To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-04-27
Rawicz: Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw
Numer ogłoszenia: 95740 - 2015; data zamieszczenia: 27.04.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 39151 - 2015r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rawiczu, ul. 17 Stycznia 28, 63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie, tel. 65 5468500 w. 229, 65 5468507, faks 65 5454266.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na cztery części (zadania): - zadanie nr 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka, - zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka, - zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych, - zadanie nr 4: Dostawy konserw mięsnych, Wykonawca może złożyć ofertę na dowolną ilość zadań. Zadanie nr 1 dostawy mięsa i wędlin z indyka: 1) Mięso klopsowe z indyka - 800kg; 2) Mięso gulaszowe z indyka klasa II - 700kg; 3) Skrzydło środkowe z indyka - 1000kg; 4) Mortadela popularna z indyka - 1600kg; 5) Mortadela śniadaniowa z indyka - 1600kg; 6) Mortadela z pieczarkami - 1500kg; 7) Mortadela czosnkowa z indyka - 1700kg; 8) Parówka z indyka - 1700kg; 9) Kiełbasa śniadaniowa z indyka - 1800kg; 10) Kiełbasa litewska z indyka - 2000kg; 11) Szynka tyrolska z indyka - 1000kg; 12) Szynka Gerwazego z indyka - 600kg; 13) Szynka mielona blok z indyka - 1300kg; 14) Polędwica firmowa z indyka - 800kg; 15)Pieczeń drobiowa z indyka - 1000kg; 16) Pasztet firmowy z indyka - 1100kg; 17) Kiełbasa krakowska parzona - 450kg; 18) Szynka gotowana biała - 450kg; 19) Kiełbasa szynkowa drobiowa - 500kg; 20) Serdelki drobiowe - 2200kg; 21) Salceson z indyka - 1000kg; Zadanie nr 2 - dostawy mięsa i podrobów z kurczaka: 1) Kurczak cały - 2200kg; 2) Skrzydełka z kurczaka - 500kg; 3) Udziec z kurcząt kl. A - 1200kg; 4) Filet z kurczaka - 1200kg; 5) Mięso gulaszowe z kurczaka - 1700kg; 6) Żołądki z kurczaka - 400kg; 7) Serca z kurczaka - 350kg; 8) Wątróbki z kurczaka - 1500kg; Zadanie nr 3 - Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych: 1) Mięso wieprzowe szynka surowa D4- 900kg; 2) Mięso wieprzowe klopsowe - 1200kg; 3) Mięso wieprzowe łopatka bez kości - 2000kg; 4) Mięso wieprzowe gulaszowe - 700kg; 5) Mięso wieprzowe schab bez kości - 500kg; 6) Boczek wędzony - 1400kg; 7) Wędzonka bigosowa - 900kg; 8) Słonina - 700kg; 9) Mięso gulaszowe wołowe - 300kg; 10) Żołądki wieprzowe - 400kg; 11) Ozory wieprzowe - 500kg; 12) Serca wieprzowe - 1400kg; 13) Wątroba wieprzowa - 2200kg; 14) Kiełbasa zwyczajna - 1700kg; 15) Kiełbasa parówkowa - 1400kg; 16) Kiełbasa biała parzona - 1900kg; 17) Kiełbasa mortadela - 2000kg; 18) Kiełbasa golonkowa parzona - 400kg; 19) Kiełbasa mielonka - 1100kg; 20) Kiełbasa słoikowa - 1000kg; 21) Kiełbasa szynkowa mielona - 600kg; 22) Serdelki śląskie - 1500kg; 23) Pieczeń wielkopolska - 1000kg; 24) Wątrobianka - 1800kg; 25) Metka - 1550kg; 26) Salceson czarny - 1100kg; 27) Kaszanka - 3500kg; Zadanie nr 4 - dostawy konserw mięsnych: 1) Konserwa pasztet z indykiem - 800kg; 2) Konserwa pasztet z gęsią - 1600kg; 3) Konserwa wołowa - 700kg; 4) Konserwa mięsna wieprzowa - 1000kg; 5) Konserwa mięsna wieprzowa - 300kg;..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.21.20 - Indyki 15.11.20.00 - Drób 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.10 - Pasztety .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawy mięsa i wędlin z indyka
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.04.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
DYSTRYBUCJA POD LASEM SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
DYSTRYBUCJA POD LASEM SP. Z O.O.
- Sp. z.o.o. GIŻEWSKI DYSTRYBUCJA, ul. Stanisława Wyspiańskiego 26b/233, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 140618,41 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 147609,00
Oferta z najniższą ceną: 147609,00 / Oferta z najwyższą ceną: 163710,75
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych oraz wołowych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.04.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Firma Rzeźnictwo - Wędliniarstwo Tomasz Lubik, Góra 46, 64-410 Sieraków, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 190458,40 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 181041,00
Oferta z najniższą ceną: 181041,00 / Oferta z najwyższą ceną: 236475,75
Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Dostawy konserw mięsnych
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.04.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Firma KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22740,65 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 22420,65
Oferta z najniższą ceną: 22420,65 / Oferta z najwyższą ceną: 24480,75
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RAWICZA
- "Modernizacja sali gimnastycznej ZSS w Rawiczu - etap I"
- Dostawy pieczywa oraz przypraw i innych produktów spożywczych
- "Retoping nawierzchni boiska sportowego i bieżni o nawierzchni poliuretanowej znajdujących się na terenie Zespołu Szkół Specjalnych w Rawiczu i I Liceum Ogólnokształcącego w Rawiczu"
- Zakup i dostawa sprzętu informatycznego i oprogramowania w ramach zadania "Wzmocnienie systemów cyberbezpieczeństwa w Gminie Rawicz" w ramach realizacji projektu p.n. "Cyberbezpieczny Samorząd"
- Remont mieszkania nr 10 znajdującego się na II piętrze w budynku mieszkalnym nr 13 należącym do kompleksu budynków Szpitala Powiatowego w Rawiczu Sp. z o.o.
- Remont cząstkowy nawierzchni bitumicznej dróg powiatowych na terenie powiatu rawickiego emulsją i grysami przy użyciu remontera.
więcej: przetargi w Rawiczu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 13 przy ul. Rubinowej 16a w Gliwicach
- DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN DLA WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA SPECJALISTYCZNEGO W LEGNICY
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 21 w Chorzowie, ul. Wolności 133 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 29 w Chorzowie, ul. Siemianowicka 61 - I/2025
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 15 w Chorzowie, ul. 3-go Maja 78 - I/2025
- Dostawa mięsa oraz wyrobów wędliniarskich dla SPZOZ w Sanoku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.