Ogłoszenie z dnia 2024-12-10
Powiązane ogłoszenia:
- 2025/BZP 00089854/01 - Wynik z dnia 2025-02-05
Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2025 roku - z podziałem na 6 części
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego
Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: Przedszkole nr 7 im. K .Przerwy Tetmajera
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 121316407
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Nowotarska 32A
1.5.2.) Miejscowość: Zakopane
1.5.3.) Kod pocztowy: 34-500
1.5.4.) Województwo: małopolskie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL219 - Nowotarski
1.5.7.) Numer telefonu: 182068495
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: dyrektor@p7zak.szkolnastrona.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.p7zak.szkolnastrona.pl
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Edukacja
SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:
Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:
Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2025 roku - z podziałem na 6 części
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-cb44d7ef-e653-4022-8808-66cce2841c50
2.5.) Numer ogłoszenia: 2024/BZP 00643865
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2024-12-10
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2024/BZP 00014975/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:
1.2.2 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2025 roku
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną
Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
SEKCJA III – UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/search/list/ocds-148610-cb44d7ef-e653-4022-8808-66cce2841c503.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: https://ezamowienia.gov.pl
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: 1. W postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego komunikacja między Zamawiającym a Wykonawcami odbywa się przy użyciu Platformy e-Zamówienia, która jest dostępna pod adresem https://ezamowienia.gov.pl
2. Korzystanie z Platformy e-Zamówienia jest bezpłatne.
3. Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego musi posiadać konto podmiotu „Wykonawca” na Platformie e-Zamówienia. Szczegółowe informacje na temat zakładania kont podmiotów oraz zasady i warunki korzystania z Platformy e-Zamówienia określa Regulamin Platformy e-Zamówienia, dostępny na stronie internetowej https://ezamowienia.gov.pl oraz informacje zamieszczone w zakładce „Centrum Pomocy”.
4. Przeglądanie i pobieranie publicznej treści dokumentacji postępowania nie wymaga posiadania konta na Platformie e-Zamówienia ani logowania.
5. Sposób sporządzenia dokumentów elektronicznych lub dokumentów elektronicznych będących kopią elektroniczną treści zapisanej w postaci papierowej (cyfrowe odwzorowania) musi być zgodny z wymaganiami określonymi w rozporządzeniu Prezesa Rady Ministrów w sprawie wymagań dla dokumentów elektronicznych.
6. Jeżeli dokumenty elektroniczne, przekazywane przy użyciu środków komunikacji elektronicznej, zawierają informacje stanowiące tajemnicę przedsiębiorstwa w rozumieniu przepisów ustawy z dnia 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji Wykonawca, w celu utrzymania w poufności tych informacji, przekazuje je w wydzielonym i odpowiednio oznaczonym pliku, wraz z jednoczesnym zaznaczeniem w nazwie pliku „Dokument stanowiący tajemnicę przedsiębiorstwa”.
7. Komunikacja w postępowaniu, z wyłączeniem składania ofert/wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, odbywa się drogą elektroniczną za pośrednictwem formularzy do komunikacji dostępnych w zakładce „Formularze” („Formularze do komunikacji”). Za pośrednictwem „Formularzy do komunikacji” odbywa się w szczególności przekazywanie wezwań i zawiadomień, zadawanie pytań i udzielanie odpowiedzi. Formularze do komunikacji umożliwiają również dołączenie załącznika do przesyłanej wiadomości (przycisk „dodaj załącznik”).
W przypadku załączników, które są zgodnie z ustawą Pzp lub rozporządzeniem Prezesa Rady Ministrów w sprawie wymagań dla dokumentów elektronicznych opatrzone kwalifikowanym podpisem elektronicznym, podpisem zaufanym lub podpisem osobistym, mogą być opatrzone, zgodnie z wyborem Wykonawcy/Wykonawców wspólnie ubiegającego się o udzielenie zamówienia/podmiotu udostępniającego zasoby, podpisem typu zewnętrznego lub wewnętrznego. W zależności od rodzaju podpisu i jego typu (zewnętrzny, wewnętrzny) dodaje się uprzednio podpisane dokumenty wraz z wygenerowanym plikiem podpisu (typ zewnętrzny) lub dokument z wszytym podpisem (typ wewnętrzny).
8. Możliwość korzystania w postępowaniu z „Formularzy do komunikacji” w pełnym zakresie wymaga posiadania konta „Wykonawcy” na Platformie e-Zamówienia oraz zalogowania się na Platformie e-Zamówienia. Do korzystania z „Formularzy do komunikacji” służących do zadawania pytań dotyczących treści dokumentów zamówienia wystarczające jest posiadanie tzw. konta uproszczonego na Platformie e-Zamówienia.
9. Wszystkie wysłane i odebrane w postępowaniu przez Wykonawcę wiadomości widoczne są po zalogowaniu w podglądzie postępowania w zakładce „Komunikacja”.
10. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem „Formularzy do komunikacji” wynosi 150 MB (wielkość ta dotyczy plików przesyłanych jako załączniki do jednego formularza).
Ze względu na ograniczoną liczbę znaków, pełny opis znajduje się w Rozdziale XV SWZ.
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:
polski
3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanym RODO, zamawiający informuje, że:
1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Przedszkole Nr 7 im. Kazimierza Przerwy - Tetmajera w Zakopanem, ul. Nowotarska 32a 34-500 Zakopane.
2. Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych Panią Barbarę Kołacz – z którym można skontaktować się poprzez e-mail: iod@barbarakolaczschule.pl w każdej sprawie dotyczącej przetwarzania Pani/Pana danych osobowych.
3. Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu związanym z prowadzonym postępowaniem przetargowym na sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowy do dnia 31 grudnia 2025 roku” – z podziałem na 6 części.
4. Podstawą prawną przetwarzania Pani/Pana danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c) RODO, tj. przetwarzanie jest niezbędne do wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze.
5. Pani/Pana dane osobowe mogą zostać przekazane organom państwowym i podmiotom publicznym w ramach posiadanych uprawnień wynikających z przepisów prawa.
6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres wynikający z obowiązujących przepisów prawa.
7. Posiada Pani/Pan prawo żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia danych osobowych lub ograniczenia ich przetwarzania oraz prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania i prawo do przenoszenia danych, w przypadkach i na warunkach określonych w RODO.
8. Posiada Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorującego przestrzeganie przepisów w zakresie ochrony danych osobowych tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa, jeśli uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy RODO.
9. Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest dobrowolne, jednak jest warunkiem koniecznym wzięcia udziału w niniejszym postępowaniu przetargowym. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie pozostawienie oferty bez rozpatrzenia.
10. Pani/Pana dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji i nie będą poddawane profilowaniu.
SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.) Informacje ogólne odnoszące się do przedmiotu zamówienia.
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: P7.271 – 4/24
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 6
4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera mieszczącego się przy ul. Nowotarskiej 32a w Zakopanem. Zakres zamówienia obejmuje:
Część 1 - Dostawa pieczywa
L.p Nazwa jm Ilość
1. Chałka z kruszonką szt 80
2. Bułka mała kajzerka 0,06 kg szt 1 800
3. Chleb krojony zwykły 0,60kg szt 500
4. Chleb krojony razowy 0,5kg szt 40
5. Drożdżówka z serem 0,06kg szt 1 000
6. Pączki 0,06kg szt 700
7. Babka jogurtowa kg 60
8. Bułka grahamka 0,10kg szt 650
9. Rogal maślany 0,10kg szt 580
10. Bułeczki maślane małe 0,04kg szt 240
11. Weka 0,40kg szt 160
12. Makowiec drożdżowy kg 12
13. Chleb wieloziarnisty 0,60 kg szt 85
14. Jagodzianki 0,06 kg szt 200
15. Chleb słonecznikowy 0,50 kg szt 200
16. Ciasta szarlotka kg 40
17. Muffinki babeczki szt 200
18 Ciasto ucierane kg 36
19 Drożdżówka cynamonka 0,06kg szt 400
4.2.6.) Główny kod CPV: 15810000-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15812000-3 - Wyroby ciastkarskie i ciasta
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin złożenia zamówienia
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera mieszczącego się przy ul. Nowotarskiej 32a w Zakopanem. Zakres zamówienia obejmuje:
Część 2 - Dostawa art. spożywczych
L.p Nazwa jm Ilość
1. Galaretka owocowa truskawkowa – 71g szt 200
2. Czekolada mleczna 100g szt 200
3. Płatki typu – Nestle-cynamonowe - Cin-minis 0,25g szt 20
4. Krem czekoladowy – 350g szt 20
5. Ciecierzyca w puszce – 400g szt 40
6. Pieprz mielony biały 15g szt 40
7. Cukier biały 1kg kg 400
8. Cukier puder 0,5kg szt 10
9. Cukier waniliowy 32g szt 160
10. Dżem truskawkowy 280g – niskosłodzony szt 140
11. Ciastka piszinger kg 10
12. Herbata granulowana typu Saga 90g szt 60
13. Kakao ciemne 150 g 10-12% szt 70
14. Sos borowikowy w torebkach 35g szt 20
15. Kasza gryczana 1kg kg 10
16. Kasza jęczmienna 1kg kg 60
17. Cukierki typu mieszanka Wawel - galaretki kg 12
18. Ketchup 500g szt 50
19. Konserwa rybna filet z tuńczyka w oleju 120g szt 70
20. Rozpuszczalna kawa zbożowa 150g szt 60
21. Konserwa rybna filet z makreli w pomidorach 170g szt 140
22. Kukurydza puszka - 400 g szt 30
23. Liść laurowy 6g szt 50
24. Majeranek 8g szt 50
25. Majonez typu kielecki – 310ml szt 40
26. Miód wielokwiatowy -1,20 kg typu Bartnik szt 52
27. Groszek konserwowy 400 g puszka szt 30
28. Brzoskwinia puszka – 850g szt 12
29. Olej kujawski 1l szt 250
30. Pieprz czarny mielony 20g szt 100
31. Płatki kukurydziane 1 kg typu Corn Flakes - Nestle szt 30
32. Przecier pomidorowy 30% - 850g szt 30
33. Ryż biały 1kg kg 80
34. Baton zbożowy typu cinimini – 25g szt 320
35. Sól sodowo-potasowa 1kg kg 100
36. Angielskie ziele – 15g szt 50
37. Makaron 0,4 kg świderki szt 100
38. Makaron 0,4 kg nitki szt 40
39. Makaron 0,4 kg łazanka szt 48
40. Makaron 0,4 kg spaghetti szt 80
41. Makaron 0,4 kg rurki szt 48
42. Płatki owsiane typu górskie 0,5kg szt 20
43. Oregano 8g szt 40
44. Kwasek cytrynowy 20g szt 50
45. Bazylia 8g szt 40
46. Sos do spaghetti w torebkach - 44 g szt 60
47. Kasza kukurydziana 1 kg szt 10
48. Kasza manna 1 kg kg 40
49. Bułka tarta 0,5 kg szt 180
50. Sos słodko-kwaśny słoik 520 g szt 48
51. Budyń śmietankowy 60g szt 60
52. Budyń waniliowy 60g szt 100
53. Jajka klasa xl szt 2 800
54. Kisiel truskawkowy 77 g szt 200
55. Wafelki typu Skawa (paczka po 35 szt.) 20 g szt 30
56. Pieprz ziołowy 20 g szt 30
57. Herbata miętowa-ekspresowa 40g szt 60
58. Kminek mielony szt 20
59. Mąka ziemniaczana 1 kg kg 40
60. Herbata typu Saga 100 szt - torebki 126 g szt 6
61. Sos do spaghetti – słoik 500g szt 32
62. Pasztet drobiowy 160 g szt 80
63. Maka tortowa pszenna typ 450 - 1kg kg 260
64. Sok jabłkowy 1 L 100 % szt 160
65. Sok czarna porzeczka 1 L 100% szt 200
66. Sok multivitamina 1 L szt 260
67. Sok pomarańczowy 1 L 100% szt 264
68. Szczaw w słoiku 180 g szt 30
69. Chrzan tarty 180 g szt 40
70. Kminek cały 20 g szt 40
71. Herbata owocowa – w torebkach 50g szt 50
72. Przecier pomidorowy 30/%- 400g szt 30
73. Przyprawa do kury 20 g / bez soli,cukru, glut. sodu szt 50
74. Papryka słodka 20 g szt 100
75. Sok z marchewki 0,9 L typu Kubuś szt 280
76. Soda oczyszczona 40 g szt 20
77. Ciasteczka zbożowe typu Belvita – 50g szt 640
78. Pałeczki kukurydziane 50 g szt 200
79. Herbatniki zbożowe typu Bebe 16 g (paczka po 48 szt.) szt 40
80. Ciastka biszkopty 140 g szt 80
81. Żurek w torebkach – 46g szt 50
82. Płatki kukurydziane z miodem typu Corn Flakes – Nestle (0,50kg) szt 16
83. Cynamon 15 g szt 80
84. Makaron zacierka 0,25 kg szt 80
85. pieprz cytrynowy- 0,20g szt 80
86. Kasza jaglana 1 kg szt 10
87. Przyprawa typu Kucharek 1000 g szt 40
88. Wafelki kukurydziane -100g szt 60
89. Groszek ptysiowy 80 g szt 72
90. Soczki małe z rurką 0,2 L szt 700
91. Ocet 10 % 0,5 L szt 12
92. Ciasteczka zboż. Owsiane - 185g szt 100
93. Makaron 1 kg gniazda wstążki szt 20
94. Musztarda 28g szt 20
95. Batony typu Kinder mleczna kanapka – 28g szt 320
96. Gałka muszkatołowa 10 g szt 40
97. Wafelki typu Góralki 45g szt 200
98. Oliwa z oliwek 1 L szt 4
99. Masło orzechowe 350 g szt 12
100. Woda mineralna typu Cisowianka 1,5 L szt 800
101. Lubczyk 10 g szt 160
102. Sok z czerwonych pomarańczy 1 L szt 24
103. Sok ananasowy 1 L szt 48
104. Wafelki typu Prince Polo 35 g szt 500
105. Wafelki typu Princesa – 48g szt 200
106. Przyprawa do ryb - 20 g szt 50
107. Kurkuma 20 g szt 40
108. Magi 1 L szt 48
109. Makaron kolanka 0,40kg szt 50
110. Makaron muszelka 0,40kg szt 50
111. Czosnek suszony 20g szt 80
112. Herbata rumiankowa-ekspresowa 40g szt 20
113. Ciastka typu Misie Lubisie 30g szt 100
4.2.6.) Główny kod CPV: 15000000-8 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15800000-6 - Różne produkty spożywcze
03142500-3 - Jaja
15890000-3 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone
15870000-7 - Przyprawy i przyprawy korzenne
15400000-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin złożenia zamówienia
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera mieszczącego się przy ul. Nowotarskiej 32a w Zakopanem. Zakres zamówienia obejmuje:
Część 3 - Dostawa mięsa i podrobów, wyrobów wędliniarskich, drobiu, wyrobów drobiarskich
L.p Nazwa jm Ilość
1. Kiełbasa szynkowa wieprzowa od 70% mięsa kg 16
2. Kiełbasa typu podwawelska od 70% mięsa kg 20
3. Szynka konserwowa wieprzowa od 70% mięsa kg 20
4. Karczek wieprzowy bez kości kg 60
5. Szynka wieprzowa od 70% mięsa kg 14
6. Polędwica typu wiejska sądecka tradycyjna kg 10
7. Szynka typu szynka pieczona na miodzie sadeckim kg 6
8. Kiełbasa typu żywiecka od 70% mięsa kg 20
9. Szynka z indyka od 70% mięsa kg 12
10. Udko z kurczaka kg 160
11. Szynka typu szynka jak ze starej wsi kg 6
12. Udko z kurczaka wyfiletowane b/k kg 120
13. Porcja rosołowa drobiowa kg 100
14. Schab b/k kg 120
15. Szynka b/k surowa kuleczki kg 140
16. Mięso wołowe – antrykot kg 50
17. Kabanos drobiowy kg 14
18. Łopatka b/k kg 130
19. Pieczeń wołowa kg 120
20. Gulasz wołowy kg 160
21. Filet z indyka kg 80
22. Filet z kurczaka pojedynczy b/k kg 200
23. Pasztet pieczony drobiowy kg 18
24. Szynka gotowa z kurczaka od 70% mięsa kg 4
25. Cielęcina udziec - mięso kg 20
26. Polędwiczki wieprzowe kg 40
27. Kiełbasa biała parzona od 70% mięsa kg 30
28. Żeberka wędzone kąty kg 20
29. Parówki dla najmłodszych od 70% mięsa 0,12kg szt 500
30. Polędwiczka pieczona maślana kg 6
31. Boczek wędzony od 70% mięsa kg 16
32. Kiełbasa typu śląska kg 20
33. Podudzia z kurczaka pałeczka kg 40
34. Pasztet z królika – słoik 180g szt 48
4.2.6.) Główny kod CPV: 15110000-2 - Mięso
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin złożenia zamówienia
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 4
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera mieszczącego się przy ul. Nowotarskiej 32a w Zakopanem. Zakres zamówienia obejmuje:
Część 4 - Dostawa produktów mleczarskich
L.p Nazwa jm Ilość
1. Kefir 350g – 2% szt 100
2. Śmietana 18% 400g szt 800
3. Margaryna typu palma 250g szt 240
4. Mleko 3,2% szt 2 800
5. Masło ekstra 82% 200g szt 1 000
6. Twaróg półtłusty 1000g szt 300
7. Serek homogenizowany – 150g szt 600
8. Ser żółty typu Edamski kg 20
9. Ser żółty typu Złota Gołda z dziurami kg 36
10. Ser żółty salami kg 16
11. Jogurt pitny 250g różne smaki szt 1 200
12. Jogurt w kubku owocowy na deser - 125g szt 500
13. Masło klarowane 1 l szt 8
14. Jogurt naturalny 1 l szt 20
15. Deserki kaszki - 150g szt 320
16. Jogurt typu islandzkiego 140g szt 320
17. Baton twarogowy 40g szt 320
18. Śmietanka 36% 1 l szt 60
19. Serek topiony kremowy – 100g szt 80
20 Deserki serniczki – 150g szt 320
21 Deserki ryż – 150g szt 320
22 Jogurt typu Skyr 140g szt 200
4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15544000-3 - Ser twardy
15530000-2 - Masło
15551000-5 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne
15510000-6 - Mleko i śmietana
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin złożenia zamówienia
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 5
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera mieszczącego się przy ul. Nowotarskiej 32a w Zakopanem. Zakres zamówienia obejmuje:
Część 5 - Dostawa owoców i warzyw
L.p Nazwa jm Ilość
1. Banany kg 600
2. Buraki czerwone kg 160
3. Cebula kg 140
4. Cytryny kg 30
5. Fasola typu Jaś kg 10
6. Groch łuszczony połówki kg 10
7. Gruszki kg 180
8. Jabłka deserowe kg 800
9. Ananas w puszce 340g szt 12
10. Kalafior szt 50
11. Kapusta biała kg 120
12. Kapusta młoda szt 40
13. Kapusta czerwona kg 36
14. Kapusta kiszona kg 120
15. Kapusta włoska szt 50
16. Mandarynki kg 200
17. Marchew kg 400
18. Ogórki kiszone kg 30
19. Ogórki świeże sezonowe letnie kg 70
20. Ogórki świeże sezonowe zimowe kg 70
21. Ogórki konserwowe szt 80
22. Papryka świeża sezonowa letnia kg 30
23. Papryka świeża zimowa kg 24
24. Pieczarki kg 30
25. Pietruszka korzeń kg 140
26. Pomidor sezonowy letni kg 100
27. Pomidor sezonowy zimowy kg 60
28. Fasolka szparagowa kg 20
29. Czosnek szt 140
30. Rzodkiew szt 60
31. Sałata lodowa sezon letni szt 60
32. Sałata lodowa sezon zimowy szt 60
33. Kapusta pekińska szt 40
34. Seler kg 120
35. Szczypior szt 40
36. Śliwki węgierki kg 40
37. Ziemniaki kg 2 200
38. Ziemniak młody kg 300
39. Pietruszka natka 25g sezonowa letnia szt 100
40. Pietruszka natka 25g sezonowa zimowa szt 100
41. Por kg 30
42. Por młody szt 60
43. Koperek 25g sezonowy letni szt 100
44. Koperek zimowy szt 200
45. Brokuły świeże szt 30
46. Botwinka szt 15
47. Winogrono białe kg 80
48. Kiwi na palecie luz szt 320
49. Brzoskwinia kg 60
50. Pomarańcza kg 240
51. Truskawki świeże polskie kg 80
52. Grzyby suszone – 40g szt 20
53. Cukinia kg 30
54. Arbuz kg 200
55. Czereśnie kg 20
56. Maliny 0,25 kg polskie szt 80
57. Morele kg 40
58. Maliny zagraniczne 125g szt 25
59. Susz owocowy szt 10
60. Ziemniaki młode import kg 150
61. Dynia kg 20
62. Soczewica czerwona kg 12
63. Nektarynka kg 60
64. Borówka amerykańska polska kg 25
65. Suszone morele 1 kg kg 20
66. Melon szt 100
67. Awokado szt 20
68. Borówka amerykańska zagraniczna kg 6
69. Żurawina suszona kg 3
70. Kalarepka szt 20
71. Śliwki suszone kg 4
4.2.6.) Główny kod CPV: 03220000-9 - Warzywa, owoce i orzechy
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15300000-1 - Owoce, warzywa i podobne produkty
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin złożenia zamówienia
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 6
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z sukcesywną dostawą artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera mieszczącego się przy ul. Nowotarskiej 32a w Zakopanem. Zakres zamówienia obejmuje:
Część 6 - Dostawa mrożonek
L.p Nazwa jm Ilość
1. Limonda filet - 5% lodu kg 60
2. Miruna filet z/s - 5% lodu kg 40
3. Mintaj filet - 10% lodu kg 20
4. Dorsz atlantycki b/s -5% lodu kg 50
5. Filet z miruny b/s (170+)- 5% lodu kg 100
6. Truskawki mrożone kg 80
7. Mieszanka kompotowa kg 120
8. Fasolka szparagowa mrożona kg 20
9. Brukselka mrożona kg 10
10. Brokuł mrożony kg 40
11. Kalafior mrożony kg 40
12. Groszek zielony kg 10
13. Szpinak mrożony kg 20
14. Mieszanka jarzynowa kg 60
15. Czarna porzeczka mrożona kg 60
16. Ryba wędzona makrela kg 18
17. Wiśnia mrożona kg 50
4.2.6.) Główny kod CPV: 15896000-5 - Produkty głęboko mrożone
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:
15221000-3 - Ryby mrożone
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2025-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Kryterium ceny oraz kryteria jakościowe
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
Kryterium 2
4.3.4.) Rodzaj kryterium: serwis posprzedażny, pomoc techniczna, warunki dostawy takich jak termin, sposób lub czas dostawy, oraz okresu realizacji.
4.3.5.) Nazwa kryterium: Termin złożenia zamówienia
4.3.6.) Waga: 40
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Tak
5.2.) Fakultatywne podstawy wykluczenia:
Art. 109 ust. 1 pkt 4
Art. 109 ust. 1 pkt 5
Art. 109 ust. 1 pkt 7
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Tak
5.4.) Nazwa i opis warunków udziału w postępowaniu.
1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w Rozdziale X SWZ, oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunkiudziału w postępowaniu.2. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:
1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym;
Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie,
2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:
Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:
Zamawiający nie stawia warunku w powyższym zakresie.
4) zdolności technicznej lub zawodowej.
Zamawiający uzna, że Wykonawca spełnia warunek w zakresie:
doświadczenia zawodowego, jeżeli wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy, w tym okresie wykonał co najmniej 1 sukcesywną (przez pojęcie sukcesywna Zamawiający rozumie dostawę przez okres co najmniej 3 miesięcy) dostawę żywności dla żłobka, przedszkola lub szkoły, potwierdzoną dowodami określającymi czy wykazane dostawy zostały wykonane należycie.
UWAGA! (Dowodami są referencje bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny, o obiektywnym charakterze Wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - inne dokumenty).
5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
5.6.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu: Zgodnie z art. 274 ust. 1 ustawy Pzp, Zamawiający przed wyborem najkorzystniejszej oferty wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni, aktualnego na dzień złożenia, następującego podmiotowego środka dowodowego:
- odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, sporządzonych nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji.
5.7.) Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu: • Dokumenty składane na wezwanie Zamawiającego:
Zgodnie z art. 274 ust. 1 ustawy Pzp, Zamawiający przed wyborem najkorzystniejszej oferty wezwie wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 5 dni, aktualnego na dzień złożenia, następującego podmiotowego środka dowodowego:
- Wykazu dostaw (załącznik nr 6 do SWZ) wykonywanych w ciągu ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy, w tym okresie, spełniających warunek udziału w postępowaniu w zakresie doświadczenia zawodowego (Rozdział XI ust. 2 pkt 4 SWZ), potwierdzonych dowodami określającymi czy wskazane dostawy zostały wykonane należycie.
(Dowodami są referencje, bądź inne dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane, a jeżeli z uzasadnionej przyczyny, o obiektywnym charakterze Wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów - inne dokumenty).
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:
1. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia. W takim przypadku Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Pełnomocnictwowinno być załączone do oferty (zał. nr 4).2. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, oświadczenia, o których mowa w Rozdziale XIV ust. 2 SWZ składa każdy z Wykonawców. Oświadczenia te potwierdzają brak podstaw wykluczenia oraz spełnianie warunków udziału w zakresie, w jakim każdy z Wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu.
3. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia dołączają do oferty oświadczenie, z którego wynika, które roboty budowlane/dostawy/usługi wykonają poszczególni Wykonawcy.
4. Oświadczenia i dokumenty potwierdzające brak podstaw do wykluczenia z postępowania składa każdy z Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Tak
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak
7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:
Wszelkie zmiany i uzupełnienia umowy mogą być dokonywane jedynie w formie pisemnej w postaci aneksu do umowy podpisanego przez obydwie strony, pod rygorem nieważności, wyłącznie na zasadach określonych w art. 455 ustawy PZP.2. Zamawiający przewiduje możliwości zmiany umowy w sytuacji zaistnienia następujących okoliczności:
1) Zmiany terminu realizacji zadania w przypadku:
a) przypadków losowych (kataklizmy lub inne czynniki zewnętrzne, niemożliwe do przewidzenia wydarzenia, którym nie można zapobiec), które będą miały wpływ na treść zawartej umowy i termin realizacji dostaw;
b) zmiany przepisów powodujących konieczność innych rozwiązań niż zakładano w opisie przedmiotu zamówienia.
2) Zmiany osobowe w przypadku:
a) zmiany osób odpowiedzialnych za prawidłowe świadczenie usług ze strony Wykonawcy i osób wyznaczonych do współpracy w imieniu Zamawiającego.
3) Zmiana rzeczowa i ilościowa:
a) Strony dopuszczają możliwość zamiany rzeczowej i ilościowej asortymentu w przypadku, gdy produkt nie będzie spełniał wymagań Zamawiającego, na produkt tożsamy spełniający wymagania, w cenie określonej w ofercie Wykonawcy.
b) Zamawiający dopuszcza możliwość zamiany rzeczowej, ilościowej i zakresu asortymentu, którego dostawa stanowi przedmiot zamówienia pod warunkiem, że nie spowoduje to naruszenia art. 455 ust. 2 ustawy PZP.
Zmiany sposobu konfekcjonowania towarów objętych umową w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta, z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody Zamawiającego.
d) W przypadku wstrzymania lub zakończenia produkcji towarów będących przedmiotem dostawy, możliwość dostarczania odpowiedników towarów objętych umową, o parametrach nie gorszych niż towary objęte ofertą, przy zachowaniu ceny ofertowej dla danego towaru, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody Zamawiającego.
4) Pozostałe zmiany:
w każdym przypadku, gdy zmiana jest korzystna dla Zamawiającego (np. zmniejszenie wartości zamówienia, skrócenie czasu dostaw, obniżenie cen jednostkowych).
7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII – PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2024-12-18 10:00
8.2.) Miejsce składania ofert: https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-cb44d7ef-e653-4022-8808-66cce2841c50
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2024-12-18 10:15
8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni
8.5.) Zamawiający przewiduje wybór najkorzystniejszej oferty z możliwością negocjacji:
Część 1 : Tak
Część 2 : Tak
Część 3 : Tak
Część 4 : Tak
Część 5 : Tak
Część 6 : Tak
SEKCJA IX – POZOSTAŁE INFORMACJE
W nazwie zamówienia oraz w tytule ogłoszenia o zamówieniu pojawił się błąd pisarski. Prawidłowa nazwa zamówienia to: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 7 im. Kazimierza Przerwy-Tetmajera w Zakopanem w okresie od dnia zawarcia umowydo dnia 31 grudnia 2025 roku – z podziałem na 6 części
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności : pieczywo, nabiał, mięso i wędliny, drób, art. spożywcze, warzywa, owoce i mrożonki na potrzeby szpitala
- Pełnienie obowiązków inspektora nadzoru inwestorskiego nad zad. pn.: Przebudowa drogi powiatowej nr 1648K ul. Balzera od km 6+050 do km 14+506 w m. Murzasichle, Małe Ciche, Brzegi - powiat tatrzański
- "Obsługa administracyjno-finansowa oraz merytoryczna projektu "Utworzenie Muzeum Taternictwa i Narciarstwa"
- Malowanie korytarza głównego - poziom "-1" wraz z wymianą kasetonów sufitu podwieszanego w Szpitalu Powiatowym w Zakopanem
- Świadczenie usług pocztowych i kurierskich w obrocie krajowym i zagranicznym na potrzeby Starostwa Powiatowego w Zakopanem
- Modernizacja ul. Sienkiewicza w Zakopanem
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do końca roku 2025 (Przedszkole Samorządowe nr 3 w Wieliczce)
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2025
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Bursy Szkolnej nr 1 w Jeleniej Górze w 2025 r.
- "Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Marii Konopnickiej w Glinojecku"
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności : pieczywo, nabiał, mięso i wędliny, drób, art. spożywcze, warzywa, owoce i mrożonki na potrzeby szpitala
- Dostawa artykułów spożywczych i mięsnych dla potrzeb Zespołu Opieki Zdrowotnej Nr 2 w Rzeszowie
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.