Ogłoszenie z dnia 2023-10-30
Powiązane ogłoszenia:
- 2023/BZP 00457446/01 - Ogłoszenie z dnia 2023-10-23
- 2023/BZP 00499164/01 - Wynik z dnia 2023-11-17
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
Usługa Cateringu posiłków dla uczniów Internatu Medycznej Szkoły Policealnej
w Przasnyszu
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Nazwa zamawiającego: Medyczna Szkoła Policealna w Przasnyszu
1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000934429
1.4.) Adres zamawiającego:
1.4.1.) Ulica: Szpitalna 10
1.4.2.) Miejscowość: Przasnysz
1.4.3.) Kod pocztowy: 06-300
1.4.4.) Województwo: mazowieckie
1.4.5.) Kraj: Polska
1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL924 - Ostrołęcki
1.4.7.) Numer telefonu: (29) 756 30 51
1.4.8.) Numer faksu: (29) 756 30 61
1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@zmsp-przasnysz.pl
1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.medykprzasnysz.pl
1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00468768
2.2.) Data ogłoszenia: 2023-10-30
SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA
3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00457446
3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
5.4. Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu Przed zmianą:
9.1 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają określone przez zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.
9.2 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:
9.2.1. Kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:
Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie.
9.2.2 sytuacji ekonomicznej lub finansowej:
Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie
9.2.3. zdolności technicznej lub zawodowej:
A) Wykonawcy:
Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże usługę wykonaną, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych wykonywaną, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał (tj. świadczył, zrealizował, zakończył), a także w przypadku wykonywanych (świadczonych, realizowanych) świadczeń okresowych lub ciągłych również aktualnie wykonuje (świadczy, realizuje) co najmniej 1 usługę o wartości brutto nie mniejszej niż 150.000,00 zł, polegająca na świadczeniu usług podawania posiłków (cateringowych i/lub gastronomicznych) podczas szkoleń/konferencji lub spotkań oraz załączy dowody potwierdzające, że to świadczenie zostało wykonane należycie.
B) Osób skierowanych przez Wykonawcę do realizacji zamówienia:
Zamawiający wymaga, aby kucharz skierowany do realizacji przedmiotu zamówienia posiadał minimum 1 rok doświadczenia zawodowego oraz posiada dyplom uzyskania tytułu zawodowego mistrza w zakresie kucharza lub kucharza małej gastronomii uzyskany od komisji egzaminacyjnej izby rzemieślników na podstawie ustawy z dnia 22.03.1989 r. o rzemiośle.
Po zmianie:
9.1 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu oraz spełniają określone przez zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.
9.2 O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:
9.2.1. Kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:
Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie.
9.2.2 sytuacji ekonomicznej lub finansowej:
Zamawiający nie określa wymagań w tym zakresie
9.2.3. zdolności technicznej lub zawodowej:
A) Wykonawcy:
Wykonawca spełni warunek jeżeli wykaże usługę wykonaną, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych wykonywaną, w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie wykonał (tj. świadczył, zrealizował, zakończył), a także w przypadku wykonywanych (świadczonych, realizowanych) świadczeń okresowych lub ciągłych również aktualnie wykonuje (świadczy, realizuje) co najmniej 1 usługę o wartości brutto nie mniejszej niż 150.000,00 zł, polegająca na świadczeniu usług przygotowania, porcjowaniu i dowozie gorących posiłków oraz załączy dowody potwierdzające, że to świadczenie zostało wykonane należycie.
B) Osób skierowanych przez Wykonawcę do realizacji zamówienia:
Zamawiający wymaga, aby kucharz skierowany do realizacji przedmiotu zamówienia posiadał minimum 1 rok doświadczenia zawodowego oraz posiada dyplom uzyskania tytułu zawodowego w zakresie kucharza lub kucharza małej gastronomii.
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:
SEKCJA VIII - PROCEDURA3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2023-10-31 10:00
Po zmianie:
2023-11-03 10:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:
8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2023-10-31 10:30
Po zmianie:
2023-11-03 10:30
INNE PRZETARGI Z PRZASNYSZA
- Sporządzenie planu ogólnego miasta Przasnysza - III postępowanie
- Przebudowa ul. Bukowej w Przasnyszu (II etap)
więcej: przetargi w Przasnyszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Organizacja konferencji, zapewnienie usług hotelarskich, restauracyjnych, sal konferencyjnych podczas Narady Kierowników Placówek Zagranicznych w dniach 6 - 12 lipca 2025 r.
- "Świadczenie usługi restauracyjnej"
- Usługa cateringu - przygotowania i dostawy wyżywienia dla 47 dzieci w wieku od 20 tygodnia do lat 3, które uczęszczają do Miejsko-Gminnego Żłobka w Łopusznie w roku 2025
- Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Departamentu Gospodarki Urzędu Marszałkowskiego Województwa Wielkopolskiego w Poznaniu w 2025 roku
- USŁUGA PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW Z TYTUŁU ŻYWIENIA OSÓB ZATRZYMANYCH NA TERENIE DZIAŁANIA JEDNOSTEK POLICJI woj. PODLASKIEGO
- "Świadczenie usługi hotelarskiej i restauracyjnej podczas szkolenia, które odbędzie się w terminie 14 - 16 maja 2025 r. na terenie województwa łódzkiego".
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.