Ogłoszenie z dnia 2024-12-03
Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawę produktów spożywczych (4 pakiety)
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: Dom Pomocy Społecznej
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 000304674
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Świerkowa 9
1.5.2.) Miejscowość: Białystok
1.5.3.) Kod pocztowy: 15-328
1.5.4.) Województwo: podlaskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL841 - Białostocki
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@dps.bialystok.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiający
Jednostka samorządowa
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność
Działalność społeczna
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Dostawę produktów spożywczych (4 pakiety)
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-06a8d8ec-112e-49e0-8047-7278f2b473c4
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00629294
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-12-03
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00010513/02/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.1 Dostawa produktów spożywczych
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-06a8d8ec-112e-49e0-8047-7278f2b473c43.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ezamowienia.gov.pl, sekretariat@dps.bialystok.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-06a8d8ec-112e-49e0-8047-7278f2b473c4
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: https://ezamowienia.gov.pl, sekretariat@dps.bialystok.pl, https://dpsbip.um.bialystok.pl/zamowienia_publiczne/, https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-06a8d8ec-112e-49e0-8047-7278f2b473c4
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: DGO/341p-2/24
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 4
4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Chleb baltonowski krojony 600 g 16500 szt.
2. Chleb wileński krojony 400 g 1800 szt.
3. Chleb żytni razowy 500 g 6600 szt.
4. Chleb wieloziarnisty krojony 500 g 2500 szt.
5. Chleb mieszany pytlowy trzy ziarna 500 g krojony 4200 szt.
6. Chleb mieszany z siemieniem lnianym 500 g krojony 200 szt.
7. Bułeczki wrocławskie 50 g 59000 szt.
8. Paluch wyborny 75 g 60 szt.
9. Bułeczki graham 80 g 8000 szt.
10. Bułeczki żytnie 60 g 6500 szt.
11. Chałka zdobna 200 g 1100 szt.
12. Pączki w cukrze pudrze 50 g 1000 szt.
13. Bułka z marmoladą/ślimak 90 g 200 szt.
14. Paluszki z cynamonem 80 g 200 szt.
15. Wstążka jabłkowa 200 szt.
16. Bułka z serem 80 g 200 szt.
17. Bułka maślana 30 g 100 szt.
18. Bułeczka wiejska/swojska 80 g 100 szt.
19. Bułeczka z żurawiną 40 g 200 szt.
20. Bułeczka babuni z kruszonką 60 g 200 szt.
21. Drożdżówka / Placek z kruszonką ok. 320 g 50 szt.
22. Bułeczki słodkie waniliowe 50 g 200 szt.
23. Bułeczki z budyniem/ lemonka 80 g 200 szt.
24. Cebulak/ Bułka margerita 100 g 500 szt.
25. Bułeczka jagodzianka 80 g 200 szt.
26. Bułeczka musli 50 szt.
27. Bagietka 260/280 g 20 szt.
28. Chleb tostowy 500 g 20 szt.
29. Chleb bez glutenowy codzienny (jasny, ciemny) np. Balviten 20 kg
30. Ciasto przekładane porzeczkowe 80 kg
31. Makowiec 80 kg
32. Babka piaskowa 80 kg
33. Ciasto ”Królewiec” 80 kg
34. Ciasto śliwkowe 80 kg
35. Ptasie mleczko 80 kg
36. Przekładaniec (weneckie) 80 kg
37. Sernik 100 kg
38. Ciasto bankietowe 80 kg
39. Rolada z kremem i galaretką 80 kg
40. Babeczka wielkanocna 188 szt.
41. Ciasto krówka 80 kg
4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-01-01 do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Drożdże piekarnicze 30 kg
2. Jogurt kremowy z owocami 122 g Fantazja-różne smaki 50 szt.
3. Jogurt naturalny 150 g (skład: mleko, żywe kultury bakterii jogurtowych) 8000 szt.
4. Jogurt naturalny 350 g 200 szt.
5. Jogurt owocowy 150 g różne smaki 4500 szt.
6. Jogurt pitny naturalny 250 g 150 szt.
7. Jogurt pitny smakowy 250 g różne smaki 100 szt.
8. Jogurt pitny smakowy różne smaki b/cukru 250 g 300 szt.
9. Kefir 1,8%-3% tłuszczu 400 g 400 szt.
10. Margaryna zwykła 250 g 60% tłuszczu 700 szt.
11. Masło roślinne 250 g 10 szt.
12. Masło śmietankowe stołowe 200 g 82% tłuszczu 10400 szt.
13. Maślanka naturalna 1 litr 10 szt.
14. Mleko 2% luz, opakowanie 5 l 19000 l
15. Ser Favita 12% tł 270 g 40 szt.
16. Ser Mozzarella Classic 125 g 20 szt.
17. Ser Mozzarella mini 150 g 20 szt.
18. Ser Mozzarella tarty grys 1 kg 10 szt.
19. Ser pleśniowy naturalny 125 g 15 szt.
20. Ser tarty Gouda 1 kg 5 kg
21. Ser żółty typu holenderskiego 100 kg
22. Ser żółty lekki 16% tł. W suchej masie 20 kg
23. Ser żółty rolada ustrzycka 60 kg
24. Ser żółty typu salami 120 kg
25. Ser żółty typu szwajcarskiego 110 kg
26. Serek Fromage 80 g różne smaki 200 szt.
27. Serek homogenizowany 150 g - różne smaki 1500 szt.
28. Serek homogenizowany bez laktozy naturalny 150 g 10 szt.
29. Serek kanapkowy twarogowy 150 g - różne smaki 1650 szt.
30. Serek mascarpone 250 g 15 szt.
31. Serek mazowiecki topiony kremowy 100 g - kiełbaska 400 szt.
32. Serek topiony 100 g różne smaki 1500 szt.
33. Serek topiony 140 g krążki mix smaków 800 szt.
34. Serek topiony plastry 130 g - różne smaki 700 szt.
35. Serek twarogowy ziołowy/naturalny 150g np. Deliser plastry 350 szt.
36. Serek wiejski lekki 150 g 250 szt.
37. Serek wiejski smakowy 150 g 450 szt.
38. Śmietana 18% 400 g 3300 szt.
39. Śmietanka UHT 30% tł 500 ml 50 szt.
40. Twaróg capri 190 kg
41. Twaróg półtłusty klinek 230 g 10 kg
42. Twaróg półtłusty, krajanka 1500 kg
43. Jogurt naturalny b/laktozy 150 g 10 szt.
44. Serek homogenizowany waniliowy/naturalny b/laktozy 150 g 10 szt.
45. Serek wiejski b/laktozy 180 g 10 szt.
46. Twaróg półtłusty b/laktozy 230 g 3 kg
47. Ser żółty b/laktozy plastry 150 g 2 kg
48. Twaróg sernikowy 1 kg wiaderko np. Piątnica 20 kg
4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-01-01 do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1. Agrest 2 kg
2. Arbuz 700 kg
3. Awokado 2 kg
4. Bakłażan 10 kg
5. Banany 1000 kg
6. Bazylia świeża 20 szt.
7. Borówka amerykańska 2 kg
8. Botwina 40 kg
9. Brokuł 30 szt.
10. Brukselka 5 kg
11. Brzoskwinie 240 kg
12. Burak ćwikłowy 1900 kg
13. Cebula 1100 kg
14. Cebula czerwona 70 kg
15. Cukinia 200 kg
16. Cykoria 2 kg
17. Cytryny 300 kg
18. Czereśnie 10 kg
19. Czosnek główka 360 szt.
20. Dynia 10 kg
21. Fasolka szparagowa 30 kg
22. Figi 20 szt.
23. Gruszki 1000 kg
24. Grzyby suszone 1 kg
25. Imbir korzeń 1 kg
26. Jabłka 3900 kg
27. Kalafior świeży 30 szt.
28. Kapusta biała 1600 kg
29. Kapusta czerwona 150 kg
30. Kapusta kwaszona 600 kg
31. Kapusta młoda 200 szt.
32. Kapusta pekińska 250 kg
33. Kiełki rzodkiewki, brokuła, lucerny itp. 20 szt.
34. Kiwi 5 kg
35. Koper 80 kg
36. Maliny 5 kg
37. Mandarynki 450 kg
38. Marchew 7500 kg
39. Melon żółty miodowy 10 kg
40. Mięta świeża 3 szt.
41. Morele 30 kg
42. Natka pietruszki 30 kg
43. Nektarynki 350 kg
44. Ogórki gruntowe 400 kg
45. Ogórki kwaszone 800 kg
46. Ogórki szklarniowe, sałatkowe 1000 kg
47. Papryka czerwona, żółta 600 kg
48. Pieczarki 250 kg
49. Pietruszka korzeń 950 kg
50. Pomarańcze 800 kg
51. Pomidorki koktailowe 10 kg
52. Pomidory 2000 kg
53. Por 400 kg
54. Porzeczka czerwona, czarna 10 kg
55. Przyprawa-koper do ogórków 30 szt.
56. Roszponka 10 kg
57. Rukola 10 kg
58. Rzepa sopel 250 kg
59. Rzodkiewka 1400 szt.
60. Sałata lodowa 500 szt.
61. Sałata mix 10 kg
62. Sałata zielona 1700 szt.
63. Seler korzeń 1300 kg
64. Seler naciowy 5 kg
65. Susz owocowy 30 kg
66. Szczypior 1900 szt.
67. Szpinak 10 kg
68. Śliwki 350 kg
69. Truskawki 280 kg
70. Winogrona 10 kg
71. Wiśnie 20 kg
72. Ziemniaki 24500 kg
73. Sałayta kartbowana kolorowa 10 szt.
74. Pietruszka karbowana 1 kg
75. Ziemniaki młode 8500 kg
4.2.6.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-01-01 do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 4
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
1 Ananas puszka plastry 580 g 30 szt.
2 Baton bez glutenowy Raw 50 g 5 szt.
3 Baton owocowy bez cukry Raw 35 g 1300 szt.
4 Bazylia10 g 40 szt.
5 Beskidzkie mini krakersy 100 g 1300 szt.
6 Biszkopty 120 g 1000 szt.
7 Biszkopty b/cukru 100 g 250 szt.
8 Biszkopty bez glutenowe 85 g 5 szt.
9 Brzoskwinia w syropie puszka 850 g 30 szt.
10 Budyń bez cukru 1 kg różne smaki 30 kg
11 Bułka tarta 500 g 300 kg
12 Bułka tarta bez glutenowa 500 g np. Belviten 2 kg
13 Cebulka złocista 314 g 5 szt.
14 Chrupki kukurydziane 100 g typu Flips 300 szt.
15 Chrupki kukurydziane 70 g smakowe 500 szt.
16 Chrzan delikatesowy Mosso 290 g 700 szt.
17 Ciasteczka zbożowe b/cukru Sante 300 g – różne smaki 200 szt.
18 Ciastka korzenne lub miodowe lub pierniki toruńskie z polewą lub nadziewane 10 kg
19 Ciastka kruche z marmoladą, z polewą lukrowaną lub polewą czekoladową 10 kg
20 Ciastka maślane niskobiałkowe 150 g 5 szt.
21 Ciastka w polewie czekoladowej biszkoptowe lub herbatniki 10 kg
22 Ciecierzyca konserwowa 400 g 50 szt.
23 Cukier 1 kg 2500 kg
24 Cukier puder 500 g 12 kg
25 Cukier waniliowy ok. 30 g 350 szt.
26 Cynamon 20 g 70 szt.
27 Czekolada gorzka min. 64% kakao 90 g 15 szt.
28 Czosnek granulowany 1000 g 8 szt.
29 Czosnek marynowany 190 g 5 szt.
30 Ćwikła z chrzanem 290 g Laskol 640 szt.
31 Dżem bez cukru na fruktozie(dla diabetyków) 240 g 250 szt.
32 Dżem Łowicz 280 g truskawa, brzoskwinia, wisnia, porzeczka 400 szt.
33 Dżem owocowy na 1 osobę 25 g 1200 szt.
34 Fasola biała 400 g drobna, średnia 60 kg
35 Fasola biała konserwowa 400 g 20 szt.
36 Fasola biała średnia, drobna op 5 kg 100 kg
37 Fasola czerwona konserwowa 400 g 160 szt.
38 Galaretka owocowa bez cukru 14 g 600 szt.
39 Galaretka owocowa różne smaki 75 g 1300 szt.
40 Gałka muszkatołowa mielona 10 g 20 szt.
41 Goździki 10 g 30 szt.
42 Groch połówki 400 g 40 kg
43 Groch połówki 5 kg 80 kg
44 Groszek konserwowy Kotlin 400 g 450 szt.
45 Grześki truskawkowe,śmietankowe 26 g bez polewy 700 szt.
46 Herbata czarna liściasta 100 g-Assam 1200 szt.
47 Herbata czarna liściasta 100 g Lipton 5 szt.
48 Herbata owocowa luzem dzika róza – malina 100 g 30 op.
49 Herbatniki 100 g typu Krakus, Szkolne 500 szt.
50 Herbatniki b/ cukru 120 g 200 szt.
51 Herbatniki Be-be 14 g 50 szt.
52 Imbir mielony 20 g 20 szt.
53 Kakao 100 g Wedel 100 szt.
54 Kasza gryczana 1 kg 50 kg
55 Kasza gryczana 5 kg 100 kg
56 Kasza jaglana 20 kg
57 Kasza jęczmienna 1 kg 50 kg
58 Kasza jęczmienna 5 kg 170 kg
59 Kasza kus- kus 170 kg
60 Kasza manna 1 kg 350 kg
61 Kasza pęczak 1 kg 60 kg
62 Kasza pęczak 5 kg 120 kg
63 Kaszka ryżowa bez mleczna, kleik bez cukru 160 g 30 szt.
64 Kawa Inka 150 g 900 szt.
65 Ketchup 480 g łagodny Pudliszki 560 szt.
66 Kisiel 1 kg bez cukru różne smaki 80 kg
67 Kminek mielony 20 g 10 szt.
68 Kolendra 6 g liść 10 szt.
69 Koncentrat barszcz czerwony Krakus 300 ml 100 szt.
70 Koncentrat pomidorowy 30% 200 g Dawton 10 szt.
71 Koncentrat pomidorowy 30% 900 g MK 270 szt.
72 Koncentrat żurek Krakus 300 ml 30 szt.
73 Kostki rosołowe 2,30 kg drobiowe 100 op.
74 Kostki rosołowe wołowe 2,30 kg 10 op.
75 Krem balsamiczny 250 g 5 szt.
76 Ocet balsamiczny 250 g 5 szt.
77 Kukurydza konserwowa Dafton 400 g 380 szt.
78 Kurkuma 15 g 10 szt.
79 Kwasek cytrynowy 1000 g 30 szt.
80 Liść laurowy 80 g 60 szt.
81 Lu Petitki Lubisie różne 30 g 900 szt.
82 Majeranek 500 g 10 szt.
83 Majonez minimum 60% tłuszczu 900 ml Mosso 370 szt.
84 Makaron 0,4 kg Lubella 100 % pszenicy durum różny 200 kg
85 Makaron 5 kg pełnoziarnisty 500 kg
86 Makaron 5 kg 100 % przenicy durum różne 500 kg
87 Makaron bez glutenowy różny 1 kg
88 Makaron ryżowy 400 g 5 kg
89 Marmolada wieloowocowa, tradycyjna 1000 g 1 kg
90 Masa kajmakowa 15 szt.
91 Masa makowa z bakaliami 800-1000 g 20 szt.
92 Mąka 1 kg typ 450 tortowa 1700 kg
93 Mąka bez glutenowa uniwersalna 2 kg
94 Mąka kukurydziana 2 kg
95 Mąka pszenna na pizzę typ 00 10 kg
96 Mąka ryżowa 2 kg
97 Mąka ziemniaczana 1 kg 50 kg
98 Mieszanka czekoladowa- cukierki w polewie z zawartością 22% czekolady 5 kg
99 Mieszanka owocowa cukierki nadziewane 5 kg
100 Mini wafelki 150g b/cukru 600 szt.
101 Miód naturalny 1 kg 20 kg
102 Miód naturalny pszczeli na 1 osobę 25 g 3200 szt.
103 Mleczko kokosowe 50 szt.
104 Morele suszone 200 g 30 szt.
105 Musztarda 175 g chrzanowa, miodowa, stołowa Roleski-łagodna 600 szt.
106 Musztarda francusja 185 g 50 szt.
107 Musztarda łagodna Roleski 900 g 40 szt.
108 Ocet 10% spirytusowy 1 l 100 szt.
109 Ocet jabłkowy Kamis 250 g 2 szt.
110 Ogórek konserwowy w słoikach 1600 g 160 szt.
111 Ogórki konserwowy w słoikach 860 g 480 szt.
112 Olej rzepakowy 100% 1L- rafinowany 450 szt.
113 Olej rzepakowy 100% 3L- rafinowany 400 szt.
114 Oliwa z oliwek extra virgin 500 g 2 szt.
115 Oliwki czarne drylowane 210 g 30 szt.
116 Oliwki zielone drylowane 240 g 10 szt.
117 Oregano 8 g 20 szt.
118 Orzechy włoskie 100 g 35 szt.
119 Papryka konserwowa słoik 1500 g paski 400 szt.
120 Papryka ostra 800 g 2 szt.
121 Papryka słodka 800 g 6 szt.
122 Passata pomidorowa 700 g 50 szt.
123 Pasztet białostocki z drobiem 280 g 200 szt.
124 Pasztet drobiowy 50 g 50 szt.
125 Pestki dyni 200 g 8 szt.
126 Pestki słonecznika 200 g 20 szt.
127 Pieczarki marynowane 800 g 7 szt.
128 Pieczywo chrupkie Sanko bez cukru 170 g-różne 200 szt.
129 Pieprz cytrynowy mielony 900 g 3 szt.
130 Pieprz naturalny mielony czarny 1000 g 10 szt.
131 Pieprz ziołowy 600 g 24 szt.
132 Płatki jęczmienne błyskawiczne 5 kg 240 kg
133 Płatki jęczmienne błyskawiczne 500 g 30 kg
134 Płatki kukurydziane bez glutenowe 500 g Nestle 5 szt.
135 Płatki migdałów 100 g 10 szt.
136 Płatki owsiane bez glutenowe 500 g 2 kg
137 Płatki owsiane zwykłe 5 kg 270 kg
138 Płatki owsiane zwykłe 500 g 40 kg
139 Płatki ryżowe 400 g 40 kg
140 Płatki ryżowe 5 kg 220 kg
141 Pomidorki krojone bez skórki- puszka 400 g 150 szt.
142 Pomidory suszone w oleju krojone słoik 270 g 50 szt.
143 Proszek do pieczenia 30 g 70 szt.
144 Przyprawa curry 20 g 100 szt.
145 Przyprawa do flaków 20 g 60 szt.
146 Przyprawa sucha Kucharek 1 kg 180 kg
147 Przyprawa w płynie 1 L Winiary 80 szt.
148 Rodzynki 200 g 30 kg
149 Ryż biały długoziarnisty 1 kg 100 kg
150 Ryż biały długoziarnisty 5 kg 300 kg
151 Ryż jaśminowy 1 kg 20 kg
152 Sałatka Pickles 900 g 60 szt.
153 Słodzik dla diabetyków 1200 tabletek 50 szt.
154 Soczek owocowy bez cukru 200 ml 1200 szt.
155 Soczek warzywny pomidorowy bez cukru 330 g 500 szt.
156 Soczek warzywny z buraka 330 g bez cukru 500 szt.
157 Soczewica czerwona 5 kg 100 kg
158 Soda oczyszczona do celów spożywczych 100 g 10 szt.
159 Sok owocowo- warzywny b/ cukru 1 litr 400 szt.
160 Sok owocowy różne smaki b/cukru – 5 litrów 400 szt.
161 Sok owocowy różne smaki b/ cukru – 1 litr 400 szt.
162 Sok pomidorowy 1 litr 500 szt.
163 Sok wielo warzywny b/cukru 1 litr 500 szt.
164 Sok żurawionowy / aroniowy 750g 20 szt.
165 Sos czosnkowy 250g 100 szt.
166 Sos ogrodowy Knorr 700 g 8 szt.
167 Sos sojowy 150 ml 5 szt.
168 Sos tatarski Mosso 240 g 300 szt.
169 Sól 1 kg różna 500 kg
170 Syrop owocowy 420 ml Paola, Gellwe, Łowicz – porzeczka, wiśnia, malina, truskawka 800 szt.
171 Szczaw konserwowy siekany 900 g Laskol, Rolnik 120 szt.
172 Szczaw konserwowy siekany 900 g Laskol, Rolnik 60 szt.
173 Szynka wieprzowa konserwowa -konserwa 110 g 200 szt.
174 Śliwka kalifornijska 200 g 70 szt.
175 Śliwka w czekoladzie 5 kg
176 Tortilla 18 cm-18 szt w op. 10 op.
177 Tymianek 10 g 30 szt.
178 Wafle b/cukru 180 g 100 szt.
179 Wafle ryżowe130 g typu Sonko 500 szt.
180 Wafle śmietankowe, orzechowe, o smaku chałwy, z nadzieniem owocowym lub kisielu 10 kg
181 Wiórki kokosowe 200 g 10 szt.
182 Ziele angielskie 600 g 20 szt.
183 Zioła prowansalskie 10 g 50 szt.
184 Żelatyna spożywcza zwykła wp. 50 g 200 szt.
185 Żurawina suszona 200 g 40 szt.
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: od 2025-01-01 do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 100
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie
5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Nie
7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2024-12-11 10:00
8.2.) Miejsce składania ofert: Dom Pomocy Społecznej, ul. Świerkowa 9
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2024-12-11 10:30
8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Opracowanie dokumentacji projektowej oraz uzyskanie wszystkich wymaganych uzgodnień i pozwoleń z pełnieniem nadzoru autorskiego
- Wykonanie badań laboratoryjnych przy realizacji inwestycji na terenie miasta Białegostoku.
- "Opracowanie dokumentacji projektowej budowy ul. 5KD-D na odcinku od ul. Ziemskiej do ul. Dolistowskiej w Białymstoku wraz z budową niezbędnej infrastruktury technicznej"
- Przebudowa i remont dwóch budynków wraz ze zmianą sposobu użytkowania na pracownie artystyczne, zagospodarowaniem terenu przy ul. Ks. Stanisława Suchowolca 25 i 25A w Białymstoku.
- Dostawę produktów spożywczych (4 pakiety)
- Dostawa mebli do Sali 101 KB i do sekretariatu Wydziału Inżynierii Zarządzania Politechniki Białostockiej - ZK-DZP.262.102.2024
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa wyżywienia do przedszkola w gminie Maków w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej w Niedźwiedziu na 2025 r.
- Dostawa artykułów spożywczych przeznaczonych do żywienia dzieci w stołówce szkolnej w roku 2025
- Dostawy żywności do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 20 w Wrocławiu z podziałem na części.
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO-PRZEDSZKOLNEGO W SZEWCACH
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO MAGAZYNÓW ZAMAWIAJĄCEGO
więcej: Warzywa, owoce i orzechy »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.