pieczywo 100 g 6) zupa gulaszowa 500 ml, pieczywo 100 g Liczba posiłków dostarczanych dziennie może ulegać zmianie (zmniejszeniu lub zwiększeniu). Okres objęty dożywianiem : 22.04.2014 - 31.10.2014 . Razem liczba dni ; 136 - liczba dni może ulec zmianie (np.zmniejszeniu). Szczegóły znajdują się w specyfikacji istotnych warunków zamówienia..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.10.00 - Usługi w zakresie dostarczania posiłków do prywatnych gospodarstw domowych .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.04.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- IMPEL CATERING Company Sp. z o.o , Sp.K.,, ul.Ślężna 118, 53-111 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 69385,18 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 69488,93
Oferta z najniższą ceną: 69488,93 / Oferta z najwyższą ceną: 100465,92
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z PRZEWORSKA
- DOWÓZ UCZNIÓW NIEPEŁNOSPRAWNYCH Z TERENU GMINY MIEJSKIEJ PRZEWORSK DO PLACÓWEK OŚWIATOWYCH WRAZ Z OPIEKĄ PODCZAS PRZEWOZU W 2025 ROKU Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI
- Modernizacja dróg wewnętrznych , publicznych i remont kanalizacji deszczowej w roku 2025
- Dostawa preparatów dezynfekcyjnych
- Konserwacja i obsługa urządzeń oświetlenia ulicznego na terenie miasta Przeworska w ramach zadania " Modernizacja oświetlenia na terenie miasta "
- Świadczenie usług pocztowych na rzecz Powiatowego Urzędu Pracy w Przeworsku
- Zakup i dostawa wyposażenia pracowni mechanicznej W32 do Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku-5
więcej: przetargi w Przeworsku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługę cateringu - przygotowanie i dostawę gotowych posiłków do Szkoły Podstawowej nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi im. Jana Pawła II w Krotoszynie w okresie od stycznia do grudnia 2025 roku.
- Usługa cateringu- przygotowanie i dowóz posiłków do Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Bożkowie
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Cianowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Smardzowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddziałów przedszkolnych i uczniów klas I - VIII Szkoły Podstawowej w Szczodrkowicach na zasadach cateringowych w roku 2025
- Zakup i dostawa wyżywienia w formie cateringu dla dzieci z oddz. przedszkolnych i uczniów klas I - VIII S P im. Stulecia Odzyskania Niepodległości Polski w Minodze na zasadach cateringowych w 2025r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.