To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-07-12
Katowice: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ
Numer ogłoszenia: 190241 - 2011; data zamieszczenia: 12.07.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 164873 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej obejmującej dostarczenie łącznie 2700 zestawów obiadowych na posiedzenia Komisji Oceny Projektów (KOP) do siedziby Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach, w terminach uzgodnionych z Zamawiającym (zgodnie ze zgłaszanym zapotrzebowaniem) w okresie od lipca 2011 r. do 30 listopada 2011 r. Świadczenie usługi cateringowej w większości przypadków odbywało się będzie w sposób ciągły w dni robocze od poniedziałku do piątku, przy czym Zamawiający zastrzega możliwość wystąpienia przerw w zgłaszaniu zapotrzebowania, a tym samym w dostawie, w przypadku przerw w pracach Komisji. W ramach usługi przewidziano dla każdego z uczestników posiłek w postaci zestawu obiadowego. Szacunkowa ilość uczestników każdego posiedzenia jest przewidziana średnio na 30 osób. Zamawiający zastrzega jednak możliwość zmniejszenia lub zwiększenia ilości zamawianych zestawów obiadowych w przypadku zmiany liczby uczestników posiedzenia KOP. Maksymalna ilość posiłków dziennie może wynieść 60 szt., minimalna 5 szt. Zamawiający zobowiązuje się do cotygodniowego przekazywania Wykonawcy informacji zawierającej szacunkową liczbę uczestników posiedzeń w podziale na każdy dzień kolejnego tygodnia. Wykonawca będzie poinformowany o faktycznej liczbie uczestników danego posiedzenia, a tym samym o ilości zamawianych zestawów obiadowych najpóźniej w dniu danego posiedzenia do godziny 9.00. Wykonawca najpóźniej na 4 dni kalendarzowe przed rozpoczęciem każdego tygodniowego cyklu dostaw przedstawi Zamawiającemu do ostatecznej akceptacji propozycje menu, obejmującego okres 5 dni przedmiotowego cyklu (min. 2 propozycje zestawów obiadowych do wyboru na każdy dzień). Zamawiający najpóźniej na 3 dni kalendarzowe przekaże Wykonawcy zaakceptowane menu. Wszelkie zmiany w jadłospisie sugerowane przez Zamawiającego będą wiążące dla Wykonawcy. Wykonawca zobowiązuje się ustalać propozycje zestawów obiadowych do akceptacji Zamawiającego i na własny koszt oraz własnym środkiem transportu dostarczać zaakceptowane przez Zamawiającego zestawy obiadowe pomiędzy godz. 12.00 a 13.00 do Sali nr 211 w siedzibie Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach. Dostawy posiłków należy realizować w następującym podziale: - 2 razy w tygodniu - mięsne danie obiadowe (I a), dodatek skrobiowy (II), dodatek warzywny (III), napój (IV); - 1 raz w tygodniu - sałatka z pieczywem (I d), napój (IV); - 1 raz w tygodniu - jarskie danie obiadowe (I b), napój (IV); - 1 raz w tygodniu - ryba (I c), dodatek skrobiowy (II), dodatek warzywny (III), napój (IV). Wykonawca zobowiązuje się dostarczać ciepłe posiłki porcjowane na osoby w jednorazowych pojemnikach wraz z kompletem sztućców jednorazowych do każdego posiłku oraz jednorazowymi serwetkami. Zamawiający zastrzega sobie możliwość, że w każdym dniu posiedzenia do 10% zestawów obiadowych stanowić będą posiłki wegetariańskie. Wykonawca ponosi w pełni odpowiedzialność za jakość podawanych posiłków. Rozliczenia finansowe Wykonawcy usługi z Zamawiającym odbywać się będą na podstawie ilości faktycznie dostarczonych zestawów obiadowych i ich ceny jednostkowej. Płatność będzie dokonywana przez Zamawiającego na konto Wykonawcy na podstawie wystawionej przez niego faktury. Usługa cateringowa powinna obejmować zestaw obiadowy składający się z: I. danie obiadowe: a) mięsne (min. 130 g na osobę) - mięso drobiowe (w postaci filetu drobiowego z kurczaka lub indyka, udka kurczaka), cielęce, wieprzowe (w postaci szynki b/k, łopatki b/k, polędwicy b/k, karkówki b/k, schabu b/k) i wołowe (w postaci steku b/k, polędwicy b/k lub gulaszu) poddane różnym technikom obróbki cieplnej (grillowane, smażone, duszone, pieczone i zapiekane). b) jarskie - zapiekanka warzywna z żółtym serem (350 g na osobę) , naleśniki (z białym serem i dżemem, z owocami z bitą śmietaną i polewą czekoladową, z powidłami śliwkowymi i cukrem pudrem, ze szpinakiem i żółtym serem, z fetą i szpinakiem, z tuńczykiem i pieczarkami) - min. 300 g na osobę, pierogi (z serem, z kapustą i grzybami, ruskie, ze szpinakiem, z soczewicą, z owocami) - min. 300 g na osobę, omlet na słodko lub słono (min. 200 g na osobę), placki ziemniaczane ze śmietaną (min. 4 szt., min. 250 g na osobę). c) ryby (min. 130 g na osobę) - łosoś, dorsz, mintaj, pstrąg, karmazyn, tilapia, sola, sandacz, szczupak (duszone, smażone, pieczone, zapiekane). d) sałatki (min. 300 g na osobę) z pieczywem (min. 50 g na osobę) - grecka, cezar, gyros, z tuńczykiem, z makaronem, z tortellini, z brokułami i kurczakiem; pieczywo krojone czosnkowe, ziołowe (3 kromki), bagietka lub bułka paryska (5 kromek), bułka kajzerka (1 szt.). II. dodatek skrobiowy: - kasza (perłowa, kuskus, gryczana), ryż (brązowy, biały), ziemniaki (gotowane, zapiekane, duszone, frytki), kluski (śląskie, kopytka), makarony. Waga dodatku skrobiowego - 200 g na osobę. III. dodatek warzywny: - surówka (150 g na osobę) z kapusty pekińskiej, białej kapusty, selera, białej rzodkwi, pora, marchwi, buraków, coleslaw, mizeria, buraczki, fasolka szparagowa. IV. napój - soki butelkowane 100% naturalne (min. 3 rodzaje do wyboru: pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy) - 330 ml na osobę. Podane gramatury dotyczą artykułów żywnościowych po obróbce termicznej..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Usługa współfinansowana przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Pomocy Technicznej Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.07.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 17.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 5.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA CATERINGOWA HOŁÓJ MARIUSZ
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA CATERINGOWA HOŁÓJ MARIUSZ
- Hołój Mariusz Restauracja Letnia Dom Weselny, ul. Szpitalna 3, 44-190 Knurów, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 30000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 26730,00
Oferta z najniższą ceną: 24030,00 / Oferta z najwyższą ceną: 52650,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KATOWIC
- ROPS.DO.3321.33.2024 - Dostawa i montaż wyposażenia na potrzeby Regionalnego Ośrodka Polityki Społecznej Województwa Śląskiego w ramach projektu pn.: DI i wsparcie wojewódzkiej pieczy zastępczej
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW ZUŻYWALNYCH DO BADAŃ LABORATORYJNYCH
- Dostawa używanego pojazdu przeznaczonego do przeprowadzania egzaminów w zakresie kat. D prawa jazdy na potrzeby WORD Katowice
- "UTRZYMANIE CZYSTOŚCI WEWNĄTRZ BUDYNKU BIUROWO - LABORATORYJNEGO ZNAJDUJĄCEGO SIĘ W KATOWICACH PRZY UL. GRABOWEJ 1A W ROKU 2025"
- Zakup usługi asysty technicznej i serwisu dla oprogramowania ArcGIS na 2 lata
- Zakup i dostawa projektorów
więcej: przetargi w Katowicach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Świadczenie usługi cateringowej dla dzieci w Miejskim Przedszkolu nr 1 w Bochni w roku 2025"
- Przygotowywanie i dostarczanie dwudaniowego gorącego posiłku dla klientów Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Strzelinie w okresie od 01.01.2025 r. do 31.12.2025r.
- ŚWIADCZENIE USŁUG PRZYGOTOWYWANIA, GOTOWANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW DO MIEJSC WSKAZANYCH PRZEZ MIEJSKI OŚRODEK POMOCY SPOŁECZNEJ W BRANIEWIE W 2025 ROKU
- USŁUGA CATERINGOWA- PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW, DLA PUBLICZNEGO PRZEDSZKOLA NR 1 W GRÓJCU ODDZIAŁ UL. WOROWSKA 1.
- Usługa cateringu - przygotowanie i dowóz posiłków do Przedszkola Miejskiego w Lubawie oraz Żłobka Miejskiego w Lubawie "Akademia Maluszka"
- Usługi restauracyjne - catering, przygotowanie i dostarczenie posiłków dla uczniów uczęszczających do szkół na terenie Gminy Jerzmanowa w terminie od stycznia do grudnia 2025r.
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.